asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Фолкикона забърква меню от подигравки Вчера бе позитивна. Чудех се какво става и защо се цупят един на друг двама от участниците. Президентът много уместно попита какво се случва. Днес очевидно ще се случи случка, обаче - скуката не се търпи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много е харесвана, според коментарите. Пишат "Българката да им покаже как се пее". Има повече гледания от новата песен на една прохождаща звезда там, дъщеря на починал и много известен певец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Коя е тая от горния пост? Това е форум за истински кралици, че даже Луни и Президенти! Коя друга е гостувала в Босненска ТВ? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Коя друга е гостувала в Босненска ТВ? Поли Паскова. Луна не мога да я дишам, но тази вечер май ще я сложат на мястото ѝ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Единствена чалгарка явно. Съмнявам се! Тя винаги е на мястото си, никой не може да й го промени, освен ако не отстъпва стратегически, предвиждайки победа два хода по-късно! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много е харесвана, според коментарите. Пишат "Българката да им покаже как се пее". Има повече гледания от новата песен на една прохождаща звезда там, дъщеря на починал и много известен певец. Обаче тук е доста секси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Коя е тая от горния пост? Това е форум за истински кралици, че даже Луни и Президенти! Коя друга е гостувала в Босненска ТВ? Не е решила., не е станала президентша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Вижда се коя е била фаворитка на публиката , всичките й клипове са с най-много гледания от тая година. А това изпълнение има 30 хиляди за ден и половина, за справка другите отбори са с по 5-6к гледания. Това ми стана любимото изпълнение на Ти си, дори е влязло в трендинга. Богинята ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Вижда се коя е била фаворитка на публиката , всичките й клипове са с най-много гледания от тая година. А това изпълнение има 30 хиляди за ден и половина, за справка другите отбори са с по 5-6к гледания. Това ми стана любимото изпълнение на Ти си, дори е влязло в трендинга. Богинята ми Все пак спечели най-добрата певица. Тази Оливия става за някой забутан пиано-бар с това малко гласченце или да си прави акустичните кавъри в тубата. Сцената е нещо друго. Разбира се, нищо няма да излезе от никого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Обаче тук е доста секси Това е, когато имаш вътрешно излъчване. Ако го нямаш си просто едно натруфено бостанско плашило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Вижда се коя е била фаворитка на публиката , всичките й клипове са с най-много гледания от тая година. А това изпълнение има 30 хиляди за ден и половина, за справка другите отбори са с по 5-6к гледания. Това ми стана любимото изпълнение на Ти си, дори е влязло в трендинга. Богинята ми Доста неприятен глас и постановка на пеене има това момиче, лигав, мячещ. За Камелия е ясно, ама девойката все пак участва в ГЛАСЪТ на България... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Сузанита с поредна брутална изцепка: Фучи с 200 км/ч по магистралата, опряла пистолет до главата на гаджето си (СКАНДАЛНИ СНИМКИ) Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/s...news604854.html Сузанита направи поредна изцепка. Тя засне как с гаджето й се движат с 200 км/ч по магистралата, а през това време размята пистолет и пее. Пистолетът най-вероятно е истински, имайки се предвид, че приятеля й е работел като охрана. Тя небрежно си припява и го размята в близост до главата му, сложила пръст на спусъка. Едно натискане, без да иска, я дели от голяма беля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Доста неприятен глас и постановка на пеене има това момиче, лигав, мячещ. За Камелия е ясно, ама девойката все пак участва в ГЛАСЪТ на България... Тя затова Камелия така блесна в сравнение с нея. Направо я погреба :1000 (29): А не мога да разбера защо все повтарят на всяка поп-фолк песен колко това било трудно за човек, който не пеел това като повечето песни нямат кой знае каква орнаментика или пък особен ритъм. Тази е такъв пример. Изпя я както би изпяла всяка друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Тя затова Камелия така блесна в сравнение с нея. Направо я погреба :1000 (29): А не мога да разбера защо все повтарят на всяка поп-фолк песен колко това било трудно за човек, който не пеел това като повечето песни нямат кой знае каква орнаментика или пък особен ритъм. Тази е такъв пример. Изпя я както би изпяла всяка друга. Според мен попмузиката е много по-трудна за пеене. В чалгата това увиване всъщност замазва неспособността за вземане на правилен тон. И аз мога да пея повечето чалги, но поп - не! Елементарен жанр си е това. Затова и повечето певачки са неграмотни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Според мен попмузиката е много по-трудна за пеене. В чалгата това увиване всъщност замазва неспособността за вземане на правилен тон. И аз мога да пея повечето чалги, но поп - не! Елементарен жанр си е това. Затова и повечето певачки са неграмотни. Това може да го твърди само човек, който няма грам идея от музика и пеене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това може да го твърди само човек, който няма грам идея от музика и пеене. Идеи не ми трябват. Имам слух. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Идеи не ми трябват. Имам слух. Да си мислиш, че можеш да изпееш нещо и наистина да го изпееш вярно, ритмично и с чувство са две напълно различни неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Тя затова Камелия така блесна в сравнение с нея. Направо я погреба :1000 (29): А не мога да разбера защо все повтарят на всяка поп-фолк песен колко това било трудно за човек, който не пеел това като повечето песни нямат кой знае каква орнаментика или пък особен ритъм. Тази е такъв пример. Изпя я както би изпяла всяка друга. Какво е блеснала? Не чувате ли как грачи? Оливия я смаза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Какво е блеснала? Не чувате ли как грачи? Оливия я смаза... Всъщност и двете са доста зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Да си мислиш, че можеш да изпееш нещо и наистина да го изпееш вярно, ритмично и с чувство са две напълно различни неща. Именно - повечето са фалшиви и затова само врещят. В равна песен един тон няма да уцелят, а къдрейки поне има шанс някъде да случат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Все пак спечели най-добрата певица. Тази Оливия става за някой забутан пиано-бар с това малко гласченце или да си прави акустичните кавъри в тубата. Сцената е нещо друго. Разбира се, нищо няма да излезе от никого. Доста неприятен глас и постановка на пеене има това момиче, лигав, мячещ. За Камелия е ясно, ама девойката все пак участва в ГЛАСЪТ на България... Въпрос на вкус! Като гледам коментарите и кои клипове са най-гледани тая година, друго е мнението на масата. А въпросния клип е най-гледан от всички на финалистите. То е ясно, че Камелия е най-голямата звезда в шоуто, но все пак... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Имам чувството, че различните потребители сме слушали различна песен. Това е един от най-добрите лайфове на Кама евър, а Оливия представя парчето от напълно нов ъгъл. Камелия направо да я урежда да запише официална поп версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Имам чувството, че различните потребители сме слушали различна песен. Това е един от най-добрите лайфове на Кама евър, а Оливия представя парчето от напълно нов ъгъл. Камелия направо да я урежда да запише официална поп версия. Не беше лош лайв. Но Оливия има един симпатичен тембър, но в никакъв случай няма добре изградена техника на пеене. Можеше и по поп да се направи. И за мен попмузиката е по трудна , но и по приятна за пеене. Там има и смяна на постановката на пеене, по ниско пеене, по виско пеене. В българкста чалга няма никакво пеене. Малцина са като Глория, Деса, Анелия, Джена, Цветелина, Ивана, Луна и певици от старата генерация, които пеят в песните си... Повечето мънкат под носа си и ссигурно с голям зор ги записват в студио... Не е като в Гърция или Сърбия - там си имат типичен начин на изпяване на фолка им... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Според мен попмузиката е много по-трудна за пеене. В чалгата това увиване всъщност замазва неспособността за вземане на правилен тон. Съгласен. Масата фолк песни не изискват кой знае какъв диапазон. Даже почти никакъв. Много по-трудно е да се изпее чисто един дълъг висок тон, отколкото да украсяваш всяка фраза с мелизми. Второто го прави всеки циганин. А първото изисква страшно много работа и обработка на гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много хляб има в тази Оливия, колкото и да се напъват местните "капацитети" от предната страница да ни убедят в противното. Нищо, че не победи, добър сезон се получи. От вчера се чудя на кой толкова ми прилича в пеенето. И на външен вид и като пеене, аха като Ванеса Паради.... мое мнение.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари