Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Знаеш ли какво забравих да ти кажа - сега, като каза, че си респектирана от нея - помниш онзи приятел, за който ти казах, че беше любовник на паркетния лъв - той същия миналото десетилетие беше много нагазил в чалга средите. Първо беше приятел с Камелия, след което отношенията им претърпяха крах, защото двамата с Цветин не можаха да изтърпят елементарна критика, та година-две по-късно въпросният се влюби в Ивана - успя да се домогне до нея и станаха големи приятели. Мъкнеше ме по нейни участия и след като свърши да пее, Ивана винаги раздаваше автографи и си говореше с хората. Та той, естествено, веднага се шмугваше до нея и си приказваха по половин час. Питаше ме дали искам да ме запознае с нея (аз му бях най-добрия приятел), но аз като я видях, и отказах. :1000 (29): Много ме респектира и мен тази жена, осанката й, излъчването. После този пич се сдобри отново с Кама-Сутра и Камелия мазно потриваше ръце, когато Ивана се сгромоляса, и развиваше чалга теории на относителността защо това се е случило. Нали, много странно, но на живо си гълтам граматиката, като я видя Ваня, сякаш президент/ премиер е пред мен! Не само Кама е била щастлива от това "сгромолясване". И въпреки спада, пак в тия години, е имала по-хубави песни от тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 С този пост отбиваш номера. Скандално жълти източници и едно и също навсякъде. Изменяш темата. Източник за трицифрените и хонорари от Гласа искам да видя. Както и интервю на Кама в което говори в цифри. Аз от 8 линка 2 жълти съм дал. Твоите дори като информация не са достоверни. Говорят за предподписване на Споделено с а месец два след статията и биха шута без да и кажат. Дори и заглавиего на статията ти за милиона няма общо със съдържанието.Така че и твоите манипулации не минават . И най важното - все още няма статии за това заради което възникна спора. Нито хонорар за 2018, нито хонорар за Гласа... Нито нещо потвърдено от самата Кама. Продажбите на Кама преди 2002 неса предмет на разговор в случая. Но това че нямаме сканирани статии за Глория, Деса , Кати, Кали не значи че и те са нямали златни продажби. След 2002 Кама няма почти нищо освен тялото си. Сума и песни дето не се помнят е издала. И гледания няма ни на стари ни на нови проекти. Къв фактор е. Нулев И ти не даде нищо съществено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И ти не даде нищо съществено Дадох 2 интервюта на самата Деса. А и поне потвърдих нещата за които имах претенции. А вие все още не сте потвърдили за трицифрения и хонорар от Гласа и хонорара и от 2015 до днес. Те са повода за драмата от 3 дни. Другото го знаем и сме го коментирали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Всъщност, в някои от статиите дори пише, че хонорара на Камелия за Гласът е 50 хиляди, което е по-близо до теориите на Слави. Това искам по-конкретно Фокси да го коментира, а не да поства стари хонорари от Пайнер... защото Десови веднага можем да му пуснем един по-нов, според който в кофти времена за чалгата на Деса й се покачва от 4500 на 5000, а за частни партита е още повече... Също така очаквам от него доказателството, че тя е най-продаваната чалга звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Тази примерно Не мога да повярвам, че не си я знаел! Разкош е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дадох 2 интервюта на самата Деса. А и поне потвърдих нещата за които имах претенции. А вие все още не сте потвърдили за трицифрения и хонорар от Гласа и хонорара и от 2015 до днес. Те са повода за драмата от 3 дни. Другото го знаем и сме го коментирали. Какъв трицифрен, виждам, че за втори-трети път го пишеш. Сашо каза, че хонорарът от Гласа й бил 6-цифрен - демек над 100 бона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Всъщност, в някои от статиите дори пише, че хонорара на Камелия за Гласът е 50 хиляди, което е по-близо до теориите на Слави. Това искам по-конкретно Фокси да го коментира, а не да поства стари хонорари от Пайнер... защото Десови веднага можем да му пуснем един по-нов, според който в кофти времена за чалгата на Деса й се покачва от 4500 на 5000, а за частни партита е още повече... Също така очаквам от него доказателството, че тя е най-продаваната чалга звезда. пропуснал съм това за гласа но се радвам че съм по близо до истината и то по логически път.не очаквах да е 50 000 за кама но тавана им ми беше логичен че е е не повече от 50 на ментор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Какъв трицифрен, виждам, че за втори-трети път го пишеш. Сашо каза, че хонорарът от Гласа й бил 6-цифрен - демек над 100 бона.верно. Точно 6цифрените хонорари разбуниха духовете. Благодаря за поправката кондомче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 За какво са ви всичките тези пари, щом Глоринда е с кофти парчета?! За какво са ви всичките тези пари, щом и Деса нагъва прасета?! Купува си зъби Камелия днес, а пък хитове никакви няма, за какво са ви всичките тези пари, като падна надолу Ивана?! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 За какво са ви всичките тези пари, щом Глоринда е с кофти парчета?! За какво са ви всичките тези пари, щом и Деса нагъва прасета?! Купува си зъби Камелия днес, а пък хитове никакви няма, за какво са ви всичките тези пари, като падна надолу Ивана?! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Видях, че по-рано днес отново муза ти е бил Дойчо. Да не би вашите отношения да търпят развитие на ЛС, с които масовата аудитория не е в час? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ванча класик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Всичко ток, а ако и дадеш сега скан на договора й? Или разкажи за предисловието, каква е причината Камелия да има договор като този на Глория, а не като тези на Екстра Нина и Нелина по това време. Или първо е почнала на друга тарифа, а в края на 90-те е променян? Каквото е подписала през 1997-ма, това си остава до 2014-та. Пайнера едно време гледаше касетите и дисковете, щото от тях идваха парите. Никой не е предполагал, че таза ягма ще свърши и ще се наложи да залага на участията. Тях пък едно време до към 2000-та въобще ги нямаше, а се залагаше на концерти, на които той продаваше билети. Всички, ама абсолютно всички се разприказваха преди 2 години за %-те от едно време и всеки каза едно и също - 25 за продуцента, 75 за изпълнителя, включително Деса, като най-млада и най-късно подписала от тях. Аз затова съм така досаден тук с тези %-ти. Затова и натяквам за хонорарите и участията. Защото знам, че само Кама и Глория имаха вяра в себе си и не си промениха договорите, а всички останали го направиха, като Ивана и Деса ги изтъргуваха за награди. Това е - всичко е безкрайно просто, но "десовите" не щат и да чуят за този задкулисен похват на Ивана и Деса, защото ужасно много бие по имиджа и на двете. Айде с Глория го преживяват някак, но с Кама направо откачат. Защото това ще рече, че при по-лоши пазарни условия, при конфликт с продуцента е направо размазване Кама да има по-голям хонорар, повече участия, по-продавани албуми и много по-големи приходи. Това ще рече, че като артист и като изпълнител тя е в пъти по-качествен и актуален бранд от Деса, а това ги побърква... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 За какво са ви всичките тези пари, щом Глоринда е с кофти парчета?! За какво са ви всичките тези пари, щом и Деса нагъва прасета?! Купува си зъби Камелия днес, а пък хитове никакви няма, за какво са ви всичките тези пари, като падна надолу Ивана?! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти защо не си написала текст за лелче. Отдава ти се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Каквото е подписала през 1997-ма, това си остава до 2014-та. Пайнера едно време гледаше касетите и дисковете, щото от тях идваха парите. Никой не е предполагал, че таза ягма ще свърши и ще се наложи да залага на участията. Тях пък едно време до към 2000-та въобще ги нямаше, а се залагаше на концерти, на които той продаваше билети. Всички, ама абсолютно всички се разприказваха преди 2 години за %-те от едно време и всеки каза едно и също - 25 за продуцента, 75 за изпълнителя, включително Деса, като най-млада и най-късно подписала от тях. Аз затова съм така досаден тук с тези %-ти. Затова и натяквам за хонорарите и участията. Защото знам, че само Кама и Глория имаха вяра в себе си и не си промениха договорите, а всички останали го направиха, като Ивана и Деса ги изтъргуваха за награди. Това е - всичко е безкрайно просто, но "десовите" не щат и да чуят за този задкулисен похват на Ивана и Деса, защото ужасно много бие по имиджа и на двете. Айде с Глория го преживяват някак, но с Кама направо откачат. Защото това ще рече, че при по-лоши пазарни условия, при конфликт с продуцента е направо размазване Кама да има по-голям хонорар, повече участия, по-продавани албуми и много по-големи приходи. Това ще рече, че като артист и като изпълнител тя е в пъти по-качествен и актуален бранд от Деса, а това ги побърква... Десислава не подписа такъв договор. Само за една година и напусна точно тогава на ВЪРХА докато беше. Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Десислава не подписа такъв договор. Само за една година и напусна точно тогава на ВЪРХА докато беше. Кралица Славни времена, които винаги ще се помнят... Моментът, в който рискува всичко докато беше номер 1. Към днешна дата погледнато, Кама добре е направила да я подбутне да напускат заедно (ако е била тя). Най-малкото на ДС щеше да й е доста трудно да се съревновава с Ивана от края на същата година натам и като нищо щеше да се води, че е била изместена, каквато очевидно беше новата схема на Митака и затова в последствие Преслава измести Ивана, Галена измести Преслава и т.н. А с напускането си Десислава хем не изглеждаше изместена, хем разгърна кариерата си по начини, които в Пайнер навярно нямаше да има шанса да види. Няма ли да пуска нещо вече... И тя, и другите с дългоочаквани проекти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Набират се средства за поръчка за нова песен за Глория на Илия Загоров. Кой ще се включи в тази благородна кауза? :1000 (29): Дано някоя висша сила се всели в Глория и тя да забие някое здраво парче скоро. Искам "Сбогом, адиос" 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Славни времена, които винаги ще се помнят... Моментът, в който рискува всичко докато беше номер 1. Към днешна дата погледнато, Кама добре е направила да я подбутне да напускат заедно (ако е била тя). Най-малкото на ДС щеше да й е доста трудно да се съревновава с Ивана от края на същата година натам и като нищо щеше да се води, че е била изместена, каквато очевидно беше новата схема на Митака и затова в последствие Преслава измести Ивана, Галена измести Преслава и т.н. А с напускането си Десислава хем не изглеждаше изместена, хем разгърна кариерата си по начини, които в Пайнер навярно нямаше да има шанса да види. Няма ли да пуска нещо вече... И тя, и другите с дългоочаквани проекти... Преди години Деса каза по повод на копията си че оригинала остава само един. Доказа го и на практика. Деса е незаменима в сърцата на българите. Гледат на нея с друго око . Това е по скъпо от всички изкарани средства на света. Ангелски глас на България!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Набират се средства за поръчка за нова песен за Глория на Илия Загоров. Кой ще се включи в тази благородна кауза? :1000 (29): Дано някоя висша сила се всели в Глория и тя да забие някое здраво парче скоро. Искам "Сбогом, адиос" 2. Аз искам каквото и да е на Глория от първите 10 години на кариерата й... Тези дни видях колко зле е с гледанията... Няма ли да осъзнае в коя година живеем и да схване, че щом хората не искат да й слушат песните дори и като за стандартен провал от 2-3 милиона, значи очевидно трябва да промени нещо... Сашка Васева - Хитът на сезона - 533,325 views Глория - Нюанси сиво - 246,884 views и от двата канала Тотален шок! Преди години Деса каза по повод на копията си че оригинала остава само един. Доказа го и на практика. Деса е незаменима в сърцата на българите. Гледат на нея с друго око . Това е по скъпо от всички изкарани средства на света. Ангелски глас на България!!! Именно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аз искам каквото и да е на Глория от първите 10 години на кариерата й... Тези дни видях колко зле е с гледанията... Няма ли да осъзнае в коя година живеем и да схване, че щом хората не искат да й слушат песните дори и като за стандартен провал от 2-3 милиона гледания, значи очевидно трябва да промени нещо... Сашка Васева - Хитът на сезона - 533,325 views Глория - Нюанси сиво - 246,884 views и от двата канала Тотален шок! Именно! Не защитавам Глория, но на Сашка песента излезе преди 2 месеца. Глория явно не й пука за гледанията, тя си живее в нейното царство и нищо извън него не я вълнува. Чак не ми се говори, че ме хваща яд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Набират се средства за поръчка за нова песен за Глория на Илия Загоров. Кой ще се включи в тази благородна кауза? :1000 (29): Дано някоя висша сила се всели в Глория и тя да забие някое здраво парче скоро. Искам "Сбогом, адиос" 2. Искам Глория от 97-98 . Милата ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Видях, че по-рано днес отново муза ти е бил Дойчо. Да не би вашите отношения да търпят развитие на ЛС, с които масовата аудитория не е в час? Не само днес, той е моя перманентна муза, по която страдам и тъгувам! Все по фенове на тая парантия Камелия залитам, но Джигата поне е бил на концерт от турнето на Ивана, та имаме нещо общо, както и това, че и двамата си падаме по мъжко... Нямаме отношения на ЛС, за съжаление! Иначе всички щяхте да сте вече уведомени! Ванча класик Много нетрадиционно парче, което остана в сянката на "Като на 17"... Ти защо не си написала текст за лелче. Отдава ти се Защото лелче е като Глорче - за нея друго, освен Мариета, няма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не защитавам Глория, но на Сашка песента излезе преди 2 месеца. Глория явно не й пука за гледанията, тя си живее в нейното царство и нищо извън него не я вълнува. Чак не ми се говори, че ме хваща яд. Когато и да е излязла на Сашка, шокиращото е, че Глория не може да я мине с лекота в канал с 1.2 милиона абоната. Тръгнали са от едно и също време, но Сашка не е била сериозна певица почти 20 години, а Глория не е спирала да бъде сериозна певица. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Когато и да е излязла на Сашка, шокиращото е, че Глория не може да я мине с лекота в канал с 1.2 милиона абоната. Тръгнали са от едно и също време, но Сашка не е била сериозна певица почти 20 години, а Глория не е спирала да бъде сериозна певица. :1000 (29): На Глория съм сърдита, заради бозавата песньовка и не я обсъждам! Твоят топ 5 на леля Мегастарка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На Глория съм сърдита, заради бозавата песньовка и не я обсъждам! Твоят топ 5 на леля Мегастарка? На Глория някой трябва да й покаже тази съпоставка със Сашка, да види колко е сериозно положението... ТОП 5 на Ивана: 1.Шампанско и сълзи 2.Дъжд от рози 3.Аз съм с теб 4.Ах, тези пари 5.Вик Мнооого труден избор, поне още 5 песни биха могли също да се вмъкнат. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Хитът на март 2005 Бързо да направят музикална еволюция на Валя! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари