mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Коя е четвъртата? :1000 (29): 60K за час не бие на провал, но проблемът при нея е, че песните и клиповете й взеха да са като на конвейр от ефира на МТВ. Ама не онези разнообразните и иновативни проекти от МТВ, а онези дето ги има още от миналото десетилетие. Само че е сложила и малко от нашия си чалга привкус. :1000 (29): Това е първоначален интерес след едногодишна пауза и реклама в Капките. :1000 (29): Мисля, че сега е моментът от поп фолка да се предложат силни песни, защото попаджиите са пълен минус. Ако и наще се изложат... няма спасение. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Това е първоначален интерес след едногодишна пауза и реклама в Капките. :1000 (29): Мисля, че сега е моментът от поп фолка да се предложат силни песни, защото попаджиите са пълен минус. Ако и наще се изложат... няма спасение. :1000 (29): Аз ще се опитам да нямам очаквания, за да ме изненадат... евентуално. :1000 (29): Единствено за Галка и Цвети съм сигурен, че ще предложат нещо взривяващо, поне като клип. Дано и песента да е свежа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Теб не съм те започнал като Тони Димитрова така че не си го проси защото и аз не цепя басма. Още по малко пък искам да се разправям с някой заради лошия му музикален вкус. Твое копие не може да се намаже на малкия пръст но Ангелите плачат или И това ще преживея. Нито музикално, нито текстово, нито като изпълнение. Не съм против кавърите. Десислава ги прави по добри от оригиналите, а Ивана не. А и съм против да наричаме правенето на кавъри правене на музика. Едно е да си купиш популярно парче а съвсем друго да създадеш и да правиш музика. Ивана купува кавъри, а не прави музика още от 2000 година И да ме "започнеш", можеш само да ми направиш вятър на оная работа! Нали се сещаш колко ми дреме и колко се плаша? Мисля, че под влиянието на дрогата, си разбъркал тотално дефинициите в главата си и това е повече от очевадно! "Музикален вкус" трябва пак да опиташ да си изясниш какво означава, пък и да си помислиш внимателно от позицията на кого се изказваш като капацитет по темата! Да не говорим, че съм открила Десислава много преди теб, оценила съм каква певица е, колко може и т.н. При това преди гадния курвенски рус период, в който се пънеше да вири къси крака, правейки се на Памела Андерсън! Тогава, когато правеше песни на Тончо Русев, Токича и т.н. "Ангелите плачат" и тази прехвалена баладка "И това ще преживея" са като песнички за влюбена ученичка, драскаща си разни "оригинални" мисли на задната страница на тетрадката си! И за текстове те съветвам да не говориш много, защото по този параграф Ивана просто смазва Деса - дори няма нужда от примери, мисля дотам можеш да разсъдиш на колко и какви теми е пяла госпожа Калудова и докъде е стигала Деса в това отношене - до кривата круша и плачене, болка, тръшкане, в друг живот ще съм твоя, до смърт боли, по всички радиа ще те поздравя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Верно ли, грам не кефи. Предната му е в пъти по-яка. Абе този много често издава сингли. Новата е много голям хит, за 10 дни е направила толкова гледания, колкото Лете Паре за два месеца. Иначе отсвирите в Паре-то са един път - истинска, класическа чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 А защо гръцките песни правят мизерни гледания ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Аз ще се опитам да нямам очаквания, за да ме изненадат... евентуално. :1000 (29): Единствено за Галка и Цвети съм сигурен, че ще предложат нещо взривяващо, поне като клип. Дано и песента да е свежа. И аз нямам очаквания, особено след 15-та версия на "Ти ли ме разби, ти ли ме уби". :1000 (29): Искам Анелия и Пепе да избухнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Това е първоначален интерес след едногодишна пауза и реклама в Капките. :1000 (29): Мисля, че сега е моментът от поп фолка да се предложат силни песни, защото попаджиите са пълен минус. Ако и наще се изложат... няма спасение. :1000 (29): Какво им е минусовото на попаджиите? Всички хитове са при тях в момента. Една Анелия с бръмчалска песен отсрамва жанра. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Какво им е минусовото на попаджиите? Всички хитове са при тях в момента. Една Анелия с бръмчалска песен отсрамва жанра. И кои са хитовете? Нито една песен не се доближава до огромните хитове "Направо ги убивам" и "Антилопа". Само със Слави и Криско не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Явно Андреа пак ще трябва да спасява жанра като пусне единствения летен чалга хит като миналата година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 А защо гръцките песни правят мизерни гледания ? Гърците са 10 милиона население. Сръбски език говорят или разбират около 20 милиона души. Сложи тук и някаква малка част българи и румънци и се подрежда. А и там слушат супер много музиката си. Днес слушах някакви статистики за Балканите от 90-те, повече българи са се били определили като нещастни, отколкото сърби и то през войната там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И кои са хитовете? Нито една песен не се доближава до огромните хитове "Направо ги убивам" и "Антилопа". Само със Слави и Криско не става. Фотошоп, Анаконда. От чалгата какво ще изтъкнеш? Не подценявай Гера. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И да ме "започнеш", можеш само да ми направиш вятър на оная работа! Нали се сещаш колко ми дреме и колко се плаша? Мисля, че под влиянието на дрогата, си разбъркал тотално дефинициите в главата си и това е повече от очевадно! "Музикален вкус" трябва пак да опиташ да си изясниш какво означава, пък и да си помислиш внимателно от позицията на кого се изказваш като капацитет по темата! Да не говорим, че съм открила Десислава много преди теб, оценила съм каква певица е, колко може и т.н. При това преди гадния курвенски рус период, в който се пънеше да вири къси крака, правейки се на Памела Андерсън! Тогава, когато правеше песни на Тончо Русев, Токича и т.н. "Ангелите плачат" и тази прехвалена баладка "И това ще преживея" са като песнички за влюбена ученичка, драскаща си разни "оригинални" мисли на задната страница на тетрадката си! И за текстове те съветвам да не говориш много, защото по този параграф Ивана просто смазва Деса - дори няма нужда от примери, мисля дотам можеш да разсъдиш на колко и какви теми е пяла госпожа Калудова и докъде е стигала Деса в това отношене - до кривата круша и плачене, болка, тръшкане, в друг живот ще съм твоя, до смърт боли, по всички радиа ще те поздравя... Гнусно и каруцарско се изказваш особено за дама, за каквато претендираш. Спирам да те чета след второто изречение и те поздравявам с един среден пръст. Аз не съм ти лабилните педалчета, които можеш да строиш. Пробвай другаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Първите 7 години възпитание нямаш ли ги си загубен след това така е и при Сузанитка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И двамата бяха зодия Риби... И на двамата при нужда много им знаеше балалайката. Той наскоро беше приключил сериозна връзка, а тя се надяваше да започне такава с мъж на име Александър. Тя не обичаше да се показва пред много хора и държеше на личното си пространство, той изтипосваше всеки по-добър свой кадър в лицето на Раманяци. И двамата стартираха отношенията си като хора, които се подкрепят, докато не започнаха да говорят против любимката на другия. Тя и той - моя съдба. Тя и той - пътища два. Тя и той - разум и страст. Ще има ли война, или като представители на Риби, ще си простят и ще заровят томахавките с лек привкус на горчиво в устата? РАЗВРЪЗКАТА - САМО ТУК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Гнусно и каруцарско се изказваш особено за дама, за каквато претендираш. Спирам да те чета след второто изречение и те поздравявам с един среден пръст. Аз не съм ти лабилните педалчета, които можеш да строиш. Пробвай другаде. Поздравчето си можеш да забиеш отзад! И сама го можеш, както възпя Деса! И аз не съм ти лабилните застаряващи звезди, на които да се правиш на "разбивач на психики"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Явно Андреа пак ще трябва да спасява жанра като пусне единствения летен чалга хит като миналата година! Тя няма летен хит от 4 години, ти за спасяване на положението говориш. Първа се сгромоляса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тя няма летен хит от 4 години, ти за спасяване на положението говориш. Първа се сгромоляса. Добре, че е Уош Ем Си - да я замести в сърцето ти и в ония вълнуващите сънища. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Галена и Криско в Шоуто на Слави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Добре, че е Уош Ем Си - да я замести в сърцето ти и в ония вълнуващите сънища. :1000 (29): Явно наистина не можеш да вникнеш в посланието на песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 "Да видя какво е" на Джена е следващият текст на Мариета, който ще се бори с "Утре ще е по-добре", "Аз съм с теб", "С кое право" и "Не съм ангел" в надпреварата за най-добър текст! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не воювам с по слабия пол, дори и в случаи като този, когато са иззели мъжката роля. Не знам с какво се е борило в живота това момиче, но подходажда много агресивно в спор за чалга, намеси наркотици и лични неща, а утре очаквам да намеси и майка ми и господари на ефира и резила и ще придобие завършен вид. Отказвам да влизам в сблъсъци, в които опонентката ми нарича интимните си органи с жаргони, подходящи за 50 год квартални пияндета след тежка вечер с мастика и Ивана. Жените с подобен изказ често са самотни между краката... А по поведението на кака , раната изглежда още по дълбока. Пожелавам и да си реши проблемите със себе си и няма как да опонирам на по слаб и измъчен противник. Като израстне, тогава ще и позволя да влезе в диалог отново с мен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Галена и Криско в Шоуто на Слави Много яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Галена и Криско в Шоуто на Слави В момента пее МамаУраган на плейбек. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Явно наистина не можеш да вникнеш в посланието на песента. всички са много намусени днес. Просто те подкачам, ве бате. Знаеш ми стила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 всички са много намусени днес. Просто те подкачам, ве бате. Знаеш ми стила. Закачките ти бяха много не на място. Като се има предвид, че не е като да не се познаваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари