Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Коя е четвъртата? :1000 (29):

60K за час не бие на провал, но проблемът при нея е, че песните и клиповете й взеха да са като на конвейр от ефира на МТВ. Ама не онези разнообразните и иновативни проекти от МТВ, а онези дето ги има още от миналото десетилетие. Само че е сложила и малко от нашия си чалга привкус. :1000 (29):

Това е първоначален интерес след едногодишна пауза и реклама в Капките. :1000 (29): Мисля, че сега е моментът от поп фолка да се предложат силни песни, защото попаджиите са пълен минус. Ако и наще се изложат... няма спасение. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Това е първоначален интерес след едногодишна пауза и реклама в Капките. :1000 (29): Мисля, че сега е моментът от поп фолка да се предложат силни песни, защото попаджиите са пълен минус. Ако и наще се изложат... няма спасение. :1000 (29):

Аз ще се опитам да нямам очаквания, за да ме изненадат... евентуално. :1000 (29):

Единствено за Галка и Цвети съм сигурен, че ще предложат нещо взривяващо, поне като клип. Дано и песента да е свежа.

Сподели в други сайтове

Теб не съм те започнал като Тони Димитрова така че не си го проси защото и аз не цепя басма. Още по малко пък искам да се разправям с някой заради лошия му музикален вкус. Твое копие не може да се намаже на малкия пръст но Ангелите плачат или И това ще преживея. Нито музикално, нито текстово, нито като изпълнение. Не съм против кавърите. Десислава ги прави по добри от оригиналите, а Ивана не. А и съм против да наричаме правенето на кавъри правене на музика. Едно е да си купиш популярно парче а съвсем друго да създадеш и да правиш музика. Ивана купува кавъри, а не прави музика още от 2000 година
И да ме "започнеш", можеш само да ми направиш вятър на оная работа! Нали се сещаш колко ми дреме и колко се плаша?

Мисля, че под влиянието на дрогата, си разбъркал тотално дефинициите в главата си и това е повече от очевадно! "Музикален вкус" трябва пак да опиташ да си изясниш какво означава, пък и да си помислиш внимателно от позицията на кого се изказваш като капацитет по темата!

Да не говорим, че съм открила Десислава много преди теб, оценила съм каква певица е, колко може и т.н. При това преди гадния курвенски рус период, в който се пънеше да вири къси крака, правейки се на Памела Андерсън! Тогава, когато правеше песни на Тончо Русев, Токича и т.н.

"Ангелите плачат" и тази прехвалена баладка "И това ще преживея" са като песнички за влюбена ученичка, драскаща си разни "оригинални" мисли на задната страница на тетрадката си!

И за текстове те съветвам да не говориш много, защото по този параграф Ивана просто смазва Деса - дори няма нужда от примери, мисля дотам можеш да разсъдиш на колко и какви теми е пяла госпожа Калудова и докъде е стигала Деса в това отношене - до кривата круша и плачене, болка, тръшкане, в друг живот ще съм твоя, до смърт боли, по всички радиа ще те поздравя...

Сподели в други сайтове

Верно ли, грам не кефи. Предната му е в пъти по-яка.

Абе този много често издава сингли.

Новата е много голям хит, за 10 дни е направила толкова гледания, колкото Лете Паре за два месеца. Иначе отсвирите в Паре-то са един път - истинска, класическа чалга.

Сподели в други сайтове

Аз ще се опитам да нямам очаквания, за да ме изненадат... евентуално. :1000 (29):

Единствено за Галка и Цвети съм сигурен, че ще предложат нещо взривяващо, поне като клип. Дано и песента да е свежа.

И аз нямам очаквания, особено след 15-та версия на "Ти ли ме разби, ти ли ме уби". :1000 (29): Искам Анелия и Пепе да избухнат. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Какво им е минусовото на попаджиите? Всички хитове са при тях в момента. Една Анелия с бръмчалска песен отсрамва жанра.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Какво им е минусовото на попаджиите? Всички хитове са при тях в момента. Една Анелия с бръмчалска песен отсрамва жанра.

И кои са хитовете? Нито една песен не се доближава до огромните хитове "Направо ги убивам" и "Антилопа". :mf_surrender: Само със Слави и Криско не става.

Сподели в други сайтове

А защо гръцките песни правят мизерни гледания ?

Гърците са 10 милиона население. Сръбски език говорят или разбират около 20 милиона души. Сложи тук и някаква малка част българи и румънци и се подрежда.

А и там слушат супер много музиката си. Днес слушах някакви статистики за Балканите от 90-те, повече българи са се били определили като нещастни, отколкото сърби и то през войната там.

Сподели в други сайтове

И кои са хитовете? Нито една песен не се доближава до огромните хитове "Направо ги убивам" и "Антилопа". :mf_surrender: Само със Слави и Криско не става.

Фотошоп, Анаконда. От чалгата какво ще изтъкнеш? Не подценявай Гера.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

И да ме "започнеш", можеш само да ми направиш вятър на оная работа! Нали се сещаш колко ми дреме и колко се плаша?

Мисля, че под влиянието на дрогата, си разбъркал тотално дефинициите в главата си и това е повече от очевадно! "Музикален вкус" трябва пак да опиташ да си изясниш какво означава, пък и да си помислиш внимателно от позицията на кого се изказваш като капацитет по темата!

Да не говорим, че съм открила Десислава много преди теб, оценила съм каква певица е, колко може и т.н. При това преди гадния курвенски рус период, в който се пънеше да вири къси крака, правейки се на Памела Андерсън! Тогава, когато правеше песни на Тончо Русев, Токича и т.н.

"Ангелите плачат" и тази прехвалена баладка "И това ще преживея" са като песнички за влюбена ученичка, драскаща си разни "оригинални" мисли на задната страница на тетрадката си!

И за текстове те съветвам да не говориш много, защото по този параграф Ивана просто смазва Деса - дори няма нужда от примери, мисля дотам можеш да разсъдиш на колко и какви теми е пяла госпожа Калудова и докъде е стигала Деса в това отношене - до кривата круша и плачене, болка, тръшкане, в друг живот ще съм твоя, до смърт боли, по всички радиа ще те поздравя...

Гнусно и каруцарско се изказваш особено за дама, за каквато претендираш. Спирам да те чета след второто изречение и те поздравявам с един среден пръст. Аз не съм ти лабилните педалчета, които можеш да строиш. Пробвай другаде. :bx:

image.png

Сподели в други сайтове

И двамата бяха зодия Риби...

И на двамата при нужда много им знаеше балалайката. :3fdb8960598fa63e:

Той наскоро беше приключил сериозна връзка, а тя се надяваше да започне такава с мъж на име Александър.

Тя не обичаше да се показва пред много хора и държеше на личното си пространство, той изтипосваше всеки по-добър свой кадър в лицето на Раманяци.

И двамата стартираха отношенията си като хора, които се подкрепят, докато не започнаха да говорят против любимката на другия.

Тя и той - моя съдба. Тя и той - пътища два. Тя и той - разум и страст. :3fdb8960598fa63e:

Ще има ли война, или като представители на Риби, ще си простят и ще заровят томахавките с лек привкус на горчиво в устата?

РАЗВРЪЗКАТА - САМО ТУК.

Сподели в други сайтове

Гнусно и каруцарско се изказваш особено за дама, за каквато претендираш. Спирам да те чета след второто изречение и те поздравявам с един среден пръст. Аз не съм ти лабилните педалчета, които можеш да строиш. Пробвай другаде. :bx:
Поздравчето си можеш да забиеш отзад! И сама го можеш, както възпя Деса! И аз не съм ти лабилните застаряващи звезди, на които да се правиш на "разбивач на психики"!

Сподели в други сайтове

Явно Андреа пак ще трябва да спасява жанра като пусне единствения летен чалга хит като миналата година!

Тя няма летен хит от 4 години, ти за спасяване на положението говориш. Първа се сгромоляса.

Сподели в други сайтове

Тя няма летен хит от 4 години, ти за спасяване на положението говориш. Първа се сгромоляса.

Добре, че е Уош Ем Си - да я замести в сърцето ти и в ония вълнуващите сънища. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

"Да видя какво е" на Джена е следващият текст на Мариета, който ще се бори с "Утре ще е по-добре", "Аз съм с теб", "С кое право" и "Не съм ангел" в надпреварата за най-добър текст!
Сподели в други сайтове

Не воювам с по слабия пол, дори и в случаи като този, когато са иззели мъжката роля. Не знам с какво се е борило в живота това момиче, но подходажда много агресивно в спор за чалга, намеси наркотици и лични неща, а утре очаквам да намеси и майка ми и господари на ефира и резила и ще придобие завършен вид. Отказвам да влизам в сблъсъци, в които опонентката ми нарича интимните си органи с жаргони, подходящи за 50 год квартални пияндета след тежка вечер с мастика и Ивана. Жените с подобен изказ често са самотни между краката... А по поведението на кака , раната изглежда още по дълбока. Пожелавам и да си реши проблемите със себе си и няма как да опонирам на по слаб и измъчен противник. Като израстне, тогава ще и позволя да влезе в диалог отново с мен...

image.png

Сподели в други сайтове

Явно наистина не можеш да вникнеш в посланието на песента.

:mf_surrender:

всички са много намусени днес.

Просто те подкачам, ве бате. Знаеш ми стила. :kissing2:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...