Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Луда по Сашо ще си остана, макар да мрази той Ивана! Луда по Сашо, дори да зная, с космати пички, че играе... Луда по Сашо ще си остана, макар да ненавиждам Кама! Луда по Сашо, дори когато не се съблича цяло лято! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Тоя колко ненормален трябва да е, за да издава албум? Те най-големите звезди в попфолка издават на 5 години веднъж, някакъв касиер в Била тръгнал да се прави на звезда. ПС: OMG, alisali123 ми писа на ЛС, че си го е купил. Напротив, Кондоме! Нека да послужи като пример за тия пачи - докъде го докараха, та да дават поле за изява и издаване на албуми на продавачи в Билла! Ванча къде спи - защо не издаде един попфолк албум, фенове ли няма?! Или е по-заета да се чекне с Женя Минчева по червени килими и да прави вятър с миглите? Кама откога го обещава този албум "На прага на сърцето ми"? Деса и тя само ми се лиготи! Преслава не е имала студиен албум от 2011! Добре, че Глора ще се отчете! И дано вътре нямаме "Нюанси сиво" 1, 2 и 3... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Янче, какво мислиш за този сладур? Има гора от косми дори по пръстите на ръцете Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Янче, какво мислиш за този сладур? Има гора от косми дори по пръстите на ръцете Пожелавам ти един такъв истински мъж да ти го надрънди! Да видя после как ще запееш друга песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Пожелавам ти един такъв истински мъж да ти го надрънди! Да видя после как ще запееш друга песен! Има слухове, че Тони бил хомо, или най-малкото би .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Има слухове, че Тони бил хомо, или най-малкото би .. Много слухове е имало за всички популярни лица! Космената покривка е доказателството за якото наличие на тестостерон в организма! Иди да пробваш тате Тони, ако ти откаже на теб - такова пищно и сочно парче, значи слуховете са фалшиви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много слухове е имало за всички популярни лица! Космената покривка е доказателството за якото наличие на тестостерон в организма! Иди да пробваш тате Тони, ако ти откаже на теб - такова пищно и сочно парче, значи слуховете са фалшиви! Мигом тръгвам с бодра крачка ала Соня Н. при изпълнението на "Ако ти се плаче" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Мигом тръгвам с бодра крачка ала Соня Н. при изпълнението на "Ако ти се плаче" Доволен ще останеш, кака! Ей, Преси да ти каже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Доволен ще останеш, кака! Ей, Преси да ти каже! Преси не е ли мачкала чаршафите само на Стораро младши? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Преси не е ли мачкала чаршафите само на Стораро младши? Хахаха, няма чаршафи, които Преси да не е мачкала в тези среди, скъпи! Не бъди наивен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Хахаха, няма чаршафи, които Преси да не е мачкала в тези среди, скъпи! Не бъди наивен... Не съм съгласен, Галин не би го вдигнал от Преси ... от Павел е по-вероятно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Не съм съгласен, Галин не би го вдигнал от Преси ... от Павел е по-вероятно Е, факт! Пък и той не обича особено Преси и семейството на госпожицата - тъй като баща му е бил дълго време любовник на сестрицата на Пресличка... Двете са особено палави мастии, в Добрич са популярни! Я да послушаме малко хубави песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Кики с това ню ню ми е много чудно как е задоволявал палавница като Преси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Е, факт! Пък и той не обича особено Преси и семейството на госпожицата - тъй като баща му е бил дълго време любовник на сестрицата на Пресличка... Двете са особено палави мастии, в Добрич са популярни! Я да послушаме малко хубави песни Но направи фт. с нея, може би не я ненавижда толкова Коментирай слуховете, че другият ти любимец - Борис Дали е с микропенис и си го слага на 15-годишни момченца? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Но направи фт. с нея, може би не я ненавижда толкова Коментирай слуховете, че другият ти любимец - Борис Дали е с микропенис и си го слага на 15-годишни момченца? Е, за малко повечко гледания, какво ли не прави човек. А и искаха да го начукат на Фики, защото знаеха, че ще се издразни! Ама ти много се вълнуваш от сексуалната ориентация на моите любимци. Да не би и ти тайничко да ги харесваш и да се надяваш да ги опиташ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не, мила, аз като една типична леличка, съм махленска клюкарка. Искам да създам еротично, клюкарско токшоу. Трябва да върнат "Горещо", но вместо с Венета Райкова, ще бъде с водеща - Леля Кели Първи гост ще бъде лелчето от Айтос да си поговорим за сексуалните й подвизи Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Първи гост ще бъде лелчето от Айтос да си поговорим за сексуалните й подвизи Дано дотогава и аз да съм минала през нея, та да стане съвсем горещо! И да признаеш в ефир пред мега звездата и певицата на десетилетието, че завинаги остава в сърцето ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Дано дотогава и аз да съм минала през нея, та да стане съвсем горещо! И да признаеш в ефир пред мега звездата и певицата на десетилетието, че завинаги остава в сърцето ти! Интервюто ще мине на няколко етапа - първо ще се прави на морална със заучени фрази за почитателите и новите си творчески планове и ще гледа с половин око през изкуствените мигли, но като пийнем един коктейл ще се отпусне. Накрая може да я накарам да остане по сутиен. Помним ли как Емануела си свали гащите в шоуто на Азис? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Казах ти още в началото, че песента е уникална, а ти "Еми...хъката-мъката... "В друг живот" е по-добра". Сега дойде ли на мойто? За друг път да знаеш, че нещата ги усещам една година преди теб. В началото не ми допадна защото не е комерсиално парче. В друг живот си по комерс. Но още миналата година май месец се превърна в любовния ми химн. Слагам това парче в топ 5 на Десислава евър. Страшно ми вэздейства и няма омръзване. Освен това обичам простия клип, облечената зимно Деса в него и изпълнението и е разтреперващо. Гордея се с милионите точно на тази песен, защото ги постигна бавно, а задмина сума и хитове и по гледания и по лайкове. Най добрата и балада за десетилетието след Не искам без теб. Тройката се допълва от Най неправилния мъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Най добрата и балада за десетилетието след Не искам без теб. Тройката се допълва от Най неправилния мъж И трите са нищо пред: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Янче, какво мислиш за този сладур? Има гора от косми дори по пръстите на ръцете Янева е права, че степента на окосмяване на мъжа е до голяма степен свързана с нивата на тестостерон. Забелязали ли сте, че преди 15-20 години момчетата и мъжете бяха по-окосмени, а сега не толкова. Познайте на какво се дължи. Творят ни с храната... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Янева е права, че степента на окосмяване на мъжа е до голяма степен свързана с нивата на тестостерон. Забелязали ли сте, че преди 15-20 години момчетата и мъжете бяха по-окосмени, а сега не толкова. Познайте на какво се дължи. Творят ни с храната... Нищо против нямам косматите мъже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Нищо против нямам косматите мъже! "Прощавай, може ли едно фламенко с Вас?" - Бандерас ми шептеше с нежен глас! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Янева е права, че степента на окосмяване на мъжа е до голяма степен свързана с нивата на тестостерон. Забелязали ли сте, че преди 15-20 години момчетата и мъжете бяха по-окосмени, а сега не толкова. Познайте на какво се дължи. Творят ни с храната... По-скоро сега се обезкосмяваме къде ли не. А старата генерация не. Иначе, Стораро да не яде от собствено производство? Що не са му опадали космите по пръстите, поне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 По-скоро сега се обезкосмяваме къде ли не. А старата генерация не. Иначе, Стораро да не яде от собствено производство? Що не са му опадали космите по пръстите, поне Не визирах мъже, които целенасочено се обезкосмяват. Космите освен от нивата на тестостерон се влияят от наследственост и гени. Има по-окосмени етноси като анадалоските турци примерно. Ако не си забелязал масовата епидемия от депресии, нервност, напрегнатост и паник атаки в хората в последните 10 години, явно живееш в друга държава. Всичко това се определя от невротрансмитерите и хормоните в човешкото тяло. Нещо в новия начин на живот им ебава майката, особено на по-податливите хора.. Хората, които живеят на село примерно и ядат храна собствено производство изглеждат по-добре и са по-щастливи. Не казвам, че са само хормоните (в пилешкото месо), антибиотиците (в месото като цяло) и различните химии, които слагат в храните. Може да са намесени и електромагнитните лъчения от безжичния и мобилния Интернет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари