Mr. Greshen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Скоро нова песен на Тони Стораро и Алисия https://www.instagram.com/p/BjX2g25HUKr/?ut...d=1srrbhhcfo72r Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Скоро нова песен на Тони Стораро и Алисия https://www.instagram.com/p/BjX2g25HUKr/?ut...d=1srrbhhcfo72r Текста май ще е тъп... сладкото на тати??? :1000 (10): А това е затно: Спри да ме тровиш вече, спри! Спри да чупиш ти сърцето ми! Kажа ли, че там боли ме, сякаш казвам - удари ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Скоро нова песен на Тони Стораро и Алисия https://www.instagram.com/p/BjX2g25HUKr/?ut...d=1srrbhhcfo72r Продължение на 2та им мегахита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Конди, твоята любимка Деси пак мачка с неадекватност - 1:47 .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Конди, твоята любимка Деси пак мачка с неадекватност - 1:47 .. Спри да набутваш Путра, този път удобно прикрито уж с пост за Деса! Защо не предложи Петранка в ранг листата, Кайти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Спри да набутваш Путра, този път удобно прикрито уж с пост за Деса! Защо не предложи Петранка в ранг листата, Кайти? Сега ще пробутам невероятната СИСИ с гръдна обиколка 140 см (конкуренция ми е) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Сега ще пробутам невероятната СИСИ с гръдна обиколка 140 см (конкуренция ми е) Направо се чудя как си харесал Ванче и Пепе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Сега ще пробутам невероятната СИСИ с гръдна обиколка 140 см (конкуренция ми е) Обожавам я Кели. С теб имаме афинитет към позалезлите, но значими чалга икони. Коментирай видеото на “Зад решетките”, където Сиса е като току що готова да накърми тризнаци? Обожавам този трак наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Конди, твоята любимка Деси пак мачка с неадекватност - 1:47 .. 2:27 - 2:33 Истинска аутистка! :1000 (29): Неподправените хора са симпатични по един мил начин. Виж и от 3:02 кво го прай тоя корем. Само, като гледаш тоя клип, и ти става ясно, че Силвия не е лъгала за случките с чичо Минчо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 2:27 - 2:33 Истинска аутистка! :1000 (29): Неподправените хора са симпатични по един мил начин. Виж и от 3:02 кво го прай тоя корем. :roll1: Напомня ми на онова където скачаше и се въртеше в кръг на последния концерт на Планета с бялата рокля, а преди това правеше движения с краката все едно ще рита футболна топка Обожавам я Кели. С теб имаме афинитет към позалезлите, но значими чалга икони. Коментирай видеото на “Зад решетките”, където Сиса е като току що готова да накърми тризнаци? Обожавам този трак наистина. Невероятен трак, но много хора го оплюха заради деколтето й, а песента е чудесна всъщност. "Уча се от теб" (от периода с последните й песни) беше доста комерсиален и приятен трак, но не се забеляза. Жалко, че още нямаше канал на Планета тогава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Херцогиня хАнтонина мачка! За 4-5 часа е направила над 20к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ооо, брутална. Днес я слушах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Забелязвам, че слушанията на Пайнерци в Спотифай стават все по-добри, имаме доста парчета с над 5000-10 000. Мисля, че вече може да направим нещо като съпоставка с YouTube и да установим, че доста от песните с много гледания на едното място са с доста стриймове и на другото. ТОП 10 в Spotify: 1.Зоопарк - 15,195 2.Нотариално заверен - 12,461 3.Обратно в играта - 11,943 4.По такива си падам - 10,815 5.Texas Place - 10,386 6.Гледай ме на снимка - 7,425 7.Дай ми любов - 7,356 8.Твоя бях - 6,929 9.Аз измръзнах - 5,694 10.Зле те чувам - 5,228 ТОП 10 YouTube (не ми се копират цифрите, затова само позициите): 1.Зоопарк 2.Нотариално заверен 3.Аз измръзнах 4.По такива си падам 5.Обратно в играта 6.Texas Place 7.Твоя бях 8.Зле те чувам 9.Дали ще те оставя 10.Гледай ме на снимка Извод: имаме си няколко категорични хита и го доказва интереса в не само една платформа. И още- всичките песни в YouTube до 8 място включително имат над 5 милиона гледания, а първата дори 10 милиона. В попа почти нищо от началото на годината досега няма и 5, с изключение на едната песен на Скандау. И чалгата на Слави и Криско, де. :1000 (29): За момента поп-фолка е победител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Очаквайте скоро новата тупалка на Ева Марти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ебахти и гидула Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Кой да предположи, че ще дойде момент в който Ивана да е по-слаба от Андреа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ебахти и гидула Джиги,недей завижда на Андри,че има по-големи цици от теб.Винаги можеш да си направиш и ти,изяж някоя дюнерджийница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Новият хит в дискотеките, който се пуска по няколко пъти на вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Кой да предположи, че ще дойде момент в който Ивана да е по-слаба от Андреа Въпрос на гледна точка. На някои хора им се ще Андра да е все слаба, а Ивана да е все дебела, а истината е, че ако не е Сашка "Ангелчето" и двете ще си седят у дома. Преведено на чалгарски това ще рече, че и двете са абсолютно до долу щом екипът на Камелия им осигурява работа. Според мен това е далеч по-унизително от килограмите и на двете. Какво нещо е живота - радост и тъга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Джиги,недей завижда на Андри,че има по-големи цици от теб.Винаги можеш да си направиш и ти,изяж някоя дюнерджийница. Абе въпроса не е колко Десислави е дебела Дора, а що дири у пловдивска кръчмотека, след като шумно обяви, че уж по нашенско намяло да я видим повече да пее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абе тая новата песен на Тото харесва ли ви? За мен Скандау имат много по-добри парчета, а тая се очертава като егати хита. Вече прави повече гледания от Слави и Криско в България - на 28 май е навъртяла 151К срещу 132К за "Гледай как се прави". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Джиги,недей завижда на Андри,че има по-големи цици от теб.Винаги можеш да си направиш и ти,изяж някоя дюнерджийница. Много грозни цици между другото.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поздрав за Янева! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари