Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 бЯснаа, мн яка е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Петра имала мноо яки песньовки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абе въпроса не е колко Десислави е дебела Дора, а що дири у пловдивска кръчмотека, след като шумно обяви, че уж по нашенско намяло да я видим повече да пее? Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Много грозни цици между другото.. Еми аз ти казах че е махнала силикона,а ти не вярваше.Няма как да има силикон и да са толкова виснали. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Еми аз ти казах че е махнала силикона,а ти не вярваше.Няма как да има силикон и да са толкова виснали. :1000 (29): Сега като я загледах, наистина май е без силикон. На мен позната ми каза, че Андреа се прецакала от смяната на последния й силикон и от там почнала да пълнее. Една от любимите ми нейни песни. Много е яка в клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Сега като я загледах, наистина май е без силикон. На мен позната ми каза, че Андреа се прецакала от смяната на последния й силикон и от там почнала да пълнее. Една от любимите ми нейни песни. Много е яка в клипа От тая песен започна да пропада заедно с "Лош герой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Не се прави че ти е къса паметта, щото сме го коментирали обширно, нагледно ето тука. Андреа почти сигурно ще спре да пее в България от следващия месец Ама явно по чужбина бързо са свършили желаещите да и кихнат 10 бона, та пак се е върнала по родните кръчмотеки, склонни да се разделят с хилядарка за нейното присъствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не се прави че ти е къса паметта, щото сме го коментирали обширно, нагледно ето тука. Ама явно по чужбина бързо са свършили желаещите да и кихнат 10 бона, та пак се е върнала по родните кръчмотеки, склонни да се разделят с хилядарка за нейното присъствие. Хаха,ето че не можа да ми отговориш на въпроса.Пак си помисли,тя ли го е казала или това е съчинение на някакъв журналист.. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Преслава е в Белград с Кеба. https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/vp/...695534592_n.mp4 Дали са интервю за Prva. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хаха,ето че не можа да ми отговориш на въпроса.Пак си помисли,тя ли го е казала или това е съчинение на някакъв журналист.. :1000 (10): Щом го е написал някой, значи тя го е казала. Все пак ако не си плати да напишат каквото тя желае, или не ни покаже поредното свободно съчинение на тема Анатомия и Фотошоп, никой никъде не я отразява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Щом го е написал някой, значи тя го е казала. Все пак ако не си плати да напишат каквото тя желае, или не ни покаже поредното свободно съчинение на тема Анатомия и Фотошоп, никой никъде не я отразява. Докато не го каже публично няма как да ми пробутваш писаници в жълти сайтове за истина.То за всички се пишат какви ли не неща в тези жълтури,но смятам,че знаеш кои хора им вярват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абе тая новата песен на Тото харесва ли ви? За мен Скандау имат много по-добри парчета, а тая се очертава като егати хита. Вече прави повече гледания от Слави и Криско в България - на 28 май е навъртяла 151К срещу 132К за "Гледай как се прави". В началото при първото сушане не ми хареса, но после ме зариби. Много ми допада текста. Днес си я пусках няколко пъти в офиса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Преслава е в Белград с Кеба. https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/vp/...695534592_n.mp4 Дали са интервю за Prva. И в Zvezde Granda са участвали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Психопатка .... Толкова много мисъл има в песните й.. какви текстове само, да мислиш, че чак сън да не спиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ебахти и гидула Брутална е. Защо се срамува от тези форми, точно сега е моментът да скандализира с тях в някое видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Брутална е. Защо се срамува от тези форми, точно сега е моментът да скандализира с тях в някое видео. Защото е комплексирана и цялата й кариера се гради на външния й вид Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Правим ли задно салдо от кеф под звуците на "Перденца"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 И в Zvezde Granda са участвали. Знаете ли кога ще го излъчат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Знаете ли кога ще го излъчат? Интервюто за Прва ТВ сигурно утре. А ЗГ специал в някоя от следващите недели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Браво на Преслава. Поне да изкяри нещо от Кеба. Андреа за мен по-хубава никога не е била. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Правим ли задно салдо от кеф под звуците на "Перденца"? Как? :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Как? :roll1: :roll1: Имам вродена дислекция! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 200 човека на погребението на Феди Башур Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари