Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да, но Камелия никога не е роптала да има непременно хит. Можеш ли да сравниш смешната Пиши го неуспешно, като клип, песен, текст с Фалшива кожа, която е шедьовър в чалгата. Проект за ценители.

Е, естествено, Камелия от 2007 нещо цъкна при нея и така започна да си изпипва проектите, клипове, всичко, ненормална яка беше в онзи период. А "Фалшива кожа" е един от апогеите ѝ, просто оригинала е твърде силен, за да може да го задмине според мен.

Сподели в други сайтове

Няма да ти обърна внимание дори на глупавия пост. Имам чувството, че си пиша с мимчето9 или там както беше потебителката. Ти си жишееш в дворец от захарен памук.

Имам право да критикувам хора, които съвсем умишлено на показ предлагат целия си живот до най милното и святото... Ще си критикувам колкото искам. Ти беше?

Какво глупаво казах в поста си? Изразих мнение, както правиш и ти. Човек да не каже нещо, което е различно от това, което ти мислиш и веднага започваш да обиждаш.... Като не ти харесва, не ми цитирай и отговаряй на постовете ми, не си длъжен. Не виждам аз какво лошо написах за теб, че да ми скачаш.

Да, ти можеш да критикуваш колкото си искаш, но след като го правиш тук, аз имам право да ти отговарям и да изказвам моето мнение.

Сподели в други сайтове

Нямам предвид, че само в дискотеките не съм чула нейна песен. На домашни купони, в ресторанти, на празници на роднините ми, които са 40+ никой не е пускал песен на Рени. Да, ако някъде чуят "Като птица" със сигурност ще я запеят по-възрастните, но това не променя факта, че за младата аудитория Рени не е позната като голяма звезда с големи ретро хитове. На мен това ми е мисълта за настоящето. Всяка година завършват около 50 хиляди, които са си е една сериозна аудитория. Как ще предадат те на следващите поколения хитове, които не са чували? В периода, в който са излезли песните на Рени може и да са били по-големи хитове от Преславовите, но с годините това се е променило.Песните се доказват във времето и от изпълнителите зависи дали ще си ги направят златни. На мен пък ми прави друго впечатление - как се омаловажават старите успехи на още актуалните топ имена за сметка на минали успехи на вече залезли имена. Преслава се хули, че е в комерса, да са се задържи, а опитите на вече залезли изпълнителки като Рени да пробият отново с песни ала "1,20" се подминават и не се говори, че си плюе на творчеството. Лицемерието на Преслава във Вип-а се натъртва постоянно, а за Рени се намират всевъзможни оправдания. Не искам да ставам защитничка на Петя, но специално сравнението с Рени е неуместно.

Последните 2 години водя по улегнал начин на живот, но ако трябва да обобщя моите впечатления за 14 години излизания в Шумен, Слънчев бряг и София, то винаги бих добавил сред големите ретро хитове Като птица на Рени. Тоест нито едните впечатления не могат да бъдат на 100 процента миродавни. Имай впредвид, че аз не съм фен на Рени, а просто имам едно уважение към нея и песните и от близкото минало.

Отново казвам, че всичко в този жанр е много динамично. На дали до миналата година някой е очаквал, че Наско Ментата ще изкара най култовия хит за жанра за цялото дълголетие. Няма гаранция, че някой ден Рени няма да има сцена, на която да ни припомни тези зверски хитове.

А и не зависи само от това дали изпълнителите искат да направят златен хит, ами и от това дали песента има потенциал за такава. Не малко опити сме видели на турнета да ни пробутват и налагат бози, а към днешно време тези песни да не будят интерес. А и днес дори вече нямат и къде да си ги налагат и затова дори песни като Дай ми още, Моро му, И на всички като теб са с неясно бъдеще...

Тя много обича и да си я пее :3fdb8960598fa63e:

Странно, че не колежки пеят нейните песни - а тя техните

https://m.vbox7.com/play:ef77a799

Не е никак странно дори. Ето за този принос говорех по рано... Може ли най голямата звезда на фолка да пее не малко чужди парчета на Луни, Ренита и т.н. А големите хитове на Преслава към днешна дата кой ги пее така както пеят Две сърца и Луда по теб например?

Е тя наистина напук я запя. Искала я за нея.

Е, не мисля. Преса от край време се чуди на кои колежки и балкански звезди да пее песните по участия. Не е било с цел да прецака Кама. Просто обича да пее чужди хитове.

А, стига бе. Ква балканска звезда е тоя циганин? :mf_surrender: Тя е много по-голяма от него.

Българите винаги сте първи да си продадете задника на чужденец, дори и да е най-изпадналия.

Аз не съм от тези българи. Не съм запознат с мръсните сръбски турбо чалги и имена. Противна ми е сръбската музика. Просто помня, че в бг се котираше със Записано е у времену и Питаш за мен... Какъв е от къде е не ми дреме. Може Преслава да е по голяма звезда. Защо не.

image.png

Сподели в други сайтове

Фокси, какви са тия смешни и глупави теории за промоцията на "Не съм ангел"?

Веднага се сещам, че и Анелия от големите имена присъстваше, например.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Записано е у времену и Питаш за мен... Какъв е от къде е не ми дреме. Може Преслава да е по голяма звезда. Защо не.

"Записано е у времену" е на Бая - беше страшен хит. Чуй му и "Додир неба" и "Земля любови" - и те са мн яки.

Този Кеба имаше само "Питаш за мен". И аз го имам за треторазрядник. А като видях, че в дуетът с Преслава има повече фон дьо тен от нея и КРААЙ :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Последните 2 години водя по улегнал начин на живот, но ако трябва да обобщя моите впечатления за 14 години излизания в Шумен, Слънчев бряг и София, то винаги бих добавил сред големите ретро хитове Като птица на Рени. Тоест нито едните впечатления не могат да бъдат на 100 процента миродавни. Имай впредвид, че аз не съм фен на Рени, а просто имам едно уважение към нея и песните и от близкото минало.

Отново казвам, че всичко в този жанр е много динамично. На дали до миналата година някой е очаквал, че Наско Ментата ще изкара най култовия хит за жанра за цялото дълголетие. Няма гаранция, че някой ден Рени няма да има сцена, на която да ни припомни тези зверски хитове.

А и не зависи само от това дали изпълнителите искат да направят златен хит, ами и от това дали песента има потенциал за такава. Не малко опити сме видели на турнета да ни пробутват и налагат бози, а към днешно време тези песни да не будят интерес. А и днес дори вече нямат и къде да си ги налагат и затова дори песни като Дай ми още, Моро му, И на всички като теб са с неясно бъдеще...

Не е никак странно дори. Ето за този принос говорех по рано... Може ли най голямата звезда на фолка да пее не малко чужди парчета на Луни, Ренита и т.н. А големите хитове на Преслава към днешна дата кой ги пее така както пеят Две сърца и Луда по теб например?

Е, не мисля. Преса от край време се чуди на кои колежки и балкански звезди да пее песните по участия. Не е било с цел да прецака Кама. Просто обича да пее чужди хитове.

Аз не съм от тези българи. Не съм запознат с мръсните сръбски турбо чалги и имена. Противна ми е сръбската музика. Просто помня, че в бг се котираше със Записано е у времену и Питаш за мен... Какъв е от къде е не ми дреме. Може Преслава да е по голяма звезда. Защо не.

Да, голяма звезда...а до ся не сме видяли 1 клипче от участие на колежка, която да й пее песните.

За Луда по теб и Две сърца е ясно, че се пеят от половината жанр.

Но като се замисля, не се пеят много други песни, на Зеса и Кама са масово пяти, че и по риалитита, дори без тяхно участие. Дори на Гло и Ванча не съм засичал песни пяти от други колежки, колкото при Кама и Деса.

Слави така е - Преса е алчна и иска всичко за нея, искала е Ена, но не са и се плащали много пари за кавър. При Кама е от сантимент и да си почеше егото, педполагам е знаела, че няма да надмине успеха на Ена, но тоя проект е записан със златни букви в историята на чалгата.

Сподели в други сайтове

Фокси, какви са тия смешни и глупави теории за промоцията на "Не съм ангел"?

Веднага се сещам, че и Анелия от големите имена присъстваше, например.

Абе вие да си знаете кога, защо и къде е започнало курвеенето на Преслава. Че нещо много с музика я свързвате, а тя далеч не е нейният приоритет..... :whistling:

Иначе се радвам, че си гледал пак клипове от тази промоция и знаеш кое диванче беше сложено..... на сцената, за да седне там главният гост. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Абе вие да си знаете кога, защо и къде е започнало курвеенето на Преслава. Че нещо много с музика я свързвате, а тя далеч не е нейният приоритет..... :whistling:

Иначе се радвам, че си гледал пак клипове от тази промоция и знаеш кое диванче беше сложено..... на сцената, за да седне там главният гост. :1000 (19):

Главният гост нарочно се е набутала там, за да е под светлините на прожекторите, никой не й е запазвал място :gun_bandana:

И курвеенето на Преслава започна през 2007 след "Певица на годината". :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да а от другата страна на дивана, където бе скрит от камерата - бъдещата звезда Андреа набутана между Биляна, Юнона и разни други никаквици.

Сподели в други сайтове

Главният гост нарочно се е набутала там, за да е под светлините на прожекторите, никой не й е запазвал място :gun_bandana:

И курвеенето на Преслава започна през 2007 след "Певица на годината". :Vishenka_05:

То пък едни прожектори... Плейбек промоцийка, на която Преси е облечена като циганка шарлатанка, а на всичкото отгоре се мята като уловена риба мряна в мрежата... :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

То пък едни прожектори... Плейбек промоцийка, на която Преси е облечена като циганка шарлатанка, а на всичкото отгоре се мята като уловена риба мряна в мрежата... :mf_surrender:

Ми да я питаш мегазвездата Кама какво прави на такова събитие :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Главният гост е поканен да седне там, защото в България все още домакина посочва къде да седне госта. А фактът, че домакинът слага госта направо на сцената говори за това колко е безпомощен да скрие покрусата си от пълният игнор на чалгата към него. Така и не се научихте вие "преслините" да цените единствените истински комплименти и критики, правени на Преслава само от Камелия. На вас ви е угодно (като и на нея) да се говори само за захаросаните хвалби от екрана на Планета. Ненавиждайки Камелия, самата Преслава зачерква единственият критичен патос, който може да и помогне кариерно. Така или иначе отдавна е ясно, че колкото и да я помпат, Преслава не може да направи кариера като Камелия, ако ще да се съдере от мъка. Просто няма потенциал за това, запазени хитове също.

Сподели в други сайтове

Главният гост е поканен да седне там, защото в България все още домакина посочва къде да седне госта. А фактът, че домакинът слага госта направо на сцената говори за това колко е безпомощен да скрие покрусата си от пълният игнор на чалгата към него. Така и не се научихте вие "преслините" да цените единствените истински комплименти и критики, правени на Преслава само от Камелия. На вас ви е угодно (като и на нея) да се говори само за захаросаните хвалби от екрана на Планета. Ненавиждайки Камелия, самата Преслава зачерква единственият критичен патос, който може да и помогне кариерно. Така или иначе отдавна е ясно, че колкото и да я помпат, Преслава не може да направи кариера като Камелия, ако ще да се съдере от мъка. Просто няма потенциал за това, запазени хитове също.

Не знам какви мъки може да има Преслава, но мъката на Камелия е една и тя се нарича - липса на награда "Певица на годината" :whistling:

Сподели в други сайтове

Не знам какви мъки може да има Преслава, но мъката на Камелия е една и тя се нарича - липса на награда "Певица на годината" :whistling:
На Преслинка предстоят родилни мъки, малко ли е... Искам да ти кажа, че хич не са за подценяване. И при първият ти път с мъж не те е боляло толкова, вярвай ми! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На Преслинка предстоят родилни мъки, малко ли е... Искам да ти кажа, че хич не са за подценяване. И при първият ти път с мъж не те е боляло толкова, вярвай ми! :3fdb8960598fa63e:

Кама едва ли ще ги изпита тези мъки :3fdb8960598fa63e:

Мигом си пусни хита "Вур дурма конуш ма СУЗ!", изпълнен от Исмигюл Дуран Наим и кажи мнението си! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

А какъв всъщност е възгледът за тази статуетка днес? Като отидеш и кажеш на някой познат, че Преслава има 10 награди за Певица на годината на Пайнер, как ще те изгледат?

Тази статуетка имаше тежест преди години, но тежестта й се срина именно заради желанието на Преслава да я свързват с този приз. Честито, свързват я, но не с хубавата му страна. И в крайна сметка какъв точно е смисълът да е била Певица на годината толкова пъти, защо аз не виждам такъв, честно?

Сподели в други сайтове

Кама едва ли ще ги изпита тези мъки :3fdb8960598fa63e:

Мигом си пусни хита "Вур дурма конуш ма СУЗ!", изпълнен от Исмигюл Дуран Наим и кажи мнението си! :Vishenka_05:

В никакъв случай, но ти може да си кажеш тежката дума в турнира на Даниелчо, че на Ивана все се падат изпълнители като Джена, Емануела, Глория и т.н. Виж, жребият отрежда на Емили да бъде срещу Арти, Дебора, Ваня, Тереза и т.н. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

В никакъв случай, но ти може да си кажеш тежката дума в турнира на Даниелчо, че на Ивана все се падат изпълнители като Джена, Емануела, Глория и т.н. Виж, жребият отрежда на Емили Арти, Дебора, Ваня, Тереза и т.н. :3fdb8960598fa63e:

Не следя този конкурс, но изглежда да е нагласено :3fdb8960598fa63e:

НАДУЙ ДО ПАЗАРА ТОЗИ ТРАК - СЕГА!

Сподели в други сайтове

Мъките на Преслава тепърва започват и най-леките ще са родилните. Знаеш ли защо? - защото вече няма такова нещо, наречено "Певица на годината". :1000 (19):

Сега Преслава трябва да се доказва без жокер от Пайнер, а от Камелия ще бяга като дявол от тамян, защото знае какво стана на 13.01.2011 година. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Прекрасно творчество на турски тракове! :Vishenka_05:

п.с. Фокси, тотално бъркаш и датата и годината - 11.01.2014 е правилното! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...