SG Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Мъките на Преслава тепърва започват и най-леките ще са родилните. Знаеш ли защо? - защото вече няма такова нещо, наречено "Певица на годината". :1000 (19): Как така няма да има Певица на годината, ами на новата ни любимка Джулия какво ще дадат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Престих коментарите за Baja в раздела за сръбска музика. Нека спрес с оффтопика. Да, сигурно за първи път тук се публикува сръбско... Пък и си бяхме написали, че искаме Ивана да ги кавърдиса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да, сигурно за първи път тук се публикува сръбско... Пък и си бяхме написали, че искаме Ивана да ги кавърдиса! Един пост може, но след това темата поема в друга посока и следователно си има конкретно място във форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Един пост може, но след това темата поема в друга посока и следователно си има конкретно място във форума. Тази тема е дастатъчно замряла през другото време за да се хващаме за най-малкото нещо. И то при положение, че в момента е активна и няма нищо нередно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Стела,коментирай,че в новия клип на Тита на едно от момчетата му се вижда бананчето.И то на този дето участваше в клипове на Кама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Стела,коментирай,че в новия клип на Тита на едно от момчетата му се вижда бананчето.И то на този дето участваше в клипове на Кама В кой момент? Нещо ми идва слабичко това от Тита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В кой момент? Нещо ми идва слабичко това от Тита. Там където са на шезлонгите,в началото. 0:31 но по-нататък също има такива кадри.Не знаех,че слушаш Тита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Там където са на шезлонгите,в началото. 0:31 но по-нататък също има такива кадри.Не знаех,че слушаш Тита Чак да я слушам, не. Като актуално име, пуснах да чуя. Поне от първо впечатление не ме грабна, за разлика от "Антилопа". Сега ще прегледам за бананчето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Чак да я слушам, не. Като актуално име, пуснах да чуя. Поне от първо впечатление не ме грабна, за разлика от "Антилопа". Сега ще прегледам за бананчето... Е,да и на мен ми е по-слаба от Антилопа,но толкова нямам какво да слушам,че се мъча да ме зариби. Гледай,гледай,веднага си пролича кой е най-надарен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Стела,коментирай,че в новия клип на Тита на едно от момчетата му се вижда бананчето.И то на този дето участваше в клипове на Кама Аз забелязах, но си замълчах, реших, че не съм видяла хубаво. :1000 (29): В кои клипове на Камелия участва, не се сещам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Е,да и на мен ми е по-слаба от Антилопа,но толкова нямам какво да слушам,че се мъча да ме зариби. Гледай,гледай,веднага си пролича кой е най-надарен. И бананчетата нещо не ме впечатлиха... Иначе този въпросният в лице е доста секси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 И бананчетата нещо не ме впечатлиха... Иначе този въпросният в лице е доста секси. Теб само рязаното бананче на Тони Стораро те впечатлява Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз забелязах, но си замълчах, реших, че не съм видяла хубаво. :1000 (29): В кои клипове на Камелия участва, не се сещам? "Неповторим" и "Добре дошла" мисля. И бананчетата нещо не ме впечатлиха... Иначе този въпросният в лице е доста секси. Като за фон докато слушаш става. Иначе в лице,да,доста хубав мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Дуета на Андри мина 4 милиона .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 За сметка на това ти ще ги изпиташ, нали имаш цици, разбрях че скоро и путка ще присаждаш. Мама ти и урод. Аз съм Кака Дженди от Столипиново! :1000 (19): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 3 дни за Сашо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Стела,коментирай,че в новия клип на Тита на едно от момчетата му се вижда бананчето.И то на този дето участваше в клипове на Кама Това са макетни ножчета, а не бананчета. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз съм Кака Дженди от Столипиново! :1000 (19): Любима моя толумбичка. Верни ли са слуховете, че си изваял тънка снага? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Любима моя толумбичка. Верни ли са слуховете, че си изваял тънка снага? Да, следвам съдбата на лелята от Айтос Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Това са макетни ножчета, а не бананчета. :д :roll1: Доста наблюдателен си бил.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да, следвам съдбата на лелята от Айтос Браво! Само така! Като си ходиш в Пазарджик и всички женени мъже да обръщат поглед след поклащащото ти се дупе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Това са макетни ножчета, а не бананчета. :д А не! Различам много добре бананчета от макетни ножове. 🍌 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Размазваме ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 На Цветин, дето му дере пишката с тия рендета. Сякаш имат някакви интимни отношения :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Размазваме ли се? Майна, не я спирам. Вчера събудих бебето на Лена Селяндурката от долния етаж. Почна да тропа да намаля звука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари