Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Майна, не я спирам. Вчера събудих бебето на Лена Селяндурката от долния етаж. Почна да тропа да намаля звука. И аз не я спирам. Сутрин докато се оправям за работа и аз будя злобната си комшийка от долния етаж. Лена онази, която се почиства на терасата ли? Ако е тя си заслужава. И как ти тропа, като е под теб? С някой кол по тавана ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 И аз не я спирам. Сутрин докато се оправям за работа и аз будя злобната си комшийка от долния етаж. Лена онази, която се почиства на терасата ли? Ако е тя си заслужава. И как ти тропа, като е под теб? С някой кол по тавана ли? :1000 (29): Същата, да. И продължава да е супер ошишкана, а вече минаха 10 месеца от раждането. Приятелят й Любчо няма да я търпи дълго с визия на бидон. По вертикалния щранг на парното тропа, не знам с какво точно. Тоя номер го научи от баба си - едно време тя тропаше, като надувах силно музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Същата, да. И продължава да е супер ошишкана, а вече минаха 10 месеца от раждането. Приятелят й Любчо няма да я търпи дълго с визия на бидон. По вертикалния щранг на парното тропа, не знам с какво точно. Тоя номер го научи от баба си - едно време тя тропаше, като надувах силно музика. Този Любчо хубав ли е? 2,5 милиона за "провала" на Галена. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Този Любчо хубав ли е? 2,5 милиона за "провала" на Галена. :1000 (19): В никакъв случай не е грозен, но не ме привлича. Тъмна коса, тъмни очи, слаб. Очаквах повече за яката песен на Галена. Дано да направи поне 6-7 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Приятелят й Любчо няма да я търпи дълго с визия на бидон. Смяташ да го съблазниш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Смяташ да го съблазниш ли? Мани го тоя фен на селтачки. Има по-хубави съседи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В никакъв случай не е грозен, но не ме привлича. Тъмна коса, тъмни очи, слаб. Очаквах повече за яката песен на Галена. Дано да направи поне 6-7 милиона. Питах дали става за мен, не дали те привлича.. И аз мислех, че ще смаже с тази песен. На Анелия и Джулия харесва ли ти? Аз само да я чуя че почва и сменям веднага, нещо ме дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Питах дали става за мен, не дали те привлича.. И аз мислех, че ще смаже с тази песен. На Анелия и Джулия харесва ли ти? Аз само да я чуя че почва и сменям веднага, нещо ме дразни. Ами точно на устата ми беше, че може и да ти хареса на теб, но не знам защо не го написах. :1000 (29): "Бръм" много ме дразнеше, като излезе, но сега по я търпя. Иначе се оплакваме, че в попфолка не предлагат нищо ново.. ми преди малко чух новата на Тита - нима тя предлага нещо ново? Добра е песничката и ще стане хит, но звучи като вече чуто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Точно така, въртете гледания на "#Нищо" и се разбивайте мощно! Коя ви е любимата фраза от текста? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Коя ви е любимата фраза от текста? едни мечти сега дължиш и вече... НИЩО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ами точно на устата ми беше, че може и да ти хареса на теб, но не знам защо не го написах. :1000 (29): "Бръм" много ме дразнеше, като излезе, но сега по я търпя. Иначе се оплакваме, че в попфолка не предлагат нищо ново.. ми преди малко чух новата на Тита - нима тя предлага нещо ново? Добра е песничката и ще стане хит, но звучи като вече чуто. Ами тогава разкарвай селянката и да идвам, аз няма да ти тропам, обещавам Ще си слушаш музика и ще си надуваш чалга съвсем спокойно. Точно така, въртете гледания на "#Нищо" и се разбивайте мощно! Коя ви е любимата фраза от текста? Аз навъртам и то много Любимата ми фраза е същата като на Конди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Сякаш имат някакви интимни отношения :1000 (29): Ами нямат! Но Сашо ще те попита как никой от гилдията досега не ги е издал, след като всички ги познават... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ами нямат! Но Сашо ще те попита как никой от гилдията досега не ги е издал, след като всички ги познават... Чу ли новата песен на Тони Стораро? Харесва ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Чу ли новата песен на Тони Стораро? Харесва ли ти? Не, то не било официално парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не, то не било официално парче. Да, турска песен е, която нашия е изпял. На мен не ми хареса, може повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Дъртши Стораро защо спря да издава самостоятелни песни официално? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Дъртши Стораро защо спря да издава самостоятелни песни официално? Дава път на синовете си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Гледанията на Дай ми любов са паднали на под 100к/ден този понеделник. С голям зор ще направи 3 милиона до 8 юни. Пълен флоп. Междувременно Анелия и Джулка ще имат близо 5 милиона по мои прогнози, а песента им излезе 2 дни по-късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Гледанията на Дай ми любов са паднали на под 100к/ден този понеделник. С голям зор ще направи 3 милиона до 8 юни. Пълен флоп. На Преслава и Кеба паднаха на втория ден под 100К, така че млъквай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 На Преслава и Кеба паднаха на втория ден под 100К, така че млъквай И какво от това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не се карайте. И двете да с флоп. И двете са извън топ 3 на фолка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не се карайте. И двете да с флоп. И двете са извън топ 3 на фолка :1000 (29): И кои са преди тях в момента, че ми е интересно? Освен Анелия и Емануела, другите са още по-зле. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И кои са преди тях в момента, че ми е интересно? Освен Анелия и Емануела, другите са още по-зле. Топ 5 Анелия, Емануела, Емилия, Теди Александрова и Джулия И после са Пресли, Галена, Алисия, Джена и Деса завършва топ 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Топ 5 Анелия, Емануела, Емилия, Теди Александрова и Джулия И после са Пресли, Галена, Алисия, Джена и Деса завършва топ 10 Емилия не и в топ 5. Теди Александрова не е сериозен изпълнител. Джулия все още прохожда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари