Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Топ 5

Анелия, Емануела, Емилия, Теди Александрова и Джулия

И после са Пресли, Галена, Алисия, Джена и Деса завършва топ 10

Говориш пълни глупости, не знам в кой свят живееш :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Емилия не и в топ 5. Теди Александрова не е сериозен изпълнител. Джулия все още прохожда.

Е как ще не е. Емилия втора поредна година е с един от най големите хитове в чалгата. Кво като са дуети.

Това , че на теб Теди не ти е сериозна си е твоя лична мъка. Момичето прави хит след хит. Има 3 пъти повече клипа с по над 10 милиона. Графика и е пълен. Често е с по големия хит от въпросните 2. По сериозно на къде...

И какъв прохождащ изпълнител е Джулия. 4 години вече прохожда. Преслава на втората певица на годината вземаше . Спри с лицемерието и признай фактите пред самия теб и ще ти олекне. Обещавам :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Снощи излизах и Джулия наистина е започнала да мачка, явно след дуета въртят повече и другите й песни. Но като цяло се избухваше на по-старите хитове, даже си помислих, че е ретро вечер. От по-новите "По такива си падам", "Зоопарк", "Бръммм" и особено "Не се изтриваш", спокойно Преслава да си я брои сред златните хитове. Но наистина е зле положението, една "Шушана" още е най-чакана за вечерта. Ако лятото е такова не виждам как годината ще е по-успешна от миналата. Нещата в другия жанр не са по-добри и прехваленият дует на Криско и Трифонов не видях никакъв инетерес да предизвиква. Определено и при Емануела има спад, новата песен хич я няма, при новите на Галена, Галин, Алисия, Фики пък да не говорим... А съм свикнал при тях да е мазало също. Сякаш Анелия ми се открои като най, дори не съм си мислел, че "С тебе ми е най" е такъв хит, може да не ме кефят много парчетата й, но е факт, че е направила силна поредица и в дискотеките е топ.

Сподели в други сайтове

Говориш пълни глупости, не знам в кой свят живееш :mf_surrender:

Така като гледам коментарите след твоя, май ти не знаеш в кой свят живееш. Ама така е като не размърдваш 100 килограмовото си трибуквие от стола у вас...

Наистина фолка губи все повече фронтове. Жалко и тъжно...

image.png

Сподели в други сайтове

Преди няколко години Камелия, като беше при Емилия Стоянова, каза нещо много мъдро, в което едва ли колегите й са се заслушали: "Не виждат ли какви песни стават хитове? Песни като "Кой" и т.н. Не разбират ли по това, от какво имат нужда хората и на какво да залагат?". И беше много права. За съжаление и тя се пусна по тая плоскост, но да се надяваме, че е било само за да навакса позиции извън Пайнер. Нямаше как, трябваше да набере оборот с комерси. Дано предстоят по-музикантски неща и при нея, както и при Глория, Ивана, Деса, защото каквото и да си говорим... ако те направят нещо готино, и другите ще се ориентират по тях.

През 2018-та трябва да има още по-добри парчета от "Залеза и зората", "Феникс", "Няма те до мен" и т.н. Погледнете какви хубави авторски песни. Били са пилотни за годините и албумите, в които са излизали. Може ли преди 15 г. да се е правила по-добра музика, бе хора? Те изобщо не се и стараят да надграждат. Някак много лесно се научиха всички - хоп в студиото набързо, смесване за ден-два и хайде. Липсва и избухващият момент в тези последните песни. Не чувстват ли някакво неудобство, че самочувствието им е по-голямо отвсякога, а предлагат на аудиторията не повече от 20-30 процента от възможностите си?

И е много жалко, че взеха да се ориентират по Тита и подобни какво да пускат - наши певици с 20 години стаж. Олекват яко. Тита си е друга работа и сега е моментът чалгата отново да се поизчисти, като изпъкне със стойностни неща на фона на посредствения поп и рап. Но не... Трябва и те като овцете наравно с тях.

Забелязвате ли как всяка година излизат песни, които на следващата година никой не помни? А сега поне си спомняме какво е излизало до 2010-2013- На мен след това някои години направо ми се губят, с нищо не ги свързвам и отличавам като продукция.

Сподели в други сайтове

Е как ще не е. Емилия втора поредна година е с един от най големите хитове в чалгата. Кво като са дуети.

Това е проблема при нея, че от 2 години не е имала самостоятелен хит, защото набляга на дуетите. Трябва да излезе от черупката си.

Това , че на теб Теди не ти е сериозна си е твоя лична мъка. Момичето прави хит след хит. Има 3 пъти повече клипа с по над 10 милиона. Графика и е пълен. Често е с по големия хит от въпросните 2. По сериозно на къде...

Да си топ изпълнител не е само до хитове.

И какъв прохождащ изпълнител е Джулия. 4 години вече прохожда. Преслава на втората певица на годината вземаше . Спри с лицемерието и признай фактите пред самия теб и ще ти олекне. Обещавам :1000 (29):

Сега времената са други. Харесвам Джулия, но все още не е завършен артист и е рано да бъде слагана до титаните.

Сподели в други сайтове

Преслава след две години взимаше Певица на годината, но трепеше всичко живо с песни като Дяволско желание, И когато съмне и Лъжа е, с тях пребори и категоричния титан в онези времена - Ивана.

При Джулия къде ги тия хитове? Даже повечето хора сигурно не знаят, че има такава певица :mf_surrender:

п.с. Та най-гледаните й песни евър - първо че са фийчъринги с големи имена, второ имат по-малко гледания от един среден Преславов хит като "Пада звезда", за какво говорим ..

Сподели в други сайтове

Кака Кели и Фаст, дори феновете на Галена признават дупката, в която е влязла тяхната, и пак само вие не признавате и не напускате преслиното царство, в което тя все още е лидер.

Смятам за излишно да ви се обяснявам. Масовото мнение е такова, а вие си се тръшкайте колкото искате. И това няма да помогне...

Фолка не е което беше . Музика не правят за нас феновете им, ами за утайките в клубовете. Щом толерирате подобни кариери, ще си търпите бозите на фаворитките си и положението ще е същото.

image.png

Сподели в други сайтове

Кака Кели и Фаст, дори феновете на Галена признават дупката, в която е влязла тяхната, и пак само вие не признавате и не напускате преслиното царство, в което тя все още е лидер.

Смятам за излишно да ви се обяснявам. Масовото мнение е такова, а вие си се тръшкайте колкото искате. И това няма да помогне...

Фолка не е което беше . Музика не правят за нас феновете им, ами за утайките в клубовете. Щом толерирате подобни кариери, ще си търпите бозите на фаворитките си и положението ще е същото.

Каква дупка? Преслава има най-гледаната Пайнерска песен за 2017 .. :mf_surrender:

То е ясно, че не е като през 2007-2008, но ти говориш откровени простотии и небивалици. Джулия не е нищо повече от Яница.

Сподели в други сайтове

То в световен план няма хитове,а вие за чалгата говорите.Не знам какъв е този крах,който настъпи в музика тази година.Само вижте последната песен на Ники Минаж,има по-малко гледания и от Хабиби. :mf_surrender:

Чалгата започна добре началото на годината.Райна и Ивана дори направиха хитове,но с малоумните песни,които изцвъкаха последните няколко месеца пак си убиха лятото.Слава богу,че поне са на изпълнители,които редовно пускат песни,че да могат да се поправят този и следващия месец,че иначе не знам какво лято ще имаме. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И кои са те? :1000 (29):

Фиклена, Кондома, уестърн. Дори Петя я критикува доста последния месец.

То цялата чалга е зле но рибата се вмирисва от към главата така че при лидерките е по осезаем спада. Те носят и по голяма отговорност защото уж са топ имена и всички се водят по тях.

Когато Ивана, Десислава и Глория бяха лидерките жанра беше в разцвет. Вашите го докараха до тук. Българите се озлобиха срещу жанра заради това че ни набиват луксозния си начин на живот във всеки клип докато обикновените хора едва се издържат. Заради изцепките по дискотеките и стриптизьорското шоу на което ви свикнаха, вместо просто да пеят и да правят музика от сърце и душа. Заради това че основна формула за успех станаха парите и клубното звучене. Не ми говорете за песните на Преслава преди 15 години. Отдавна тази Преслава е мъртва.

Мразете ме колкото искате, но това е положението. Насочете гнева и изискванията си към тях. Не към мен

image.png

Сподели в други сайтове

Убийте Пресовите преди да са снесли яйца. Ужасници!

В полунощ неприличната в мен събуди! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Има спад при Галена и е очевидно за всички.

След "Моро му" е един непрекъснат регрес откъм хитов магнитуд. The Boss > Просто Шоу > Дай ми любов - това като хитовост.

Иначе продължава да не минава вечер без песните й в клубовете, но то няма как иначе, тя си е в плейлистите по дифолт. Положението не е извънредно зле обаче, просто има спад. Последно бях на дискотека януари или февруари беше - на "Просто шоу" имаше доволна избухвация.

Между другото в момента осъзнавам какво имат предвид някои фенове, като казват "Ако една песен ми харесва, не ме интересува дали е голям хит". Аз по принцип много се влияя от това кое парче е вървежно и популярно. Не и в случая с "Дай ми любов" - тази песен ми пълни душата. Много съм доволен от Галена и не ме интересува дали ще направи 10 или 15 милиона в тубата.

Сподели в други сайтове

Убийте Пресовите преди да са снесли яйца. Ужасници!

То Фаст и Кака Кели са невъзможни... Иначе има и по обективни пресови - winner, -A, gsimeonova , Vancho и т.н.

Просто онези двамата са инфантилни на тема Преслава до краен предел...

Официално и аз съм мега зарибен по Нищо на Лорена. Направо се асоциирам с лирическата героиня след края на едногодишната ми връзка... :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Искаш ли да те зарадвам с една новина? :3fdb8960598fa63e:

Гледания за последната седмица:

Галена - Moro Mou: 75 900

Преслава - "Не се изтриваш": 73 800

Приятен ден! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Искаш ли да те зарадвам с една новина? :3fdb8960598fa63e:

Гледания за последната седмица:

Галена - Moro Mou: 75 900

Преслава - "Не се изтриваш": 73 800

Приятен ден! :Vishenka_05:

Desislava & Djordan - Angelite Plachat - 120 902 views

Приятен уикен :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Официално и аз съм мега зарибен по Нищо на Лорена. Направо се асоциирам с лирическата героиня след края на едногодишната ми връзка... :1000 (29):

Ооо това може само да ме радва. :Vishenka_05:

Защо толкова плюеш по нея, за да ме дразниш ли?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...