FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Top 5 1.Анелия 2.Емануела 3.Галена 4.Теда Ломска 5.Алисия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Desislava & Djordan - Angelite Plachat - 120 902 views Приятен уикен Аз проблем с Деса нямам и се радвам, че мачка, той има с Галена и обясняваше как песента й била чудо за три дни. Ще се размажа от кеф, ако "Моро му" изпревари "Не се изтриваш" и стане най-гледаната пайнерска песен от 2017. То натам е тръгнало, де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз проблем с Деса нямам и се радвам, че мачка, той има с Галена и обясняваше как песента й била чудо за три дни. Ще се размажа от кеф, ако "Моро му" изпревари "Не се изтриваш" и стане най-гледаната пайнерска песен от 2017. То натам е тръгнало, де... Теб всичко що е в ущърб на Преслава, ще те размаже от кеф. И теб, и 90% от форума! :gun_bandana: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Преслава и Галена наистина не са в Топ 3 в момента. Анелия, Емануела и Джулия са там, чак след тях са екс-приятелките. Някъде измежду тях и Емилия. Но Галка предполагам, че може и на номер 1 да се върне ако новият дует разбие като Пей сърце. За Преслава не знам, тя няма инерцията на лидерка в изминалите няколко години, като нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Теб всичко що е в ущърб на Преслава, ще те размаже от кеф. И теб, и 90% от форума! :gun_bandana: Не винаги. Аз бях човека, който беше най-превъзбуден и впечатлен от "Обратно в играта", като излезе. Като ме изкефи нещо, го показвам. Обаче така и никога не повярвах на първоначалните гледания на "Не се изтриваш" - надуших мошенгийство в цялата работа. Та този клип две седмици правеше трафик като за песен, която ще направи минимум 25 млн....... А издъхна на втория месец. За мен "Моро му" е по-добрата песен. Освен всичко дотук не можеш да отречеш, че Фаст дразни страшно много и такива като него са част от причината хората да се кефят Преслава, като се провали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не винаги. Аз бях човека, който беше най-превъзбуден и впечатлен от "Обратно в играта", като излезе. Като ме изкефи нещо, го показвам. Обаче така и никога не повярвах на първоначалните гледания на "Не се изтриваш" - надуших мошенгийство в цялата работа. Та този клип две седмици правеше трафик като за песен, която ще направи минимум 25 млн....... А издъхна на втория месец. За мен "Моро му" е по-добрата песен. Освен всичко дотук не можеш да отречеш, че Фаст дразни страшно много и такива като него са част от причината хората да се кефят Преслава, като се провали. За мен няма нищо нередно в гледанията на "Не се изтриваш" - имаше 10 милиона до Нова година, чак след това се забави, което е нормално, предвид че срока на годност на цялата фолк продукция е 2-3 месеца. Хората са злобни и комплексирани от това, че Преслава много години им мачкаше любимките и им отмъкваше наградите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 За мен няма нищо нередно в гледанията на "Не се изтриваш" - имаше 10 милиона до Нова година, чак след това се забави, което е нормално, предвид че срока на годност на цялата фолк продукция е 2-3 месеца. Хората са злобни и комплексирани от това, че Преслава много години им мачкаше любимките и им отмъкваше наградите А допускаш ли, че може и да не сме злобни и комплексирани, а просто самата Пресли да си е заслужила с някои свои постъпки хейта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 За мен няма нищо нередно в гледанията на "Не се изтриваш" - имаше 10 милиона до Нова година, чак след това се забави, което е нормално, предвид че срока на годност на цялата фолк продукция е 2-3 месеца. Хората са злобни и комплексирани от това, че Преслава много години им мачкаше любимките и им отмъкваше наградите Хората бяха много добронамерени и благонастроени към Преслава, когато тя обираше наградите заслужено и предлагаше най-яките песни за годината. Станаха злобни, когато се появиха нередности, алчност и едхидни усмивки/подхилквания ала Кума Лиса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Сетих се как Ивана беше някъде в арабския свят и в хотела бяха пуснали по ТВ оригинала на Беразлична и наша тьотя веднага усили звука и ехидно рече: "Това сигурно ви е познато". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Сетих се как Ивана беше някъде в арабския свят и в хотела бяха пуснали по ТВ оригинала на Беразлична и наша тьотя веднага усили звука и ехидно рече: "Това сигурно ви е познато". Разбира се, все пак леля Ивана също може да бъде мръсница и да прави сечено! Женичката да не е от вчера?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 А допускаш ли, че може и да не сме злобни и комплексирани, а просто самата Пресли да си е заслужила с някои свои постъпки хейта? Какво толкова е направила? Тя се хейтва по дефолт за неща от преди години, свързани с награди. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Сетих се как Ивана беше някъде в арабския свят и в хотела бяха пуснали по ТВ оригинала на Беразлична и наша тьотя веднага усили звука и ехидно рече: "Това сигурно ви е познато". Хаха, густо! Къде са го давали това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Баш Ванча да се подиграва на тема кавъри, дето 90% от хитовете й са такива, не върви. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Баш Ванча да се подиграва на тема кавъри, дето 90% от хитовете й са такива, не върви. Всичко върви. Тя е Троянския Кон на попфолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Разбира се, все пак леля Ивана също може да бъде мръсница и да прави сечено! Женичката да не е от вчера?! Все пак е троянски кон. Хаха, густо! Къде са го давали това? Беше отдавна, 2007-ма май. Филм по Планета. Беше поканена на някаква арабска сватба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Какво толкова е направила? Тя се хейтва по дефолт за неща от преди години, свързани с награди. Много неща е направила. На 1 място - най-долното беше при първата изява, в която НЕ взе наградата на годината. Второто най-подло, коментарът и физиономиите към изказването на Анелия за изиграването на картите. Третото - ни лук яла, ни лук мирисала на последните награди. Физиономиите - "ама Камелия ли говори за живо пеене", след като много добре е разбрала какво е имала предвид Кама с критиките си за плейбека, като казваше, не че Праса не може да пее лайв, а че просто вече го прави два пъти в годината. Мен лично тези неща са ме дразнили, на първо четене. Наградата за "Режим неприлична" също беше нелепа, на фона на "Кой", примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 За мен няма нищо нередно в гледанията на "Не се изтриваш" - имаше 10 милиона до Нова година, чак след това се забави, което е нормално, предвид че срока на годност на цялата фолк продукция е 2-3 месеца. Хората са злобни и комплексирани от това, че Преслава много години им мачкаше любимките и им отмъкваше наградите Тийн сензация като Тита едвам ще направи толкова гледания на песента след мега хита Антилопа (за който дори и по-възрастните са чували), а тук още вярвате, че Преслава реално е направила половин милион на популярна главно сред чалга феновете песен, и то при положение, че преди и след това никога не е правила и 300K на самостоятелните си проекти. Замислете се дали тя не е заблудила вас, хората които толкова усилено я защитавате, вместо ние, хората които не я защитаваме, да се видим хейтъри само защото виждаме очеизвадното. Преслава не е чак такова ТОП име от известно време и колкото и да я пробутвате това ще си остане факт и най-много някой във форума да ви повярва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Дарк чайлд е някакъв скрит фен на Пепче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много неща е направила. На 1 място - най-долното беше при първата изява, в която НЕ взе наградата на годината. Второто най-подло, коментарът и физиономиите към изказването на Анелия за изиграването на картите. Третото - ни лук яла, ни лук мирисала на последните награди. Физиономиите - "ама Камелия ли говори за живо пеене", след като много добре е разбрала какво е имала предвид Кама с критиките си за плейбека, като казваше, не че Праса не може да пее лайв, а че просто вече го прави два пъти в годината. Мен лично тези неща са ме дразнили, на първо четене. Наградата за "Режим неприлична" също беше нелепа, на фона на "Кой", примерно. + лицемерието, фалша и лъжите във ВИП Брадър. Това са само обществените прояви, личния живот няма да го коментираме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Баш Ванча да се подиграва на тема кавъри, дето 90% от хитовете й са такива, не върви. Ама не си устоявал на изкушението да повъртиш яката дупара на тия хитове! Я не се прави, мегастарке! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 За мен няма нищо нередно в гледанията на "Не се изтриваш" - имаше 10 милиона до Нова година, чак след това се забави, което е нормално, предвид че срока на годност на цялата фолк продукция е 2-3 месеца. Хората са злобни и комплексирани от това, че Преслава много години им мачкаше любимките и им отмъкваше наградите Хората не са злобни, а обективни. Като ти казват, че днес Галена и Преслава не важат, значи не важат. Мога и пример от вчера да ти дам даже.... Няма да включвам най-голямата звезда на чалгата в 2018 година, че ще те заболи тиквата от мъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Дарк чайлд е някакъв скрит фен на Пепче! Симпатизирам й. На луди ги прави всичките чалгаизродки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 + лицемерието, фалша и лъжите във ВИП Брадър. Това са само обществените прояви, личния живот няма да го коментираме. Оооо, в Брадъра беше пълен провал, едва ги издържах с това гномче Гъмче, толкова бяха мазни и фалшиви, особено като легна да спи при него тая! В капките също имаше прояви - да не коментираме, че е единствената голяма фолк звезда, която не се класира за финал там - Азо, Деса и Коцьо успяха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тийн сензация като Тита едвам ще направи толкова гледания на песента след мега хита Антилопа (за който дори и по-възрастните са чували), а тук още вярвате, че Преслава реално е направила половин милион на популярна главно сред чалга феновете песен, и то при положение, че преди и след това никога не е правила и 300K на самостоятелните си проекти. Замислете се дали тя не е заблудила вас, хората които толкова усилено я защитавате, вместо ние, хората които не я защитаваме, да се видим хейтъри само защото виждаме очеизвадното. Преслава не е чак такова ТОП име от известно време и колкото и да я пробутвате това ще си остане факт и най-много някой във форума да ви повярва.Само тук се опитвате да го изкарате нереален рекорда. Тя тази песен буквално си гръмна, постарала се беше нормално да прави рекорди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Симпатизирам й. На луди ги прави всичките чалгаизродки Не симпатизираше ли на примата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари