Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Какво се оплаквате как реагирали певиците, тия фенове дето се влачат след тях са масово разни изперкали дебили, наркомани и утайки като Весо Фена и онова джудже Петя Киронова и една лесбийка има фенка на Преса, дето ходи с мъжки дрехи и къса прическа или ония лелки лесбийки на Ивана с плакатите И аз на тяхно място щях да се дистанцирам от подобни. Каквито и да са, заслужават елементарно човешко уважение. Човек може да спазва дистанция без да се подиграва и иронизира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Давам стимулиращо не. Нещо песните на Нела не ме грабват. Винаги им липсва нещо. В ''КАТаджийската'' изглежда скандално. ''Пак съм жива'' обаче е вечен хит. ''Щом си мъж за две жени'', ''Шепа грях'', ''Не искам'', ''Тази нощ'' (тук мачка с латино нотка), ''Аз не вярвам'' и ''Парти тайм'' също са топ. Абе Мая си има топ тракове, не ги помнех. Не ме е впечатлява Мая в годините, но има и някои приятни тракове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Каквито и да са, заслужават елементарно човешко уважение. Човек може да спазва дистанция, без да се подиграва и иронизира. Ами такива като Весо Фена дето ти ритат колата и пукат гуми, не мисля че заслужават каквото и да е отношение. Добре че Глория си е издействала ограничителна заповед, и други трябва да го направят. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ме е впечатлява Мая в годините, но има и някои приятни тракове. Честно казано предпочитам песните на Мая пред сегашните. Напоследък една песен не става, бахти сушата. Наистина чалгата никога не е била толкова зле. Да не говорим, че примерно песента на Лорена е топ и не стана хит а го заслужаваше. Цял месец е на началната страница на ютюб и не може 2 милиона да направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ами такива като Весо Фена дето ти ритат колата и пукат гуми, не мисля че заслужават каквото и да е отношение. Добре че Глория си е издействала ограничителна заповед, и други трябва да го направят. Слави едва ли имаше предвид Весо Фена с горния си пост. Весо Фена е изрод. Обаче и ти не се спря да носиш вода от 9 кладенеца, за да й лъснеш имиджа. Сигурно и сам не си вярваш - изкарваш я Дева Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Какво се оплаквате как реагирали певиците, тия фенове дето се влачат след тях са масово разни изперкали дебили, наркомани и утайки като Весо Фена и онова джудже Петя Киронова и една лесбийка има фенка на Преса, дето ходи с мъжки дрехи и къса прическа или ония лелки лесбийки на Ивана с плакатите И аз на тяхно място щях да се дистанцирам от подобни. Само, че Петя си дава всичките пари за да и ходи по участията и да и купува подаръци, така че е срамота подобно отношение, колкото и да е луда и неприятна... Тя Преса ако те види с това 100 кг трибуквие, и теб не те чака по различна съда. Усмивка за селфито, а после зад гърба ти ще слага пръстче в уста - намек, че и се повръща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Честно казано предпочитам песните на Мая пред сегашните. Напоследък една песен не става, бахти сушата. Наистина чалгата никога не е била толкова зле. Да не говорим, че примерно песента на Лорена е топ и не стана хит а го заслужаваше. Цял месец е на началната страница на ютюб и не може 2 милиона да направи. Как може да не изпаднеш в транс от фразата "Небе ми дай да полетя, земя ми дай си почина, гнездо сама ще свия аз и песен в него ще се чуе", акомпанирана от огромното гласище на Н. Не те разбирам! Миналата година до май-юни, чалгата пак беше като в момента. Помня че именно трака "Пада звезда" отпуши малко дупката. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Само, че Петя си дава всичките пари за да и ходи по участията и да и купува подаръци, така че е срамота подобно отношение, колкото и да е луда и неприятна... Тя Преса ако те види с това 100 кг трибуквие, и теб не те чака по различна съда. Усмивка за селфито, а после зад гърба ти ще слага пръстче в уста - намек, че и се повръща... Аз тежа само 78 кг., станах като леличката от Айтос, не вървиш! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Tя и Деса е малко особена към новите и фенове, които искат твърда близост. Гледа ги уплашено и леко панирано, което за някои може да изглежда като надуване, но просто има горчив опит с луди фенове. Помним Петьофи. Десови я изритахме и стана пресова... Ние ли я изритахме, това не го помня? :1000 (29): Имам спомени, че тя от нищото свали нивото и скочи от Деси Слава на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Как може да не изпаднеш в транс от фразата "Небе ми дай да полетя, земя ми дай си почина, гнездо сама ще свия аз и песен в него ще се чуе", акомпанирана от огромното гласище на Н. Не те разбирам! Миналата година до май-юни, чалгата пак беше като в момента. Помня че именно трака "Пада звезда" отпуши малко дупката. Ами не. Нелина не ми въздейства особено. Ами може и така да е било, но миналата година лично аз слушах повече песни от чалгата. Време е някой да избухне с някоя хубава песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ами не. Нелина не ми въздейства особено. Ами може и така да е било, но миналата година лично аз слушах повече песни от чалгата. Време е някой да избухне с някоя хубава песен. Тогава мигом да направят Музикална еволюция на Тони Д. - гарантиран транс и захлас за теб! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Слушаме ли златните албуми на фолка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тогава мигом да направят Музикална еволюция на Тони Д. - гарантиран транс и захлас за теб! Така е! Пусни си най-продаваната песен в музикалния шоубизнес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Слушаме ли златните албуми на фолка? Албума е платинен, нищо не разбираш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Има - пословичната ти омраза към нея и вечното й принизяване, дори когато не го заслужава. Не съм единствения, който е правил коментари по този въпрос. От години хората говорят едно и също... замисли се защо. Не задължавам никой с мнението си. Аз какво да направя че пуска бози? Не мога да се насилвам да ги харесвам, както много правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Пусни си най-продаваната песен в музикалния шоубизнес. И най-споделян във Фейсбук трак от 90-те за всички времена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не задължавам никой с мнението си. Аз какво да направя че пуска бози? Не мога да се насилвам да ги харесвам, както много правят. Кой се насилва да ги харесва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Кой се насилва да ги харесва? Ти колко пъти слуша Дай ми любов докато ти хареса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ти колко пъти слуша Дай ми любов докато ти хареса? 0. Побърка ме от първото слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Албума е платинен, нищо не разбираш! Извинявам се Звездо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Махнали са клипа на хАнтонина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Махнали са клипа на хАнтонина. Не са го махнали. Сама го е свалила. За какво и беше да прави целия този цирк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не са го махнали. Сама го е свалила. За какво и беше да прави целия този цирк? ПР Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Немога да я спра тази песен много яко звучи на колата, но защо толко малко гледания има , трябва да има повече , цъкайте хораа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Извинявам се Звездо! Ако ми кажеш, че имаш албума на гига звездата ще ти простя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари