Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Утре на свежа глава ще и разбия психиката. Ще ви направя шоуто. По устата от мен не е. Ще я съсипя, обещавам тържествено Ще чакаме! Нямам търпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Ама аз съм и грозен. Това как го оправяме? Чакам да минат 40 дни на Феди и тогава ще го сменя. Компенсираш с интелект. А този Светльо ми изглежда мега нагло и тъпо парче. Но все пак... Емилия... Оплешивял е от препаратите за тоалетни :girl_witch: Много гнусна твар е, да Бъзикаш ли се, че е бачкал в тоалетни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Компенсираш с интелект. А този Светльо ми изглежда мега нагло и тъпо парче. Но все пак... Емилия... Чакайте, за един Светослав, дето й беше нещо като дясната ръка ли говорите? Май по едно време се беше писал във Фейса Светослав Влюбенов - нещо като мениджър й се водеше. Плешив е, но изглежда доста добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ще чакаме! Нямам търпение! Вече подготвям словата. Ще се постарая да бъде култово и да влязе в ХотАрена, че всички да и се смеят... А и започна да ми липсва медийното внимание на Господарите Компенсираш с интелект. А този Светльо ми изглежда мега нагло и тъпо парче. Но все пак... Емилия... Бъзикаш ли се, че е бачкал в тоалетни? Такъв е. Безскрупулен и готов на всичко за малко внимание от чалгаджийките... Така се говореше. Че чистил кенефите на Пайнер. Веднъж съм ги виждал на живо и нямам представа с какво се е занимавал, но за да взима автографи от чалгарки, може и да е започнал от кенефите и да е израстнал до ПР :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Чакайте, за един Светослав, дето й беше нещо като дясната ръка ли говорите? Май по едно време се беше писал във Фейса Светослав Влюбенов - нещо като мениджър й се водеше. Плешив е, но изглежда доста добре. Много си занижил критериите, леля... Такъв е. Безскрупулен и готов на всичко за малко внимание от чалгаджийките... Така се говореше. Че чистил кенефите на Пайнер. Веднъж съм ги виждал на живо и нямам представа с какво се е занимавал, но за да взима автографи от чалгарки, може и да е започнал от кенефите и да е израстнал до ПР :D То не че много е прогресирал, де - където е кенефът, там ти и Емилия! Все едно и също! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Факт, но една хубава нова песньовка от вечната маман, ще свърши чудна работа в тази чалга суша! Дано,стига да не е нещо от рода на "Много си готин".Само едно нещо не мога да простя на маман и това,че е избрала забутания Пловдив за град за живеене.Дано поне като си купува цигари им пълни хазната,че иначе милите досега да са умрели от глад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Дано,стига да не е нещо от рода на "Много си готин".Само едно нещо не мога да простя на маман и това,че е избрала забутания Пловдив за град за живеене.Дано поне като си купува цигари им пълни хазната,че иначе милите досега да са умрели от глад. Няма да е като "Много си готин". Тя пуши като комин, което е ужасно! И вече идва и в София, където е Теодора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много си занижил критериите, леля... Май твоите хвърчат в небесата. Извинявай, но за този мъж да кажеш, че е зле.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Няма да е като "Много си готин". Тя пуши като комин, което е ужасно! И вече идва и в София, където е Теодора. Ох,а какви цигари пуши,че да си взимам и аз от тях като нейн истински фен. Добре че се е осъзнала,сигурно й е омръзнало да я хапят комарите от гнусния им и непочистен Гребен канал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Дано,стига да не е нещо от рода на "Много си готин".Само едно нещо не мога да простя на маман и това,че е избрала забутания Пловдив за град за живеене.Дано поне като си купува цигари им пълни хазната,че иначе милите досега да са умрели от глад. Отчаян вопъл да ми се привлече вниманието. За пореден път. Ниска топка си беше, такъв си и остана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Отчаян вопъл да ми се привлече вниманието. За пореден път. Ниска топка си беше, такъв си и остана. Мило,животът ми не се върти около теб.Съжалявам,но не свързвам Пловдив с теб колкото и да ти се иска.Отивай да се пръскаш против комари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много си занижил критериите, леля... То не че много е прогресирал, де - където е кенефът, там ти и Емилия! Все едно и също! Ударих ти едно рамо в темата за Емка. Нека да си поделим хейта, който е отправен към всеки, който дръзне да коментира трагедията Обожавам да съм опозиция, дори и с риск да си навлека гнева на форума :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Мило,животът ми не се върти около теб.Съжалявам,но не свързвам Пловдив с теб колкото и да ти се иска.Отивай да се пръскаш против комари. Да, де тия намеци за цигарите и пълненето на хазната ХИЧ не са препратка към друг наш разговор. Не се прави на залюхана мадама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Май твоите хвърчат в небесата. Извинявай, но за този мъж да кажеш, че е зле.. Прилича ми на Алф в лицето! Ето тези двамката сакам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Да, де тия намеци за цигарите и пълненето на хазната ХИЧ не са препратка към друг наш разговор. Не се прави на залюхана мадама. Отдавна не ти обръщам внимание нито на глупавите постове,нито нищо.Крайно време е и ти да спреш да ми обръщаш внимание както беше обещал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Ударих ти едно рамо в темата за Емка. Нека да си поделим хейта, който е отправен към всеки, който дръзне да коментира трагедията Обожавам да съм опозиция, дори и с риск да си навлека гнева на форума :1000 (29): И аз все търся да съм контра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Прилича ми на Алф в лицето! Ето тези двамката сакам! Очаквах,че на Борис Дали му е по-голям! Джиги се е оказал прав като каза че му бил малък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Очаквах,че на Борис Дали му е по-голям! Джиги се е оказал прав като каза че му бил малък! Е, тук се е свил от водата. Свободните съчинения на Джуги по темата не зачитай, къде ще ти види той на Борчо папагалчето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Е, тук се е свил от водата. Свободните съчинения на Джуги по темата не зачитай, къде ще ти види той на Борчо папагалчето! Ужас,станал е на стафида.Трябва някой да му го разпъне. Е,лично Джиги не,той е девствен.Уж някаква негова колежка се била изкукала с Борисчо и му казала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Отдавна не ти обръщам внимание нито на глупавите постове,нито нищо.Крайно време е и ти да спреш да ми обръщаш внимание както беше обещал. Ще ти обръщам внимание, както и когато аз намеря за уместно. Пускаш провокативни намеци и фитили със свиркащи си човечета до тях (сещай се защо..), а после като те погнат, ревеш да не ти обръщали внимание. Хайде, изясни се сам със себе си най-накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Ужас,станал е на стафида.Трябва някой да му го разпъне. Е,лично Джиги не,той е девствен.Уж някаква негова колежка се била изкукала с Борисчо и му казала Че той други колежки, освен кравите, има ли? Добре е Борис и там, задоволително. Е, при Тони нещата са по-обемни, де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ще ти обръщам внимание, както и когато аз намеря за уместно. Пускаш провокативни намеци и фитили със свиркащи си човечета до тях (сещай се защо..), а после като те погнат, ревеш да не ти обръщали внимание. Хайде, изясни се сам със себе си най-накрая. Както казах отдааавна не си ми интересен поради куп причини.Това че никой не ти обръща внимание тук и си мислиш,че всеки мой пост е създаден за теб не е мой проблем.Истинските мъже си спазват обещанията.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Че той други колежки, освен кравите, има ли? Добре е Борис и там, задоволително. Е, при Тони нещата са по-обемни, де... Има,има.Овцете! Нима си им ги виждала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Май твоите хвърчат в небесата. Извинявай, но за този мъж да кажеш, че е зле.. Не се залъгвай по снимката. Професионална е. Пипал си е носа на фотошоп. На живо излъчва енергия на незадоволена швестерка с манталитет на махленска интригантка. Комбинацията, която най мразя... Прилича ми на Алф в лицето! Ето тези двамката сакам! Къде е шушаната на Борко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Както казах отдааавна не си ми интерес поради куп причини.Това че никой не ти обръща внимание тук и си мислиш,че всеки мой пост е създаден за теб не е мой проблем.Истинските мъже си спазват обещанията.. Ма ти ми копираш нещата, които аз съм ти казал за теб. Злетак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари