Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Най-гледаните попфолк песни на територията на България за посл. 7 дни:

1. Анелия и Джулия - Бръм: 925 000

2. Джена - Хулиган: 809 000 (Тая пък взе, че извади хит) :mf_surrender:

3. Роксана - Ало, звъня ти: 365 000 (Потна-потна, ама в ТОП 3) :3fdb8960598fa63e:

4. Емилия и Емрах - По такива си падам: 349 000 (Емилия май нацели най-големия си хит в youtube ерата) :clap:

5. Фики - Брой до 12: 348 400 (Фики не може да пребори по-малкия си брат, а песента му е по-нова)

6. Емануела - Гледай ме на снимка: 311 000 (Бозааааа)

7. Шуринайка Янева - Честито: 287 000 (Тръгна слабо, ама крета все още)

8. Галена - Дай ми любов: 285 000 (8-мо място - Ожас и безОмие)

9. Джордан - Мармалад: 249 000

10. Азис - Мотел: 248 000

Това са ни хитовете на лятото. :mf_surrender:

Ето какви са позициите на тези песни в Спотифай:

1.По такива си падам - 13,775

2.Гледай ме на снимка - 11,120

3.Дай ми любов - 11,111

4.Брой до 12 - 10,029

5.Бръм - 9,978

6.Честито - 4,171

7.Хулиган - 3,615

Ало, звъня ти - не е качена

Мармалад - не е качена

Мотел - не е качена

Пайнер да не се отказаха да си качват песните там?

Сподели в други сайтове

Ало, звъня ти - не е качена

Мармалад - не е качена

Мотел - не е качена

Пайнер да не се отказаха да си качват песните там?

Естествено, че не са. Заети са да качват стари песни в момента.

Мотел е там.

https://open.spotify.com/album/7DaaaFlMk2lxDtEPK5Frh2

Сподели в други сайтове

Това, че Преслава е рекламирана в Сърбия ще си донесе позитивите в перспектива.

Повече гледания, търсене на музиката ѝ, нови фенове и може би и покани там.

Кеба каза "Много сръбски изпълнители са познати в България, а толкова малко български в Сърбия". Това му е била и идеята да доведе някой качествен изпълнител там, а и да се отърка в някой по-така. И той сигурно търси участия, че в Сърбия им е втръснал най-вероятно.

Няма лоша реклама. Може да има и други дуети с нея занапред в Сърбия. Определено я харесват, 20 хил. гледания направаиха за 0 време на "Няма да ти пиша".

Определено сърбите търсят нещо по-различно от техния маниер на пеене, трилери, вибрато и звучене, явно им е писнало и за това се кефят на Преслава. А могат и на доста други.

Пайнер трябва да търси публика на чужди пазари. И става точно така - с дуети, предавания, покани и т.н.

Сега от уважение да поканят Кеба в Автограф, което не е съизмеримо с тяхното шоу, но като разполагат с толкова - тамън. :1000 (29):

• Like 1
Сподели в други сайтове

Естествено, че не са. Заети са да качват стари песни в момента.

Мотел е там.

https://open.spotify.com/album/7DaaaFlMk2lxDtEPK5Frh2

Странно, преди малко като гледах Азис не я видях. Да не е в друг профил, необвързан с Диапазон?

А Пайнер като ще качват стари песни да качат най-големите си класики. Но за тази цел навярно трябва права да уреждат, а като ги знаем какви са...

Сподели в други сайтове

Странно, преди малко като гледах Азис не я видях. Да не е в друг профил, необвързан с Диапазон?

А Пайнер като ще качват стари песни да качат най-големите си класики. Но за тази цел навярно трябва права да уреждат, а като ги знаем какви са...

Азо я е качил през някаква дистрибуторска фирма, за да прибира стрийминг приходите, а не Diapason.

Досега качваха песни от 2015. В момента качват от 2013 и 2014. До златните хитове едва ли скоро ще стигнат, каквито са бавни.

Онзи ден са качили нещо много интересно.

https://open.spotify.com/album/1WbupBingZFmQ4DPlsaoFk

Фокси задължително да отвори линка. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Азо я е качил през някаква дистрибуторска фирма, за да прибира стрийминг приходите, а не Diapason.

Досега качваха песни от 2015. В момента качват от 2013 и 2014. До златните хитове едва ли скоро ще стигнат, каквито са бавни.

Онзи ден са качили нещо много интересно.

https://open.spotify.com/album/1WbupBingZFmQ4DPlsaoFk

Фокси задължително да отвори линка. :1000 (29):

Мерси за инфото.

Пак добре, че са се върнали чак до 2013... Можеше въобще да не качват нищо старо. Но е тъпо, че заради старите забавят някои нови песни, а именно чрез такива могат най-добре да си развият стрийминга там.

И аз преди малко я забелязах тази песен на Галин като му гледах неговите показатели. :D

Сподели в други сайтове

Песента на Джена "Хулиган" е ужасна, много по-тъпа от "Диагноза: Ти", обаче тръгна сериозно към хит, докато предната е приятна и запеваема, но остана наникъде... :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Галин зарадва многобройните си последователи в социалните мрежи с дългоочаквана хубава новина. Той публикува кадър, придружен с кратък анонс: Очаквайте скоро “112”.

Сподели в други сайтове

А подкрепи ли Ангелския глас в ранглиста на финал питам аз. На финал е срещу Пресли. Това ще те мотивира допълнително :3fdb8960598fa63e:

Коментирай: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&amp...t&p=1895557 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Къде отиде тази Глория, която скандализираше с по 3 хита в годината на 10-тата година от кариерата си??

25 години еволюция и накрая Нюанси сиво. Честно ли? :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Къде отиде тази Глория, която скандализираше с по 3 хита в годината на 10-тата година от кариерата си??

25 години по-късно Нюанси сиво. Честно ли? :gun_bandana:

Защо Планетчо е разочарован от Глория? Не се измъквай по тъч линията. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Защо Планетчо е разочарован от Глория? Не се измъквай по тъч линията. :3fdb8960598fa63e:

Много си нахален. :1000 (29): :1000 (34):

Ми омръзна му на човека да се старае за нея, тя приема всичко за даденост. Не знам точно повратния момент, а и да знаех - не бих разкрил. Ако реши, да сподели той.

Всичко става с натрупвания, не изхожда толкова от конкретен момент. Глория обаче разсъждава така: "Какво пък - имам други фенове". По същия начин разсъждава и за песните си: "Имам и други песни, и по-хубави, не е само "Откраднат миг"".

А Планетчо може да е всякакъв, но не е лош човек. Изкоментирахме я тези дни, стига й толкова.

С когото иска да се обгражда - винаги ще има удобни и силни на деня, и както иска да си движи кариерата. Попарата тя ще си я сърба.

Слушай старите песни и се надявай на нови хубави, какво друго остава... :1000 (30):

Сподели в други сайтове

25 години еволюция и накрая Нюанси сиво. Честно ли? :gun_bandana:

Тука е с мега мутренското представяне. :1000 (29): Кралица. Но и миксът й е ТОП.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...