foxy_vd Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 :1000 (29): :1000 (29): Ми не е така. Кери има 18 номер 1 сингъла в споменатия от теб Билборд, с което държи рекорда за най-много ТОП хитове от жена в историята на класацията. Песента, задържала се най-много седмици на върха също е нейно дело. Всъщност тя притежава двата най-големи хита на две поредни десетилетия в Америка. За самовлюбеност има ли смисъл да говорим? Мадона сякаш не е таква? Те са световни мегазвезди, работата им е да са самовлюбени. Иначе Деска е оставала по монокини пред чичо Минчо от орк. Раднево - на това има свидетели. Дали е лапкала на чичо Митко - само те си знаят, но не го изключвам като възможност. Глупав спор, но аз го подех нарочно. С него реално ви доказвам, че има певици с бляскави, но кратки кариери. И в същото време има много по-добри от тях, които имат дълги, успешни и също така бляскави кариери, които са резултат от труд, дисциплина и талант да се приспособяват към всякакви тенденции, моди и стилове. Второто е много по-трудно и се радвам, че Камелия пое по пътя на Мадона, а не по този на Марая Кери. Разнообразието му е майката, но някои късно го вдяват. Става чак когато изпаднат зад борда и пишат мемоарите си..... За изпадането по монокини, че и нещо повече от това си има място и то се нарича Playboy. Ако ти стиска да се покажеш, там е мястото, а не в кревата на някой... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Което не променя фактите, че най-големите хитове на Марая са точно по-времето, когато беше женена за продуцента си, който e около 20 години по дърт от нея, и съвсем случайно по същото време е шеф на един от (тогава) 4те музикални гиганта. И точно след като се развежда се захваща с ... Glitter, най-големата издънка в цялата и кариера. Не. След като се разделят, издава албумa "Butterfly", от който излизат два номер 1 сингъла, а самият албум става 5 пъти платинен. Следва албумa "Rainbow", от който също излизат два номер 1 сингъла. "Glitter" е 4 години след официалната им раздяла, а Мотола дава мелодията на пилотния сингъл от него на новото си протеже - Дженифър Лопез, която прави номер 1 хит от нея. Марая остава с пръст в гъз, нямайки време да измисли нова мелодия за първия сингъл, който въпреки това достига №2 в Билборд. 4 години след "Glitter" издава най-продавания албум на годината - 7 пъти платинен, както и най-големият хит в Америка на миналото десетилетие - We Belong Together. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Което не променя фактите, че най-големите хитове на Марая са точно по-времето, когато беше женена за продуцента си, който e около 20 години по дърт от нея, и съвсем случайно по същото време е шеф на един от (тогава) 4те музикални гиганта. И точно след като се развежда се захваща с ... Glitter, най-големата издънка в цялата и кариера. И после се завръща ударно с Еманципацията на Мими. А като Сони Мотола толкова й е помогнал защо не успя да направи Талия такава звезда? Нелепо е сега и другите фенове на Кама да скачате по световните величия, за да докажете теорията на Фокса, че Мадона била над талантливите. Фактите са факти- Мадона е възприемана за кралица на попа, а Марая, Уитни, Селин и т.н- за кралици в съвсем различна ниша на музиката. Което не променя факта, че Мадона до последно креташе с хитове и всички звезди правиха кви ли не колаборации именно с нея. Харесвам Уитни и Марая, но по бройка хитове Мадоната ги разбива. Да не говорим колко песни и текстове си е писала сама, въобще не е некадърницата за която някой я спрягат. И ти с малоумния си пост се опитваш да принизиш Камелия, не знач защо се възмущаваш от Фокса, той поне е директен, не подомелен и мишкар. Ти нещо пак не си ми схванал поста. Къде съм принизявал Камелия? Ако визираш това дето казах какво харесва Фокси, не съм се смял на вкуса му, а на това какво визира, когато прави съпоставката между световните легенди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Само, защото Камелия е прототип на Мадона, Фокси е способен да величае втората, въпреки, че съм сигурен, че песните й изобщо не са му по вкуса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 За Фокса не знам, на мен лично Мадона винаги ми е харесвала повече от Марая, ако тряя да ги тегля на кантар, нали. Не казвам, че няма собствени заслуги за кариерата в периода, когато е женена за Мотола, ма да ми твърдите, че едва ли не това няма нищо общо с тия успехи през средата на 90те е повече от смехотворно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 ИСКАШ ЛИ ДА СИ РАХАТ ПОСТАВИ ПЕРДЕНЦА БРАТ :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Мда, време да сменим темата. Що още никой не е направил отделна тема за Петра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 За Фокса не знам, на мен лично Мадона винаги ми е харесвала повече от Марая, ако тряя да ги тегля на кантар, нали. Не казвам, че няма собствени заслуги за кариерата в периода, когато е женена за Мотола, ма да ми твърдите, че едва ли не това няма нищо общо с тия успехи през средата на 90те е повече от смехотворно. Кой го твърди? Нейната кариера, докато са заедно, е като по учебник. Мислено е всичко предварително, кои дрехи как ще въздействат на публиката, за какъв възрастов таргет да се борят, къси поли и плът на показ - твърдо НЕ. Песни от най-добрите композитори, никой не го отрича приноса на мъжа й. Но твърдението ти, че след като се разделят, тя издава флопа "Glitter" и настъпва край, не беше вярно. Жената има 7 номер 1 хита, около 15 топ 5 хита и сума ти мултиплатинени албуми след края на връзката си с узурпатора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Кой го твърди? Нейната кариера, докато са заедно, е като по учебник. Мислено е всичко предварително, кои дрехи как ще въздействат на публиката, за какъв възрастов таргет да се борят, къси поли и плът на показ - твърдо НЕ. Песни от най-добрите композитори, никой не го отрича приноса на мъжа й. Но твърдението ти, че след като се разделят, тя издава флопа "Glitter" и настъпва край, не беше вярно. Жената има 7 номер 1 хита, около 15 топ 5 хита и сума ти мултиплатинени албуми след края на връзката си с узурпатора. Дори и да не е баш така, Glitter е първия албум, който не е в компанията на вече бившия и мъж, и върху който Марая е имала пълен контрол върху цялата схема на случващото се в него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Мда, време да сменим темата. Що още никой не е направил отделна тема за Петра? ДАЙ НА МЕНЕ КОКАЛА А ЗА ТЕБЕ ДВЕ КРИЛА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Нека все пак да отбележим, че всички големи имена имат слаби албумни ери, включително и Мадона. Но ако след това се завърнат с гръм и трясък, годините им на актуалност продължават да се отброяват. И в това отношение на Марая може стабилно да й пишем едни 20 години актуалност. На Мадж са почти 30, което наистина е забележително. Но и двете към днешна дата вече са аут от играта. Нали, нямам в предвид интереса, който предизвикват със старите си работи и с турнетата, а новата продукция. На Мадона все пак разчитам, че ще успее да измисли нещо интересно. Но нека все пак да обърнем внимание на поп-фолк имената, които са 'замаскирани' в този разговор. Десислава и Камелия, дали ще ги наричаме Марая и Мадона или по друг начин, са най-интересните ретро звезди от 90-те, след над две десетилетия кариера. Случайност? Не мисля... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 Задавам един въпрос, а той поражда след себе си лавина от коментари и аналогии... А после някои се сърдеха защо бях обявена за кралица на форума! Така, Цветане - за Преслава разбрахме, че е една идея по-поносима за теб от Десислава. За битката Глория - Ивана така и нищо не ми каза. Коя ти е по- като жена, глас и репертоар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Нека все пак да отбележим, че всички големи имена имат слаби албумни ери, включително и Мадона. Но ако след това се завърнат с гръм и трясък, годините им на актуалност продължават да се отброяват. И в това отношение на Марая може стабилно да й пишем едни 20 години актуалност. На Мадж са почти 30, което наистина е забележително. Но и двете към днешна дата вече са аут от играта. Нали, нямам в предвид интереса, който предизвикват със старите си работи и с турнетата, а новата продукция. На Мадона все пак разчитам, че ще успее да измисли нещо интересно. Но нека все пак да обърнем внимание на поп-фолк имената, които са 'замаскирани' в този разговор. Десислава и Камелия, дали ще ги наричаме Марая и Мадона или по друг начин, са най-интересните ретро звезди от 90-те, след над две десетилетия кариера. Случайност? Не мисля... На същия принцип Шер е актуална вече колко, 50 години? А Мадона почна с тъпите албуми в последните 10 години от колко кариера? И да, заблуждаваш се че Деса е още интересна, ама карай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Задавам един въпрос, а той поражда след себе си лавина от коментари и аналогии... А после някои се сърдеха защо бях обявена за кралица на форума! Така, Цветане - за Преслава разбрахме, че е една идея по-поносима за теб от Десислава. За битката Глория - Ивана така и нищо не ми каза. Коя ти е по- като жена, глас и репертоар? Давай по-често така, че иначе форумът наистина загива... Отговорът тук е ясен- Фокси колкото и да е плюел Глория, винаги си е имал някаква слабост към нея... каквато към Троянския кон не знам да е показвал. На същия принцип Шер е актуална вече колко, 50 години? А Мадона почна с тъпите албуми в последните 10 години от колко кариера? И да, заблуждаваш се че Деса е още интересна, ама карай. Даам ако ще гледаме към по-старите имена Шер е един от най-ярките примери. По няколко ТОП 10 или номер 1 хита и албума в 4 поредни десетилетия, като най-големия успех й е чак в четвъртото. Но тя има прекалено големи дупки измежду успехите, не е само по един албум. А на Мадона още албума American Life й се води спад- на 20-тата година от кариерата. За Деса няма да раздърпвам толкова темата- всички знаем, че си е интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Фокси по добре да каже коя предпочита м/у Петра и Троянския кон, би било по интересно според мен за форума ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ивана е по-вулгарната, пресметлива и подла версия на Петра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Убивате ме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 Убивате ме :1000 (29): Измисли отмъщение за Сашо! Гласът му за Роксана срещу Ванча на миналия ранг лист беше скандален, но сега това с Преса си е за бой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 По последни данни ако изключим саундрака на Уитни, Селин Дион е изпълнителката с най-продавани албуми. Заема второ и пето място. Мадона 7-мо и 8-мо. Марая я няма дори в топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Измисли отмъщение за Сашо! Гласът му за Роксана срещу Ванча на миналия ранг лист беше скандален, но сега това с Преса си е за бой! И то гласа му е решаващ в случая. Преса ще е първа. Това малко наказание ли е. Той буквално не я трае Сашо , аз подкрепях Кама до последно. Десови не сме виновни за отпадането и :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 По последни данни ако изключим саундрака на Уитни, Селин Дион е изпълнителката с най-продавани албуми. Заема второ и пето място. Мадона 7-мо и 8-мо. Марая я няма дори в топ 10. Неслучайно я споменах в един преден пост. Тя е нещо като продължение на Уитни след най-силните й години. Двете си поделят мястото на върха при певиците с изявен талант от 80-те насам. Но на Марая пък синглите са й супер силата, а това й помага също да се бори с тях там. Мадона като цяло е в съвсем различно уравнение от тези трите, нейната сила е скандалният образ, който успешно й е продавал почти всичко за първите 30 години, а от край време и турнетата. Жалко, че в поп-фолка нямаме такава класация за най-продаваните албуми. Интересно щеше да е да можем да ги сравним с обявени цифри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ивана е по-вулгарната, пресметлива и подла версия на Петра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 И то гласа му е решаващ в случая. Преса ще е първа. Това малко наказание ли е. Той буквално не я трае Сашо , аз подкрепях Кама до последно. Десови не сме виновни за отпадането и :1000 (34): Предлагам всички Десови вече да гласуваме само срещу Кама! :1000 (29): Нека отпадне още в началото, дори да е срещу Дебора или Адриана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари