Сашо Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 И то гласа му е решаващ в случая. Преса ще е първа. Това малко наказание ли е. Той буквално не я трае Сашо , аз подкрепях Кама до последно. Десови не сме виновни за отпадането и :1000 (34): Не беше до последно, и двамата с Янева гласувахте за Глория мисля. Голяма работа, нека да е интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Преслава на 13ти пише, че е в Илюжън, дали е вярно? едит: Вярно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Фикрет пее на английски в лайв чата на Галена https://www.instagram.com/galena1/ Деси Слава, Илиян и други също са на събитието. Галена е кръщавала някакво момиченце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Фикрет пее на английски в лайв чата на Галена https://www.instagram.com/galena1/ Деси Слава, Илиян и други също са на събитието. Галена е кръщавала някакво момиченце. Брех, Деската кога влезе в някаква форма... Мерси за линка. Супер пеене от Ангелският глас. Радвам се да виждам Деси и Галка да демонстрират добри отношения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Брех, Деската кога влезе в някаква форма... Мерси за линка. Супер пеене от Ангелският глас. Радвам се да виждам Деси и Галка да демонстрират добри отношения. И аз се радвам. На плаж са били преди няколко дни. Ники Пашев беше пуснал стори. Деси изглежда много добре. Може би видеото от Папараци е било старо, защото разликата е голяма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 И аз се радвам. На плаж са били преди няколко дни. Ники Пашев беше пуснал стори. Деси изглежда много добре. Може би видеото от Папараци е било старо, защото разликата е голяма. И аз си мисля, че са пробутали старо видео. Галка много ме кефи как няколко пъти повтори, че ги гледат по цял свят. :1000 (29): А после и че й пада батерията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Качете някъде видеото да го гледаме и ние. Зарадвахте ме, че е започнала да влиза във форма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Качете някъде видеото да го гледаме и ние. Зарадвахте ме, че е започнала да влиза във форма Няма видео. На лайв е на Галена в профила. Току що го спря, но го е запаметила в сторито. Виж го там. Галена е кръстница на детето на Ганев и Сиана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 И аз си мисля, че са пробутали старо видео. Галка много ме кефи как няколко пъти повтори, че ги гледат по цял свят. :1000 (29): А после и че й пада батерията. Да, пращаха им поздрави от много държави в коментарите. Поне успя да го запамети преди да й падне батерията. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Няма видео. На лайв е на Галена в профила. Току що го спря, но го е запаметила в сторито. Виж го там. Галена е кръстница на детето на Ганев и Сиана. Лош избор, но те си знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Лош избор, но те си знаят. Трябваше първо теб да питат, но уви. :1000 (29): Запитай се защо толкова я обичат и уважават колегите, че дори да я канят да стане част от семействата им по някакъв начин. Разбира се, ако свалиш черните очила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 По последни данни ако изключим саундрака на Уитни, Селин Дион е изпълнителката с най-продавани албуми. Заема второ и пето място. Мадона 7-мо и 8-мо. Марая я няма дори в топ 10. Чафчица, не така с неверени твърдения: Best selling albums by female artist (WORLDWIDE) 1. Whitney Houston "The Bodyguard" 42 М 2. Shania Twain "Come on over" 33M 3.. Alanis Morisette "Jagged Little Pill" 33M 4. Celine Dion "Falling Into You" 32M 5. Adele "21" 31M 6.. Celine Dion "Let's Talk About Love" 31M (с по-малко официални сертификации от албума на Адел) 7. Madonna ""The Immaculate Collection" 30М 8. Mariah Carey "Music Box" 28M 9. Norah Jones "Come Away With Me" 27M 10. Madonna "True Blue" 25M Източник: List of best selling albums Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Трябваше първо теб да питат, но уви. :1000 (29): Запитай се защо толкова я обичат и уважават колегите, че дори да я канят да стане част от семействата им по някакъв начин. Разбира се, ако свалиш черните очила. Мани, аз недоумявам как човек може да набере толкова неприязън към някой, който дори не познава и нищо лошо не му е направил. -------- Много се радвам, че Деси Слава се е вкарала във форма. Вече нищо не й пречи да пусне ново парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Хванах малка част от лайфа. Деси Слава пя много хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Хванах малка част от лайфа. Деси Слава пя много хубаво. Споко, има го качен целият. Може да се насладиш в профила на Галче, който така или иначе често посещаваш. :1000 (29): Деси и на мен ми напълни душата с народните песни. Дано по-често се събират по хубави поводи до се забавляват така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Трябваше първо теб да питат, но уви. :1000 (29): Запитай се защо толкова я обичат и уважават колегите, че дори да я канят да стане част от семействата им по някакъв начин. Разбира се, ако свалиш черните очила. Според мен го правят от признателност, защото Галя е една от най-лоялните клиентки на Ганев и доста му помогна да се изгради като име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 В момента съм в един сръбски ресторант и звучи “Шушана” в изпълнение на Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Само, защото Камелия е прототип на Мадона, Фокси е способен да величае втората, въпреки, че съм сигурен, че песните й изобщо не са му по вкуса. Извинявам се, но когато аз съм гледал филмът "Кое е това момиче" в препълнен киносалон, ти вероятно не си бил роден. Мадона е сензация. Мадона е ходеща енциклопедия във всякакъв аспект на шоубизнеса. Мадона въобще не е само танци и музика. Мадона е ходещ конгломерат от предприятия, който винаги излиза на печалба и всеки иска да работи с него. Всеки иска да се докосне до някой от проектите и, защото парите потичат на секундата. Ще видите един ден, когато Митко Пайнера си напише мемоарите, че ще каже същите неща за Камелия, но просто ще признае, че е нямало как да я задържи в 2014 година. Неговото предприятие отдавна и е отесняло, а той не може да предложи нищо атрактивно. И няма да има скандали, плюнки и клетви. Просто фактите... Задавам един въпрос, а той поражда след себе си лавина от коментари и аналогии... А после някои се сърдеха защо бях обявена за кралица на форума! Така, Цветане - за Преслава разбрахме, че е една идея по-поносима за теб от Десислава. За битката Глория - Ивана така и нищо не ми каза. Коя ти е по- като жена, глас и репертоар? Все си мисля, че аз съм ченгето в този форум и аз задавам въпросите, но явно ще трябва да се повтарям. Кое не ти е ясно за Глория - Ивана? Глория е по-яка мадама, но е с по-отвратителен характер. Ивана може да прави компромиси, Глория не. Ивана е по-алчна за пари и това е ясно отдавна. И двете се държат като някакви кралици, а всъщност кифлеят, за да си задоволят егото. Преди можеха да диктуват политиките в чалгата, днес нямат думата. Репертоарът на Глория е главно естраден, а на Ивана кръчмарски. Демек, нямат нищо общо и нито един от двата репертоара не ми е по вкуса. Има някои техни песни, които харесвам, но на фона на кариерите им е нищо. И до днес смятам, че без бутането от Пайнер, Ивана никога нямаше да стигне тези резултати. И обратното, Глория и без бутане щеше да си ги постигне. Глас? - това животно е измислено като тема, само заради Деса. Просто нямаше с какво да я похвалят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Сега пуснаха “Лале ли си, Зюмбюл ли си” и спорят коя е по-добра Преслава или Деси Слава хахаха естествено ,че Преси надделява! Да подчертая никой не е българин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ивана на рождения ден на Минчев ЛАЙВ ВИДЕО https://www.facebook.com/pg/HILIFE.BG/video...f=page_internal Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ивана на рождения ден на Минчев ЛАЙВ ВИДЕО https://www.facebook.com/pg/HILIFE.BG/video...f=page_internal Наистина много се е вталила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Може да се насладиш в профила на Галче, който така или иначе често посещаваш. :1000 (29): Докажи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Докажи! Пресен случай е снимката, която качи преди няколко дни с коментара, който е лайкнала в нейния профил. За минути го беше видял, снимал и качил тук. :1000 (29): Не е единичен случай. Малко и нейни фотоси си качвал тук минути след като са качени в нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Пресен случай е снимката, която качи преди няколко дни с коментара, който е лайкнала в нейния профил. За минути го беше видял, снимал и качил тук. :1000 (29): Не е единичен случай. Малко и нейни фотоси си качвал тук минути след като са качени в нета. Някой беше постнал скрийнове във фен чата на Преслава и реших да ви ги покажа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Някой беше постнал скрийнове във фен чата на Преслава. :1000 (29): Радвам се, че обсъждате Галя и във фен чата на Преслава. Живи и здрави да сте, и да трупате все повече трафик на Галче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари