Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

На другата не сме го виждали така гол, хахаха. :1000 (29):

Е не е вярно - Андреа, Тотя, Мария, Галена , Деса, че Глория се е снимала без бельо, беше се наметнала с един тигров килим :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Камелия има добър задник но в никакъв случай не е впечатляващ. В международен аспект впечатляват дупари като тези на Бионсе, Джей Ло и Ники Минаж. Пред тях баба е като забравила си задника в къщи. :1000 (29):

Наказанието за Сашо започва сега. :gora:

image.png

Сподели в други сайтове

Анелия чак сега е снимала в Турция "Просяци". Очаквам много от този проект.

И аз! Най-интересно ми е Анелия какво ще предложи, летните й песни винаги са били най-силните. Всичко води към теб си ми остава най-любима! Иначе имам големи очаквания към тази песен "Просяци" и дано ги оправдае. Музиката знам, че е на Велислав Драганински!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Анелия чак сега е снимала в Турция "Просяци". Очаквам много от този проект.

Нещата при нея се получават когато не очакваш. на кого е песента. Както ги е подпукала тази година, се надявам да продължи поредицата от мегахитове

image.png

Сподели в други сайтове

Нещата при нея се получават когато не очакваш. на кого е песента. Както ги е подпукала тази година, се надявам да продължи поредицата от мегахитове

Велислав Драганински. За текста не съм много сигурен. Или беше на Петя Радева или Мариетка.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Камелия има добър задник но в никакъв случай не е впечатляващ. В международен аспект впечатляват дупари като тези на Бионсе, Джей Ло и Ники Минаж. Пред тях баба е като забравила си задника в къщи. :1000 (29):

Наказанието за Сашо започва сега. :gora:

В международен - по точно Американски аспект. В Европа силиконови задници ала Минаж и Карди Би не се котират. А и естетически е доста грозно , приличат на гъдзели, маймуни. Бионсе не я причислявам към тях, тя е ок.

Баба е със манекенски задник, ала Виктория Сикретс. Кво да прайм, Бог и е дал та дал...

Сподели в други сайтове

В международен - по точно Американски аспект. В Европа силиконови задници ала Минаж и Карди Би не се котират. А и естетически е доста грозно , приличат на гъдзели, маймуни. Бионсе не я причислявам към тях, тя е ок.

Баба е със манекенски задник, ала Виктория Сикретс. Кво да прайм, Бог и е дал та дал...

ами да бе пробвала там. Една от многото манекенки на Сикретс.

Там за където се бута, господ не и е дал толкова. Малцина сериозни успешни песни има зад гърба си. За една балада 5 години ви лъже... Иска ви се да е еквивалент за успех като Мадона, но не такава е истината. Песните и минават посредствено с по 1-2 милиона, а камо ли друг да разчита за успех на нея, като видно на нея самата и е трудно.

Хонорара се крие и тук ни обяснявате цифри в които само камелотите си вярвате. Ако взима над 10 бона от Гласа аз главата ще си отрежа :р

image.png

Сподели в други сайтове

Трябва ли да имам регистрация за да го видя. Само снимките ми излизат в профила и.

А какво пя Ангелския глас?

Свали си приложението на телефона, направи си регистрация и ще можеш да гледаш лайв чатовете. Няколко народни песни пя Деси. Ако някой не го мързи, може да свали видеото и да го качи някъде.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Свали си приложението на телефона, направи си регистрация и ще можеш да гледаш лайв чатовете. Няколко народни песни пя Деси. Ако някой не го мързи, може да свали видеото и да го качи някъде.
na Fast разчитам. Той е спец в тези операции. Дейнджъра и той да не се прави на чукнат

image.png

Сподели в други сайтове

Гъз, гъз, пък глас - нъц.

Сподели в други сайтове

ами да бе пробвала там. Една от многото манекенки на Сикретс.

Там за където се бута, господ не и е дал толкова. Малцина сериозни успешни песни има зад гърба си. За една балада 5 години ви лъже... Иска ви се да е еквивалент за успех като Мадона, но не такава е истината. Песните и минават посредствено с по 1-2 милиона, а камо ли друг да разчита за успех на нея, като видно на нея самата и е трудно.

Хонорара се крие и тук ни обяснявате цифри в които само камелотите си вярвате. Ако взима над 10 бона от Гласа аз главата ще си отрежа :р

Ако взима над 10 бона за цялото предаване ли? :1000 (29):

Какво прави 1 глас за Преслава :whistling:

Сподели в други сайтове

Гъз, гъз, пък глас - нъц.

Е за кво и е пък глас. Това чудо е измислено за такива като Деса , които няма с какво друго да се покажат. Важно е гъз да имаш и още по важно е дупе да ти е яко :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Е за кво и е пък глас. Това чудо е измислено за такива като Деса , които няма с какво друго да се покажат. Важно е гъз да имаш и още по важно е дупе да ти е яко :1000 (29):

Слави, време е Деси да избухне както през лято 2004 с “Лъжа”. Каква истерия имаше по тази песен не е истина. Липсват ми времената, когато се пускаха балади в разгара на лятото.

Сподели в други сайтове

Слави, време е Деси да избухне както през лято 2004 с “Лъжа”. Каква истерия имаше по тази песен не е истина. Липсват ми времената, когато се пускаха балади в разгара на лятото.

И аз искам Райнуш да блесне с нещо като Хиляди жени, но онези години със страшни песни няма да се върнат. Лъжа и до днес не ми омръзва. Уби Пайнерките насред лято :1000 (6): Най хубавия попфолк лично за мен. В онзи период песните бяха леко поп, лирични за любов, мелодични.

Нямаше ги дори още турнетата и чалготеките, заради които трябваше да имаш хит на всяка цена. Всичко беше истинско и красиво. Нямаше ги Преслава и Галена които опорочиха всичко до което се докоснаха и в резултат на лидерствата им днес никой не иска да чуе за фолкпевици...

image.png

Сподели в други сайтове

И аз искам Райнуш да блесне с нещо като Хиляди жени, но онези години със страшни песни няма да се върнат. Лъжа и до днес не ми омръзва. Уби Пайнерките насред лято :1000 (6): Най хубавия попфолк лично за мен. В онзи период песните бяха леко поп, лирични за любов, мелодични.

Нямаше ги дори още турнетата и чалготеките, заради които трябваше да имаш хит на всяка цена. Всичко беше истинско и красиво. Нямаше ги Преслава и Галена които опорочиха всичко до което се докоснаха и в резултат на лидерствата им днес никой не иска да чуе за фолкпевици...

На мен любимия ми Десов период е след като се махна от Пайнер. Какви песни и албуми направи през 2004-2006 и се кефех как беше нещо като аутсайдер, който обаче вадеше хит след хит и беше редом до най-актуалните.

За Райна не знам. Пак нещо е изпаднала в летаргия и само обещанията и за албум и нов клип през април си останаха.

Сподели в други сайтове

Сашо, как ще ме компенсираш, след гласовете ти за Рокса и Преса, вместо Ваня и Деса?

Очаквам нещо голямо! :3fdb8960598fa63e:

Днес направих комплименти на леля ти, малко ли е?

Не е като, да я наричам - варела :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Пак нещо неясно ли има около Камелия, че "десовите" пак подпитват и се съмняват? :whistling: Слави, когато на Кама са и сложили 250 000 на масата през 2008 година, с офертата да спечели ВИП Брадър, но за 3 месеца да е тяхна мислиш ли, че ще си мръдне пръста да иде в други риалитита за сума под 200 000? Просто питам, че май все още нямате идея тук за каква златна мина говорим покрай Кама от 20 години. Тия златни и платинени албуми не са паднали ей така от небесата, а си има логично обяснение за тях. Турнета, концерти над 15 години от които е видно, че Кама е огромна звезда за нашия пазар би трябвало да подскажат и на най-съмняващите се, че все пак мадамата е харесвана малко повече от нормалното, щом има такива резултати. За дупета и такива неща няма смисъл да говорим. Близо 15 години чакаме нещо подобно да се появи и няма. Сперед мен проблемът е в калпавият вкус за жените у Митко Пайнера. Обича си дребни и трътлести и те това е...

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ако взима над 10 бона за цялото предаване ли? :1000 (29):

Какво прави 1 глас за Преслава :whistling:

Че вота ти ме издразни няма да отричам. Но останалото е в рамките на шегата. Голяма скука е в рама и викам да напрайм сеира тримата с Янева, но изглежда кака ти има други плътски планове за теб :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Пак нещо неясно ли има около Камелия, че "десовите" пак подпитват и се съмняват? :whistling: Слави, когато на Кама са и сложили 250 000 на масата през 2008 година, с офертата да спечели ВИП Брадър, но за 3 месеца да е тяхна мислиш ли, че ще си мръдне пръста да иде в други риалитита за сума под 200 000? Просто питам, че май все още нямате идея тук за каква златна мина говорим покрай Кама от 20 години. Тия златни и платинени албуми не са паднали ей така от небесата, а си има логично обяснение за тях. Турнета, концерти над 15 години от които е видно, че Кама е огромна звезда за нашия пазар би трябвало да подскажат и на най-съмняващите се, че все пак мадамата е харесвана малко повече от нормалното, щом има такива резултати. За дупета и такива неща няма смисъл да говорим. Близо 15 години чакаме нещо подобно да се появи и няма. Сперед мен проблемът е в калпавият вкус за жените у Митко Пайнера. Обича си дребни и трътлести и те това е...

Абе ей Пинокио кама такава оферта ако беше получила, щеше като кърлеж да се впие в нея. Тя беше водеща на треторазрядни предавания за по 15-20 бона на сезон но и от там я изхвърлиха. Още помним ревливите истории за Споделено с, където милата дори не разбрала че биЛа изхвърлена. Последва и провала Марс и Венера който не знам и 3 броя дали направи. Стига с продажбите които са останали в миналия век . Какво продаде кама след 2002 освен списание за чикиджии. Какви продажби направи на Има любов и Проект 13 че толкова да ми се подхвърляш като петел... А турнетата не са всредствие от платинените продажби на баба, а следствие на истерията около Анелия, Гергана , Ивана и Преслава в онези години и разбира се на добра воля от топ спонсорите Мтел които те загубиха заради кича и гнусотиите си. Кама може да им е благодарна че помириса турне че да израстне като изпълнител което и се случи. В момента в който Мтел се отказаха от тази пародия, блясъка им се загуби... И кама не спомогна с нищо вече над 10 години за да покаже че фолка продава или става за нещо. Музиката и е под всякакво ниво...

2 дни само ти се смях под мустак на глупостите ти ама на третия те зачуквам с истини без да се церемоня с теб... :k046:

image.png

Сподели в други сайтове

Не. Просто искам да провокирам Фаст до краен предел и да видя колко му е акъла.

Той и без това не дава дума да се каже против нея, пък сега ще рухне психически. :3fdb8960598fa63e:

Постарай се повече. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...