Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 На другата не сме го виждали така гол, хахаха. :1000 (29): Е не е вярно - Андреа, Тотя, Мария, Галена , Деса, че Глория се е снимала без бельо, беше се наметнала с един тигров килим :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Камелия има добър задник но в никакъв случай не е впечатляващ. В международен аспект впечатляват дупари като тези на Бионсе, Джей Ло и Ники Минаж. Пред тях баба е като забравила си задника в къщи. :1000 (29): Наказанието за Сашо започва сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Анелия чак сега е снимала в Турция "Просяци". Очаквам много от този проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Анелия чак сега е снимала в Турция "Просяци". Очаквам много от този проект. И аз! Най-интересно ми е Анелия какво ще предложи, летните й песни винаги са били най-силните. Всичко води към теб си ми остава най-любима! Иначе имам големи очаквания към тази песен "Просяци" и дано ги оправдае. Музиката знам, че е на Велислав Драганински! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Анелия чак сега е снимала в Турция "Просяци". Очаквам много от този проект. Нещата при нея се получават когато не очакваш. на кого е песента. Както ги е подпукала тази година, се надявам да продължи поредицата от мегахитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Нещата при нея се получават когато не очакваш. на кого е песента. Както ги е подпукала тази година, се надявам да продължи поредицата от мегахитове Велислав Драганински. За текста не съм много сигурен. Или беше на Петя Радева или Мариетка. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Камелия има добър задник но в никакъв случай не е впечатляващ. В международен аспект впечатляват дупари като тези на Бионсе, Джей Ло и Ники Минаж. Пред тях баба е като забравила си задника в къщи. :1000 (29): Наказанието за Сашо започва сега. В международен - по точно Американски аспект. В Европа силиконови задници ала Минаж и Карди Би не се котират. А и естетически е доста грозно , приличат на гъдзели, маймуни. Бионсе не я причислявам към тях, тя е ок. Баба е със манекенски задник, ала Виктория Сикретс. Кво да прайм, Бог и е дал та дал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В международен - по точно Американски аспект. В Европа силиконови задници ала Минаж и Карди Би не се котират. А и естетически е доста грозно , приличат на гъдзели, маймуни. Бионсе не я причислявам към тях, тя е ок. Баба е със манекенски задник, ала Виктория Сикретс. Кво да прайм, Бог и е дал та дал... ами да бе пробвала там. Една от многото манекенки на Сикретс. Там за където се бута, господ не и е дал толкова. Малцина сериозни успешни песни има зад гърба си. За една балада 5 години ви лъже... Иска ви се да е еквивалент за успех като Мадона, но не такава е истината. Песните и минават посредствено с по 1-2 милиона, а камо ли друг да разчита за успех на нея, като видно на нея самата и е трудно. Хонорара се крие и тук ни обяснявате цифри в които само камелотите си вярвате. Ако взима над 10 бона от Гласа аз главата ще си отрежа :р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Велислав Драганински. За текста не съм много сигурен. Или беше на Петя Радева или Мариетка. На Петя е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Трябва ли да имам регистрация за да го видя. Само снимките ми излизат в профила и. А какво пя Ангелския глас? Свали си приложението на телефона, направи си регистрация и ще можеш да гледаш лайв чатовете. Няколко народни песни пя Деси. Ако някой не го мързи, може да свали видеото и да го качи някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 На Петя е. Благодаря, все пак. Имах някакви колебания тук. Може би този път се е справила добре. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Свали си приложението на телефона, направи си регистрация и ще можеш да гледаш лайв чатовете. Няколко народни песни пя Деси. Ако някой не го мързи, може да свали видеото и да го качи някъде.na Fast разчитам. Той е спец в тези операции. Дейнджъра и той да не се прави на чукнат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В международен - по точно Американски аспект. В Европа силиконови задници ала Минаж и Карди Би не се котират. А и естетически е доста грозно , приличат на гъдзели, маймуни. Бионсе не я причислявам към тях, тя е ок. Баба е със манекенски задник, ала Виктория Сикретс. Кво да прайм, Бог и е дал та дал... Гъз, гъз, пък глас - нъц. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 “Просяци” не беше ли баладата по музика на Ави Бенеди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 ами да бе пробвала там. Една от многото манекенки на Сикретс. Там за където се бута, господ не и е дал толкова. Малцина сериозни успешни песни има зад гърба си. За една балада 5 години ви лъже... Иска ви се да е еквивалент за успех като Мадона, но не такава е истината. Песните и минават посредствено с по 1-2 милиона, а камо ли друг да разчита за успех на нея, като видно на нея самата и е трудно. Хонорара се крие и тук ни обяснявате цифри в които само камелотите си вярвате. Ако взима над 10 бона от Гласа аз главата ще си отрежа :р Ако взима над 10 бона за цялото предаване ли? :1000 (29): Какво прави 1 глас за Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Гъз, гъз, пък глас - нъц. Е за кво и е пък глас. Това чудо е измислено за такива като Деса , които няма с какво друго да се покажат. Важно е гъз да имаш и още по важно е дупе да ти е яко :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Е за кво и е пък глас. Това чудо е измислено за такива като Деса , които няма с какво друго да се покажат. Важно е гъз да имаш и още по важно е дупе да ти е яко :1000 (29): Слави, време е Деси да избухне както през лято 2004 с “Лъжа”. Каква истерия имаше по тази песен не е истина. Липсват ми времената, когато се пускаха балади в разгара на лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Сашо, как ще ме компенсираш, след гласовете ти за Рокса и Преса, вместо Ваня и Деса? Очаквам нещо голямо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Слави, време е Деси да избухне както през лято 2004 с “Лъжа”. Каква истерия имаше по тази песен не е истина. Липсват ми времената, когато се пускаха балади в разгара на лятото. И аз искам Райнуш да блесне с нещо като Хиляди жени, но онези години със страшни песни няма да се върнат. Лъжа и до днес не ми омръзва. Уби Пайнерките насред лято :1000 (6): Най хубавия попфолк лично за мен. В онзи период песните бяха леко поп, лирични за любов, мелодични. Нямаше ги дори още турнетата и чалготеките, заради които трябваше да имаш хит на всяка цена. Всичко беше истинско и красиво. Нямаше ги Преслава и Галена които опорочиха всичко до което се докоснаха и в резултат на лидерствата им днес никой не иска да чуе за фолкпевици... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 И аз искам Райнуш да блесне с нещо като Хиляди жени, но онези години със страшни песни няма да се върнат. Лъжа и до днес не ми омръзва. Уби Пайнерките насред лято :1000 (6): Най хубавия попфолк лично за мен. В онзи период песните бяха леко поп, лирични за любов, мелодични. Нямаше ги дори още турнетата и чалготеките, заради които трябваше да имаш хит на всяка цена. Всичко беше истинско и красиво. Нямаше ги Преслава и Галена които опорочиха всичко до което се докоснаха и в резултат на лидерствата им днес никой не иска да чуе за фолкпевици... На мен любимия ми Десов период е след като се махна от Пайнер. Какви песни и албуми направи през 2004-2006 и се кефех как беше нещо като аутсайдер, който обаче вадеше хит след хит и беше редом до най-актуалните. За Райна не знам. Пак нещо е изпаднала в летаргия и само обещанията и за албум и нов клип през април си останаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Сашо, как ще ме компенсираш, след гласовете ти за Рокса и Преса, вместо Ваня и Деса? Очаквам нещо голямо! Днес направих комплименти на леля ти, малко ли е? Не е като, да я наричам - варела :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Пак нещо неясно ли има около Камелия, че "десовите" пак подпитват и се съмняват? Слави, когато на Кама са и сложили 250 000 на масата през 2008 година, с офертата да спечели ВИП Брадър, но за 3 месеца да е тяхна мислиш ли, че ще си мръдне пръста да иде в други риалитита за сума под 200 000? Просто питам, че май все още нямате идея тук за каква златна мина говорим покрай Кама от 20 години. Тия златни и платинени албуми не са паднали ей така от небесата, а си има логично обяснение за тях. Турнета, концерти над 15 години от които е видно, че Кама е огромна звезда за нашия пазар би трябвало да подскажат и на най-съмняващите се, че все пак мадамата е харесвана малко повече от нормалното, щом има такива резултати. За дупета и такива неща няма смисъл да говорим. Близо 15 години чакаме нещо подобно да се появи и няма. Сперед мен проблемът е в калпавият вкус за жените у Митко Пайнера. Обича си дребни и трътлести и те това е... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ако взима над 10 бона за цялото предаване ли? :1000 (29): Какво прави 1 глас за Преслава Че вота ти ме издразни няма да отричам. Но останалото е в рамките на шегата. Голяма скука е в рама и викам да напрайм сеира тримата с Янева, но изглежда кака ти има други плътски планове за теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Пак нещо неясно ли има около Камелия, че "десовите" пак подпитват и се съмняват? Слави, когато на Кама са и сложили 250 000 на масата през 2008 година, с офертата да спечели ВИП Брадър, но за 3 месеца да е тяхна мислиш ли, че ще си мръдне пръста да иде в други риалитита за сума под 200 000? Просто питам, че май все още нямате идея тук за каква златна мина говорим покрай Кама от 20 години. Тия златни и платинени албуми не са паднали ей така от небесата, а си има логично обяснение за тях. Турнета, концерти над 15 години от които е видно, че Кама е огромна звезда за нашия пазар би трябвало да подскажат и на най-съмняващите се, че все пак мадамата е харесвана малко повече от нормалното, щом има такива резултати. За дупета и такива неща няма смисъл да говорим. Близо 15 години чакаме нещо подобно да се появи и няма. Сперед мен проблемът е в калпавият вкус за жените у Митко Пайнера. Обича си дребни и трътлести и те това е... Абе ей Пинокио кама такава оферта ако беше получила, щеше като кърлеж да се впие в нея. Тя беше водеща на треторазрядни предавания за по 15-20 бона на сезон но и от там я изхвърлиха. Още помним ревливите истории за Споделено с, където милата дори не разбрала че биЛа изхвърлена. Последва и провала Марс и Венера който не знам и 3 броя дали направи. Стига с продажбите които са останали в миналия век . Какво продаде кама след 2002 освен списание за чикиджии. Какви продажби направи на Има любов и Проект 13 че толкова да ми се подхвърляш като петел... А турнетата не са всредствие от платинените продажби на баба, а следствие на истерията около Анелия, Гергана , Ивана и Преслава в онези години и разбира се на добра воля от топ спонсорите Мтел които те загубиха заради кича и гнусотиите си. Кама може да им е благодарна че помириса турне че да израстне като изпълнител което и се случи. В момента в който Мтел се отказаха от тази пародия, блясъка им се загуби... И кама не спомогна с нищо вече над 10 години за да покаже че фолка продава или става за нещо. Музиката и е под всякакво ниво... 2 дни само ти се смях под мустак на глупостите ти ама на третия те зачуквам с истини без да се церемоня с теб... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Не. Просто искам да провокирам Фаст до краен предел и да видя колко му е акъла. Той и без това не дава дума да се каже против нея, пък сега ще рухне психически. Постарай се повече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари