Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Че вота ти ме издразни няма да отричам. Но останалото е в рамките на шегата. Голяма скука е в рама и викам да напрайм сеира тримата с Янева, но изглежда кака ти има други плътски планове за теб :1000 (29): Хаха споко следващия път ще ударя пак рамо за Деса, само да не се пада срещу отявлените ми любимки 6 цифрен е хонорара й за Гласа , не го подлагай на съмнение. Много добре знаеш, че Камелия е класа и име въобще в шоу бизнеса, работила в кои телевизии и като водеща.. мислиш, че след такова порт фолио би вземала смешен хонорар?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Абе ей Пинокио кама такава оферта ако беше получила, щеше като кърлеж да се впие в нея. Тя беше водеща на треторазрядни предавания за по 15-20 бона на сезон но и от там я изхвърлиха. Още помним ревливите истории за Споделено с, където милата дори не разбрала че биЛа изхвърлена. Последва и провала Марс и Венера който не знам и 3 броя дали направи. Стига с продажбите които са останали в миналия век . Какво продаде кама след 2002 освен списание за чикиджии. Какви продажби направи на Има любов и Проект 13 че толкова да ми се подхвърляш като петел... А турнетата не са всредствие от платинените продажби на баба, а следствие на истерията около Анелия, Гергана , Ивана и Преслава в онези години и разбира се на добра воля от топ спонсорите Мтел които те загубиха заради кича и гнусотиите си. Кама може да им е благодарна че помириса турне че да израстне като изпълнител което и се случи. В момента в който Мтел се отказаха от тази пародия, блясъка им се загуби... И кама не спомогна с нищо вече над 10 години за да покаже че фолка продава или става за нещо. Музиката и е под всякакво ниво... 2 дни само ти се смях под мустак на глупостите ти ама на третия те зачуквам с истини без да се церемоня с теб... То никоя след 2005 не е продавала кой знае колко, кво го изтъкваш като факт? Пропускаш Голямата уста , където прибра тлъсто хонорар и като водеща и като участник. Да не говорим, че бе и водеща на Мис България през 2013. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хаха споко следващия път ще ударя пак рамо за Деса, само да не се пада срещу отявлените ми любимки 6 цифрен е хонорара й за Гласа , не го подлагай на съмнение. Много добре знаеш, че Камелия е класа и име въобще в шоу бизнеса, работила в кои телевизии и като водеща.. мислиш, че след такова порт фолио би вземала смешен хонорар?!? Брат не подлагам усета и класата на Кама под съмнение. Но освен Азис и Преслава никой в чалгата не е видял над 70 бона от риалити. Много добре знаеш че пресата надушва хонорарите и от ВИП Брадър и от капките и ако нечий хонорар е впечатляващ после 2 месеца обикаля новинарските сайтове. Няма на какво отгоре да вземе подобен хонорар за минимално участие във формат к който дори не е централен герой . Ако Кама ви ги говори тези неща, то ви лъже. За Гласа не взима повече от 15 бона колкото всеки ментор. Все пак цялото предаване се случва в 2 снивачни дни и още 2 лайва... За Десиния едно време пишеха че е 30 бона. За Камелия никъде нищо като информация. Само вие с Фоксе пускате фитили. И бъди сигурен че 15 бона е неустоима оферта за изпълнител който няма телевизия по която се излъчва, нямаше и хит години наред допреди Дразни ме който е след първия сезон в който взе участие и изпълнител който не се свърза толкова с глас колкото с цици и регрочалга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Брат не подлагам усета и класата на Кама под съмнение. Но освен Азис и Преслава никой в чалгата не е видял над 70 бона от риалити. Много добре знаеш че пресата надушва хонорарите и от ВИП Брадър и от капките и ако нечий хонорар е впечатляващ после 2 месеца обикаля новинарските сайтове. Няма на какво отгоре да вземе подобен хонорар за минимално участие във формат к който дори не е централен герой . Ако Кама ви ги говори тези неща, то ви лъже. За Гласа не взима повече от 15 бона колкото всеки ментор. Все пак цялото предаване се случва в 2 снивачни дни и още 2 лайва... За Десиния едно време пишеха че е 30 бона. За Камелия никъде нищо като информация. Само вие с Фоксе пускате фитили. И бъди сигурен че 15 бона е неустоима оферта за изпълнител който няма телевизия по която се излъчва, нямаше и хит години наред допреди Дразни ме който е след първия сезон в който взе участие и изпълнител който не се свърза толкова с глас колкото с цици и регрочалга 3 лайв концерта са и мисля че е 3 снимачни дена. Ма кой ти гледа телевизия, всеки си ползва интернет и радио по колите. Дори повечето чалгарки разчитат изяви по предавания и риялитите в национални телевизи, а не толкова но пропадналата вече Планета. Камелия не е просто с договор към Гласа и а с такъв за Би ти ви. Не напразно в канала им в ютуб я има по всичките им предавания - сутрешни блокове, развлекателнни предавания и т.н.т. Мисля, че полето и за изява по тв е доста по изгодно от колкото да те дават само по Планета. Да не говорим , че Фен и Хит тв излъчват нейни песни. Но пак казвам, никой не гледа тв. Камелия е име не знам с какво я свързваш ти, но тя е с големи позиции на всякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 3 лайв концерта са и мисля че е 3 снимачни дена. Ма кой ти гледа телевизия, всеки си ползва интернет и радио по колите. Дори повечето чалгарки разчитат изяви по предавания и риялитите в национални телевизи, а не толкова но пропадналата вече Планета. Камелия не е просто с договор към Гласа и а с такъв за Би ти ви. Не напразно в канала им в ютуб я има по всичките им предавания - сутрешни блокове, развлекателнни предавания и т.н.т. Мисля, че полето и за изява по тв е доста по изгодно от колкото да те дават само по Планета. Да не говорим , че Фен и Хит тв излъчват нейни песни. Но пак казвам, никой не гледа тв. Камелия е име не знам с какво я свързваш ти, но тя е с големи позиции на всякъде. Това, че никой не гледа Планета е едно, но да кажеш , че никой не гледа телевизия е смешно. Във всеки дом в прайм тайма между 18 и 22 се гледа телевизия. И точно, защото Кама няма договор с компании и с телевизии, една подобна оферта от Гласа дори и на 15-20 бона е неустоимо предложение. Това са пари за много малко труд , много ефирно време и само един будала би отказал. Иначе това за договора го знам. ДесиСлава е била лице на Гласа и на Бтв, обиколи още 2013-2014 всичките им предавания. Не е нещо, което се прави за пръв път в името на чесста на баба. А е нещо , което се прави за всяка звезда във всяко риалити, по всяка телевизия. Как си мислиш ли, че БТВ и гласа ще платят 4 6цифрени хонорара... Или на Кама само е 6цифрен, а онези тримата кучета ги яли... Дори и Ивана и Преслава не са взели повече от 50 бона за участието си някога в този формат. Само Азис си позволява към днес такив космически цени и за това никгоа не е избора на продуцентите... Ами ходи да си пее в Турция... Тук такива превземки не се търпят нито от продуценти, нито от публика. Криско дето е най голямата и успешна звезда в бг почти цяло десетилетие не взима такива цифри. Всичките тези неща ти ги пиша, не за да омаловажа Кама, а за да ти присветне лампичката. Сред най умните потребители в този форум си, за да знаеш, че в момент такива хонорари няма за никой. Дори за световноизвестния Азис и за 15 пъти певица на годината и орден стара планина Преслава. Но Преса докато вървеше на тази цена успя да вземе макса. Вече и продуцентите знаят, че не си заслужава и не биха и платили и половината след никаквото статрание от нейна страна в няколко риалитита, а и след очевадния спад и на нея и на целия жанр. А и не срава въпрос ти или аз как я възприемаме. Виждаме отношението на държавата към целия жанр. Да, Кама и Деса са излезли от това клише, но дори и те не струват 6цифрени хонорари към днес, колкото и да ни се иска... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Страшни обвинения в новия Свет! Люба Аличич: Кеба е крадец, открадна ми песента! Той е глупак и не може да пее! След като Драган Коич - Кеба, пуснал дуета "Богови земльом ходе" с българската певица Преслава, Люба Аличич останал шокиран. Той е записал песента преди 30 години, пее я до ден днешен, а Кеба дори не му е съобщил какво възнамерява да направи. "И двамата излязоха глупави! Никога повече няма да разменя и дума с тях.", казва огорченият Люба, и продължава: „Ето, предавам им да не се излагат, защото не могат да пеят, нито той, нито тя. Кой е Кеба, бе? Няма го на картата, изгубил се е, напразна му е и Северина, и всичко! Те не са певци, а крадци, които крадат песни, да се засрамят! Айде, добре, на мен да не ми се е получила, може пък на тях им се получи, но хора, тази песен е легендарна! Всички знаят за нея, това е моят мегахит. Не ми е ясно какво си мислят? Че ще я изпеят по-добре от мен?! Те са обикновени глупаци, не могат да пеят, него никога не съм го виждал да пее. Аз признавам певци като Маринко Роквич, Шабан, Аца Лукас, Цеца, Зорица Брунцлик, Снежана Джуришич... Това са певци, а Кеба няма общо. Той не ме интересува въобще, нито той, нито онази българка. Аз си пея моята песен, на мен ми я искат и по телевезията, и на участия, а не на тях. Излезнаха смешни, народът им се смее, а на мен ми се обаждат и ги плюят. Е, аз съм по-добър певец от него във всеки случай, по-голяма звезда и това, че ме унижава, не му помага, глупак такъв." Четете остатъка от текста в новия брой на Свет, който е в продажба от петък в павилионите в целия регион. Резил. :1000 (29): Какво правят някои хора, за да получат малко публичност. Музиката и текста не са негови. Голяма работа, че първи той я е пял. Били крадци. За кавъри не е ли чувал? Няма основание да ги плюе, и то по такъв просташки начин. Дърт и злобен селянин. Има ли други хитове освен Bogovi zemljom hode? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Преси каквато е чувствителна и се трогва от всичко...Представям си как е на успокоителни след изявленията на някаква неизвестна кръчмарка. П.П. Тя не може и успокоителни да взема милата. Ох, дано прави дихателни упражнения :1000 (29): Преси се пече на плажа и грам и не пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 na Fast разчитам. Той е спец в тези операции. Дейнджъра и той да не се прави на чукнат https://www9.zippyshare.com/v/QI3RyKDZ/file.html Приятно гледане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Емануела и Джордан записват дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 https://www9.zippyshare.com/v/QI3RyKDZ/file.html Приятно гледане. Мерси. Наистина е велика. ВИка да се разпеела, а тя пее като звяр сякаш никога не е остаяла микрофона. Лале ли си е емблема в изпълнение на ДесиСлава. На дали ще се роди друга певица в попфолка и не само, която да я пее така. Задължително я искам в самостоятелна нейна версия... Не казвай любе също си я очаквам. Две страхотни български песни, за които Деси много е допринесла днес да се знаят и от младите!!! Иначе с дрехите, с които е облечена не си личи точно в каква форма е, но със сигурност не е фиданка :1000 (29): Само ме дразни, че Галена се разпяваше върху пеенето на ДесиСлава... Но айде, простено и е, нали е нейн лайф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 "Лале ли си" и "Зайди, зайди" са две емблеми на ДесиСлава във фолклорната музика, дано някога да ги чуем записани. Всъщност Зайди-то сега се сещам, че я имаме, но тази Славатроника и феновете й я забравяме понякога. :1000 (29): Убеден съм, че много от по-младите хора ги знаят именно в нейно изпълнение, а по-възрастните се разтапят като я слушат. Иначе този път си е сложила удачно облекло и затова формата не личи много, да, но на някои моменти като се обръща настрани се вижда разликата с преди, особено разликата с покъртителните кадри от Папараци. Какво става с летните предложения от нея, Галена и Цвети, Ивана, Кама...? На тези разчитам, че евентуално ще раздвижат жанра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Абе ей Пинокио кама такава оферта ако беше получила, щеше като кърлеж да се впие в нея. Тя беше водеща на треторазрядни предавания за по 15-20 бона на сезон но и от там я изхвърлиха. Още помним ревливите истории за Споделено с, където милата дори не разбрала че биЛа изхвърлена. Последва и провала Марс и Венера който не знам и 3 броя дали направи. Стига с продажбите които са останали в миналия век . Какво продаде кама след 2002 освен списание за чикиджии. Какви продажби направи на Има любов и Проект 13 че толкова да ми се подхвърляш като петел... А турнетата не са всредствие от платинените продажби на баба, а следствие на истерията около Анелия, Гергана , Ивана и Преслава в онези години и разбира се на добра воля от топ спонсорите Мтел които те загубиха заради кича и гнусотиите си. Кама може да им е благодарна че помириса турне че да израстне като изпълнител което и се случи. В момента в който Мтел се отказаха от тази пародия, блясъка им се загуби... И кама не спомогна с нищо вече над 10 години за да покаже че фолка продава или става за нещо. Музиката и е под всякакво ниво... 2 дни само ти се смях под мустак на глупостите ти ама на третия те зачуквам с истини без да се церемоня с теб... Заплатата на Камелия в "Споделено с Камелия" бе 2000 лева на предаване. Предаването се излъчваше 5 пъти седмично в продължение на 1 година и 9 месеца. Заплатата на Камелия в "Марс и Венера" бе 2000 лева на предаване и се излъчваше по същия сценарий, защото продуцентите бяха същите. Договорът на Камелия за "Голямата уста" бе 2000 лева на предаване и вървеше по абсолютно същият сценарий както горните 2 предавания. Слави не ми бутай мършите в чалгата към нивото на Камелия, защото са мнооооого далеч от него. Продажби като нейните няма никой. Тя е сензацията, а след нея дишат пушилката. Правят го 20 години, свикнали са! Свикни и ти, ще ти е по-лесно да приемеш някои дадености.... иначе беше добър опит с Пинокио. Успех! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Заплатата на Камелия в "Споделено с Камелия" бе 2000 лева на предаване. Предаването се излъчваше 5 пъти седмично в продължение на 1 година и 9 месеца. Заплатата на Камелия в "Марс и Венера" бе 2000 лева на предаване и се излъчваше по същия сценарий, защото продуцентите бяха същите. Договорът на Камелия за "Голямата уста" бе 2000 лева на предаване и вървеше по абсолютно същият сценарий както горните 2 предавания. Слави не ми бутай мършите в чалгата към нивото на Камелия, защото са мнооооого далеч от него. Продажби като нейните няма никой. Тя е сензацията, а след нея дишат пушилката. Правят го 20 години, свикнали са! Свикни и ти, ще ти е по-лесно да приемеш някои дадености.... иначе беше добър опит с Пинокио. Успех! :1000 (30): да бе 2000 х 5 = 10 000 лв. на СЕДМИЦА (40 хил. лв на месец) друг път ей пенсио стига лъжи ! не живеем в Америка в малка държава като България кой ще ти дава 40 хил. лв на месец бе ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 да бе 2000 х 5 = 10 000 лв. на СЕДМИЦА друг път ей пенсио стига лъжи ! 52 седмици х 10 000 лева = 520 000 лева.... и още 9 месеца другата година. И "Голямата уста" и "Марс и Венера" и.... абе събират се поне милионче.... Вече ви направих сметката за оборотите и след Пайнер. За 2015-та са около 700 000. За 2016-та към 900 000, а за 2017-та малко над 800 000. Освен това вече ви подсказах, че преди месец е черпила за това, че е минала 20 милиона оборот като популярни лице. Колкото и да е похарчила за поддръжката на имиджа, да е отделила за продуценти, все са и останали 10-ина милиона. И това е така, защото в продължение на 17 години в Пайнер е имала договор при условия 75:25% за нея. Само тя и Глория са с такива договори. Господа, Камелия е като катедрала - струва много, поддържа се скъпо, но цената с годините расте. За какво да седи в Пайнер, като с нищо не могат да и помогнат и само и пречат на развитието. Да не мислите, че предложението за "Гласът на България" е дошло ей така от нищото? Извинявам се, но БТВ са си направили собствено проучване и тя е фаворитката от чалгата. Затова 2 сезона в журито. Рейтингите показаха, че проучването на БТВ е било много точно и прецизно. Затова резултатите са налице. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хонорарът на ДесиСлава от първото участие във Вип Брадър беше 1.5 милиона, а тогава беше самопродуцираща се и прибираше всичко. Нашият отбор печели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 да бе 2000 х 5 = 10 000 лв. на СЕДМИЦА (40 хил. лв на месец) друг път ей пенсио стига лъжи ! не живеем в Америка в малка държава като България кой ще ти дава 40 хил. лв на месец бе ! Нека да си пробва късмета. Щом жълтите не пишат за огромни хонорари и спечелени милиони, както е било при Азис, Преслава, дори ДесиСлава и Галена, то щом те не се интересуват и не пишат, значи цифрите са много скромни и невпечатляващи. Азис наскоро го каза, че милионер от музика и шоубизнес в България не се става. Човека изкарал най много пари в този жант и единствения, който е минал милион оборот за година е Азис и то когато вземаше по5 бона за топ предаване в праймтайма и почти не ходеше по участия. Всички други години цифрите са далеч по скромни, били са разследвани от НАП и дори в най силните години на Камелия, не е била опомената от НАП като най доходоносен артист. Дори не е била в топ 20 на най... Но никой продуцент не би хврърлил повече от 20 бона за изпълнител като Камелия, а в момента за който и да било... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хонорарът на ДесиСлава от първото участие във Вип Брадър беше 1.5 милиона, а тогава беше самопродуцираща се и прибираше всичко. Нашият отбор печели. Не си разбрал. На седмица и плащали по милион, а след като Азис напуснал,прибирала и неговия хонорар. И тъй като ги набутала за 50 дни с 5 милиона загуба, решиха да я прецакат на финал, за да не спечелели и голямата награда. Хонорари от 2 брадъра, Капки, Пей с мен, Гласът и 4543344 концерта и участия. Общо искарани пари от чалгата - 10 трильона. Кой като Деса ГОлеми късметлии са камелотите, че няма никакви данни около хонорарите на Кама вече 5 години. Това им дава поводи да правят свободни съчинения, но в този форум трудно могат да минат. Това не е форума на Планета, където пишат заблудени шайки. Тук и шайките знаят повече от Фокс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Не си разбрал. На седмица и плащали по милион, а след като Азис напуснал,прибирала и неговия хонорар. И тъй като ги набутала за 50 дни с 5 милиона загуба, решиха да я прецакат на финал, за да не спечелели и голямата награда. Хонорари от 2 брадъра, Капки, Пей с мен, Гласът и 4543344 концерта и участия. Общо искарани пари от чалгата - 10 трильона. Кой като Деса ГОлеми късметлии са камелотите, че няма никакви данни около хонорарите на Кама вече 5 години. Това им дава поводи да правят свободни съчинения, но в този форум трудно могат да минат. Това не е форума на Планета, където пишат заблудени шайки. Тук и шайките знаят повече от Фокс. Благодаря за уточнението, никога не е късно човек да научи нещо ново. Представяш ли си ние да тръгнем да правим реални сметки колко е изкарала Деса за 11 години самопродуциране, от които 11 години поне 3-4 си беше стабилно ТОП име, наравно с Пайнерките, че и в риалити формати ходеше по време на най-пиковите години на някои от тях, особено на Брадъра… Тогава със сигурност са се давали много повече пари за чалга, а нашата дори и не беше известна само като чалга певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Значи разбирам проблемът на "десовите", но той не касае по никакъв начин Камелия. Деса си пропиля парите в проекти без бъдеще и просто фалира. Трябва да се радва, че Митко Пайнера я прибра, защото и такава възможност имаше. Всъщност, бас ловя, че ако Кама не беше тръгнала да напуска Деса никога нямаше да е прибрана отново в кокошкарника. Но да оставим тези неща в миналото. Така е трябвало да стане. Комплексите на "десовите" от това развитие на нещата също. Знам, че ви депресирам с тези сметки, но нито го правя от вчера, нито е безпочвено като фактология. Иначе за Азис е вярно за предаването в ТВ2. Неговата заплата бе 7000 лева на предаване. Именно заради неплатените данъци на гражданският си договор тогава сега му взеха апартамента в "Малинова долина". Това е нещо, което при Кама няма как да се случи, защото при нея всичко се обмисля дълго и се взимат правилни решения. Голям провал в кариерата на такова поприще тя няма. Кариерата и извън сферата на музиката също е забележителна. Не може да я канят в 3-4 предавания за водещ, за ментор и за каква ли не от 3 телевизии и то най-големите в България и това да е случайно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Фокси, за Деса дори и от това, което знаем за провалите й можем да отсъдим колко богата е била докато се е самопродуцирала. Още 2011 изгаря с 1 милион заради телевизията. Същата година издава албум, направен от големи западни имена, за който кой знае колко луди пари е хвърлила, за да може накрая сама да си го зареже и прецака. В следващите близо 3 години участията й вече не са толкова много, на не толкова висок хонорар, както и тя самата е казвала. Тя през това време навярно е харчила голяма част от останалите пари, които е имала и затова накрая е решила с каквото е останало да започне наново да впечатлява в Пайнер, който през 2014 все още беше лидерът в чалгата. Ето ти една хубава и напълно логична сметка, че преди 2011 Деси Слава е имала няколко милиона, а можем да си представим колко е имала в най-силните си години като самопродуцираща се... Сравни тези сметки, които всеки може да си направи, с цифрите на Камелия, които няма как да потвърдиш. Кое звучи по-логичното? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Фокси, за Деса дори и от това, което знаем за провалите й можем да отсъдим колко богата е била докато се е самопродуцирала. Още 2011 изгаря с 1 милион заради телевизията. Същата година издава албум, направен от големи западни имена, за който кой знае колко луди пари е хвърлила, за да може накрая сама да си го зареже и прецака. В следващите близо 3 години участията й вече не са толкова много, на не толкова висок хонорар, както и тя самата е казвала. Тя през това време навярно е харчила голяма част от останалите пари, които е имала и затова накрая е решила с каквото е останало да започне наново да впечатлява в Пайнер, който през 2014 все още беше лидерът в чалгата. Ето ти една хубава и напълно логична сметка, че преди 2011 Деси Слава е имала няколко милиона, а можем да си представим колко е имала в най-силните си години като самопродуцираща се... Сравни тези сметки, които всеки може да си направи, с цифрите на Камелия, които няма как да потвърдиш. Кое звучи по-логичното? А ти на Деса поетеса как ще ги потвърдиш ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Фокси, за Деса дори и от това, което знаем за провалите й можем да отсъдим колко богата е била докато се е самопродуцирала. Още 2011 изгаря с 1 милион заради телевизията. Същата година издава албум, направен от големи западни имена, за който кой знае колко луди пари е хвърлила, за да може накрая сама да си го зареже и прецака. В следващите близо 3 години участията й вече не са толкова много, на не толкова висок хонорар, както и тя самата е казвала. Тя през това време навярно е харчила голяма част от останалите пари, които е имала и затова накрая е решила с каквото е останало да започне наново да впечатлява в Пайнер, който през 2014 все още беше лидерът в чалгата. Ето ти една хубава и напълно логична сметка, че преди 2011 Деси Слава е имала няколко милиона, а можем да си представим колко е имала в най-силните си години като самопродуцираща се... Сравни тези сметки, които всеки може да си направи с цифрите на Камелия, които няма как да потвърдиш. Кое звучи по-логичното? Разбира се, че всичко мога да потвърдя, защото го правя от 10 години. Ровя се, търся информация, правя сметки и накрая изводи. Нищо случайно няма. Вие това не правите, а само хващате мой пост и започвате да ми говорите как това няма как да е така. Е, влезте в Сигнала и бройте участията. Има ги за години назад. Смятайте и мислете след това. Четете интервютата на Рени, Екстра Нина, Цветелина, Кама, Глория и т.н. от старата генерация, дори на Деса, която в момент на образувани нерви рече като другите, че видиш ли и тя едно време снасяла само 25%. Да де, ама "Певица`2002" бе по-важна от 25% и си преподписа в полза на Пайнера, а 16 години по-късно ми говорите други неща. Когато Деса и Ивана си продадоха приходите за награди, Кама си трупаше за къщи, апартаменти, лимузини, а като дойде да кешира голямата слава, офертите от телевизиите потекоха. Какво да правим сега, като турнета дойдоха в момент, когато и се реанимира кариерата? Хората я погледнаха по друг начин и пропагандата от предните години се сниши? Късмет, като с Фейсбук след 2009 година, когато вече имаше своя медия и реално можеше и без фирмената реклама. Така стават нещата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А ти на Деса поетеса как ще ги потвърдиш ??? С логиката от поста ми. А за единия милион от телевизията се говореше навсякъде, даже и тя може би го беше казвала, ако но се лъжа. Някой да пробва да направи музикална телевизия и да каже колко струва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 С логиката от поста ми. А за единия милион от телевизията се говореше навсякъде, даже и тя може би го беше казвала, ако но се лъжа. Някой да пробва да направи музикална телевизия и да каже колко струва. :1000 (29): Аз съм чел за сума от 700 000 нейни пари вкарани в този проект. За Деса също съм събрал доста информация, че тя е като Софка - храни цяла фамилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Разбира се, че всичко мога да потвърдя, защото го правя от 10 години. Ровя се, търся информация, правя сметки и накрая изводи. Нищо случайно няма. Вие това не правите, а само хващате мой пост и започвате да ми говорите как това няма как да е така. Е, влезте в Сигнала и бройте участията. Има ги за години назад. Смятайте и мислете след това. Четете интервютата на Рени, Екстра Нина, Цветелина, Кама, Глория и т.н. от старата генерация, дори на Деса, която в момент на образувани нерви рече като другите, че видиш ли и тя едно време снасяла само 25%. Да де, ама "Певица`2002" бе по-важна от 25% и си преподписа в полза на Пайнера, а 16 години по-късно ми говорите други неща. Когато Деса и Ивана си продадоха приходите за награди, Кама си трупаше за къщи, апартаменти, лимузини, а като дойде да кешира голямата слава, офертите от телевизиите потекоха. Какво да правим сега, като турнета дойдоха в момент, когато и се реанимира кариерата? Хората я погледнаха по друг начин и пропагандата от предните години се сниши? Късмет, като с Фейсбук след 2009 година, когато вече имаше своя медия и реално можеше и без фирмената реклама. Така стават нещата.... Ами успехите на Десислава като самопродуцираща се? Хубаво, да приемем, че е дала колкото се може повече пари заради някаква статуетка в началото на 2003, а после? От края на 2003 е самопродуцираща се и е една от най-актуалните звезди до 2007 включително. 2007 участва в един от най-успешните сезони на Випа евър. Хайде направи и на нея такава сметка като на Кама, ама с логични приходи на едно ТОП име в златната ера на чалгата... Щом поста ми с провалите й след това не ти е достатъчен. Аз съм чел за сума от 700 000 нейни пари вкарани в този проект. За Деса също съм събрал доста информация, че тя е като Софка - храни цяла фамилия. Ето, че сам казваш, че тя явно доста пари е хвърляла през годините и за семейството. Прибави това към онези слаби откъм парични доходи години от към 2011 до 2014. Колко ли още заделени преди това милиони са излетели в този период, не ми се мисли... Тя някъде тогава започна да живее и на хубаво място в София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари