Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Камелия милионерка, а допреди 2 години се обличаше като Сашка Васева по чалготеките.

Точно една жена по парцалите и бижутата можеш да я познаеш колко пари има или колко пари харчи.

Да не говорим, че рязко смъкна и качеството на клиповете си. За какво ги държи милионите по-точно?

Сподели в други сайтове

Камелия милионерка, а допреди 2 години се обличаше като Сашка Васева по чалготеките.

Точно една жена по парцалите и бижутата можеш да я познаеш колко пари има или колко пари харчи.

Да не говорим, че рязко смъкна и качеството на клиповете си. За какво ги държи милионите по-точно?

Маймуната дори облечена в коприна пак си е маймуна - испанска поговорка.

Сподели в други сайтове

Ами успехите на Десислава като самопродуцираща се? Хубаво, да приемем, че е дала колкото се може повече пари заради някаква статуетка в началото на 2003, а после? От края на 2003 е самопродуцираща се и е една от най-актуалните звезди до 2007 включително. 2007 участва в един от най-успешните сезони на Випа евър. Хайде направи и на нея такава сметка като на Кама, ама с логични приходи на едно ТОП име в златната ера на чалгата... Щом поста ми с провалите й след това не ти е достатъчен. :whistling:

От ВИП Брадър парите не са такива, каквито ги пишат. Преслава взе най-много, защото влиза 2 пъти. Емануела за 80 000, Мара за 50 000, никой не е взимал повече от 200 000. В "Гласът на Балгария" пак там около 200 000 е тавана. Това са инцидентни неща. Истината в този телевизионен бизнес беше при Азис и до някъде при Кама. Това бяха сериозни неща. Другото е инцидентно и всичко отлита, щото харчът е голям при тези популярни лица.

Истината е в участията. Там ако си търсен, значи си добре. Защото има една система, за която говоря от години и тя е меродавна за всички освен за Преслава. Наливаш ли яки пари, в много проекти и албуми, за да си актуален (като примерно Андреа) и пазарът ти отвръща с участия, всичко е ОК. Но държа да подсещам какво каза Камелия в едно интервю в "Открит микрофон", на въпрос за разходите и приходите в чалгата. Завъртяха се нещата около скандала с Гергана, Оцко и арабската песен която Оцко бе крал. Стана въпрос за пари и Кама посочи Галена като изпълнител инвестиращ страшно много в кариерата си. Даже подчерта, че за нея е сигурна, че сметките се връзват въпреки безумните разходи въпреки, че знаела колко е процентчето на Галена. Всички се вторачиха в процентчето и никой освен Фокс, в следващото след това. А то бе, че сметката на Галена излиза само при много участия и пълна програма, защото само така може да се захранва тази безумна система от разходи.

Подчерта също така, че знае защо Галена инвестира толкова много (всъщност всичко което изкарва) и е сигурна, че целта оправдава средствата. А целта бе да се пребори Преслава и Пайнер. Също така Кама намекна индиректно, че Галена може да си позволи тези разходи защото има гръб от мъжа си, а почти никой друг в бизнеса няма такъв. Накрая леко се усмихна и уточнявайки, че въпреки факта, че нейните условия са били винаги много по-добри от масовият случай в Пайнер, за нея вече не е рентабилно да снася на шефа като знае, че той няма да си мръдне пръста за нея.

В тази връзка като финал на това изложение Кама спомена да погледнем как нейни колеги с много бурна издателска дейност, които са имали много участия през годините изпадат в дупка и изведнъж се сриват и като хитове и като ангажираност, а следствието от това е, че приходите вече не захранват системата. Падне ли се под 10 участия на месец при такива изпълнители и те нямат нещо като жокер в ръкава да си помогнат, пътят към края на кариерата е открит.

Сподели в други сайтове

Това за Галена, което ми казваш, е съвсем отделна тема, защото аз те питам конкретно за първите няколко години на Десислава след Пайнер, които навярно са най-печелившите в цялата й кариера по отношение на лични приходи. През тях тя има участие след участие, два мега хитови албума от 2004, дори дуетен концерт от 2004, после един средно успешен албум от 2005 и успешен албум от 2006. Участие във Випа от 2007, а да не забравяме, че в началото на годината най-накрая се нави да е корица на мъжко списание и със сигурност е лапнала доста пари и от там. И всичко си е прибирала сама, като изключим проектите с Азо. За тези неща те карах да ми сметнеш дали пък не е изкарала повече от Камелия днес, в една много по-благодатна ера за фолк звездите.

Сподели в други сайтове

Днес направих комплименти на леля ти, малко ли е?

Не е като, да я наричам - варела :1000 (29):

Много е малко това! А Варела вече не върви, даже ти не можеш да си изкривиш душата за новата форма! Да не говорим, че ти бях изтръгнала и признание, че е красива в лице неотдавна! :3fdb8960598fa63e:

Искам да харесаш на леля лятното предложение! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Какво се опитваш да намекнеш, че не е милионерка ли? Та тя е сред тримата най-богати в чалгата. Не се е спряла 20 години да ходи по участия на един от най-високите хонорари в целия жанр, за продажби на албуми нека не отваряме темата, участия в предавания - БОЛ, скъпо платени корици.

Освен това е пинтия - не харчи като разюздана, инвестира, имат странични бизнеси с розовия Робинзон Крузо.

Сподели в други сайтове

Не. Че е една бясна дивачка от гората.

Заради облеклото й ли? Винаги е било провокативно и донякъде изчанчено. А и е въпрос на вкус, на теб, като не ти харесва, на други може да им харесва. Но да я сравняваме с тоя таралясник Сашка Васева е несериозно.

Сподели в други сайтове

Алисия - Имаме ли връзка

Андреа - Неблагодарен

Анелия - Само мене нямаш

БИК - Палатка

Галена и Фики - Кой

Гергана - Губя те бавно

Десислава - И на всички като теб

Емилия - Смелите си имат всичко

Ивана - Шампанско и сълзи

Константин - От утре ще е друго

Лорена - Все ми е тая

Преслава - Лъжа е

Цветелина Янева - Влез

Яница - Върнах ти го

Махнете 2-те песни които харесвате най-малко!

Петя, коментирай, че от този списък нашият приятел ВЛАСТ е посочил като най-слаба "Кой" на Галена и Фики. :roll1:

Сподели в други сайтове

Леля навремето се правеше на голяма дружка с някои форумци и на най-голямата си почитателка отказа да стане кръстница на детето ѝ.
Има ли поне една песен на Ивана, която да харесваш?

А някое нейно постижение, което да признаваш?

Сподели в други сайтове

Четирите текста на Мариета, които ще се борят с лириката на Теньо за най-добър текст в попфолка:

1. Глория - "Утре ще е по-добре"

2. Ивана - "Аз съм с теб"

3. Галена - 'С кое право"

4. Преслава - "Не съм ангел"

Очаквайте анкетата за Джена! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Петя, коментирай, че от този списък нашият приятел ВЛАСТ е посочил като най-слаба "Кой" на Галена и Фики. :roll1:

Какво да коментирам? Пак ще ми бъде заличен коментарът, ако не му хареса.

Ти коментирай какво парче очакваш от Галче и Цурче. Другата седмица би трябвало да излезе. Всяка година лятото ми почва, когато Галче изкара летния хит. Това ми сигналът, че се започва с откритите дискотеки и басейнчета. :3fdb8960598fa63e:

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Какво да коментирам? Пак ще ми бъде заличен коментарът, ако не му хареса.

Ти коментирай какво парче очакваш от Галче и Цурче. Другата седмица би трябвало да излезе. Всяка година лятото ми почва, когато Галче изкара летния хит. Това ми сигналът, че се започва с откритите дискотеки и басейнчета. :3fdb8960598fa63e:

Честно казано не мога да се абстрахирам от "Пей, сърце" и очаквам нещо подобно, в стил лятна чалга пачанга. Ще бъда доста изненадан, ако е в различна стилистика парчето. Абе само да ме кефи и да е мегахит - всеки стил може. :3fdb8960598fa63e:

"Пей сърце" междудругото прави по 50К на седмица все още и скоро ще удари 25 млн.

Песните от 2016 ми се струват като златни хитове към днешна дата, толкова е клисаво положението в момента.

Сподели в други сайтове

Честно казано не мога да се абстрахирам от "Пей, сърце" и очаквам нещо подобно, в стил лятна чалга пачанга. Ще бъда доста изненадан, ако е в различна стилистика парчето. Абе само да ме кефи и да е мегахит - всеки стил може. :3fdb8960598fa63e:

"Пей сърце" междудругото прави по 50К на седмица все още и скоро ще удари 25 млн.

Песните от 2016 ми се струват като златни хитове към днешна дата, толкова е клисаво положението в момента.

"Твое копие" или "Нюанси сиво" - кое ти допадна повече от последните на кралиците? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз въобще не мисля, че новото парче ще има нещо общо с "Пей, сърце". Галче не си прави кавъри на мегахитовете, както обичат други да правят. :3fdb8960598fa63e: Аз само се надявам да е по-активна тази година с проекти, а може и албумче. Време й е след дуетният.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

"Твое копие" или "Нюанси сиво" - кое ти допадна повече от последните на кралиците? :3fdb8960598fa63e:

Хаха, иска ли питане? :3fdb8960598fa63e:

На Ивана дори и до днес я слушам чат-пат. За на Глория денс буламача се напънах за второ слушане... "и вечее нищооо". :3fdb8960598fa63e:

ПС: Твое копие прави по около 50К на седмица, мисля, че едно 2.5 млн. са й в кърпа вързани.

Сподели в други сайтове

Хаха, иска ли питане? :3fdb8960598fa63e:

На Ивана дори и до днес я слушам чат-пат. За на Глория денс буламача се напънах за второ слушане... "и вечее нищооо". :3fdb8960598fa63e:

ПС: Твое копие прави по около 50К на седмица, мисля, че едно 2.5 млн. са й в кърпа вързани.

Дали нямаше да ги е направила вече, ако не я бяха махнали за известен период от тубата?

Сподели в други сайтове

Дали нямаше да ги е направила вече, ако не я бяха махнали за известен период от тубата?

Мисля, че щеше. Можеше и към 3 да е стигнала. Тя с тоя пуст късмет си изпусна шанса да се показва отстрани за един месец някъде, което както вече сме се уверили, е много важно за утвърждаването на един хит.

Абе..има хляб в Ивана все още стига да си подбира много добре песните.

Сподели в други сайтове

С логиката от поста ми. А за единия милион от телевизията се говореше навсякъде, даже и тя може би го беше казвала, ако но се лъжа. Някой да пробва да направи музикална телевизия и да каже колко струва. :1000 (29):

А с логиката? Може би го беше казала? Ти верно ли?

Факти няма, така че всичко може да е спекулация.

Мисленето не ти е силната страна.

Сподели в други сайтове

... И хапките! :whistling:

Кво ще кажеш за тая песен? :1000 (29): Много ме е зарибила. Щом почнах аз, отявления чалгар, да въртя и Фотошоп на Тита, смятай за какво става въпрос в чалгата... :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...