Сашо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ми, да. Имаше истерия по "Рена" и по първия й албум, от което последваха и концертите в НДК. Точно тези концерти говорят за това, иначе не би имала смелост да ги прави. Камелия гръмна със "Златна рибка" и после със следващите албуми. За договорите това го дъвчете 15 години, а го няма черно на бяло. Нито на Глория го има, но там от историческа гледна точка е по-вероятно. Тя и Десислава може да е била 75:25, от къде да сме сигурни? Аз кво пиша, ти си знаеш. Рена може да е гръмнала, но Камелия още с Огън момиче беше по-голяма звезда и албума й е бил най-продаван тогава, наравно с на Глора. Защо повярвах е песен на годината а Камелия прибира дебют в номинация с Деса, Рени и не знам си още кой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Аз не помня Десовите да сме имали претенциите че Десислава взима космически хонорари и нереални суми. Десислава и сега си е 70 за нея и 30 за Пайнер. Фокси да реже вени. Иначе да, не мога да докажа, но пък нито ми е важно да го правя. Изобщо Кама няма с какво да се похвали като кариера и затова се говори все за недоказани и нереални цифри... Радвам се, че никой не вярва. А Луна може да е взела 10 бона. Все пак е скандална е непредвидима, а и 5 вечери в праймтайма за 10 бона не е е толкова много. Кама е 12 вечери в праймтайма като дори 9 от тях са заснети за 2 снимачни дни. Тоест заетостта и не е много по голяма и хонорара от 15 - 20 бона за Кама си е в реда на нещата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Аз кво пиша, ти си знаеш. Рена може да е гръмнала, но Камелия още с Огън момиче беше по-голяма звезда и албума й е бил най-продаван тогава, наравно с на Глора. Защо повярвах е песен на годината а Камелия прибира дебют в номинация с Деса, Рени и не знам си още кой. Като ще твърдите нещо, говорете с факти. Къде са фактурите от продажбите на Кама и хонорарите и? Наистина е повече от досадно и безпочвено да твърдите неща, за които нямате доказателства и няма как да сте напълно сигурни. И да не е най във всичко, Кама си е име и е направила достатъчно за жанра и има големи успехи. Ама вашето изтъкване и парадиране минава границата. Ще каже човек, че сте на хонорар. И Райна прибира 300 хиляди да участва в Брадъра през 2006 и още толкова през 2013. А FHM и плащат 500 хиляди през 2007. Я да коментирате колко милиона е направила от чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Като ще твърдите нещо, говорете с факти. Къде са фактурите от продажбите на Кама и хонорарите и? Наистина е повече от досадно и безпочвено да твърдите неща, за които нямате доказателства и няма как да сте напълно сигурни. И да не е най във всичко, Кама си е име и е направила достатъчно за жанра и има големи успехи. Ама вашето изтъкване и парадиране минава границата. Ще каже човек, че сте на хонорар. И Райна прибира 300 хиляди да участва в Брадъра през 2006 и още толкова през 2013. А FHM и плащат 500 хиляди през 2007. Я да коментирате колко милиона е направила от чалга. Ами Денсинт стар. И там не е взела малък хонорар. За останалото от поста съм съгласен. Единственото доказано нещо са бройката и участия и контакта и с публика на голяма сцена на каквато обаче към днешна дата не се изявява. Всичко друго са предположения на Фокси да не кажа чиста проба лъжи в които и той не вярва . Като е толкова мега успешна, защо не направи турне, албум или поне балада... А не само да ми обикаля чалготеките и да ни изкарва фокси голямото добро утро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Gerganafen, MrKidGSA, ще коментирате ли момента на 03:24 и след това След "Перденца" си отваря устата да пее, но чува че идва края на песента и след това започва да бяга назад, за да се скрие зад перденцето. КРАЛИЦА!!!! :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тези двамата защо не си пускат песните в музкалните стриймове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Анелия вече има близо 100 000 стрийма общо в Спотифай. Първата стрийминг кралица от Пайнер там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Най-красивото нещо което съм слушал последните години. Такива песни трябва да се правят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Аз не помня Десовите да сме имали претенциите че Десислава взима космически хонорари и нереални суми. Десислава и сега си е 70 за нея и 30 за Пайнер. Фокси да реже вени. Иначе да, не мога да докажа, но пък нито ми е важно да го правя. Изобщо Кама няма с какво да се похвали като кариера и затова се говори все за недоказани и нереални цифри... Радвам се, че никой не вярва. А Луна може да е взела 10 бона. Все пак е скандална е непредвидима, а и 5 вечери в праймтайма за 10 бона не е е толкова много. Кама е 12 вечери в праймтайма като дори 9 от тях са заснети за 2 снимачни дни. Тоест заетостта и не е много по голяма и хонорара от 15 - 20 бона за Кама си е в реда на нещата Последно 15-20-30 или 70 е взела Кама. Айде уточни се вече, счетоводителю. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Последно 15-20-30 или 70 е взела Кама. Айде уточни се вече, счетоводителю. От самото начало твърдя че взима 15 за Гласът. Но и 20 да е , отговаря си. Над 30 не е. 70 пък и в най смелите и мечти са невъзможни впредвид ситуацията в жанра и държавата... И няма за квода ми се нервираш. Нито ти можеш да докажеш подобни 6цифрени хонорари, нито аз. Но впредвид излезлите хонорари в пресата за брадъра и капките, виждаме горе долу за какви цифри става въпрос при фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Gerganafen, MrKidGSA, ще коментирате ли момента на 03:24 и след това След "Перденца" си отваря устата да пее, но чува че идва края на песента и след това започва да бяга назад, за да се скрие зад перденцето. КРАЛИЦА!!!! :Vishenka_05: Не й се искаше да свършва този шедьовър явно - как се изниза зад пердето. Уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 А какво значение има за феновете коя колко взима? Не е ли малко тъпо да се гледат тия неща, които не ни касаят... Гледайте си музиката и толкоз, другото са удобни и неверни съчинения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 А какво значение има за феновете коя колко взима? Не е ли малко тъпо да се гледат тия неща, които не ни касаят... Гледайте си музиката и толкоз, другото са удобни и неверни съчинения. И аз така смятам но от една година фокси дразни с тази пропаганда в която кама е върха на айсберга а всъщност от 2003 кама връх не е подушила за да се изкрва все най. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кат гледам единствените дето се дразнят от тая пропаганда сте Фатмесови, явно не можете да преживеете факта, че беквокалистката като жури в най-слабия сезон на Гласа е взела 25 бона, а Кама ги вкарва тия пари за една вечер там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кат гледам единствените дето се дразнят от тая пропаганда сте Фатмесови, явно не можете да преживеете факта, че беквокалистката като жури в най-слабия сезон на Гласа е взела 25 бона, а Кама ги вкарва тия пари за една вечер там. Май не са само Десови. Виждам фенове на Гло, на Райна, на Галена из последните 2 страници. Да, вероятно Деса е взела 25-30. Това е тавана който дават. Мечтите са по вашата силна страна. При Кама си личи от продукцията и че много не изкарва а вие се пукайте от яд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Аха, иска ти се това да е тавана, ама не е. За същия сезон Орлин Горанов бил взел 100 бона. И това от Трифи скръндзата, а сега продуцентите са други вкрайна сметка и явно имат по дълбок джоб. Само вас ви бърка някъде, че Камелия е по-високо оценена финансово от Деса, на която никой отникъде вече не обръща никакво внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ами хайде дайте някакви по-сериозни доказателства за тези 200 бона. Щом нашите теории не важат, защо вашите да важат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Аха, иска ти се това да е тавана, ама не е. За същия сезон Орлин Горанов бил взел 100 бона. И това от Трифи скръндзата, а сега продуцентите са други вкрайна сметка и явно имат по дълбок джоб. Само вас ви бърка някъде, че Камелия е по-високо оценена финансово от Деса, на която никой отникъде вече не обръща никакво внимание. нека да ги вземе. Но инфото че ги е взела откъде е. Нещо не се намира информация . Която и да вземе 100 бона от риалити ще я поздравя. Не всяка е Преслава обаче. За нейните защо никой не спори. Защото 2 месеца хонорара и обиколи нет медиите. Защо за Кама не пишат. Щото взима 15 и никой не би си хабил медията за подобни хонорари. Гадно ли е лелка. Много ли ти е гадно. Малко ти е Орлин е взел 50 бона. Стига лъгахте вече. Спрете се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Заради облеклото й ли? Винаги е било провокативно и донякъде изчанчено. А и е въпрос на вкус, на теб, като не ти харесва, на други може да им харесва. Но да я сравняваме с тоя таралясник Сашка Васева е несериозно. Не заради облеклото. Просто е една устата простачка :1000 (29): А за Сашка, Кама може само да си мечтае за образованието и личния ѝ живот. Има ли поне една песен на Ивана, която да харесваш? А някое нейно постижение, което да признаваш? Да, има песни, които харесвам. А за какви постижения говориш? Да не е открила някое ново лекарство? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 За Кама има достатъчно друго какво да пишат, за разлика от Преса и Деса (примерно) които бързат сами да се похвалят каква пачка са взели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Нали не вярвахме на жълти медии? Или само, когато е за Деса се взима под внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Нали не вярвахме на жълти медии? Или само, когато е за Деса се взима под внимание. To новините за бъдещите участници в некое риалити и хонорарите им не са съвсем жълти, особено когато посочените лица в статията затвърдят появата си в ефир. От жълто до жълто има разлика. Но както жълтите са имали попадения така и не са улучвали през годините... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Най-красивото нещо което съм слушал последните години. Такива песни трябва да се правят! Смислено и красиво, но не е нищо особено. В нета е пълно с такива песнички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 To новините за бъдещите участници в некое риалити и хонорарите им не са съвсем жълти, особено когато посочените лица в статията затвърдят появата си в ефир. От жълто до жълто има разлика. Но както жълтите са имали попадения така и не са улучвали през годините... Тогава няма как да сме сигурни и в хонорарите на Деса, Преса и която и да е.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тогава няма как да сме сигурни и в хонорарите на Деса, Преса и която и да е.. Защо да няма. Има ли ги статиите в нета. Има ги. Всъщност мен като фен не ми е важно и не ме грее. Ако Фокс не поеме подобна тема, вероятно няма и да коментирам подобни неща. Но за Кама и толкова няма като инфо. А 2013 Деса в интервю каза че пее за 4000 и не смъква. Тоест имахме представа, а сега всичко около цифрите на кама са свободни съчинения на луд фен. Дори източник не е и жълта медия, ами Фоксе.... А и дори и с тези статии пак няма какда сме сигурни но поне са ориентир https://m.novini.bg/show/kliuki/485582 Искам Андреа в рап батъл с Тита за фотошопа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари