Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ми, да. Имаше истерия по "Рена" и по първия й албум, от което последваха и концертите в НДК. Точно тези концерти говорят за това, иначе не би имала смелост да ги прави.

Камелия гръмна със "Златна рибка" и после със следващите албуми.

За договорите това го дъвчете 15 години, а го няма черно на бяло. Нито на Глория го има, но там от историческа гледна точка е по-вероятно.

Тя и Десислава може да е била 75:25, от къде да сме сигурни?

Аз кво пиша, ти си знаеш. Рена може да е гръмнала, но Камелия още с Огън момиче беше по-голяма звезда и албума й е бил най-продаван тогава, наравно с на Глора. Защо повярвах е песен на годината а Камелия прибира дебют в номинация с Деса, Рени и не знам си още кой.

Сподели в други сайтове

Аз не помня Десовите да сме имали претенциите че Десислава взима космически хонорари и нереални суми. Десислава и сега си е 70 за нея и 30 за Пайнер. Фокси да реже вени. Иначе да, не мога да докажа, но пък нито ми е важно да го правя.

Изобщо Кама няма с какво да се похвали като кариера и затова се говори все за недоказани и нереални цифри... Радвам се, че никой не вярва.

А Луна може да е взела 10 бона. Все пак е скандална е непредвидима, а и 5 вечери в праймтайма за 10 бона не е е толкова много. Кама е 12 вечери в праймтайма като дори 9 от тях са заснети за 2 снимачни дни. Тоест заетостта и не е много по голяма и хонорара от 15 - 20 бона за Кама си е в реда на нещата

image.png

Сподели в други сайтове

Аз кво пиша, ти си знаеш. Рена може да е гръмнала, но Камелия още с Огън момиче беше по-голяма звезда и албума й е бил най-продаван тогава, наравно с на Глора. Защо повярвах е песен на годината а Камелия прибира дебют в номинация с Деса, Рени и не знам си още кой.

Като ще твърдите нещо, говорете с факти. Къде са фактурите от продажбите на Кама и хонорарите и? Наистина е повече от досадно и безпочвено да твърдите неща, за които нямате доказателства и няма как да сте напълно сигурни. И да не е най във всичко, Кама си е име и е направила достатъчно за жанра и има големи успехи. Ама вашето изтъкване и парадиране минава границата. Ще каже човек, че сте на хонорар. И Райна прибира 300 хиляди да участва в Брадъра през 2006 и още толкова през 2013. А FHM и плащат 500 хиляди през 2007. Я да коментирате колко милиона е направила от чалга.

Сподели в други сайтове

Като ще твърдите нещо, говорете с факти. Къде са фактурите от продажбите на Кама и хонорарите и? Наистина е повече от досадно и безпочвено да твърдите неща, за които нямате доказателства и няма как да сте напълно сигурни. И да не е най във всичко, Кама си е име и е направила достатъчно за жанра и има големи успехи. Ама вашето изтъкване и парадиране минава границата. Ще каже човек, че сте на хонорар. И Райна прибира 300 хиляди да участва в Брадъра през 2006 и още толкова през 2013. А FHM и плащат 500 хиляди през 2007. Я да коментирате колко милиона е направила от чалга.

Ами Денсинт стар. И там не е взела малък хонорар.

За останалото от поста съм съгласен. Единственото доказано нещо са бройката и участия и контакта и с публика на голяма сцена на каквато обаче към днешна дата не се изявява. Всичко друго са предположения на Фокси да не кажа чиста проба лъжи в които и той не вярва . Като е толкова мега успешна, защо не направи турне, албум или поне балада... А не само да ми обикаля чалготеките и да ни изкарва фокси голямото добро утро.

image.png

Сподели в други сайтове

Gerganafen, MrKidGSA,

ще коментирате ли момента на 03:24 и след това :3fdb8960598fa63e:

След "Перденца" си отваря устата да пее, но чува че идва края на песента и след това започва да бяга назад, за да се скрие зад перденцето.

КРАЛИЦА!!!! :Vishenka_05: :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз не помня Десовите да сме имали претенциите че Десислава взима космически хонорари и нереални суми. Десислава и сега си е 70 за нея и 30 за Пайнер. Фокси да реже вени. Иначе да, не мога да докажа, но пък нито ми е важно да го правя.

Изобщо Кама няма с какво да се похвали като кариера и затова се говори все за недоказани и нереални цифри... Радвам се, че никой не вярва.

А Луна може да е взела 10 бона. Все пак е скандална е непредвидима, а и 5 вечери в праймтайма за 10 бона не е е толкова много. Кама е 12 вечери в праймтайма като дори 9 от тях са заснети за 2 снимачни дни. Тоест заетостта и не е много по голяма и хонорара от 15 - 20 бона за Кама си е в реда на нещата

Последно 15-20-30 или 70 е взела Кама. Айде уточни се вече, счетоводителю.

Сподели в други сайтове

Последно 15-20-30 или 70 е взела Кама. Айде уточни се вече, счетоводителю.

От самото начало твърдя че взима 15 за Гласът. Но и 20 да е , отговаря си. Над 30 не е. 70 пък и в най смелите и мечти са невъзможни впредвид ситуацията в жанра и държавата...

И няма за квода ми се нервираш. Нито ти можеш да докажеш подобни 6цифрени хонорари, нито аз. Но впредвид излезлите хонорари в пресата за брадъра и капките, виждаме горе долу за какви цифри става въпрос при фолка.

image.png

Сподели в други сайтове

Gerganafen, MrKidGSA,

ще коментирате ли момента на 03:24 и след това :3fdb8960598fa63e:

След "Перденца" си отваря устата да пее, но чува че идва края на песента и след това започва да бяга назад, за да се скрие зад перденцето.

КРАЛИЦА!!!! :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Не й се искаше да свършва този шедьовър явно - как се изниза зад пердето. :roll1: Уникална! :notworthy:

Сподели в други сайтове

А какво значение има за феновете коя колко взима? Не е ли малко тъпо да се гледат тия неща, които не ни касаят... Гледайте си музиката и толкоз, другото са удобни и неверни съчинения.

Сподели в други сайтове

А какво значение има за феновете коя колко взима? Не е ли малко тъпо да се гледат тия неща, които не ни касаят... Гледайте си музиката и толкоз, другото са удобни и неверни съчинения.

И аз така смятам но от една година фокси дразни с тази пропаганда в която кама е върха на айсберга а всъщност от 2003 кама връх не е подушила за да се изкрва все най.

image.png

Сподели в други сайтове

Кат гледам единствените дето се дразнят от тая пропаганда сте Фатмесови, явно не можете да преживеете факта, че беквокалистката като жури в най-слабия сезон на Гласа е взела 25 бона, а Кама ги вкарва тия пари за една вечер там.

Сподели в други сайтове

Кат гледам единствените дето се дразнят от тая пропаганда сте Фатмесови, явно не можете да преживеете факта, че беквокалистката като жури в най-слабия сезон на Гласа е взела 25 бона, а Кама ги вкарва тия пари за една вечер там.

Май не са само Десови. Виждам фенове на Гло, на Райна, на Галена из последните 2 страници. Да, вероятно Деса е взела 25-30. Това е тавана който дават. Мечтите са по вашата силна страна. При Кама си личи от продукцията и че много не изкарва а вие се пукайте от яд

image.png

Сподели в други сайтове

Аха, иска ти се това да е тавана, ама не е. За същия сезон Орлин Горанов бил взел 100 бона. И това от Трифи скръндзата, а сега продуцентите са други вкрайна сметка и явно имат по дълбок джоб.

Само вас ви бърка някъде, че Камелия е по-високо оценена финансово от Деса, на която никой отникъде вече не обръща никакво внимание.

Сподели в други сайтове

Аха, иска ти се това да е тавана, ама не е. За същия сезон Орлин Горанов бил взел 100 бона. И това от Трифи скръндзата, а сега продуцентите са други вкрайна сметка и явно имат по дълбок джоб.

Само вас ви бърка някъде, че Камелия е по-високо оценена финансово от Деса, на която никой отникъде вече не обръща никакво внимание.

нека да ги вземе. Но инфото че ги е взела откъде е. Нещо не се намира информация . Която и да вземе 100 бона от риалити ще я поздравя. Не всяка е Преслава обаче. За нейните защо никой не спори. Защото 2 месеца хонорара и обиколи нет медиите. Защо за Кама не пишат. Щото взима 15 и никой не би си хабил медията за подобни хонорари. Гадно ли е лелка. Много ли ти е гадно. Малко ти е

Орлин е взел 50 бона. Стига лъгахте вече. Спрете се

image.png

Сподели в други сайтове

Заради облеклото й ли? Винаги е било провокативно и донякъде изчанчено. А и е въпрос на вкус, на теб, като не ти харесва, на други може да им харесва. Но да я сравняваме с тоя таралясник Сашка Васева е несериозно.

Не заради облеклото. Просто е една устата простачка :1000 (29):

А за Сашка, Кама може само да си мечтае за образованието и личния ѝ живот.

Има ли поне една песен на Ивана, която да харесваш?

А някое нейно постижение, което да признаваш?

Да, има песни, които харесвам. А за какви постижения говориш? Да не е открила някое ново лекарство?

Сподели в други сайтове

Нали не вярвахме на жълти медии?

Или само, когато е за Деса се взима под внимание.

To новините за бъдещите участници в некое риалити и хонорарите им не са съвсем жълти, особено когато посочените лица в статията затвърдят появата си в ефир. От жълто до жълто има разлика. Но както жълтите са имали попадения така и не са улучвали през годините...

image.png

Сподели в други сайтове

To новините за бъдещите участници в некое риалити и хонорарите им не са съвсем жълти, особено когато посочените лица в статията затвърдят появата си в ефир. От жълто до жълто има разлика. Но както жълтите са имали попадения така и не са улучвали през годините...

Тогава няма как да сме сигурни и в хонорарите на Деса, Преса и която и да е..

Сподели в други сайтове

Тогава няма как да сме сигурни и в хонорарите на Деса, Преса и която и да е..

Защо да няма. Има ли ги статиите в нета. Има ги. Всъщност мен като фен не ми е важно и не ме грее. Ако Фокс не поеме подобна тема, вероятно няма и да коментирам подобни неща. Но за Кама и толкова няма като инфо. А 2013 Деса в интервю каза че пее за 4000 и не смъква. Тоест имахме представа, а сега всичко около цифрите на кама са свободни съчинения на луд фен. Дори източник не е и жълта медия, ами Фоксе....

А и дори и с тези статии пак няма какда сме сигурни но поне са ориентир

https://m.novini.bg/show/kliuki/485582

Искам Андреа в рап батъл с Тита за фотошопа :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...