Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

:3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Големите ни курорти остават извън Закона за ограничаване на шума

Това обяви министърът на туризма Николина Ангелкова

https://btvnovinite.bg/bulgaria/golemite-ni...e-na-shuma.html

Сподели в други сайтове

Гергана по често гостува в Автограф отколкото песни пуска. Яд ме е. Поне по 2 на година може да прави. Едно време я намирах за пошла и посредствена но сега я предпочитам пред повечето скучубри.
Стига се занимава с глупости, ами дай да видя твоя топ 5 на леля ми!

Сашо, Стефимир и Кондома да последват примера ти! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Престанете с тоя spotify вече...

Там 95% от българите слушат каквото им пусне приложението, защото не са си платили за "премиум" профил. А алгоритъмът на приложението им пуска това, което е най-подходящо и сродно на това, което са искали, но не и задължително него. С една дума, колкото си по-"успешен" там, толкова по-лесно ти е да ставаш "успешен"... : )

Изобщо не разбираш какво е Spotify очевидно и не знаеш как функционира.

Първо - това не е YouTube, че да пуска песни с повече слушания, когато си на shuffle. Избира песни, които са подобни на това, което си слушал в този момент, както и на базата на това какво си слушал преди.

Второ - има начини ДОРИ и в мобилното неплатено приложение да си пуснеш каквото поискаш. В това на PC можеш да си пуснеш каквото пожелаеш, единствено има реклами.

Трето - много голям процент от хората ползват платен Spotify, макар че вероятно това не са точно потребители на чалга.

Сподели в други сайтове

Стига се занимава с глупости, ами дай да видя твоя топ 5 на леля ми!

Сашо, Стефимир и Кондома да последват примера ти! :3fdb8960598fa63e:

О, това е трудно.

1. Уморени и студени

2. Освободете дансинга

3. Ах, тези пари

4. Вик

5. Стара история

А къде да включа "Закъснях", "Да се излъжем", "А ми се плаче", "Убиец на любов", "Седем дни", "Кръв ми капе от сърцето", "Падни на колене", "Много си готин", "Влак за нещастници", "Аз съм с теб", "Последна чаша", "В ръцете ти", "Хотел", "Цял живот"... Пропускам поне още 10.

Лято 2005 :th_up:

Време е леля ти да избухне с някое здраво социално парче. На хората не им слуша вече за кучки и боклуци. Аз казах на Теодора, ама тя е скептична и каза, че друго върви. Не можах да я убедя в обратното. Само заключи, че се радва, че все още има мислещи хора. На двете с Глория толкова им се работи, че каузата ми е изгубена. :no2:

Сподели в други сайтове

Янева, разпалваме ли летни страсти? :Vishenka_05:

Как така не си качил "Перденца" за н-ти път? :mf_surrender:

Тия два еклера на име Петя, които възхваляваш, са хипер досадни!

Давай топ 5 на Ваня и с друго не ме занимавай! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Как така не си качил "Перденца" за н-ти път? :mf_surrender:

Тия два еклера на име Петя, които възхваляваш, са хипер досадни!

Давай топ 5 на Ваня и с друго не ме занимавай! :Vishenka_05:

И лелча беше хипер досадна през 2005-2007 :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Избира песни, които са подобни на това, което си слушал в този момент, както и на базата на това какво си слушал преди.

Именно!

Подобни ... ако иска някой да си пусне "Зоопарк" не е сигурно, че ще си пусне нея, а може да си пусне "Дай ми още" или дори "Изведнъж"...

Трето - много голям процент от хората ползват платен Spotify, макар че вероятно това не са точно потребители на чалга.

Именно де!

Точно за чалга тези класации с по 10К - 12К прослушвания, които се водят в този форум, изобщо не могат да са меродавни.

Сподели в други сайтове

Spotify става все по-голям фактор в световен мащаб. Някои мега хитове вече имат по над един милиард стрийма, въпрос на време е всички по-успешни парчета да ги правят, като в YouTube. Защо в България да не отчитаме тази платформа, след като очевидно и нашите парчета вървят нанякъде? Попаджиите имат стотици хиляди, Азис има парче с над милион, Андреа, Алисия, Тони Стораро и т.н. които си качват парчетата от по-отдавна от Пайнер също имат стотици хиляди. Това със сигурност не е постигнато само чрез shuffle, който е типичен само за някои мобилни устройства. А дори и основен дял от песните да трупат слушания по подобен начин, нима в YouTube не е същото? Установихме колко важно е песента да ти излиза отстрани, така има по-голям шанс да ти се пусне автоматично т.е да има повече гледания.

Работата с Пайнерци в Spotify постепенно става сериозна, както и предвидих. Анелия само на Зоопарк вече има над 20 хиляди стрийма и всеки момент ще мине актуалното парче на доста по-утвърдената там Алисия, което е с 23 хиляди. В най-скоро време ще започнат и впечатляващите дебюти и още от първия ден ще си имаме някаква представа доколко YouTube гледанията отговарят на реалността.

Сподели в други сайтове

Тая по-далеч от нашата любов да не резервирам стая в Пирогов!

Много е яка. В началото ме дразнеше, но като я чух в дискотека и си промених мнението. Джена пак нацели хит.

Сподели в други сайтове

Виждам, че е имало счетоводни драми, след включването ми оная вечер. Да, знам че много дразни факта как така маниакално подценяваната Камелия, се оказа най-хитра, пресметлива и с реална самооценка в сравнение с цялата стара генерация. Но какво да правим сега, като жената има глава за бизнес и тяло за грях? Колкото и да подскачат тук едни хора те много внимателно, са ми прочели сметките и наистина ги хвана яд не на мен или на Камелия, а на своите фаворитки.

Защото уважаеми млади и не толкова млади приятели, сметките са онова, което съгражда матрицата на успеха. Паричното капитализиране на брандовете в чалгата показват стойностите, а не гласове, гримове, прически, фотошоп и полегнали медии. Над 20 години чета какви невероятни гласови, вокални, сценични и концертни качества имат чалгарките, но накрая се тегли чертата и остават само парите. А те (парите) дават единственото цифрово изражение, на успеха в този бизнес. Те показват ясно как са използвани дарбите и как този заложен по рождение талант е превърнат в кешово успешна кариера. Защото това е целта на всички, а Камелия е пълен отличник в този бизнес. Уж бе най-малко талантлива, а накрая ги пребори всичките от онова поколение....

Сподели в други сайтове

Не, Цецо, цифрово изражение на успеха е публиката, която ти е дошла на крака в залата и ти е купила билетите и албумите и с теб дори до 80-тия ти рожден ден (Лили Иванова).

Това не е хранителен магазин, че да се брои оборотът в края на смяната. Явно за теб кариерата се свежда само до някаква парична печалба.

И междудругото получих дежа вю. Точно така си мислех, че ще се включиш, имало е драми, трагедия, Десови и кралските се въргалят от яд, заради милионите на Камс. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Мисля, че този път Джена направи хит. :Vishenka_05: До дни ще мине Галена, а излезе две седмици след нея.

Вече почнаха да падат гледанията. Две седмици на началната страница помогнаха много за развитието, но сега май ще зацикли. Вече Джена не я виждам много хитова. От 4-ри песни нацели една.

Spotify става все по-голям фактор в световен мащаб. Някои мега хитове вече имат по над един милиард стрийма, въпрос на време е всички по-успешни парчета да ги правят, като в YouTube. Защо в България да не отчитаме тази платформа, след като очевидно и нашите парчета вървят нанякъде? Попаджиите имат стотици хиляди, Азис има парче с над милион, Андреа, Алисия, Тони Стораро и т.н. които си качват парчетата от по-отдавна от Пайнер също имат стотици хиляди. Това със сигурност не е постигнато само чрез shuffle, който е типичен само за някои мобилни устройства. А дори и основен дял от песните да трупат слушания по подобен начин, нима в YouTube не е същото? Установихме колко важно е песента да ти излиза отстрани, така има по-голям шанс да ти се пусне автоматично т.е да има повече гледания.

Работата с Пайнерци в Spotify постепенно става сериозна, както и предвидих. Анелия само на Зоопарк вече има над 20 хиляди стрийма и всеки момент ще мине актуалното парче на доста по-утвърдената там Алисия, което е с 23 хиляди. В най-скоро време ще започнат и впечатляващите дебюти и още от първия ден ще си имаме някаква представа доколко YouTube гледанията отговарят на реалността.

И мен ме изненадва с каква бясна скорост се развива. 2015 примерно много хора не го употребяваха и дори не знаеха какво означава а сега всеки 2-ри слуша там музика. Помня, че през 2015 на ден максимум един трак можеше да направи 2 - 2,5 милиона стрийм а сега вече стига 6. Съответно според мен в България ще стане фактор чак след около една година и тогава вече наистина ще може да оценяваме какво се харесва и какво не.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не, Цецо, цифрово изражение на успеха е публиката, която ти е дошла на крака в залата и ти е купила билетите и албумите и с теб дори до 80-тия ти рожден ден (Лили Иванова).

Това не е хранителен магазин, че да се брои оборотът в края на смяната. Явно за теб кариерата се свежда само до някаква парична печалба.

И междудругото получих дежа вю. Точно така си мислех, че ще се включиш, имало е драми, трагедия, Десови и кралските се въргалят от яд, заради милионите на Камс. :1000 (29):

Как няма да се свежда до парична печалба? Те са работнички. Успешните работници печелят повече. Другите кютат и се надяват да не бъдат уволнени.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Няма как да разбере това чичо ти, защото за него сръбското и гласът на Камелия за най-великите неща в музиката. Сам си прави колко разбира и колко адекватен би могъл да бъде :1000 (29): Да сравнява Камелия с Мадона :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Как няма да се свежда до парична печалба? Те са работнички. Успешните работници печелят повече. Другите кютат и се надяват да не бъдат уволнени.

Като ще правите сметки то поне проучете реални хонорари. В противен случай сметките ви са просто мечти и фантазии. С по 1000 лв на участие милиони не се правят. Питайте Мадона как се правят. Мадона, не Камелия. Камелия се е хванала като удавник за сламка за Гласа. Само и само да има къде да напомни за себе си. Ако Камелия продава да си го мери с албум или с турне. Вижте Глория какви зали пълни сама без дори някаква особена реклама. Софка Арената напълни. Само Кама не излиза от зоната си на комфорт - студентски град. Комплексираните фенчета, които нямате какво да броите - ни хитове, ни милиони, ни продажби, за затова наблягате на нещо, което да не може да докажете и всички да ви се присмиват...

А и като ментор я видяхме. И хитовете и видяхме. Нали именно с Ти си провали почти готовата си победителка. ЩОто е страхотен ментор с големите хитове. Май само Деса е способна да спечели вота в риалити от попфолка...

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...