Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тотален хит. Кърти! Ей тва е яка чалга.

---------------

Личния ми ТОП 5 на Ивана:

1. Вик

2. Къв си ти, бе

3. Шампанско и сълзи

4. Седем дни

5. Освободете дансинга

Ако имаше 6-то място, щях да включа и "Добра среща, приятели".

Сподели в други сайтове

---------------

Личния ми ТОП 5 на Ивана:

1. Вик

2. Къв си ти, бе

3. Шампанско и сълзи

4. Седем дни

5. Освободете дансинга

Ако имаше 6-то място, щях да включа и "Добра среща, приятели".

Slavi даде 8 предложения, така че ще приема и шестата ти позиция! :3fdb8960598fa63e:

Видя ли визията на лелка от рождения ден на паркетният проскубан лъв?

Сподели в други сайтове

Така ви обичам - тихи, кротки и хрисими. Особено "десовите". :1000 (30):

Благоразположен ли си да ми разкажеш нещо за природната среда в твоя край на ЛС - правя научно изследване? :Vishenka_05:

Поздрав с кралицата: /подмазвам ти се/ :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Slavi даде 8 предложения, така че ще приема и шестата ти позиция! :3fdb8960598fa63e:

Видя ли визията на лелка от рождения ден на паркетният проскубан лъв?

Ей сега се разтърсих, като каза и видях. Уникейшън е визията като облекло и тяло. Обаче искам ъпгрейд на фейса. Сякаш, отслабвайки, кожата на лицето й е виснала леко. Щом Камелия си направи ъпгрейд, след който замяза на 30 годишна, значи не е невъзможно...

За тези, които не са видели Ивана от РД на Евгени Минчев:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5BB6BCE4

Сравнете с това отпреди 3 години:

http://www.gossip.bg/files.php?file=photos...a_495508830.jpg

Сподели в други сайтове

Ще ме обичаш ли кажи?

Тя ли ти е първа в топа?

Говорим си за отслабналата лелка от Айтос! Стига вече с тази вражда! Ако имаш да кажеш нещо по темата Калудова - благоразположена съм!

Ей сега се разтърсих, като каза и видях. Уникейшън е е визията като облекло и тяло. Обаче искам ъпгрейд на фейса. Сякаш, отслабвайки, кожата на лицето й е виснала леко. Щом Камелия си направи ъпгрейд, след който замяза на 30 годишна, значи не е невъзможно...

За тези, които не са видели Ивана от РД на Евгени Минчев:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5BB6BCE4

Сравнете с това отпреди 3 години:

http://www.gossip.bg/files.php?file=photos...a_495508830.jpg

Да ти кажа, на живо е доста по-поносима в лице, тук е и с ужасен грим. Но да, има нужда да пипне около очите!

Сподели в други сайтове

Да ти кажа, на живо е доста по-поносима в лице, тук е и с ужасен грим. Но да, има нужда да пипне около очите!

Виждала си я скоро и не си разказала?

Сподели в други сайтове

Ами да , кротки, тихи и доволни сме, че пак се орезили. Дори и на нас вече не си интересен. Трудно ти е да повярваш, че си със статут глас в пустиня вече във форума :naked:

image.png

Сподели в други сайтове

Виждала ли си я скоро и не си разказала?
Много отблизо не, а и беше тъмно в кръчмата, но края на март имаше участие в една софийско заведение и бяхме с мой близък и двама познати. Момчето я познава и отиде при нея след програмата, снимаха се, изглеждала супер. Доколкото я видях, имаше хубав тен, свежа ми се стори. Не ми хареса само, че веднага след първата си песен, вдигна косата на кок и доста се поизпоти. Беше и с тежък грим. Има ли нужда да казвам, че си пя на живо? :3fdb8960598fa63e:

Като репертоар, беше ок, като изключим включванията на сганта, която мъкне със себе си!

Сподели в други сайтове

Просто я обожавам тази женица! :Vishenka_05:

2111344507.jpg

После ние сме натрапвали П. - караш ме пак да постна "Перденца" :gun_bandana:

Лелча да пусне нов трак, уморих се да го повтарям!

Сподели в други сайтове

После ние сме натрапвали П. - караш ме пак да постна "Перденца" :gun_bandana:

Лелча да пусне нов трак, уморих се да го повтарям!

Твоите перденца не ги отразява никой!

А ние тук провеждаме дискусия за визията на лелята на всички времена, плюс личните ни топ 5 от нейния репертоар!

Пиши си с Фокса на ЛС и си гледай проучването! Ние говорим за истинска певица с музикален репертоар!

Сподели в други сайтове

Много отблизо не, а и беше тъмно в кръчмата, но края на март имаше участие в една софийско заведение и бяхме с мой близък и двама познати. Момчето я познава и отиде при нея след програмата, снимаха се, изглеждала супер. Доколкото я видях, имаше хубав тен, свежа ми се стори. Не ми хареса само, че веднага след първата си песен, вдигна косата на кок и доста се поизпоти. Беше и с тежък грим. Има ли нужда да казвам, че си пя на живо? :3fdb8960598fa63e:

Като репертоар, беше ок, като изключим включванията на сганта, която мъкне със себе си!

Божее, толкова да я обичаш и да не си кажете една-две приказки очи в очи!? Да не ти е неудобно от нея? :3fdb8960598fa63e:

Идва ми да й пиша ЛС във Фейса да влезе в Рама да ти почете постовете, ще й направиш деня. :3fdb8960598fa63e: Но, споко, няма да го направя. Обаче няма да се учудя, ако вече знае за теб. Доста певици влизат тук от време на време да четат, още повече сега, като си имат отделни папки, им е по-лесно да прочетат настроенията на феновете.

Сподели в други сайтове

Твоите перденца не ги отразява никой!

А ние тук провеждаме дискусия за визията на лелята на всички времена, плюс личните ни топ 5 от нейния репертоар!

Пиши си с Фокса на ЛС и си гледай проучването! Ние говорим за истинска певица с музикален репертоар!

Не е вярно, трима човека ми отговориха на хита "Ушенца СА - СА" ! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И двете каки - кака Кели и кака Янева досаждате на моменти :3fdb8960598fa63e:

Ама всеки е това което е в крайна сметка.

Тази вечер за коя е време да и отдадем рамаянска чест :girl_witch:

И вашето мерене на пишки с Фокса е досадно, при това не само на моменти! :3fdb8960598fa63e:

Божее, толкова да я обичаш и да не си кажете една-две приказки очи в очи!? Да не ти е неудобно от нея? :3fdb8960598fa63e:

Идва ми да й пиша ЛС във Фейса да влезе в Рама да ти почете постовете, ще й направиш деня. :3fdb8960598fa63e: Но, споко, няма да го направя. Обаче няма да се учудя, ако вече знае за теб. Доста певици влизат тук от време на време да четат, още повече сега, като си имат отделни папки, им е по-лесно да прочетат настроенията на феновете.

Танцувах и си пях, това ми е достатъчно! :Vishenka_05:

Иначе съм доста респектирана от нея, да. За мен това е най-голяма звезда на попфолка, нормално е. Обожавам я!

Не е вярно, трима човека ми отговориха на хита "Ушенца СА - СА" ! :Vishenka_05:
Те едни човеци... :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

И вашето мерене на пишки с Фокса е досадно, при това не само на моменти! :3fdb8960598fa63e:

Танцувах и си пях, това ми е достатъчно! :Vishenka_05:

Иначе съм доста респектирана от нея, да. За мен това е най-голяма звезда на попфолка, нормално е. Обожавам я!

Те едни човеци... :mf_surrender:

Кака, да им направим ли шоуто както само ние можем... Да раздвижим да не кажа разтресем останалото от форума :1000 (6):

image.png

Сподели в други сайтове

Кака, да им направим ли шоуто както само ние можем... Да раздвижим да не кажа разтресем останалото от форума :1000 (6):

Ванча, Деса и Кака Кели с техните баджаци само могат да разтресат нещо :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): нали кака кели се беше вталила?

А и кака Андрюш е достайна за списъка

И Ванча се втали, но не пречи :Vishenka_05:

Забравих мис перхидрол :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...