Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Имам чувството, че "Вик" е най-харесваната песен на лелята, като вечен хит сякаш се доближава до "Шампанско"-то, просто тя през годините задълго я беше забравила за голямата сцена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Имам чувството, че "Вик" е най-харесваната песен на лелята, като вечен хит сякаш се доближава до "Шампанско"-то, просто тя през годините задълго я беше забравила за голямата сцена. Няма такова нещо, Ивана беше треторазрядна преди Шампанското. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Няма такова нещо, Ивана беше треторазрядна преди Шампанското. Хахаха, точно така! Хитове нямаше преди 2003 година жената, албуми също, без помощта на Митко Пайнера щеше да си е във В група! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!" Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото. Тя изпълнява ли "Намери си майстора" на тия концерти? Не, нали... И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не защитавам Глория, но на Сашка песента излезе преди 2 месеца. Глория явно не й пука за гледанията, тя си живее в нейното царство и нищо извън него не я вълнува. Чак не ми се говори, че ме хваща яд. Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!" Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото. Тя изпълнява ли "Намери си майстора" на тия концерти? Не, нали... И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата.. Тя тия симптоми ги има от 30-годишна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!" Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото. Тя изпълнява ли "Намери си майстора" на тия концерти? Не, нали... И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата.. Не е само Глория - доста от тях си живеят в свой собствен свят, в който са неземни новаторки и топ изпълнителки. Като започнем от някакви треторазрядни и жалки - като например някакъв си Стилиян, който имал "супер хит с Адриана", та стигнем до петте огромни звезди на чалгата, начело с Глория, Камелия, Ивана, Деси и Азо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тя тия симптоми ги има от 30-годишна Ми не е баш така. По-търпима беше и си ходеше по интервюта. Имаше я тая нотка в характера й, но сега е ескалирало до безобразие. Песните й също бяха готини и запеваеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!" Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото. Тя изпълнява ли "Намери си майстора" на тия концерти? Не, нали... И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата.. Хората не са там заради новите й песни. Само дето тя и от ретрото някой път не пее каквото трябва. Примерно "Сбогом, адиос" я пее веднъж на високосна година. Толкова ли няма усет кое ще вдигне хората... А беше време, когато с всеки нов албум вадеше хит... Вярно, много песни, няма как да откроиш две-три, да налагаш тях, ама тя грам не ги редува. Не изпълнява Майстора, разбира се. Сигурно я е срам. Пача. Не си знае интереса. Коментирай това представяне. Много ме е яд, че не съм присъствал. Тука е в Биад с оркестър и е ударила едно уиски. Мята се като луда. 00:20 хахахаххаахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Ми не е баш така. По-търпима беше и си ходеше по интервюта. Имаше я тая нотка в характера й, но сега е ескалирало до безобразие. Песните й също бяха готини и запеваеми. За мен пък беше непоносима преди, помните ли "Нещо против дъщеря ми ли имате"? в Нов фолк... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не е само Глория - доста от тях си живеят в свой собствен свят, в който са неземни новаторки и топ изпълнителки. Като започнем от някакви треторазрядни и жалки - като например някакъв си Стилиян, който имал "супер хит с Адриана", та стигнем до петте огромни звезди на чалгата, начело с Глория, Камелия, Ивана, Деси и Азо. Глория и Азис - добре. Но Деса, Кама и Ивана защо? Мисля, че те са трезвомислещи. Ивана примерно си признава грешките и несполучливите проекти. Камелия е много наясно кога е уцелила хит и кога не. Деса също мина през дъното и си даде сметка какво е загубила и колко трудно е да си го върнеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Обаче ако певиците ни попаднат на писанията ни, ще се чудят що за фенове сме и с всичкия ли сме си. Кви неща обсъждаме и с кви имена ги наричаме... :1000 (29) И как се кефими на мръсотийките които си правят и казват една за друга... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Глория и Азис - добре. Но Деса, Кама и Ивана защо? Мисля, че те са трезвомислещи. Ивана примерно си признава грешките и несполучливите проекти. Камелия е много наясно кога е уцелила хит и кога не. Деса също мина през дъното и си даде сметка какво е загубила и колко трудно е да си го върнеш. Всички са зле, никой от тях не носи на критика и не разговоря адекватно с феновете си. Всички са с голямо его и имат слаби места - я интервюта и изказ, я поведение на участия/концерти, я пеене на живо и репертоар, я друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Глория и Азис - добре. Но Деса, Кама и Ивана защо? Мисля, че те са трезвомислещи. Ивана примерно си признава грешките и несполучливите проекти. Камелия е много наясно кога е уцелила хит и кога не. Деса също мина през дъното и си даде сметка какво е загубила и колко трудно е да си го върнеш. Ами, Десислава обясняваше как си мислела, че "Започваме на чисто" щяла да стане хит - това на прима виста. Да не говорим колко беше смешна, като представяше "Не вярвайте на мъжете" (една от адски тъпите си песнички) за продължение на "Мъжете всичко искат" (може би в топ 3 на вечните нейни). Ивана и тя през годините се е обграждала с много лизачи, особено един имаше адски неприятен, май се казваше Атанас, за който всичко нейно е златно и платинено! Тя самата, ако беше с всичкия си, досега щеше да е направила нов сингъл, бърз. Освен да се чекне за Инстаграма си, друго не виждаме! Камелия и Цветин, както ти сам отбеляза, са отлъчили близък, само заради елементарна критика. Самата Камелия също ми се е струвала неадекватна, примерно около "Престъпно е", когато изкарваше проекта нещо неземно и иновативно, а това е всъщност една постна песен със семпъл клип, самата тя е имала 20 000 пъти по-сензационни видеа, придружени от интересни песни и послания в тях! Не забравяй, че ги следя много внимателно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Преслава си призна провала "Без теб" - най-трезвомислещата фолк икона и легенда! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Хората не са там заради новите й песни. Само дето тя и от ретрото някой път не пее каквото трябва. Примерно "Сбогом, адиос" я пее веднъж на високосна година. Толкова ли няма усет кое ще вдигне хората... А беше време, когато с всеки нов албум вадеше хит... Вярно, много песни, няма как да откроиш две-три, да налагаш тях, ама тя грам не ги редува. Не изпълнява Майстора, разбира се. Сигурно я е срам. Пача. Не си знае интереса. Коментирай това представяне. Много ме е яд, че не съм присъствал. Тука е в Биад с оркестър и е ударила едно уиски. Мята се като луда. 00:20 хахахаххаахха Ее, като каза "мята се като луда" и се надявах да е нещо в стил Юлия Бикова и Орк. Кристал. Но, хайде, от примата и това ще приемем за подобаващо мятане, все пак е ледена кралица. Тя как реагира, като те види на участие? Поздравява ли те, прави ли някакви фасончета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Хахаха, точно така! Хитове нямаше преди 2003 година жената, албуми също, без помощта на Митко Пайнера щеше да си е във В група! :1000 (29): Добре, че 2003 стана Троянски кон, защото иначе днес щеше да е по-зле от Юнона и Милица... Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. Сашка наистина винаги е била по-скоро забавен образ, но не бих казал, че всичките й хитове са просташки. В "Не мога да те забравя, Георги" няма нищо просташко, тя си е една по-раздвижена естрадна песен. "Очи в очи", "Ти казваш да", "Зелените очи" и т.н също са й хитове, които не се помнят днес, но за времето си са били големи. Главно "Левовете в марки" може да се води 'просташка', макар че тази песен е по-скоро една от най-големите саркастични емблеми, олицетворяващи прехода и инфлацията. Реално на Сашка простотиите й са не толкова известни песни по албумите плюс онзи покъртителен албум от 2005 с чисто голата обложка. На мен мисълта ми беше друга- каквато и да е Сашка, към днешна дата нейната кариера със сигурност не се е запазила така, колкото тази на Глория. Въпреки това едно адекватно за новото време Сашкино парче явно предизвиква по-голям интерес от новите на Глория. Това е наистина шокиращо. Дано поне в албума да има песни, които да се харесат на повече хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 За мен пък беше непоносима преди, помните ли "Нещо против дъщеря ми ли имате"? в Нов фолк... Гледала ли си едно интервю по ТВ-то със Симона, Глория и леля СтефЧЕ. Майкооо, паднах тогава. Скара се на водещата, че не се била подготвила предварително и мяткаше коси като изтървана. На леля Стефче чак й стана неудобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. Съгласен съм. Сашка винаги е била подигравана и символ на просташката визия в чалгата. Помним какви клипове правеше, помним какви простотии е пяла, няма да забравя 1 клип, където са снимали хуя на коня, а в следващ кадър тя яде зрънчо. Евтина парцалана си е Сашка. И преди и сега. Обида е да бъде сравнявана и слагана в 1 изречение с Глория, или с която и да е от големите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Преслава си призна провала "Без теб" - най-трезвомислещата фолк икона и легенда! Никой не го е еня! Говорим за най-големите пет имена на фолка! Петя си има тема за теб и Фаст! Добре, че 2003 стана Троянски кон, защото иначе днес щеше да е по-зле от Юнона и Милица... На следващо участие на лелка, ще поискам от нея фактури, за да ги сканирам и да проверим колко по-бедна е от Камелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Никой не го е еня! Говорим за най-големите пет имена на фолка! Петя си има тема за теб и Фаст! Тя ги мачка на пух и прах, драга! Всеки от тях в определен момент от кариерата си е бил в девета глуха, освен нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Това й е последната песен от Димитър Петров, а той преди години й правеше много яки фолк парчета, има негови още в "12 диаманта". Като се сетя, че и тая песен критикувахме, а тя поне имаше хитов заряд - гледам, приближава и милиона в канала на Планета. Струва ми се шедьовър пред последните й опити. Трябва да направи по-народен текст, в никакъв случай вулгарен. Но трябва да има запомнящи се фрази, близки до ежедневието на хората. Ако направи балада, знаем, че ще е топ. Но май и за балади няма муза. Аз ще взема да пиша на Илия Загоров... ако благовори да си вдигне главата от ракиите, салатите и Световното. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. Да, Сашка е същата работа, като другата карикатура Луна. Има ли смисъл да се коментира проблема на Глория, та тя ги е чувала много пъти тези неща и вместо да се замисли какво иска публиката си знае нейната.По-лесно й е да прави фасони, да трие кометари с критика и да маха хора от страницата си. Уж й се работи, а си отбива номера. Преди години не съм си помисляла, че ще говоря така за Глория. :1000 (29): В момента не се надявам на нищо свързано с новия албум, защото аз и песента чаках, но не останах доволна. По-добре да нямам очаквания. Дали ще го пусне сега за рд-то си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Преди година по това време зачетох гледанията на песните от периода 2013-2016. Ето резултатите след 1 година. ПЕСНИ ОТ 2013 (06.2017-06.2018) 1.Кой +3,015,000 2.Твърде късно е +2,342,000 3.Момче без сърце +1,403,000 4.Кажи ми като мъж на мъж +1,277,000 5.Kiss me baby +1,249,000 6.Дай ми +724,000 7.Ако ще да звъниш +625,000 8.Тръпката +618,000 9.Няма да съм друга +602,000 10.Счупени неща +533,000 11.Искам те полудявам +421,000 12.Правена съм за рацете ти +258,000 ПЕСНИ ОТ 2014 (06.2017-06.2018) 1.Каза ли го +3,429,000 2.С мене да вървиш +2,658,000 3.Моли се да не почна +2,638,000 4.Боже прости +2,256,000 5.Чуй ме +2,246,000 6.Горе-долу +2,133,000 7.Не си ти +1,784,000 8.Между нас +1,596,000 9.Да ти се доказвам +1,533,000 10.Моето слабо място +1,522,000 11.Хавана тропикана +1,165,000 12.Стига +1,098,000 13.К’во става тука +849,000 14.Всичко чуждо пожелаваш +484,000 ПЕСНИ ОТ 2015 (06.2017-06.2018) 1.Хабиби +26,008,000 2.В твоите очи +4,501,000 3.Дай ми свобода +2,854,000 4.Блокиран +2,788,000 5.Роклята ти пада +2,485,000 6.Стара каравана +1,731,000 7.Пантера +1,655,000 8.Парата ако хвана +1,362,000 9.Много ми е луд +1,334,000 10.Джале +1,281,000 11.На тебе не отказвам +963,000 ПЕСНИ ОТ 2016 (08.2017!-06.2018) 1.Гот ми е +3,980,000 2.Дай ми още +3,301,000 3.Пей сърце +2,886,000 4.Жена за лудницата +2,487,000 5.Не ме заслужаваш +2,447,000 6.На Египет фараона +2,227,000 7.Вертолета +1,348,000 8.Ня’а проблем +1,347,000 9.Лято 2016 +1,302,000 10.И на всички като тебе +1,272,000 11.Все ми е тая +1,272,000 12.С друг ме бъркаш +1,246,000 13.Нека да е тайно +1,220,000 14.#МамаУраган +1,129,000 15.Да те бях зарязала +1,038,000 16.Купон без край +1,022,000 17.Няма да ти пиша +994,000 18.Царя на купона +974,000 19.Ти да си +908,000 20.В друг живот +904,000 21. Нито дума +859,000 22.Почти перфектен +836,000 23.Като теб +701,000 24.Ти ли +680,000 25.Моят мъж +627,000 26.Мой +565,000 27.Калифорния +484,000 Топ 5 1.Хабиби 2.В твоите очи 3.Гот ми е 4.Каза ли го 5.Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Гледала ли си едно интервю по ТВ-то със Симона, Глория и леля СтефЧЕ. Майкооо, паднах тогава. Скара се на водещата, че не се била подготвила предварително и мяткаше коси като изтървана. На леля Стефче чак й стана неудобно. Кое беше предаването? Тя, обаче, не навсякъде си позволяваше такова поведение - примерно при Диков и Кеворк, си го раздаваше даже смирена. Красива жена е тя, била е много ласкана от силните на ония години, изкачила е високи стъпала в кариерата си, нормално е да гледа отвисоко, още повече, че е тръгнала от нулата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари