Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Имам чувството, че "Вик" е най-харесваната песен на лелята, като вечен хит сякаш се доближава до "Шампанско"-то, просто тя през годините задълго я беше забравила за голямата сцена.
Сподели в други сайтове

Имам чувството, че "Вик" е най-харесваната песен на лелята, като вечен хит сякаш се доближава до "Шампанско"-то, просто тя през годините задълго я беше забравила за голямата сцена.

Няма такова нещо, Ивана беше треторазрядна преди Шампанското. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Няма такова нещо, Ивана беше треторазрядна преди Шампанското. :3fdb8960598fa63e:
Хахаха, точно така! :3fdb8960598fa63e:

Хитове нямаше преди 2003 година жената, албуми също, без помощта на Митко Пайнера щеше да си е във В група! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!"

Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото.

Тя изпълнява ли "Намери си майстора" на тия концерти? Не, нали...

И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата..

Сподели в други сайтове

Не защитавам Глория, но на Сашка песента излезе преди 2 месеца. Глория явно не й пука за гледанията, тя си живее в нейното царство и нищо извън него не я вълнува. Чак не ми се говори, че ме хваща яд.

Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. :slapin:

Сподели в други сайтове

Отчайващо е положението при Глория. Тя кой знае какво си вика, като гледа пълните зали и летни театри - "Ето, на прав път съм. Такива песни ми се правят на мен, а концертите се пукат по шевовете!"

Само, че съм сигурен, че в публиката я има 10-15 човека, дето ги знаят последните песни, я няма. Масата е там заради ретрото.

И интервюта не дава, щото знае, че една дума на криво да каже водещия и ще му издере очите с фасони и мяткания на коси. Точно симптоми на критическата..

Тя тия симптоми ги има от 30-годишна :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не е само Глория - доста от тях си живеят в свой собствен свят, в който са неземни новаторки и топ изпълнителки. Като започнем от някакви треторазрядни и жалки - като например някакъв си Стилиян, който имал "супер хит с Адриана", та стигнем до петте огромни звезди на чалгата, начело с Глория, Камелия, Ивана, Деси и Азо.
Сподели в други сайтове

Тя тия симптоми ги има от 30-годишна :3fdb8960598fa63e:

Ми не е баш така. По-търпима беше и си ходеше по интервюта. Имаше я тая нотка в характера й, но сега е ескалирало до безобразие. Песните й също бяха готини и запеваеми.

Сподели в други сайтове

Хората не са там заради новите й песни. Само дето тя и от ретрото някой път не пее каквото трябва. Примерно "Сбогом, адиос" я пее веднъж на високосна година. Толкова ли няма усет кое ще вдигне хората... А беше време, когато с всеки нов албум вадеше хит... Вярно, много песни, няма как да откроиш две-три, да налагаш тях, ама тя грам не ги редува.

Не изпълнява Майстора, разбира се. Сигурно я е срам. Пача. Не си знае интереса.

Коментирай това представяне. Много ме е яд, че не съм присъствал. Тука е в Биад с оркестър и е ударила едно уиски. Мята се като луда. :Vishenka_05:

00:20 хахахаххаахха

Сподели в други сайтове

Ми не е баш така. По-търпима беше и си ходеше по интервюта. Имаше я тая нотка в характера й, но сега е ескалирало до безобразие. Песните й също бяха готини и запеваеми.
За мен пък беше непоносима преди, помните ли "Нещо против дъщеря ми ли имате"? в Нов фолк... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не е само Глория - доста от тях си живеят в свой собствен свят, в който са неземни новаторки и топ изпълнителки. Като започнем от някакви треторазрядни и жалки - като например някакъв си Стилиян, който имал "супер хит с Адриана", та стигнем до петте огромни звезди на чалгата, начело с Глория, Камелия, Ивана, Деси и Азо.

Глория и Азис - добре.

Но Деса, Кама и Ивана защо? Мисля, че те са трезвомислещи. Ивана примерно си признава грешките и несполучливите проекти. Камелия е много наясно кога е уцелила хит и кога не. Деса също мина през дъното и си даде сметка какво е загубила и колко трудно е да си го върнеш.

Сподели в други сайтове

Обаче ако певиците ни попаднат на писанията ни, ще се чудят що за фенове сме и с всичкия ли сме си. Кви неща обсъждаме и с кви имена ги наричаме... :1000 (29)

И как се кефими на мръсотийките които си правят и казват една за друга...

image.png

Сподели в други сайтове

Глория и Азис - добре.

Но Деса, Кама и Ивана защо? Мисля, че те са трезвомислещи. Ивана примерно си признава грешките и несполучливите проекти. Камелия е много наясно кога е уцелила хит и кога не. Деса също мина през дъното и си даде сметка какво е загубила и колко трудно е да си го върнеш.

Всички са зле, никой от тях не носи на критика и не разговоря адекватно с феновете си. Всички са с голямо его и имат слаби места - я интервюта и изказ, я поведение на участия/концерти, я пеене на живо и репертоар, я друго.

Сподели в други сайтове

Глория и Азис - добре.

Ами, Десислава обясняваше как си мислела, че "Започваме на чисто" щяла да стане хит - това на прима виста. Да не говорим колко беше смешна, като представяше "Не вярвайте на мъжете" (една от адски тъпите си песнички) за продължение на "Мъжете всичко искат" (може би в топ 3 на вечните нейни).

Ивана и тя през годините се е обграждала с много лизачи, особено един имаше адски неприятен, май се казваше Атанас, за който всичко нейно е златно и платинено! Тя самата, ако беше с всичкия си, досега щеше да е направила нов сингъл, бърз. Освен да се чекне за Инстаграма си, друго не виждаме!

Камелия и Цветин, както ти сам отбеляза, са отлъчили близък, само заради елементарна критика. Самата Камелия също ми се е струвала неадекватна, примерно около "Престъпно е", когато изкарваше проекта нещо неземно и иновативно, а това е всъщност една постна песен със семпъл клип, самата тя е имала 20 000 пъти по-сензационни видеа, придружени от интересни песни и послания в тях!

Не забравяй, че ги следя много внимателно!

Сподели в други сайтове

Хората не са там заради новите й песни. Само дето тя и от ретрото някой път не пее каквото трябва. Примерно "Сбогом, адиос" я пее веднъж на високосна година. Толкова ли няма усет кое ще вдигне хората... А беше време, когато с всеки нов албум вадеше хит... Вярно, много песни, няма как да откроиш две-три, да налагаш тях, ама тя грам не ги редува.

Не изпълнява Майстора, разбира се. Сигурно я е срам. Пача. Не си знае интереса.

Коментирай това представяне. Много ме е яд, че не съм присъствал. Тука е в Биад с оркестър и е ударила едно уиски. Мята се като луда. :Vishenka_05:

00:20 хахахаххаахха

Ее, като каза "мята се като луда" и се надявах да е нещо в стил Юлия Бикова и Орк. Кристал. :3fdb8960598fa63e: Но, хайде, от примата и това ще приемем за подобаващо мятане, все пак е ледена кралица.

Тя как реагира, като те види на участие? Поздравява ли те, прави ли някакви фасончета?

Сподели в други сайтове

Хахаха, точно така! :3fdb8960598fa63e:

Хитове нямаше преди 2003 година жената, албуми също, без помощта на Митко Пайнера щеше да си е във В група! :1000 (29):

Добре, че 2003 стана Троянски кон, защото иначе днес щеше да е по-зле от Юнона и Милица... :3fdb8960598fa63e:

Сашка е една карикатура и винаги е била, от самото си начало на Пирин фолк. Никой никога не я е взимал насериозно. Да, беше топ име, има там два-три хита, кой от кой по-просташки, 20 години я нямаше, после взе да се излага по предавания... Ок, може да е много добър човек, обаче нито като певица струва, нито някакви големи концерти е правила, нито участия има вече, а виждаме Глория какво прави по залите и площадите. Голям праз, че имала 500 000 гледания Сашка. Тя и Мира има милиони на последните си кючеци, Роксана - също. Това не е най-големият показател. Примерно "Прегърни ме" мина милион, много други песни на Глория - също, и какво от това? Проблемът на Глория се нарича Калин и Мариета, "жокерите" й, както тя ги нарича, и рачешкият й инат да не прави вече песни от Загоров, Максим, Ленко, Митко Петров, Лобошки, Ганев, както и свои лични. Тя сама се забива. Ако в новия албум няма разнообразни автори, да му мисли. :slapin:

Сашка наистина винаги е била по-скоро забавен образ, но не бих казал, че всичките й хитове са просташки. В "Не мога да те забравя, Георги" няма нищо просташко, тя си е една по-раздвижена естрадна песен. "Очи в очи", "Ти казваш да", "Зелените очи" и т.н също са й хитове, които не се помнят днес, но за времето си са били големи. Главно "Левовете в марки" може да се води 'просташка', макар че тази песен е по-скоро една от най-големите саркастични емблеми, олицетворяващи прехода и инфлацията. Реално на Сашка простотиите й са не толкова известни песни по албумите плюс онзи покъртителен албум от 2005 с чисто голата обложка.

На мен мисълта ми беше друга- каквато и да е Сашка, към днешна дата нейната кариера със сигурност не се е запазила така, колкото тази на Глория. Въпреки това едно адекватно за новото време Сашкино парче явно предизвиква по-голям интерес от новите на Глория. Това е наистина шокиращо. Дано поне в албума да има песни, които да се харесат на повече хора.

Сподели в други сайтове

За мен пък беше непоносима преди, помните ли "Нещо против дъщеря ми ли имате"? в Нов фолк... :3fdb8960598fa63e:

Гледала ли си едно интервю по ТВ-то със Симона, Глория и леля СтефЧЕ. Майкооо, паднах тогава. Скара се на водещата, че не се била подготвила предварително и мяткаше коси като изтървана. На леля Стефче чак й стана неудобно.

Сподели в други сайтове

Съгласен съм. Сашка винаги е била подигравана и символ на просташката визия в чалгата. Помним какви клипове правеше, помним какви простотии е пяла, няма да забравя 1 клип, където са снимали хуя на коня, а в следващ кадър тя яде зрънчо.

Евтина парцалана си е Сашка. И преди и сега.

Обида е да бъде сравнявана и слагана в 1 изречение с Глория, или с която и да е от големите.

Сподели в други сайтове

Преслава си призна провала "Без теб" - най-трезвомислещата фолк икона и легенда! :Vishenka_05:
Никой не го е еня!

Говорим за най-големите пет имена на фолка!

Петя си има тема за теб и Фаст! :gun_bandana:

Добре, че 2003 стана Троянски кон, защото иначе днес щеше да е по-зле от Юнона и Милица... :3fdb8960598fa63e:
На следващо участие на лелка, ще поискам от нея фактури, за да ги сканирам и да проверим колко по-бедна е от Камелия! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Никой не го е еня!

Говорим за най-големите пет имена на фолка!

Петя си има тема за теб и Фаст! :gun_bandana:

Тя ги мачка на пух и прах, драга! :Vishenka_05:

Всеки от тях в определен момент от кариерата си е бил в девета глуха, освен нея.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Това й е последната песен от Димитър Петров, а той преди години й правеше много яки фолк парчета, има негови още в "12 диаманта".

Като се сетя, че и тая песен критикувахме, а тя поне имаше хитов заряд - гледам, приближава и милиона в канала на Планета. Струва ми се шедьовър пред последните й опити. Трябва да направи по-народен текст, в никакъв случай вулгарен. Но трябва да има запомнящи се фрази, близки до ежедневието на хората.

Ако направи балада, знаем, че ще е топ. Но май и за балади няма муза.

Аз ще взема да пиша на Илия Загоров... ако благовори да си вдигне главата от ракиите, салатите и Световното. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да, Сашка е същата работа, като другата карикатура Луна.

Има ли смисъл да се коментира проблема на Глория, та тя ги е чувала много пъти тези неща и вместо да се замисли какво иска публиката си знае нейната.По-лесно й е да прави фасони, да трие кометари с критика и да маха хора от страницата си. Уж й се работи, а си отбива номера. Преди години не съм си помисляла, че ще говоря така за Глория. :1000 (29):

В момента не се надявам на нищо свързано с новия албум, защото аз и песента чаках, но не останах доволна. По-добре да нямам очаквания. Дали ще го пусне сега за рд-то си?

Сподели в други сайтове

Преди година по това време зачетох гледанията на песните от периода 2013-2016. Ето резултатите след 1 година.

ПЕСНИ ОТ 2013 (06.2017-06.2018)

1.Кой +3,015,000

2.Твърде късно е +2,342,000

3.Момче без сърце +1,403,000

4.Кажи ми като мъж на мъж +1,277,000

5.Kiss me baby +1,249,000

6.Дай ми +724,000

7.Ако ще да звъниш +625,000

8.Тръпката +618,000

9.Няма да съм друга +602,000

10.Счупени неща +533,000

11.Искам те полудявам +421,000

12.Правена съм за рацете ти +258,000

ПЕСНИ ОТ 2014 (06.2017-06.2018)

1.Каза ли го +3,429,000

2.С мене да вървиш +2,658,000

3.Моли се да не почна +2,638,000

4.Боже прости +2,256,000

5.Чуй ме +2,246,000

6.Горе-долу +2,133,000

7.Не си ти +1,784,000

8.Между нас +1,596,000

9.Да ти се доказвам +1,533,000

10.Моето слабо място +1,522,000

11.Хавана тропикана +1,165,000

12.Стига +1,098,000

13.К’во става тука +849,000

14.Всичко чуждо пожелаваш +484,000

ПЕСНИ ОТ 2015 (06.2017-06.2018)

1.Хабиби +26,008,000

2.В твоите очи +4,501,000

3.Дай ми свобода +2,854,000

4.Блокиран +2,788,000

5.Роклята ти пада +2,485,000

6.Стара каравана +1,731,000

7.Пантера +1,655,000

8.Парата ако хвана +1,362,000

9.Много ми е луд +1,334,000

10.Джале +1,281,000

11.На тебе не отказвам +963,000

ПЕСНИ ОТ 2016 (08.2017!-06.2018)

1.Гот ми е +3,980,000

2.Дай ми още +3,301,000

3.Пей сърце +2,886,000

4.Жена за лудницата +2,487,000

5.Не ме заслужаваш +2,447,000

6.На Египет фараона +2,227,000

7.Вертолета +1,348,000

8.Ня’а проблем +1,347,000

9.Лято 2016 +1,302,000

10.И на всички като тебе +1,272,000

11.Все ми е тая +1,272,000

12.С друг ме бъркаш +1,246,000

13.Нека да е тайно +1,220,000

14.#МамаУраган +1,129,000

15.Да те бях зарязала +1,038,000

16.Купон без край +1,022,000

17.Няма да ти пиша +994,000

18.Царя на купона +974,000

19.Ти да си +908,000

20.В друг живот +904,000

21. Нито дума +859,000

22.Почти перфектен +836,000

23.Като теб +701,000

24.Ти ли +680,000

25.Моят мъж +627,000

26.Мой +565,000

27.Калифорния +484,000

Топ 5

1.Хабиби

2.В твоите очи

3.Гот ми е

4.Каза ли го

5.Дай ми още

Сподели в други сайтове

Гледала ли си едно интервю по ТВ-то със Симона, Глория и леля СтефЧЕ. Майкооо, паднах тогава. Скара се на водещата, че не се била подготвила предварително и мяткаше коси като изтървана. На леля Стефче чак й стана неудобно.
Кое беше предаването?

Тя, обаче, не навсякъде си позволяваше такова поведение - примерно при Диков и Кеворк, си го раздаваше даже смирена.

Красива жена е тя, била е много ласкана от силните на ония години, изкачила е високи стъпала в кариерата си, нормално е да гледа отвисоко, още повече, че е тръгнала от нулата.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...