Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тя ги мачка на пух и прах, драга! :Vishenka_05:

Всеки от тях в определен момент от кариерата си е бил в девета глуха, освен нея.

Абсолютно безинтересна персона, драги!

Никакво обаяние на голяма и категорична звезда.

Пък и в момента къде е? В топ 3 не е, със сигурност! :3fdb8960598fa63e:

Твоят топ на Ванча колко ще го чакам? Я не се прави, като имаш поне 20 нейни любими трака! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Абсолютно безинтересна персона, драги!

Никакво обаяние на голяма и категорична звезда.

Пък и в момента къде е? В топ 3 не е, със сигурност! :3fdb8960598fa63e:

Твоят топ на Ванча колко ще го чакам? Я не се прави, като имаш поне 20 нейни любими трака! :Vishenka_05:

С един нов трак ала "Не се изтриваш" мигом ще влезе в топ 3, че може и в топ 1. :Vishenka_05:

А аз да попитам "великите" ГИК - в топ 3 били ли са изобщо някога за последните 10 години? Пълна излагация - 50% от кариерата им, че и отгоре, да мине в регрес към дъното и без масов хит.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

С един нов трак ала "Не се изтриваш" мигом ще влезе в топ 3, че може и в топ 1. :Vishenka_05:

А аз да попитам "великите" ГИК - в топ 3 били ли са изобщо някога за последните 10 години? Пълна излагация - 50% от кариерата им, че и отгоре, да мине в регрес към дъното и без масов хит.

Абе, Преса до тях, пак ще е като срамежлива и глуповата ученичка от краен добрички квартал - това са топ жени, на които можеш само да козируваш! Пък ако ще и още 10 години да нямат хитове! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кое беше предаването?

Тя, обаче, не навсякъде си позволяваше такова поведение - примерно при Диков и Кеворк, си го раздаваше даже смирена.

Стефимире, при Диана Найденова или Лора Крумова гостуваха тогава? Има ли го някъде предаването?

Сподели в други сайтове

Абе, Преса до тях, пак ще е като срамежлива и глуповата ученичка от краен добрички квартал - това са топ жени, на които можеш само да козируваш! Пък ако ще и още 10 години да нямат хитове! :3fdb8960598fa63e:

Айде, айде ... едната бездарница по космата п*тка, другата талантлива за десет, но тъпа като патка, третата - с комплекси, фасони и никакъв нюх за кариерно развитие .. да хванеш едната, да я удариш в останалите :mf_surrender:

Застинали са си някъде преди 10-15 години. Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената.

Сподели в други сайтове

ГИК не са били в ТОП 3 за изминалите 10 години, но 2/3 от ГАД са били. :3fdb8960598fa63e:

Топ 5

1.Хабиби

2.В твоите очи

3.Гот ми е

4.Каза ли го

5.Дай ми още

И аз бих го определил по почти същия начин, а Дай ми още и Гот ми е бих ги разменил. Само и Мотел трябва да се вмъкне някъде, но тя е сравнително нова и явно затова още не е за тези списъци.

Сподели в други сайтове

Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената.

Деса е с 3 самостоятелни песни по над 10 мила + още една с "топ" името Джордан.

Сподели в други сайтове

Ее, като каза "мята се като луда" и се надявах да е нещо в стил Юлия Бикова и Орк. Кристал. :3fdb8960598fa63e: Но, хайде, от примата и това ще приемем за подобаващо мятане, все пак е ледена кралица.

Тя как реагира, като те види на участие? Поздравява ли те, прави ли някакви фасончета?

Ами много случки е имало през годините... Отдавна не съм ходил на участие, последно бях на концерта в НДК. :1000 (29):

Държала се е добре, не мога да се оплача. Познава ме, просто аз не съм от групичката, дето се натискат.

На Денсинг старс имам хубави спомени, на някои участия в София и Пловдив. Закача се, разговаря, като е на кеф. Винаги се снима.

Но си личи, като не е на кеф нещо. Просто е като темерут. Като е ок, също личи - щастлива, усмихната.

Сподели в други сайтове

Деса е с 3 самостоятелни песни по над 10 мила + още една с "топ" името Джордан.

Факт, но дуетите с Галена, Галин и фийчърингите с Константин да не ги забравяме. От старата генерация само тя направи дует с актуален изпълнител.

Сподели в други сайтове

Толкова е безинтересна, че е най-следваната българка във Facebook и Instagram. :baaasmiley:

Николета в инстаграм е с 620к. Размазва двойно Петя от Толбухин.

Лазар Ангелов е с 3 милиона и в ФБ и в Инстаграм.

Дори бившата му - Янита е с 1 милион последователи в инста. Петя къде я буташ? И там не е номер 1.

Сподели в други сайтове

Николета в инстаграм е с 620к. Размазва двойно Петя от Толбухин.

Лазар Ангелов е с 3 милиона и в ФБ и в Инстаграм.

Дори бившата му - Янита е с 1 милион последователи в инста. Петя къде я буташ? И там не е номер 1.

На Ни-Ло са фейк.

Лазар Ангелов кога си промени пола? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

На Ни-Ло са фейк.

Филип Плейн я следва и й лайква всичко! Говорим за топ дизайнер в световен мащаб. На Петя кой й лайква снимките?

И нейните са фейк!

Ами Янита, една финнесджйка е с тройно повече последователи от Толбухин.

Сподели в други сайтове

Филип Плейн я следва и й лайква всичко! Говорим за топ дизайнер в световен мащаб. На Петя кой й лайква снимките?

И нейните са фейк!

Като му налива толкова пари, естествено че ще лайква. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Толкова е безинтересна, че е най-следваната българка във Facebook и Instagram. :baaasmiley:
Жива и здрава да е, това също ще отшуми и тогава ще съм искрено притеснена за твоето и на Кайо здравето!

И пак да кажа - до трите икони на чалгата, стои точно като провинциално момиченце с глуповата усмивка, зад която крие подмолните си идейки! :3fdb8960598fa63e:

Айде, айде ... едната бездарница по космата п*тка, другата талантлива за десет, но тъпа като патка, третата - с комплекси, фасони и никакъв нюх за кариерно развитие .. да хванеш едната, да я удариш в останалите :mf_surrender:

Застинали са си някъде преди 10-15 години. Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената.

Едната е сред най-канените за участия все още, при това не излиза от клубовете с "Дразни ме" вече година, успяла да патентова имиджа на секс бомба в музиката на България, успяла и да води предавания в прайм тайм. Преса - водеща и такъв продукт - кога? С песен като "Луда по тебе", която да предизвиква истерии след 18 години - кога?

Другата наистина е много талантлива (как си го призна, не знам), успя да пребори едно свръхнаднормено тегло и да влезе във форма за новите търсения на чалга потребителя, с една добра песен, която имаше лошия късмет да бъде свалена от канала на Планета и да не се развие на сто процента.

Третата - също безкрайно талантлива, направи толкова концерти, колкото патки Преслава не е счупила, на билети, заставайки само с името и лицето си!

Сподели в други сайтове

Факт, но дуетите с Галена, Галин и фийчърингите с Константин да не ги забравяме. От старата генерация само тя направи дует с актуален изпълнител.

Добре знаеш, че не тези дуети я върнаха в играта. :3fdb8960598fa63e: Ако след "Нека да е тайно" пак беше пуснала нещо като "Започваме на чисто" щеше да се получи същият флоп като след "В твоите очи". Но тя реши най-накрая да бъде себе си и рестартира кариерата си с "В друг живот"… точно 20 години след старта, даже и в същия месец хах. Оттам нататък дори и по-слабите й песни правят по 5 милиона, това ако не е ТОП име... да не говорим какъв титаничен успех е за звезда от 90-те.

Дайте като говорим за ТОП имена да си поговорим кои са проектите/изпълнителите на годината към момента... все пак почти сме я преполовили 2018.

Моето мнение:

Песен - Зоопарк

Клип - много ниско им отиде нивото, но да речем Честито.

Балада - Деси Слава не е пускала и като гледам няма нищо отличаващо се... :3fdb8960598fa63e:

Певец - Фики, колкото и да не ми се иска

Певица - Анелия

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че Гери Никол до 1-2 месеца ще издуха Преса, а известна по от скоро. За нула време направи 317к последователи. Петя отново размазана от кой ли не

.

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че Гери Никол до 1-2 месеца ще издуха Преса, а известна по от скоро. За нула време направи 317к последователи. Петя отново размазана от кой ли не

.

Засега никой не може да я стигне във Фейсбук. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Янева, още болезнено изживяваш случая "2007", личи си :3fdb8960598fa63e:

ГИК лежат на стари ларви от 10 години и това не можеш да го отречеш, каквито и аргументи да си измисляш. Освен това са неадекватни към съвремието и нямат никакъв усет какво ще се хареса на аудиторията. Да не кажа, че на моменти са били нелепи.

Деса е по-добре от тях трите, тя и без компания зад гърба си и без особена ротация имаше хитове.

Сподели в други сайтове

Сашо, какво носиш вода от девет кладенеца и я сравняваш с тенисисти и плеймейтки, само и само да я принизиш - факт, че от фолк певиците има най-много последователи и в Инстаграм, и във ФБ.

Сподели в други сайтове

Янева, още болезнено изживяваш случая "2007", личи си :3fdb8960598fa63e:

ГИК лежат на стари ларви от 10 години и това не можеш да го отречеш, каквито и аргументи да си измисляш. Освен това са неадекватни към съвремието и нямат никакъв усет какво ще се хареса на аудиторията. Да не кажа, че на моменти са били нелепи.

Деса е по-добре от тях трите, тя и без компания зад гърба си и без особена ротация имаше хитове.

Болезнено се изживява раждане, зайче! Аз случай 2007 не съм преживявала, тъй като за мен Ивана си остана по-добрата от мис Толбухин, нали знаеш, че не ми дреме за масовото мнение. Не броя гледания, стриймове, не смятам ротацции и т.н. Водя се от това кое на мен ми харесва и въздейства, без да се тревожа какво ще кажат останалите!

Не съм си измисляла аргументи, факт е, че и трите имат своите приимущества пред Преса, а една баба като Кама я слага в малкия си джоб, що се касае до визия, да не говорим, че и Глория е топ в това отношение.

Десислава е много добре, да - просто в момента ми е някак на заден план, заради майчинството, а и поради факта, че не съм слушала усилено нейна песен от "Не го прави" насам, именно защото не се влияя от милионите в канала на Планета и просто считам, че спря да прави хубава музика.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...