Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Тя ги мачка на пух и прах, драга! Всеки от тях в определен момент от кариерата си е бил в девета глуха, освен нея. Абсолютно безинтересна персона, драги! Никакво обаяние на голяма и категорична звезда. Пък и в момента къде е? В топ 3 не е, със сигурност! Твоят топ на Ванча колко ще го чакам? Я не се прави, като имаш поне 20 нейни любими трака! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Абсолютно безинтересна персона, драги! Никакво обаяние на голяма и категорична звезда. Пък и в момента къде е? В топ 3 не е, със сигурност! Твоят топ на Ванча колко ще го чакам? Я не се прави, като имаш поне 20 нейни любими трака! С един нов трак ала "Не се изтриваш" мигом ще влезе в топ 3, че може и в топ 1. А аз да попитам "великите" ГИК - в топ 3 били ли са изобщо някога за последните 10 години? Пълна излагация - 50% от кариерата им, че и отгоре, да мине в регрес към дъното и без масов хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 С един нов трак ала "Не се изтриваш" мигом ще влезе в топ 3, че може и в топ 1. А аз да попитам "великите" ГИК - в топ 3 били ли са изобщо някога за последните 10 години? Пълна излагация - 50% от кариерата им, че и отгоре, да мине в регрес към дъното и без масов хит. Абе, Преса до тях, пак ще е като срамежлива и глуповата ученичка от краен добрички квартал - това са топ жени, на които можеш само да козируваш! Пък ако ще и още 10 години да нямат хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Кое беше предаването? Тя, обаче, не навсякъде си позволяваше такова поведение - примерно при Диков и Кеворк, си го раздаваше даже смирена. Стефимире, при Диана Найденова или Лора Крумова гостуваха тогава? Има ли го някъде предаването? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Абсолютно безинтересна персона, драги! Толкова е безинтересна, че е най-следваната българка във Facebook и Instagram. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Абе, Преса до тях, пак ще е като срамежлива и глуповата ученичка от краен добрички квартал - това са топ жени, на които можеш само да козируваш! Пък ако ще и още 10 години да нямат хитове! Айде, айде ... едната бездарница по космата п*тка, другата талантлива за десет, но тъпа като патка, третата - с комплекси, фасони и никакъв нюх за кариерно развитие .. да хванеш едната, да я удариш в останалите Застинали са си някъде преди 10-15 години. Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 ГИК не са били в ТОП 3 за изминалите 10 години, но 2/3 от ГАД са били. Топ 5 1.Хабиби 2.В твоите очи 3.Гот ми е 4.Каза ли го 5.Дай ми още И аз бих го определил по почти същия начин, а Дай ми още и Гот ми е бих ги разменил. Само и Мотел трябва да се вмъкне някъде, но тя е сравнително нова и явно затова още не е за тези списъци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената. Деса е с 3 самостоятелни песни по над 10 мила + още една с "топ" името Джордан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ее, като каза "мята се като луда" и се надявах да е нещо в стил Юлия Бикова и Орк. Кристал. Но, хайде, от примата и това ще приемем за подобаващо мятане, все пак е ледена кралица. Тя как реагира, като те види на участие? Поздравява ли те, прави ли някакви фасончета? Ами много случки е имало през годините... Отдавна не съм ходил на участие, последно бях на концерта в НДК. :1000 (29): Държала се е добре, не мога да се оплача. Познава ме, просто аз не съм от групичката, дето се натискат. На Денсинг старс имам хубави спомени, на някои участия в София и Пловдив. Закача се, разговаря, като е на кеф. Винаги се снима. Но си личи, като не е на кеф нещо. Просто е като темерут. Като е ок, също личи - щастлива, усмихната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деса е с 3 самостоятелни песни по над 10 мила + още една с "топ" името Джордан. Факт, но дуетите с Галена, Галин и фийчърингите с Константин да не ги забравяме. От старата генерация само тя направи дует с актуален изпълнител. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Толкова е безинтересна, че е най-следваната българка във Facebook и Instagram. Николета в инстаграм е с 620к. Размазва двойно Петя от Толбухин. Лазар Ангелов е с 3 милиона и в ФБ и в Инстаграм. Дори бившата му - Янита е с 1 милион последователи в инста. Петя къде я буташ? И там не е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Стефимире, при Диана Найденова или Лора Крумова гостуваха тогава? Има ли го някъде предаването? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Николета в инстаграм е с 620к. Размазва двойно Петя от Толбухин. Лазар Ангелов е с 3 милиона и в ФБ и в Инстаграм. Дори бившата му - Янита е с 1 милион последователи в инста. Петя къде я буташ? И там не е номер 1. На Ни-Ло са фейк. Лазар Ангелов кога си промени пола? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На Ни-Ло са фейк. Филип Плейн я следва и й лайква всичко! Говорим за топ дизайнер в световен мащаб. На Петя кой й лайква снимките? И нейните са фейк! Ами Янита, една финнесджйка е с тройно повече последователи от Толбухин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Филип Плейн я следва и й лайква всичко! Говорим за топ дизайнер в световен мащаб. На Петя кой й лайква снимките? И нейните са фейк! Като му налива толкова пари, естествено че ще лайква. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Толкова е безинтересна, че е най-следваната българка във Facebook и Instagram. Жива и здрава да е, това също ще отшуми и тогава ще съм искрено притеснена за твоето и на Кайо здравето! И пак да кажа - до трите икони на чалгата, стои точно като провинциално момиченце с глуповата усмивка, зад която крие подмолните си идейки! Айде, айде ... едната бездарница по космата п*тка, другата талантлива за десет, но тъпа като патка, третата - с комплекси, фасони и никакъв нюх за кариерно развитие .. да хванеш едната, да я удариш в останалите Застинали са си някъде преди 10-15 години. Само Деса успява да е актуална и то предимно като се отърква в топ имената. Едната е сред най-канените за участия все още, при това не излиза от клубовете с "Дразни ме" вече година, успяла да патентова имиджа на секс бомба в музиката на България, успяла и да води предавания в прайм тайм. Преса - водеща и такъв продукт - кога? С песен като "Луда по тебе", която да предизвиква истерии след 18 години - кога? Другата наистина е много талантлива (как си го призна, не знам), успя да пребори едно свръхнаднормено тегло и да влезе във форма за новите търсения на чалга потребителя, с една добра песен, която имаше лошия късмет да бъде свалена от канала на Планета и да не се развие на сто процента. Третата - също безкрайно талантлива, направи толкова концерти, колкото патки Преслава не е счупила, на билети, заставайки само с името и лицето си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Факт, но дуетите с Галена, Галин и фийчърингите с Константин да не ги забравяме. От старата генерация само тя направи дует с актуален изпълнител. Добре знаеш, че не тези дуети я върнаха в играта. Ако след "Нека да е тайно" пак беше пуснала нещо като "Започваме на чисто" щеше да се получи същият флоп като след "В твоите очи". Но тя реши най-накрая да бъде себе си и рестартира кариерата си с "В друг живот"… точно 20 години след старта, даже и в същия месец хах. Оттам нататък дори и по-слабите й песни правят по 5 милиона, това ако не е ТОП име... да не говорим какъв титаничен успех е за звезда от 90-те. Дайте като говорим за ТОП имена да си поговорим кои са проектите/изпълнителите на годината към момента... все пак почти сме я преполовили 2018. Моето мнение: Песен - Зоопарк Клип - много ниско им отиде нивото, но да речем Честито. Балада - Деси Слава не е пускала и като гледам няма нищо отличаващо се... Певец - Фики, колкото и да не ми се иска Певица - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На Ни-Ло са фейк. Лазар Ангелов кога си промени пола? :1000 (29): При Николета всичко е реално, не веднъж са качвали неини снимки Филип Плейн, Габана и т.н Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Да не говорим, че Гери Никол до 1-2 месеца ще издуха Преса, а известна по от скоро. За нула време направи 317к последователи. Петя отново размазана от кой ли не . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Да не говорим, че Гери Никол до 1-2 месеца ще издуха Преса, а известна по от скоро. За нула време направи 317к последователи. Петя отново размазана от кой ли не . Засега никой не може да я стигне във Фейсбук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Янева, още болезнено изживяваш случая "2007", личи си ГИК лежат на стари ларви от 10 години и това не можеш да го отречеш, каквито и аргументи да си измисляш. Освен това са неадекватни към съвремието и нямат никакъв усет какво ще се хареса на аудиторията. Да не кажа, че на моменти са били нелепи. Деса е по-добре от тях трите, тя и без компания зад гърба си и без особена ротация имаше хитове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Засега никой не може да я стигне във Фейсбук. Григор Димитров и Лазар Ангелов я размазват и там. Сори ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Григор Димитров и Лазар Ангелов я размазват и там. Сори ! Говоря от жените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Сашо, какво носиш вода от девет кладенеца и я сравняваш с тенисисти и плеймейтки, само и само да я принизиш - факт, че от фолк певиците има най-много последователи и в Инстаграм, и във ФБ. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Янева, още болезнено изживяваш случая "2007", личи си ГИК лежат на стари ларви от 10 години и това не можеш да го отречеш, каквито и аргументи да си измисляш. Освен това са неадекватни към съвремието и нямат никакъв усет какво ще се хареса на аудиторията. Да не кажа, че на моменти са били нелепи. Деса е по-добре от тях трите, тя и без компания зад гърба си и без особена ротация имаше хитове. Болезнено се изживява раждане, зайче! Аз случай 2007 не съм преживявала, тъй като за мен Ивана си остана по-добрата от мис Толбухин, нали знаеш, че не ми дреме за масовото мнение. Не броя гледания, стриймове, не смятам ротацции и т.н. Водя се от това кое на мен ми харесва и въздейства, без да се тревожа какво ще кажат останалите! Не съм си измисляла аргументи, факт е, че и трите имат своите приимущества пред Преса, а една баба като Кама я слага в малкия си джоб, що се касае до визия, да не говорим, че и Глория е топ в това отношение. Десислава е много добре, да - просто в момента ми е някак на заден план, заради майчинството, а и поради факта, че не съм слушала усилено нейна песен от "Не го прави" насам, именно защото не се влияя от милионите в канала на Планета и просто считам, че спря да прави хубава музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари