Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Няма ли нещо интересно да се случи в тази музика ? Бахти скуката. Мило, искаш ли Преси да избухне с такъв хит? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Мило, искаш ли Преси да избухне с такъв хит? Да, жестока песен е това. На Преслава и отиват подобни песни и най-накрая би разнообразила малко тематиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Констатациите ми няма как да са безпочвени! Малко се съобразявай, тъй като аз не съм ти Тони Димитрова и хич няма да ти цепя басма, нито ще тръгна да рева и да се обяснявам колко съм обидена от теб! Констатирам онова, което АЗ смятам - да, песните на Деса са бълвочи, откакто се е завърнала в Пайнер. Дори прехвалените балади са с текстове за малоумници, с изтъркани и заучени елементарни фрази, които повтаря по сто пъти! И 300 000 000 да направи с тях, дреме ми! И не реви срещу кавърите, след като най-големият Десов хит се зове "Две сърца" и е гръцки кавър, както и 99 процента от песните в "Мистерия", които я направиха категорична лидерка за 2002! Десислава може да е синоним на глас и импровизации, но специално по отношение на сингли, е имала страшно нелепи и слаби неща, няма нужда да изброявам! И хич не държа да тръгнеш да ми правиш разбор на "Кралете" и "Душ или направо", защото аз тях не ги броя за песни, не ги слушам и съм смляла Ивана на тая тема! Да, "Твое копие" е хубава песен! Слушам я! Като Деса направи такава, ще я похваля и ще я късам от въртене! Дотогава, вие си бройте милиончетата! Да, Деса няма текст като "Ало, мамо"! Няма и да има! Теб не съм те започнал като Тони Димитрова така че не си го проси защото и аз не цепя басма. Още по малко пък искам да се разправям с някой заради лошия му музикален вкус. Твое копие не може да се намаже на малкия пръст но Ангелите плачат или И това ще преживея. Нито музикално, нито текстово, нито като изпълнение. Не съм против кавърите. Десислава ги прави по добри от оригиналите, а Ивана не. А и съм против да наричаме правенето на кавъри правене на музика. Едно е да си купиш популярно парче а съвсем друго да създадеш и да правиш музика. Ивана купува кавъри, а не прави музика още от 2000 година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Какъв е този канал Sony Music Colombia? Само на Глория има клипове и на турски изпълнители? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Добър вечер. Песните в албума на Анелия са 15 и имат общо 132 милиона гледания в youtube. Billboard отчита 1500 стрийма на песни от даден албум като 1 продадена бройка от въпросния албум. Което ще рече: 132 000 000 : 1500 = 88 000 копия Now we're talking, bitch! По старите критерии отпреди 15 години "Дай ми още" би се водил 4 пъти платинен. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Добър вечер. Песните в албума на Анелия са 15 и имат общо 132 милиона гледания в youtube. Billboard отчита 1500 стрийма на песни от даден албум като 1 продадена бройка от въпросния албум. Което ще рече: 132 000 000 : 1500 = 88 000 копия Now we're talking, bitch! По старите критерии отпреди 15 години "Дай ми още" би се водил 4 пъти платинен. :1000 (33): Евала, че си направил сметката, тъкмо се чудих дали да не разгърна тази тема по-обширно. Да отбележим, че тези 88k копия са само и единствено от стрийминга, а навярно има поне 1000-2000 от реални продажби, все пак и концерт-промоция на албума направи. Тоест към 90k. Ще вземе да се върне и смисълът от албумите ако в България се въведе SPS-а. Реално компаниите си печелят от този стрийминг и на практика пак продават албума, но по модерен начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Това означава ли, че е милионерка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Смяташ ли, че на тези теми тя би отговорила с повече от 2 изречения? Нима на Кали, Камелия и Нелина не им задават едни и същи въпроси. Просто Глория почти винаги е като наказана на тези интервюта и някак си без желание е пред камерата, което може да вгорчи желанието на всеки един водещ и журналист. Сам виждаш, че преди години го е правила. Аз лично пазя едни Открити микрофони от 1998, 2000. Да ти е кеф да я слушаш. То я мързи да твори и издава, ти за интервюта. Има си личен проблем някакъв и добре направи, че се покри - не е нужно да е насила някъде и да й личи. Те и тия почивки непрестанни не са само от хубаво. Тъпото е, че както казах, този бизнес изисква да си промотираш нещата поне и ще, не ще, трябва да го прави. Нито миналогодишната песен, нито тазгодишната наложи някъде, което само показва колко държи на тях. Като говорим за интервюта на Глория, нека не забравяме излагацията ѝ при Слави тази година, за която я бъзикаха после колко време в нета. Никой не ѝ е виновен, че е сприхава и комплексирана. Тази рубрика "Нещо лично" толкова страхотни интервюта със всякакви личности произведе, само все на Глория ѝ е крив целия свят. Аз не забелязах излагация чак. Още в началото двамата със Слави подеха старата песен - как са се запознали в Русе преди 120 г. И се започна. Слави е по-нетърпим, но съм съгласен, че в интервюто с Глория й даде възможност да говори, просто тя не я използва по предназначение и твърде много се обясняваше за излишни неща. Иначе това за Смолян не го намирам за излагация - и аз не знаех, че до там няма влак. Явно се е объркала или не помни/не знае, поправимо е. https://www.btv.bg/video/shows/shouto-na-sl...va-gloriya.html - това интервю например много го харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Това означава ли, че е милионерка? Ако канала на Пайнер е монетизиран и дават някакъв дял на изпълнителите си (което ме съмнява), значи от тези гледания т.е от албума е изкарала поне 50-60 хиляди за себе си, ако приемем че е взела едни 50%, да кажем. Може и да е по-малко (обяснено е в поста на Blueberry), но едни 20-30 хиляди са й сигурни, според мен. Но това е хипотетично, няма как да знаем. Но пък ще е интересно да направим такива сметки и за други албуми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Чалгарките са уникално тъпи, ако не взимат съответния процент от youtube приходите си, който взимат и от участия. И 5 лева да са - кой ти ги дава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ако канала на Пайнер е монетизиран и дават някакъв дял на изпълнителите си (което ме съмнява), значи от тези гледания т.е от албума е изкарала поне 50-60 хиляди за себе си, ако приемем че е взела едни 50%, да кажем. Може и да е по-малко (обяснено е в поста на Blueberry), но едни 20-30 хиляди са й сигурни, според мен. Но това е хипотетично, няма как да знаем. Но пък ще е интересно да направим такива сметки и за други албуми. По последни данни от 2018 youtube плаща по $0.00074 на гледане. Ето я таблицата: 132 милиона гледания = 97 700 долара Доларът е 1.66 лв. 97 700 х 1.66 = 162 182 лв. приход само от песните в този албум. Земи тоя приход! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Чалгарките са уникално тъпи, ако не взимат съответния процент от youtube приходите си, който взимат и от участия. И 5 лева да са - кой ти ги дава. Те дали въобще знаят, че от YouTube се изкарват пари... :1000 (29): По последни данни от 2018 youtube плаща по $0.00074 на гледане. Ето я таблицата: 132 милиона гледания = 97 700 долара Доларът е 1.66 лв. 97 700 х 1.66 = 162 182 лв. приход само от песните в този албум. Земи тоя приход! Да, това си е направо като приходите от албумите от едно време. Тоест Анелия дори и евентуално да е на договор 70:30 за Пайнера тя би грабнала едни близо 50k, както и предположих. Сериозна си е работата, дай да сметнем и други... Някой от големите осмелявал ли се е да пусне нещо в последните години? :1000 (29): Глория - Пясъчни кули Галена - Кой Фики - Is This Love Мария - дори не помня как се казваше албума й, но помня, че стана албум на годината :1000 (29): Райна - Тежко мина младостта (и тя ще има доста заради заглавната песен) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Те дали въобще знаят, че от YouTube се изкарват пари... :1000 (29): Да, това си е направо като приходите от албумите от едно време. Тоест Анелия дори и евентуално да е на договор 70:30 за Пайнера тя би грабнала едни близо 50k, както и предположих. Сериозна си е работата, дай да сметнем и други... Някой от големите осмелявал ли се е да пусне нещо в последните години? :1000 (29): Глория - Пясъчни кули Галена - Кой Фики - Is This Love Мария - дори не помня как се казваше албума й, но помня, че стана албум на годината :1000 (29): Райна - Тежко мина младостта (и тя ще има доста заради заглавната песен) Аз бях дотук със смятането за днес. Но никой не може да бие албума на Анелия - песните й са най-пресни и са наредени хит до мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Аз бях дотук със смятането за днес. Но никой не може да бие албума на Анелия - песните й са най-пресни и са наредени хит до мегахит. И на мен не ми се смята, а и се сетих, че ще е добре все пак да отчетем от коя държава идват гледанията... защото то това всъщност се отчита, дали се е слушало в конкретната държава. :1000 (29): Но като приходи са си горе-долу такива на Анелия, пък вече е друга работа дали няма и в Турция да е достигнала поне златен сертификат заради Дай ми още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Те дали въобще знаят, че от YouTube се изкарват пари... :1000 (29): Да, това си е направо като приходите от албумите от едно време. Тоест Анелия дори и евентуално да е на договор 70:30 за Пайнера тя би грабнала едни близо 50k, както и предположих. Сериозна си е работата, дай да сметнем и други... Някой от големите осмелявал ли се е да пусне нещо в последните години? :1000 (29): Глория - Пясъчни кули Галена - Кой Фики - Is This Love Мария - дори не помня как се казваше албума й, но помня, че стана албум на годината :1000 (29): Райна - Тежко мина младостта (и тя ще има доста заради заглавната песен) Галена има общо 143,650,000 гледания на песните от албума "Кой". Нека й е зле и на нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Повелителката на сцената ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Слончето се казва Рамуууу България лека-полека надушва мегахитя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Нито стотинка не взимат чалгарките, които нямат собствени канали. Слончето Раму явно ще е хитът на лятото. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Нито стотинка не взимат чалгарките, които нямат собствени канали. Слончето Раму явно ще е хитът на лятото. и това как го реши. Според мен си взимат процента по договор. От къде на къде да не взимат... те да не са малоумни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 и това как го реши. Според мен си взимат процента по договор. От къде на къде да не взимат... те да не са малоумни... Са. Изненадваш ли се? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Са. Изненадваш ли се? Малоумни са ама стане ли въпрос за пари, и най тъпия се светка. Още по малко че всяка има приближени фенове които да ги информират за тези неща. А и Азис се похвали, че е взел. Няма другите да останат по назад. Имат си и договори с проценти които не важат само за участията им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Малоумни са ама стане ли въпрос за пари, и най тъпия се светка. Още по малко че всяка има приближени фенове които да ги информират за тези неща. А и Азис се похвали, че е взел. Няма другите да останат по назад. Имат си и договори с проценти които не важат само за участията им. Че те и за албумите отдавна не взимат процент... Азис си взима, Андреа, Луна... Пайнерки и Диапазонки кор ядат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Че те и за албумите отдавна не взимат процент... Азис си взима, Андреа, Луна... Пайнерки и Диапазонки кор ядат. Грешиш. Хабиби беше качен в канала на Диапазон и Василка взе 50 бона, които е делил с Касъмови заради което последва и собствен канал. Аз си мисля , че си вземат и от албуми (не че издават) и от гледания някой друг лев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Василка не е била официално в Диапазон, спазарила се е. А и си я знаем каква е лъжлива, така че и за сумата не бива да се вярва съвсем. Подчинените на Касъмови не взимат нищо. Язък за Слончето Раму :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ми тая... и тя и е много яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари