Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Няма ли нещо интересно да се случи в тази музика ? Бахти скуката.

Мило, искаш ли Преси да избухне с такъв хит? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Мило, искаш ли Преси да избухне с такъв хит? :Vishenka_05:

Да, жестока песен е това. На Преслава и отиват подобни песни и най-накрая би разнообразила малко тематиката. :girl_witch:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Констатациите ми няма как да са безпочвени!

Малко се съобразявай, тъй като аз не съм ти Тони Димитрова и хич няма да ти цепя басма, нито ще тръгна да рева и да се обяснявам колко съм обидена от теб! Констатирам онова, което АЗ смятам - да, песните на Деса са бълвочи, откакто се е завърнала в Пайнер. Дори прехвалените балади са с текстове за малоумници, с изтъркани и заучени елементарни фрази, които повтаря по сто пъти! И 300 000 000 да направи с тях, дреме ми!

И не реви срещу кавърите, след като най-големият Десов хит се зове "Две сърца" и е гръцки кавър, както и 99 процента от песните в "Мистерия", които я направиха категорична лидерка за 2002!

Десислава може да е синоним на глас и импровизации, но специално по отношение на сингли, е имала страшно нелепи и слаби неща, няма нужда да изброявам! И хич не държа да тръгнеш да ми правиш разбор на "Кралете" и "Душ или направо", защото аз тях не ги броя за песни, не ги слушам и съм смляла Ивана на тая тема!

Да, "Твое копие" е хубава песен! Слушам я! Като Деса направи такава, ще я похваля и ще я късам от въртене! Дотогава, вие си бройте милиончетата!

Да, Деса няма текст като "Ало, мамо"! Няма и да има!

Теб не съм те започнал като Тони Димитрова така че не си го проси защото и аз не цепя басма. Още по малко пък искам да се разправям с някой заради лошия му музикален вкус. Твое копие не може да се намаже на малкия пръст но Ангелите плачат или И това ще преживея. Нито музикално, нито текстово, нито като изпълнение. Не съм против кавърите. Десислава ги прави по добри от оригиналите, а Ивана не. А и съм против да наричаме правенето на кавъри правене на музика. Едно е да си купиш популярно парче а съвсем друго да създадеш и да правиш музика. Ивана купува кавъри, а не прави музика още от 2000 година

image.png

Сподели в други сайтове

Добър вечер.

Песните в албума на Анелия са 15 и имат общо 132 милиона гледания в youtube.

Billboard отчита 1500 стрийма на песни от даден албум като 1 продадена бройка от въпросния албум.

Което ще рече:

132 000 000 : 1500 = 88 000 копия

Now we're talking, bitch! :3fdb8960598fa63e:

По старите критерии отпреди 15 години "Дай ми още" би се водил 4 пъти платинен. :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Добър вечер.

Песните в албума на Анелия са 15 и имат общо 132 милиона гледания в youtube.

Billboard отчита 1500 стрийма на песни от даден албум като 1 продадена бройка от въпросния албум.

Което ще рече:

132 000 000 : 1500 = 88 000 копия

Now we're talking, bitch! :3fdb8960598fa63e:

По старите критерии отпреди 15 години "Дай ми още" би се водил 4 пъти платинен. :1000 (33):

Евала, че си направил сметката, тъкмо се чудих дали да не разгърна тази тема по-обширно.

Да отбележим, че тези 88k копия са само и единствено от стрийминга, а навярно има поне 1000-2000 от реални продажби, все пак и концерт-промоция на албума направи. Тоест към 90k.

Ще вземе да се върне и смисълът от албумите ако в България се въведе SPS-а. Реално компаниите си печелят от този стрийминг и на практика пак продават албума, но по модерен начин.

Сподели в други сайтове

Смяташ ли, че на тези теми тя би отговорила с повече от 2 изречения?

Нима на Кали, Камелия и Нелина не им задават едни и същи въпроси. Просто Глория почти винаги е като наказана на тези интервюта и някак си без желание е пред камерата, което може да вгорчи желанието на всеки един водещ и журналист.

Сам виждаш, че преди години го е правила. Аз лично пазя едни Открити микрофони от 1998, 2000. Да ти е кеф да я слушаш.

То я мързи да твори и издава, ти за интервюта. Има си личен проблем някакъв и добре направи, че се покри - не е нужно да е насила някъде и да й личи. Те и тия почивки непрестанни не са само от хубаво.

Тъпото е, че както казах, този бизнес изисква да си промотираш нещата поне и ще, не ще, трябва да го прави.

Нито миналогодишната песен, нито тазгодишната наложи някъде, което само показва колко държи на тях.

Като говорим за интервюта на Глория, нека не забравяме излагацията ѝ при Слави тази година, за която я бъзикаха после колко време в нета. Никой не ѝ е виновен, че е сприхава и комплексирана. Тази рубрика "Нещо лично" толкова страхотни интервюта със всякакви личности произведе, само все на Глория ѝ е крив целия свят.

Аз не забелязах излагация чак. Още в началото двамата със Слави подеха старата песен - как са се запознали в Русе преди 120 г. И се започна. Слави е по-нетърпим, но съм съгласен, че в интервюто с Глория й даде възможност да говори, просто тя не я използва по предназначение и твърде много се обясняваше за излишни неща. Иначе това за Смолян не го намирам за излагация - и аз не знаех, че до там няма влак. Явно се е объркала или не помни/не знае, поправимо е.

https://www.btv.bg/video/shows/shouto-na-sl...va-gloriya.html - това интервю например много го харесвам.

Сподели в други сайтове

Това означава ли, че е милионерка?

Ако канала на Пайнер е монетизиран и дават някакъв дял на изпълнителите си (което ме съмнява), значи от тези гледания т.е от албума е изкарала поне 50-60 хиляди за себе си, ако приемем че е взела едни 50%, да кажем. Може и да е по-малко (обяснено е в поста на Blueberry), но едни 20-30 хиляди са й сигурни, според мен. Но това е хипотетично, няма как да знаем. Но пък ще е интересно да направим такива сметки и за други албуми.

Сподели в други сайтове

Ако канала на Пайнер е монетизиран и дават някакъв дял на изпълнителите си (което ме съмнява), значи от тези гледания т.е от албума е изкарала поне 50-60 хиляди за себе си, ако приемем че е взела едни 50%, да кажем. Може и да е по-малко (обяснено е в поста на Blueberry), но едни 20-30 хиляди са й сигурни, според мен. Но това е хипотетично, няма как да знаем. Но пък ще е интересно да направим такива сметки и за други албуми.

По последни данни от 2018 youtube плаща по $0.00074 на гледане. Ето я таблицата:

Streaming-Price-Bible.png

132 милиона гледания = 97 700 долара

Доларът е 1.66 лв.

97 700 х 1.66 = 162 182 лв. приход само от песните в този албум.

Земи тоя приход! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Чалгарките са уникално тъпи, ако не взимат съответния процент от youtube приходите си, който взимат и от участия. И 5 лева да са - кой ти ги дава. :D

Те дали въобще знаят, че от YouTube се изкарват пари... :1000 (29):

По последни данни от 2018 youtube плаща по $0.00074 на гледане. Ето я таблицата:

Streaming-Price-Bible.png

132 милиона гледания = 97 700 долара

Доларът е 1.66 лв.

97 700 х 1.66 = 162 182 лв. приход само от песните в този албум.

Земи тоя приход! :3fdb8960598fa63e:

Да, това си е направо като приходите от албумите от едно време. Тоест Анелия дори и евентуално да е на договор 70:30 за Пайнера тя би грабнала едни близо 50k, както и предположих. Сериозна си е работата, дай да сметнем и други... Някой от големите осмелявал ли се е да пусне нещо в последните години? :1000 (29):

Глория - Пясъчни кули

Галена - Кой

Фики - Is This Love

Мария - дори не помня как се казваше албума й, но помня, че стана албум на годината :1000 (29):

Райна - Тежко мина младостта (и тя ще има доста заради заглавната песен)

Сподели в други сайтове

Да, това си е направо като приходите от албумите от едно време. Тоест Анелия дори и евентуално да е на договор 70:30 за Пайнера тя би грабнала едни близо 50k, както и предположих. Сериозна си е работата, дай да сметнем и други... Някой от големите осмелявал ли се е да пусне нещо в последните години? :1000 (29):

Глория - Пясъчни кули

Галена - Кой

Фики - Is This Love

Мария - дори не помня как се казваше албума й, но помня, че стана албум на годината :1000 (29):

Аз бях дотук със смятането за днес. :3fdb8960598fa63e:

Но никой не може да бие албума на Анелия - песните й са най-пресни и са наредени хит до мегахит.

Сподели в други сайтове

Аз бях дотук със смятането за днес. :3fdb8960598fa63e:

Но никой не може да бие албума на Анелия - песните й са най-пресни и са наредени хит до мегахит.

И на мен не ми се смята, а и се сетих, че ще е добре все пак да отчетем от коя държава идват гледанията... защото то това всъщност се отчита, дали се е слушало в конкретната държава. :1000 (29):

Но като приходи са си горе-долу такива на Анелия, пък вече е друга работа дали няма и в Турция да е достигнала поне златен сертификат заради Дай ми още. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Глория - Пясъчни кули

Галена - Кой

Фики - Is This Love

Галена има общо 143,650,000 гледания на песните от албума "Кой".

Нека й е зле и на нея! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Нито стотинка не взимат чалгарките, които нямат собствени канали.

Слончето Раму явно ще е хитът на лятото.

и това как го реши. Според мен си взимат процента по договор. От къде на къде да не взимат... те да не са малоумни...

image.png

Сподели в други сайтове

Са. Изненадваш ли се?

Малоумни са ама стане ли въпрос за пари, и най тъпия се светка. Още по малко че всяка има приближени фенове които да ги информират за тези неща. А и Азис се похвали, че е взел. Няма другите да останат по назад. Имат си и договори с проценти които не важат само за участията им.

image.png

Сподели в други сайтове

Малоумни са ама стане ли въпрос за пари, и най тъпия се светка. Още по малко че всяка има приближени фенове които да ги информират за тези неща. А и Азис се похвали, че е взел. Няма другите да останат по назад. Имат си и договори с проценти които не важат само за участията им.

Че те и за албумите отдавна не взимат процент... Азис си взима, Андреа, Луна... Пайнерки и Диапазонки кор ядат. ;)

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Че те и за албумите отдавна не взимат процент... Азис си взима, Андреа, Луна... Пайнерки и Диапазонки кор ядат. ;)

Грешиш. Хабиби беше качен в канала на Диапазон и Василка взе 50 бона, които е делил с Касъмови заради което последва и собствен канал.

Аз си мисля , че си вземат и от албуми (не че издават) и от гледания някой друг лев.

image.png

Сподели в други сайтове

Василка не е била официално в Диапазон, спазарила се е. А и си я знаем каква е лъжлива, така че и за сумата не бива да се вярва съвсем. Подчинените на Касъмови не взимат нищо. Язък за Слончето Раму :D :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...