Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

За съжаление коментарите в YouTube за Ашли са негативни, и гледанията са малко. Уж искат нещо различно, пък сега плюят и реват, че е вдъхновено от "Слонът - моят приятел" :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

За съжаление коментарите в YouTube за Ашли са негативни, и гледанията са малко. Уж искат нещо различно, пък сега плюят и реват, че е вдъхновено от "Слонът - моят приятел" :mf_surrender:

То това няма май голямо значение. Ето, Глория например на последното си парче има добри коментари, но клипа за месец не се знае дали ще мине и 300 000 гледания.

Иначе парчето на Ашли е простотийка, но поне е глътка свежест сред чалгарапа

image.png

Сподели в други сайтове

- Ало, любов, да идем до Пловдив да вечеряме?

- Па не мога. Знаеш, че не ми дава....

- Кой не ти дава, любов?

- Па татко....... :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Цяла бивша Югославия се тресе под звуците на този мастодонт. Влезе и в българския трендинг.

Късаме ли дрехи на отсвира от 1:36 :happyppl:

Сподели в други сайтове

Гледахте ли Сузанита при Гала? Това момиче съм убеден, че има някакви психични проблеми. През цялото време се опитваше да й обръщат внимание, качва си краката по масата, говори с техните все едно са й на годините, имала фетиши към полицаи и го казва най-свободно, майка й заговори за болеста си, а Суза каза че не й пука и по-добре да коментират песента й..Тая заслужава един як бой, че в главата й плува сперма, не мозък.

Сподели в други сайтове

Гледахте ли Сузанита при Гала? Това момиче съм убеден, че има някакви психични проблеми. През цялото време се опитваше да й обръщат внимание, качва си краката по масата, говори с техните все едно са й на годините, имала фетиши към полицаи и го казва най-свободно, майка й заговори за болеста си, а Суза каза че не й пука и по-добре да коментират песента й..Тая заслужава един як бой, че в главата й плува сперма, не мозък.

Друса като изтървана. Каканашева го каза вчера - пак при Гала - и водещата се опули. Мегз затова е спряла да работи с Мурадова.

Сподели в други сайтове

Ако взимат и от стрийминг на музиката си, нямат оправдание за клиповете си в мазето на Пайнер!

И да не взимат пак нямат оправдание. Особено Преслава и Емануела, които са топ имена а повечето им клипове са заснети в мазата...

А за Сузанита. Оставете детето да си живее както иска. Вашите 30 годишни пачи никога не са се запуквали с бяло... Всеки може да си прави всичко стига да може да понесе последствията от действията си.

image.png

Сподели в други сайтове

А за Сузанита. Оставете детето да си живее както иска. Вашите 30 годишни пачи никога не са се запуквали с бяло... Всеки може да си прави всичко стига да може да понесе последствията от действията си.

Това, че твоят мозък може да понесе забранени субстанции без особено тежки последствия, не означава, че при всеки е така. Особено 15 годишно дете, чийто мозък все още не се е развил докрай. Мозъкът се развива до към 20-годишна възраст.

Лично познавам човек, който се пристрасти към амфетамини, изкраде всичко от тях, за да си набавя нови дози. Като свършиха парите, нямаше избор и спря. След което поради увредени неврони почна да изпада в депресивни състояния (говорим за депресии заради, които не излизаш от вас), да яде като прасе и стана 140 кила, а беше 80.

Сузанита не е за бой, а за трошене на кости. Малка, нагла, невъзпитана пачавра.

Сподели в други сайтове

Това, че твоят мозък може да понесе забранени субстанции без особено тежки последствия, не означава, че при всеки е така. Особено 15 годишно дете, чийто мозък все още не се е развил докрай. Мозъкът се развива до към 20-годишна възраст.

Лично познавам човек, който се пристрасти към амфетамини, изкраде всичко от тях, за да си набавя нови дози. Като свършиха парите, нямаше избор и спря. След което поради увредени неврони почна да изпада в депресивни състояния (говорим за депресии заради, които не излизаш от вас), да яде като прасе и стана 140 кила, а беше 80.

Хайде в Приморско, хайде в Бургас! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Zp3etX2.jpg

6fyKPtG.jpg

Сподели в други сайтове

Винаги си има последствия. Мозъка ми не работи така както работеше преди години. Физиката ми вече не издържа на 5дневни маратони. Но при много хора не оказва такова влияние и я няма чак тази пристрастеност. В крайна сметка не знаем точно колко друса. Аз съм на мнение, че трябва до 16 да се опари , за да може да го премине като период и след 20 да бъде израснала и целеустремена. И на мен ми е взело много. Не си мисли, че не съм си понесъл съответните последствия. И аз имам познатни готови на всичко за 2 линии, но имам и такива, които винаги са държали ниво и само те си знаят точно колко са взимали

image.png

Сподели в други сайтове

Винаги си има последствия. Мозъка ми не работи така както работеше преди години. Физиката ми вече не издържа на 5дневни маратони. Но при много хора не оказва такова влияние и я няма чак тази пристрастеност. В крайна сметка не знаем точно колко друса. Аз съм на мнение, че трябва до 16 да се опари , за да може да го премине като период и след 20 да бъде израснала и целеустремена. И на мен ми е взело много. Не си мисли, че не съм си понесъл съответните последствия. И аз имам познатни готови на всичко за 2 линии, но имам и такива, които винаги са държали ниво и само те си знаят точно колко са взимали

Той пак добре работи, съдейки по начина ти на изказ и мисловната дейност, която демонстрираш.

5-дневни маратони WTFFF :surprise: Аз на двудневни едвам издържам. :1000 (29):

Знам, че повечето не са пристрастени. С психоактивните вещества е много особен филма - уж си има правила, по които действат, а всъщност при всеки е различно изживяването. Зависи от гените най-вече, от вътрешната биохимия и хормоналната картина. Примерно аз, като почна да пуша трева всеки ден по няколко пъти, до 4-5 дни се демотивирам, отпускам, ставам апатичен. И затова го правя рядко, за да хвана само якия момент. Веднъж-два пъти на месец не ми се отразява зле. Но имам познати, които пафкат всекидневно от сутринта, дори и на работа - и нямат никакви проблеми, готино им е.

Мисълта ми е, че определено не е зле човек да пробва, за да знае за кво става въпрос тоА живот. Обаче не и на 13-14, твърде рано е, не е узряла психиката все още и може да се нанесе траен демидж - говоря за синтетиката, в която дори не сме сигурни какво точно има....

Сподели в други сайтове

Децата на 14-15 трябва да си изживеят детството, а не да правят секс, да вземат наркотици, да размахват оръжия и да се правят на певици. Нямал съм мнение за тая до сега, защото като цяло ми е безлична, но наистина с времето почва да ме шокира.

Закрила на детето изобщо правили ли са си труда да видят случая? Мислил съм си и че майка й я е подтикнала към всичко това, вариант е.

Сподели в други сайтове

Той пак добре работи, съдейки по начина ти на изказ и мисловната дейност, която демонстрираш.

5-дневни маратони WTFFF :surprise: Аз на двудневни едвам издържам. :1000 (29):

Знам, че повечето не са пристрастени. С психоактивните вещества е много особен филма - уж си има правила, по които действат, а всъщност при всеки е различно изживяването. Зависи от гените най-вече, от вътрешната биохимия и хормоналната картина. Примерно аз, като почна да пуша трева всеки ден по няколко пъти, до 4-5 дни се демотивирам, отпускам, ставам апатичен. И затова го правя рядко, за да хвана само якия момент. Веднъж-два пъти на месец не ми се отразява зле. Но имам познати, които пафкат всекидневно от сутринта, дори и на работа - и нямат никакви проблеми, готино им е.

Мисълта ми е, че определено не е зле човек да пробва, за да знае за кво става въпрос тоА живот. Обаче не и на 13-14, твърде рано е, не е узряла психиката все още и може да се нанесе траен демидж - говоря за синтетиката, в която дори не сме сигурни какво точно има....

Ами 22 годишните по 4-5 дневни маратони правят. Трябва да удържам фронта. Но и аз след операцията не си позволявам нито често нито по много. Как си образувах язвата според теб... От наркотици, неспане, нехранене и много брутален секс, продължаващ по 15-20 часа... :roll1:

За тревата си прав. И нея намалих до 2 цигарки на ден, въпреки че не ми личи, се чувствам апатичен към света и толкова съм свикнал, че съм забравил другото чувство, когато си опън майнд към света. Това че пуша коз ми е спряло развитието като личност. Тъй като изкарвам някакви доволни пари, си тъпча на едно място, задоволявайки се с тях, а имах потенциал за много повече. Освен това от масето започнах да се страхувам от новото и непознатото. От няколко месеца обмислям промяна и страха от провал ме плаши адски много. Убива стреса , но и много взима и те превръща в мрънкащ и компликсиран чичка, така че промяната е наложителна.

Един съвет. Като пушиш коз, ако имаш право на избор , пуши сатива , а не индика. Разликата е огромна. Дига те, а не те смъква и не те демотивира толкова. И мисълта си тече добре.

Иначе най добрите и дългите ми постове са написани под влиянието на синтетики. Мисълта ми работи като бръснач. Мога да бъда всичко , което поискам на първи ден. Като магия е докато не започне да те съсипва лека по лека.

image.png

Сподели в други сайтове

В рамките на месец колко много песни излязоха и нито една не става за нищо. Тотално дъно ни е музиката.

Да си натикат кирливите пари и скъпите клипове с еднотипните поп бозички отзад всички.

Тая песен е истината. :Vishenka_05: Текста. Ако той куца - всичко е 0.

Сподели в други сайтове

В рамките на месец колко много песни излязоха и нито една не става за нищо. Тотално дъно ни е музиката.

Да си натикат кирливите пари и скъпите клипове с еднотипните поп бозички отзад всички.

Тая песен е истината. :Vishenka_05: Текста. Ако той куца - всичко е 0.

Ох, защо толкова го харесваш тоя противар? :1000 (29):

Мутрата му ми казва "Спри! Не пускай тази песен!!!". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Цяла бивша Югославия се тресе под звуците на този мастодонт. Влезе и в българския трендинг.

Късаме ли дрехи на отсвира от 1:36 :happyppl:

Верно ли, грам не кефи. Предната му е в пъти по-яка.

Сподели в други сайтове

След малко 4 премиери :1000 (29):

Коя е четвъртата? :1000 (29):

Герито се провали :3fdb8960598fa63e:

60K за час не бие на провал, но проблемът при нея е, че песните и клиповете й взеха да са като на конвейр от ефира на МТВ. Ама не онези разнообразните и иновативни проекти от МТВ, а онези дето ги има още от миналото десетилетие. Само че е сложила и малко от нашия си чалга привкус. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...