Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тя няма летен хит от 4 години, ти за спасяване на положението говориш. Първа се сгромоляса.

Е,че тя от 2те от 3те си чалга песни,които пусна извън Пайнер са през зимата.

Секс за ден си беше лятно хитче,не са чак 4 години.Само 2 са.

Сподели в други сайтове

Не воювам с по слабия пол, дори и в случаи като този, когато са иззели мъжката роля. Не знам с какво се е борило в живота това момиче, но подходажда много агресивно в спор за чалга, намеси наркотици и лични неща, а утре очаквам да намеси и майка ми и господари на ефира и резила и ще придобие завършен вид. Отказвам да влизам в сблъсъци, в които опонентката ми нарича интимните си органи с жаргони, подходящи за 50 год квартални пияндета след тежка вечер с мастика и Ивана. Жените с подобен изказ често са самотни между краката... А по поведението на кака , раната изглежда още по дълбока. Пожелавам и да си реши проблемите със себе си и няма как да опонирам на по слаб и измъчен противник. Като израстне, тогава ще и позволя да влезе в диалог отново с мен...
Не се прави на психоаналитик! Първо оправи проблемите си с наркотиците, за които си така словоохотлив, за да не започна аз с диагнозите!

За "Господари на ефира" нямам намерение да говоря, не съм запозната със случая и не ме е грижа! Фоксът достатъчно те е мачкал в този контекст, аз нямам какво ново да кажа там!

Човек, който ходи по Фейсбук, да сипва на някаква си жена, да се прави на "разбивач на психики" с километрични постове, само защото се почувствал, видите ли, обиден, като ощипана мадамка, няма как да се прави на много отворен и много бързо ще бъде сложен на мястото му именно от "слабия пол"!

Заради някаква късокрака курвичка, си готов да продадеш и брат си сигурно! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Закачките ти бяха много не на място. Като се има предвид, че не е като да не се познаваме.

офффффффффффффффффф

:roll1: :roll1:

То станало с гъза нагоре днеска бе, а аз се опитвам настроение да създам.

Карай, и утре е ден. :)

Сподели в други сайтове

Е,че тя от 2те от 3те си чалга песни,които пусна извън Пайнер са през зимата.

Секс за ден си беше лятно хитче,не са чак 4 години.Само 2 са.

Оправдания

офффффффффффффффффф

:roll1: :roll1:

То станало с гъза нагоре днеска бе, а аз се опитвам настроение да създам.

Карай, и утре е ден. :)

:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

По какъв повод са поканили Галя?

Щото има песен от Криско и за да я представи. Нали всеки петък Криско има нещо като рубрика в предаването.

Тъпо беше, а Галена наистина беше заспала.

Сподели в други сайтове

Янева, защо е нужно да обиждаш любимката на потребителите, с които имаш спор? Въобще това е много често явление тук.
Заради такива като Слави, на човек му иде да я намрази!

А я харесвам иначе!

Неговата намеса на Ивана защо не отбелязваш? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А я харесвам иначе!

При теб това ми прави често впечатление, а при него не толкова. Мисълта ми е, че певиците се използват като войска, за да се водят войни между потребителите.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

А я харесвам иначе!

Ама ти го правиш винаги. Ще кажеш че са ни майки. Обсебващо е, личи ти. :D

Сподели в други сайтове

Да засегнеш любимката на някой потребител, оплювайки я, всъщност е опит да принизиш самия потребител и вкуса му. Тука си е редовна практика.

Сподели в други сайтове

При теб това ми прави често впечатление, а при него не толкова. Мисълта ми е, че певиците се използват като войска, за да се водят войни между потребителите.
Извинявай, не можем всички да сме добри и бели феи като теб!

Славчо ми обяснява, че Ивана не била музикант, пък същата беше ангажирана от неговичката месеци преди сватбата по сметка в Търново през 2005! :3fdb8960598fa63e: Щото не е музикант, нали, я канят като платен артист на тържеството си! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Не се прави на психоаналитик! Първо оправи проблемите си с наркотиците, за които си така словоохотлив, за да не започна аз с диагнозите!

За "Господари на ефира" нямам намерение да говоря, не съм запозната със случая и не ме е грижа! Фоксът достатъчно те е мачкал в този контекст, аз нямам какво ново да кажа там!

Човек, който ходи по Фейсбук, да сипва на някаква си жена, да се прави на "разбивач на психики" с километрични постове, само защото се почувствал, видите ли, обиден, като ощипана мадамка, няма как да се прави на много отворен и много бързо ще бъде сложен на мястото му именно от "слабия пол"!

Заради някаква късокрака курвичка, си готов да продадеш и брат си сигурно! :mf_surrender:

За Деса говори каквото искаш, но не си позволявай в евтините си скандали да намесваш неща, които съм споделил по друг повод и на други потребители, защото изглежда отчаян и прозрачен ход. И тъй като съм некст левел, няма да си позволя да намесвам деца, роднини и потребители, с които не се спогаждаш. Това е твоя начин. Не моя. В поста ти отчаяно личи и призива към Фокс за помощ. Спокойно, няма нужда. Приключих с теб за днес. Предпочитам да си пусна Игра на тронове отколкото изблиците на Бай Ганьовица. Пий една ракия, пусни Шампанско и сълзи , поплачи и поспи. Утре пак :)

И не писах на Тони Димитрова защото аз съм се почувствал обиден, а защитих музиката, която слушаш 30 години. Моите войни имат смисъл и цел, а не като твоите - породени от желанието да се правиш на интересна и на форумския палячо. Нов сенуж се задава на хоризонта...

image.png

Сподели в други сайтове

За Деса говори каквото искаш, но не си позволявай в евтините си скандали да намесваш неща, които съм споделил по друг повод и на други потребители, защото изглежда отчаян и прозрачен ход. И тъй като съм некст левел, няма да си позволя да намесвам деца, роднини и потребители, с които не се спогаждаш. Това е твоя начин. Не моя. В поста ти отчаяно личи и призива към Фокс за помощ. Спокойно, няма нужда. Приключих с теб за днес. Предпочитам Игра на тронове отколкото изблиците на Бай Ганьовица. Пий една ракия, пусни Шампанско и сълзи , поплачи и поспи. Утре пак :)
О, да, отчаяна нужда имам да получа "помощ" от Фокса! :mf_surrender:

Ти наистина си живееш в свой свят, обаче! В него си "некст левел", Деса е богиня, достойна за Грами, с текстове за Пулицър, а тревичката и другите екстри са райски блага, които обогатяват мозъчната ти дейност! Най-обичам хора от дълбоката провинция да ми се правят на много вървежни! Това ми е любимо и винаги е по един калъп - започва със самохвалби и приключва с ценни съвети какво да правя, опитвайки се да са оригинални в тях! Резултатите, разбира се, са блудкави - досущ като песните на Деса в Пайнер сега! :Vishenka_05:

Твоите "войни" са селташки и подхранват единствено болното ти наркоманско его, опитвайки се да се доказваш на гърба на по-успели и талантливи хора, които също са жени, а уж не влизаше в пререкания с такива!

Сподели в други сайтове

Да засегнеш любимката на някой потребител, оплювайки я, всъщност е опит да принизиш самия потребител и вкуса му. Тука си е редовна практика.

Да! А първоначалния спор се загубва някъде между "Твоята е ковра" и "А твоята е още по-голяма". :1000 (29):

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Дизайнерката Евгения Борисова скочи на Гала и Сузанита: О, свещена тъпота! Долу това предаване!

Известната дизайнерка Евгения Борисова е крайно потресена от гостуването на 15-годишната Сузанита и нейните родители Орхан Мурад и Шенай в „На кафе“ при Гала. В няколко публикации тя изрази възмущението си, а много души от шоубизнеса и извън него, подкрепиха твърденията й, видя HotArena.

„Достатъчно съм умна и без да ходя на училище, достатъчно голяма и зряла съм на 14, имам фетиши и съм скандална“. В ефир седи разчекната на масата и си служи с жаргони и фамилиарничи. Гала я възхвалява ненужно и пада на нивото на необразовани и елементарни хора, а българинът гледа ли гледа тия помии денонощно. О, свещена тъпота! Долу това гадно предаване и това масово промиване на мозъци. Филмите на ужасите за затъпяването на човешката раса оживяват“, гласеше първият статус на Евгения, който предизвика вълна от коментари.

След това Борисова постави няколко важни въпроса, по които никой не взима отношение: „Защо толкова шум около едно развратно семейство и дъщеря им? Кой толкова много е заинтересован от това Сузанита да е популярна, въпреки че тя няма НИКАКВИ ДАННИ НА ПЕВИЦА И КАКЪВТО И ДА Е ТАЛАНТ? Как в България не се уважават законите, които са също валидни в ЕС , но не и в нашата държава. Защо децата на нормалните български семейства трябва да бъдат подвеждани и лъгани за някакъв прекрасен живот, който рекламирате чрез медиите с тази помия денонощно? Защо бащата на това момиче не отговаря пред закона, а сее разврат в обществото?“, беснее в мрежата дизайнерката.

Оказа се, че след думите си Евгения е получила обидни изказвания без покритие, „на ниво – никога не съм стъпвал в класната стая“. В дискусията й, вероятно със самата Сузанита, са замесени и трети лица, което още повече разгневи Борисова. Тя продължи темата в нов статус, като този път замеси и Гала пряко:

„Докато медии и телевизии дават ефир на такива получовеци, те ще имат самочувствието, че са в правилна посока и ще се мислят за значими. Обръщам се към госпожа Гала, която покани в своето предаване Сузанита и семейството и с въпроса: Горда ли сте с това интервю пред България и дъщеря си? Помогнахте ли на хората да се ограмотят чрез него поне малко? Как обогатихте битието на хората, които ви гледаха? Пак питам къде за бога са правовите органи и къде е надзора на СЕМ? Къде е защита на детето? Как не ви е срам? Геноцид срещу здравомислещите ли е това?“.

Сподели в други сайтове

Май само аз харесвам тази песен, така че сигурно трябва да я водя гилти плежър. Лято 2013 имам страхотни спомени с нея. Супер свежа ми е и мелодична.

:happyppl: :happyppl: :happyppl:

Сподели в други сайтове

Май само аз харесвам тази песен, така че сигурно трябва да я водя гилти плежър. Лято 2013 имам страхотни спомени с нея. Супер свежа ми е и мелодична.

Сподели в други сайтове

Има нещо приятно в нея - харесва ми частта с "Аз ли те намерих тебе..."

Сподели в други сайтове

Има нещо приятно в нея - харесва ми частта с "Аз ли те намерих тебе..."

Да, на мен това ми е любимата част, както и продължението след тая фраза, и това "ооо" и после кючека. :1000 (29): В някои отношения Кости ми липсва. Поне имаха мелодия нещата му. :ддд

А вие що се карате... Любете се! :1000 (19): Лято е, ще се ходи на море, не е ли оргазмично това усещане... Настроение, сладури! :1000 (6):Нищо, че чалгата ни е в дупка хах.

Сподели в други сайтове

О, да, отчаяна нужда имам да получа "помощ" от Фокса! :mf_surrender:

Ти наистина си живееш в свой свят, обаче! В него си "некст левел", Деса е богиня, достойна за Грами, с текстове за Пулицър, а тревичката и другите екстри са райски блага, които обогатяват мозъчната ти дейност! Най-обичам хора от дълбоката провинция да ми се правят на много вървежни! Това ми е любимо

Ако нямаше нужда, нямаше да го намесваш. Тези форумски трикове аз съм ги измислил. Намесваш трето лице, с което знаеш , че имам конфликт, защото си слаб човек и няма непозволени средства в твоите битки. Целта оправдава средствата... Каквито и да са те... Нито съм твърдял, че Ангелския глас има по добри текстове от Иванините, нито пък за Грами и Пулицър съм си помислял. Поне като пишеш празни приказки, свързани с мен, се постарай да използваш реални мои цитати и думи. Съвсем загуби тежест. Казах вече, легни и се наспи, а утре можеш да си по остроумна и да ти се получи. Днес не ти е вечер определено. Сега и на провинция ли ще пробваш да ме подковеш. Нали знаеш, че не е важно от къде си , а къде стигнеш. Дори религията ти е от дълбоката провинция и мизерия - Айтос ... А и не всеки дошъл в София на 23 прави успешен бизнес, който ще направи 7 години, така че аз съм доказал мястото си и статута си в София, а ти си на същите години и дори нямаш лични постижения, с които да се похвалиш . Така че левела се постига а не ти е даден по място на раждане...

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...