Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ако нямаше нужда, нямаше да го намесваш. Тези форумски трикове аз съм ги измислил. Намесваш трето лице, с което знаеш , че имам конфликт, защото си слаб човек и няма непозволени средства в твоите битки. Целта оправдава средствата... Каквито и да са те... Нито съм твърдял, че Ангелския глас има по добри текстове от Иванините, нито пък за Грами и Пулицър съм си помислял. Поне като пишеш празни приказки, свързани с мен, се постарай да използваш реални мои цитати и думи. Съвсем загуби тежест. Казах вече, легни и се наспи, а утре можеш да си по остроумна и да ти се получи. Днес не ти е вечер определено. Сега и на провинция ли ще пробваш да ме подковеш. Нали знаеш, че не е важно от къде си , а къде стигнеш. Дори религията ти е от дълбоката провинция и мизерия - Айтос ... А и не всеки дошъл в София на 23 прави успешен бизнес, който ще направи 7 години, така че аз съм доказал мястото си и статута си в София, а ти си на същите години и дори нямаш лични постижения, с които да се похвалиш . Така че левела се постига а не ти е даден по място на раждане...
Ти заговори за "Господари на ефира", твърдейки, че ще ги намеся, а аз ти отвърнах, че не знам нищо по темата, освен написаното от Фокса! Къде видя призив за помощ? А и честно казано, не ме вълнуват изявите ти там, не гледам подобни предавания, нито ще тръгна да злорадствам, ако са те изтипосали с нещо!

Твърдеше, че аз имам лош музикален вкус и че Ивана не е музикант! И пак да попитам - щом не е, защо Галин и Деса броят 6 хилки да им пее същата на сватбата?!

Нали беше приключил с мен, защо продължаваш да ми отговаряш? Предпочиташ ме май пред "Игра на тронове" и линийките! :3fdb8960598fa63e:

Стигало ми за днес, а все ме удостояваш с некст левъл вниманието си! Ще се почувствам супер специална, недей!

Сподели в други сайтове

Тая Скоро е една от двете поносими песни в репертоара на Пепа Толбуха.

Най-сетне ще си я пусна и аз... да чуя! Че нещо е тегаво тая вечер тука :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Искаш да докараш инфаркт на кака Кели и Фаст ли?

14 години кариера, а ти само две поносими нейни песни откри! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :1000 (29):

Усещам как току-що се роди нов прякор.

Сподели в други сайтове

Ми а дано да ти излезе късмета. :1000 (29): :3fdb8960598fa63e:

Излиза си тоя късмет, друг да излиза. :1000 (29): Под излизане на късмет разбирам нещо много по-специално. :1000 (30):

Ще снимаме ли "Червена светлина" на морето? :1000 (29):

Като нямам нови хитове, стари ще снимам.

Предстоящите ми участия:

Синеморец, Дом на културата "Вела Пеева"

Кранево, Летен театър "Благоденствие"

Бургаските солници, "Каравана Чайка"

Китен, читалище "Апокалипсис"

Варна, пристанището. Вариететна вечер + специални гости

Къмпинг Дюля, Мега денс-хаус-техно парти

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

"Скоро" е една от най-приятните песни на Преслава откакто не е на върха. Неуспехът й още тогава показваше накъде отива жанра- към недооценяване на повечето парчета, които не са съвсем по вкуса на ди джеите. Добре, че има и някои, които да отсрамват положението с по-стойностни песни, включително и тази година...

Много хубаво парче на Фики и напълно заслужени 10 милиона в скоро време!

Между другото, тук чалгата не спира да се изкарва по-зле от миналата година, но ако направим сравнение... колко 10-милионни песни имахме към средата на 2017 и колко днес? Доколкото помня Моро му още не ги беше направила, а тя беше най-големият хит на първата половина (Мотел се разви по-скоро през втората). Тоест най-много 5,6,7,8 да е имала някаква такава цифра, макар че нямам спомени.

Тази година имаме стабилни 11 милиона на Зоопарк и до няколко седмици Аз измръзнах, Нотариално заверен и По такива си падам с 10. Нека й е зле на чалгата... попа още нямат нито една песен с 10 милиона, освен чалгата на Слави и Криско. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Искаш да докараш инфаркт на кака Кели и Фаст ли?

14 години кариера, а ти само две поносими нейни песни откри! :3fdb8960598fa63e:

Значи Пепа Толбуха жъне успехи при мен през 7 години. На 21-вата може пак да удари кьоравото!

:roll1: :1000 (29):

Усещам как току-що се роди нов прякор.

Тия Перденца голяма зарибявка, брат. Мигах на парцали една минута и не вдявах нищо от текста, а-ха да изключа, нещо се забавих и сега я чувам наум :mf_surrender: :girl_witch:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Май само аз харесвам тази песен, така че сигурно трябва да я водя гилти плежър. Лято 2013 имам страхотни спомени с нея. Супер свежа ми е и мелодична.

:happyppl: :happyppl: :happyppl:

Това ми е една от най-противните песни на Преса..Не я харесваш само ти, тогава доста я бутаха, въртеше се много, а доколкото си спомням и тук и се кефеха повечето.

Сподели в други сайтове

Това ми е една от най-противните песни на Преса..Не я харесваш само ти, тогава доста я бутаха, въртеше се много, а доколкото си спомням и тук и се кефеха повечето.

Ще дойдеш ли на едно от участията ми на морето? :1000 (6):

Най-много залагам на това в Кранево.

Побързай, билетите привършват. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ще дойда, но искам специално отношение и много снимки. Сега ще си купя билет онлайн. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Между другото, тук чалгата не спира да се изкарва по-зле от миналата година, но ако направим сравнение... колко 10-милионни песни имахме към средата на 2017 и колко днес? Доколкото помня Моро му още не ги беше направила, а тя беше най-големият хит на първата половина (Мотел се разви по-скоро през втората). Тоест най-много 5,6,7,8 да е имала някаква такава цифра, макар че нямам спомени.

Тази година имаме стабилни 11 милиона на Зоопарк и до няколко седмици Аз измръзнах, Нотариално заверен и По такива си падам с 10. Нека й е зле на чалгата... попа още нямат нито една песен с 10 милиона, освен чалгата на Слави и Криско. :1000 (29):

Прав си btw.

В края на юни миналата година имахме само една песен с 10 милиона - 5, 6, 7, 8.

Moro Mou стигна 10 млн. през първата седмица на юли.

Така, че наистина засега нещата са по-добре от миналата година.

Сподели в други сайтове

Ти заговори за "Господари на ефира", твърдейки, че ще ги намеся, а аз ти отвърнах, че не знам нищо по темата, освен написаното от Фокса! Къде видя призив за помощ? А и честно казано, не ме вълнуват изявите ти там, не гледам подобни предавания, нито ще тръгна да злорадствам, ако са те изтипосали с нещо!

Твърдеше, че аз имам лош музикален вкус и че Ивана не е музикант! И пак да попитам - щом не е, защо Галин и Деса броят 6 хилки да им пее същата на сватбата?!

Нали беше приключил с мен, защо продължаваш да ми отговаряш? Предпочиташ ме май пред "Игра на тронове" и линийките! :3fdb8960598fa63e:

Стигало ми за днес, а все ме удостояваш с некст левъл вниманието си! Ще се почувствам супер специална, недей!

А дали Чичка като види по този начин намесено името му в спора ни, няма да свърши сам останалото. Няма нужда буквално да го молиш за съдействие. Самия факт,че го спомена свърши тази работа.

Вчера ти намекнах, че е време да разклатим форума и ти подадох изречение , за да симулираме спор, но ти прие твърде дълбоко закачките ми за музикалния ти вкус и това че Ивана не била музикант, че излезе от симулацията и го превърна в размяна на обиди от всякакво естество.

Винаги съм ти се кефел. Егоцентрици като нас движат форума и създават интерес с постовете си, без значение дали масата е съгласна с тях. Важното е че даваме поводи за размисли и дебати. Но много често използваш много крайни и лични неща, което прави словесния спаринг неприятен. Не само сега с мен.

Ивана е музикант разбира се но рядко прави музика в истинския смисъл на думата. Докато Деса прави. Просто на теб не ти допадат опитите и, но за мен песни като Ангелите и И това ще преживея са връх в творчеството и. Ако щеш ги слушай и харесвай, но е обидно да ги слагаш под общ знаменател с бозите. Освен това аз не си позволих обиди към леля , а само тънки коварни намеци, а ти запука Деса за крака, творчество , сексапил... Дори и други потребители го отчетоха.

Иначе , записваш точка и ти. Тази вечер те предпочетох пред Игрите :р

Последно искам за добавя,че щом свободно говоря за опита ми с наркотици,значи не е срам и не е тема на която мога да се засегна след като сам оформям снежните топки, с които после ме замеряте. Хората сме това, което сме. Защо да се правя на нещо, което не съм. Винаги съм заставал с име, снимка и позиция. Не съм пропагандирал ползването им. Дори нещата които споделям може да са полезни за някои...

image.png

Сподели в други сайтове

Свършват, защото аз ги изкупих. Като психопат, обсебен от теб, ще бъда сам в публиката и ще те гледам.

А от теб очаквам да си нахлузиш бял чаршаф ала Татяна от Съединение и да се правиш на лебед. Знам, че го можеш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще дойда, но искам специално отношение и много снимки. Сега ще си купя билет онлайн. :1000 (29):

Останали са само от 5 лв, най-назад - видимостта е ограничена, побързай.

Ще чуеш главно последните ми хитове, като този път смятам да открия с "Пулс" и да закрия с "Убиваш на място". Редно е да ги припомня. Няколко поколения са развълнували все пак.

Специални гости ще са: Симона, Наско Колев, Стефани. Последните двама - с мини рецитал от стари градски песни.

За първи път ще има коктейл преди концерта, а след него - импровизиран щанд с всички артикули с марката "Глория", поместени и в официалния сайт.

Само сега чашите са на промоционална цена, възползвай се. Имаме и нова серия - бамбукови чаши с кадри от най-запомнящите се моменти и физиономии от последното ми гостуване при Слави. Специалната изненада на вечерта - със Симона ще промотираме новия ни дует - "Приемственост", както и дуетния ни албум "Няма кой да ни спре".

Заповядай, ще бъде грандиозно! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

но за мен песни като Ангелите и И това ще преживея са връх в творчеството и.

Казах ти още в началото, че песента е уникална, а ти "Еми...хъката-мъката... "В друг живот" е по-добра".

Сега дойде ли на мойто? :3fdb8960598fa63e: За друг път да знаеш, че нещата ги усещам една година преди теб. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Свършват, защото аз ги изкупих. Като психопат, обсебен от теб, ще бъда сам в публиката и ще те гледам.

А от теб очаквам да си нахлузиш бял чаршаф ала Татяна от Съединение и да се правиш на лебед. Знам, че го можеш. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Гло, обичаме те! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Останали са само от 5 лв, най-назад - видимостта е ограничена, побързай.

Ще чуеш главно последните ми хитове, като този път смятам да открия с "Пулс" и да закрия с "Убиваш на място". Редно е да ги припомня. Няколко поколения са развълнували все пак.

Специални гости ще са: Симона, Наско Колев, Стефани. Последните двама - с мини рецитал от стари градски песни.

За първи път ще има коктейл преди концерта, а след него - импровизиран щанд с всички артикули с марката "Глория", поместени и в официалния сайт.

Само сега чашите са на промоционална цена, възползвай се. Имаме и нова серия - бамбукови чаши с кадри от най-запомнящите се моменти и физиономии от последното ми гостуване при Слави. Специалната изненада на вечерта - със Симона ще промотираме новия ни дует - "Приемственост", както и дуетния ни албум "Няма кой да ни спре".

Заповядай, ще бъде грандиозно! :Vishenka_05:

:roll1: :roll1:

Искам предно място, защото ще те целя с коровки, ако не ми харесат изпълненията ти. Искам всички хаус парчета да изпееш, няколко пъти ремиска на "Феникс" също. Искам мятане на коси! Накрая ще ти кажа, че можеше да изпееш други песни и ти ще ме убиеш с поглед. "Да не ти зЪбия един шЪМар" :roll1:

Сподели в други сайтове

А дали Чичка като види по този начин намесено името му в спора ни, няма да свърши сам останалото. Няма нужда буквално да го молиш за съдействие. Самия факт,че го спомена свърши тази работа.

Вчера ти намекнах, че е време да разклатим форума и ти подадох изречение , за да симулираме спор, но ти прие твърде дълбоко закачките ми за музикалния ти вкус и това че Ивана не била музикант, че излезе от симулацията и го превърна в размяна на обиди от всякакво естество.

Винаги съм ти се кефел. Егоцентрици като нас движат форума и създават интерес с постовете си, без значение дали масата е съгласна с тях. Важното е че даваме поводи за размисли и дебати. Но много често използваш много крайни и лични неща, което прави словесния спаринг неприятен. Не само сега с мен.

Ивана е музикант разбира се но рядко прави музика в истинския смисъл на думата. Докато Деса прави. Просто на теб не ти допадат опитите и, но за мен песни като Ангелите и И това ще преживея са връх в творчеството и. Ако щеш ги слушай и харесвай, но е обидно да ги слагаш под общ знаменател с бозите. Освен това аз не си позволих обиди към леля , а само тънки коварни намеци, а ти запука Деса за крака, творчество , сексапил... Дори и други потребители го отчетоха.

Иначе , записваш точка и ти. Тази вечер те предпочетох пред Игрите :р

Последно искам за добавя,че щом свободно говоря за опита ми с наркотици,значи не е срам и не е тема на която мога да се засегна след като сам оформям снежните топки, с които после ме замеряте. Хората сме това, което сме. Защо да се правя на нещо, което не съм. Винаги съм заставал с име, снимка и позиция

Негови постове съм чела по темата - неговото име споменах. Ако някой друг те беше закачал за това шоу и ми е направило впечатление, щях да спомена него, за да ти обясня, че няма как да намеся това предаване, без да съм запозната! И след като не го гледам, не бих си го пуснала, само за да се подигравам и на тази тема! Други са го свършили! Но сега не ми се прави на "Ангелите плачат" и ти, защото заговори вече за това колко съм отчаяна, самотна и как нямам какво да си сложа между краката! Нали, не е като да не си бил агресивен спрямо мен! Това не са "тънки коварни намеци"!

Връх в творчеството на Десислава са "Мистерия", "Няма те до мен", "Не е илюзия", "Лудост е", "Думи две", "Бели нощи" и т.н. Изброените от теб песни са просто балади, които ти носят радост с добрия си прием и гледаемост, имайки предвид завръщането на госпожата в Пайнер. Та ти възхваляваше и втория дует с Джордан... :mf_surrender:

Иначе, правилно ме предпочете пред този кух сериал! С мен много рядко се получава някой да го играе отгоре и безразличен! Дори разни тьотки не успяват добре да го изиграят и се издават с разни линкове на досадни и омразни певици и едни и същи песни... :3fdb8960598fa63e:

След като свободно говориш за дрогата и нямало как да се обидиш, какво ревеш, че го намесвам?

Сподели в други сайтове

Прав си btw.

В края на юни миналата година имахме само една песен с 10 милиона - 5, 6, 7, 8.

Moro Mou стигна 10 млн. през първата седмица на юли.

Така, че наистина засега нещата са по-добре от миналата година.

Миналата година дори и някакви по-малки, сезонни предложения едвам имахме в първата половина, нещата се оживиха чак през втората. Тази година до момента освен гореизброените имаме Зле те чувам, Дали ще те оставя, Твоя бях, Обратно в играта, Хулиган, Тексас Плейс, Гледай ме на снимка, извън Пайнер имаме песента на Лорена. Към по-големите тупалки добавям и Бръммм, която сто процента също ще е с 10 милиона по някое време. Доста по-добре вървят нещата, липсват единствено онези мега хитове, които цялата държава да знае, какъвто тази година за Бг музиката като цяло е само Гледай как се прави. Всъщност, песента на Антонина е нещо такова, макар и интереса към нея да е от лошата страна. А и Азис ако реши да пусне нещо ще оправи нещата. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Между другото, Пайнер лека-полека започват да печелят и от Спотифай. Преди малко мернах, че там плащат по 5.85$ на 1500 стрийма, което значи, че най-слушаната Пайнерка- Анелия- с нейните близо 100,000 слушания към момента е изкарала 396$ т.е към 667 лева. Една стандартна работна заплата само от стриймовете на един единствен изпълнител в платформа, в която Пайнерци още дори не са наложени. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...