Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Просто песните й са по-хубави. Почти всяка ми.харесваше в тоя албум.
Е, чак по-хубави от "Шампанско" и "Аз съм с теб", или "Дъжд от рози" не са.

Пък и за теб визията е много важна, а тя с първия албум беше слаба и хващаше окото още. После стана слончето Раму и това също ти е повлияло! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Една кола профуча преди малко, надувайки Слончето Раму 😂🤣

Не разбрах какво ти е мнението за "Перденца, ушенца - СА, СА"? Има ли шанс да се превърне в любимия ти трак? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Хита си остава хит, колкото и Пайнера да съботира и да трие, хората си обичат тая песен и това е :

3 300 000

420 000

https://youtu.be/qKNGYbf-AB0

300 000

И това, че й изтриха най-гледания клип тогава с почти 3 млн. Кралица !!!

Сподели в други сайтове

Пак било станало време за Перденца ...

Обичам ви! :Vishenka_05: Какво мислиш за трака "Маргарити"?

Сподели в други сайтове

Ани Хоанг има повече гледания от Глория .. не знам какво да кажа :mf_surrender:

Ани Хоанг от край време си прави клипове с някое и друго милионче, това не е изненада. За мен все още най-голямата изненада е, че Глория не може да догони една от главните си конкурентки от 90-те- Сашка. :helpsmilie:

На нея силата й наистина не е стрийминга, което е жалко, защото това е основна движеща сила днес. Забелязвам, че тя е най-зле от всички големи от старата генерация дори и при ретро песните, което е потресаващо... Не знам дали на мен не ми се показва нещо, но с изключение на Не сме безгрешни старите й хитове нямат дори и милион.

Но да не отваряме пак темата какви са причините за това, защото отново ще ме хване яд на нея. Да се наслаждаваме на самите хубави ретро песни, покрай които поне залите си пълни, а това пак е нещо...

Сподели в други сайтове

Не разбрах какво ти е мнението за "Перденца, ушенца - СА, СА"? Има ли шанс да се превърне в любимия ти трак? :Vishenka_05:

Става. Наистина заслужава награда за аранжимент 😁 а и за спектакъл

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Става. Наистина заслужава награда за аранжимент 😁 а и за спектакъл

Ако тогава имаше награди, Петра трябваше всяка година да взима "Артистично присъствие.." :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ани Хоанг от край време си прави клипове с някое и друго милионче, това не е изненада. За мен все още най-голямата изненада е, че Глория не може да догони една от главните си конкурентки от 90-те- Сашка. :helpsmilie:

На нея силата й наистина не е стрийминга, което е жалко, защото това е основна движеща сила днес. Забелязвам, че тя е най-зле от всички големи от старата генерация дори и при ретро песните, което е потресаващо... Не знам дали на мен не ми се показва нещо, но с изключение на Не сме безгрешни старите й хитове нямат дори и милион.

Но да не отваряме пак темата какви са причините за това, защото отново ще ме хване яд на нея. Да се наслаждаваме на самите хубави ретро песни, покрай които поне залите си пълни, а това пак е нещо...

Абе, ти пак ли продължаваш... Къде е Глория, къде Сашка... Глория си има ниша, искаш или не - или не виждаш залите и площадите? Да не говорим, че като пусне албум, винаги е купуван. След като 2015 продаде повече от Галена, за какъв стрийминг постоянно боботиш, кое тежи повече? Билети за концерти и продавани албуми или гледания, които се манипулират и са временен показател? Видяхме по изтритите песни на Оцко.

На Глория аудиторията не е в интернет. Беше до 2009 последно, когато стана първата Най-харесвана певица на Сигнал.

И има много клипове с милион вече. И кво? Тя и Мира има. Роксана има, Ани Хоанг. Ама кои са те, кой ги слуша изобщо?

На мен ми е ясно Глория за какво има вина и всеки ден я попиляваме тук - нещо, което ти със Света Десислава не правиш, и дори иронизираме както снощи, ако си видял, но въпреки това Глория си събира хора и прави нещо за жанра пряко или косвено. Какво прави Сашка? Осъзнай се с твоите гледания, че си като зомби. Заживяхте в едно имагинерно пространство с тия гледания. Всяка кариера е с различен стереотип, не можеш с един аршин да мериш различни изпълнители.

А и винете себе си за гледанията. Що "Пясъчни кули" няма 20 милиоа, а 2? Да не е по-лоша песен от другите?

Сподели в други сайтове

Да, много е нелепо сравнението с изпадналата зад борда Сашка, която за 25 години има 10 песни и 2 хита на кръст. Кво ни пробутвате тоя зле поддържан травестит? Направила е някви гледания заради сеира от Биг брадъра. Като гледам за 3 месеца едвам е направила 500к. Голямо постижение.

Това Съ-гЪ-ту имам чувството, че все се опитва да дразни...ама нали уж не в прав текст. Много злеее :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Именно- няма никаква база за сравнение между Глория и Сашка днес, но въпреки това Сашка има двойно повече гледания! Сериозно ли и този път не схващате какво искам да кажа? Мен би ме било срам ако Деса с новите си песни не можеше да предизвика интерес колкото една отдавна залязла колежка от нейното време. И плюс това, темата започна от сравнение с Ани Хоанг, а аз просто посочих по-шокиращия случай.

И колкото си искате отричайте гледанията- и аз го правех, когато любимката ми още нямаше много милиони. Рано или късно вече ще се опре само до това и само шепа хора ще хвърлят пари дори и за албумите на Глория. Пожелавам й и на нея да има клипове с 10 милиона (ама не такива с Азис) и все някога да можем и с Глорияните да говорим за стрийминг в стрийминг ерата.

Също така очевидно не сте гледали сметките от предни страници, според които именно благодарение на стрийминга албумът на Анелия по актуалната западна формула е с 90K продажби. И то с потенциал за много изкарани пари от това ако каналът е монетизиран- и то повече, отколкото Глория е изкарала от Пясъчни кули- иронично, но факт! Но може би за тази формула трябва да си говорим след години, когато евентуално всички тук ще схващат за какво става въпрос.

Сподели в други сайтове

Ами ще ти го кажа с имена- Десислава, Камелия и дори Ивана щяха вече да са минали Сашка или да са някъде около нея. Глория е едва на половината път и върви супер тромаво. Пак ли не стана ясно какво имам в предвид?

Сподели в други сайтове

Ами ще ти го кажа с имена- Десислава, Камелия и дори Ивана щяха вече да са минали Сашка или да са някъде около нея. Глория е едва на половината път и върви супер тромаво. Пак ли не стана ясно какво имам в предвид?

Да, не стана. Предвид имаш някакъв измислен алгоритъм за успех. Позоваваш се на кибер числа. Истината е, че числата имат значение, когато говорим главно за тиражи, брой посетители на концерт/участие и прочее материални неща, които могат да се видят, чуят, пипнат и докажат. :)

Казваш, че теб би те било срам, ако Сашка мине Деса по гледания. Не те ли е срам, че Деса 20 пъти обещава концерт, а такъв няма и няма? Че обеща албум в памет на Вълкана и такъв няма. Да продължавам ли? Все хубави идеи, все осъществими и все така липса на дисциплина и организация. Поне хубавото е, че си го признава, че е такава, и не е нагла като някои изпълнители, но това не е оправдание. По-скоро на това наблегнете, като говорите с нея. Щото вие сте й фенове. Мен не ме е срам, аз даже съм говорил с Деса. На Гласа на България директно си я питах кога ще се връща в Пайнер. Ако направи хубав албум или концерт, ще дам пари. Но тя си е вашата певица, вие сте й фенове - и вместо да спамиш тук, пишете й, ръчкайте я.

Представям си, ако Деса имаше други активи към днешна дата освен тия гледания, какво натрапване щеше да правиш...

Слави поне отправя критика. А ти кога??? Дори и като се опиташ, пак звучиш в стил "милата Десинка, какво да я правим".

Друго... Докажи ми, че всичките тези певци и песни, генерирали милиони гледания, са вследствие на уважение от страна на публиката. Как ще ми докажеш, че Х песен я пускат на рипийт, защото са впечатлени от нея, а не просто от чисто любопитство или за модата? Тя и и на Луна "Президент" е супер хит по тая твойта логика, само че хората си пускат някои неща просто за ебавката, правят ги популярни за самата гавра и закачка.

На Глория една "Прегърни ме", която е супер красива песен, тръгна слабо с гледанията, обаче за 2 г. мина милиона. Какво ти говори това? Да, не са 10 милиона. Обаче определени парчета на Глория си трупат регулярно гледания с времето, което означава, че може и една шепа хора да са на фона на цялата държава, но тя има тези хора и те си пускат тези песни с ясното съзнание, че това им носи удоволствие. А не както на Оцко крадените песновки, дето след като ги възстановиха, нямат и 500 000. Остави това - никой не се и сеща за тях. Сещаме се за "За да те забравя", "Кой", "Пясъчни кули", "Да бях от гадните". Да не говорим за истинското ретро.

Човече, та един Любо Киров пусна тия дни нов албум, който се купува като топъл хляб, оная вечер разби Античния театър в Пловдив, наскоро за втори път и зала 1 на НДК, а пусни си да видиш колко парчета има с милиони гледания. Само че в очите на хората има уважение, когато са на негова изява. Разбери, че не всички са в интернет от сутрин до вечер. Да не говорим, че аз предпочитам да ида да си купя цял албум, вместо да чакам на спотифай и да ставам като робот. Искам да си купя оригиналния носител. Ти на колко концерта отиде и колко албума си купи последно? Има живот и извън стриймингите. Като има толкова гледания чалгата, що са на тоя хал?? Глория може да няма милиони, може да е много чепата, ама има друго и това друго няма кой да й го вземе. Колкото може, поне се опитва жената. Да, и на мен ще ми бъде яко да има повече гледания, но това не е най-важното - очевидно и за нея не е, така че... запри се. :bx:

Сподели в други сайтове

Пак ще ти кажа същото - песента на травестита Сашка излезе преди 2 месеца, на Глория няма и месец. И разгледай по-добре, защото не е само "Не сме безгрешни" е с такива гледания, "По навик" има 1.6 млн, "Крепост" има 1.3 млн, "Пясъчни кули" има над 2 милиона, "Не лъжи на колене" има над 1 милион, "Белите манастири" е с 2.2 милиона, има и други, не ми се рови повече.

Не твърдя, че гледанията са й сила, но тези сравнение със Сашка не са на място. Глория не прави по няколко милиона с лекота, като другите, но дори и бозавите й песни са на светлинни години над тези на Сашето. Сашка е пълна смешка и никога не е била на ниво, каквото Глория е имала и има. Хората свързват Сашка с подигравка, нищо повече, гледат й сеира - това е!

Сподели в други сайтове

Днес бързам и не на шега

букет с маргарити да купя.

Тъй каза ми стара жена,

предсказвали те любовта.

:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Пак ще ти кажа същото - песента на травестита Сашка излезе преди 2 месеца, на Глория няма и месец. И разгледай по-добре, защото не е само "Не сме безгрешни" е с такива гледания, "По навик" има 1.6 млн, "Крепост" има 1.3 млн, "Пясъчни кули" има над 2 милиона, "Не лъжи на колене" има над 1 милион, "Белите манастири" е с 2.2 милиона, има и други, не ми се рови повече.

Не твърдя, че гледанията са й сила, но тези сравнение със Сашка не са на място. Глория не прави по няколко милиона с лекота, като другите, но дори и бозавите й песни са на светлинни години над тези на Сашето. Сашка е пълна смешка и никога не е била на ниво, каквото Глория е имала и има. Хората свързват Сашка с подигравка, нищо повече, гледат й сеира - това е!

Не сме безгрешни, Катерино моме, Пясъчни кули, Крепост, Кръговрат, Ако счупят всяка нота, Не лъжи на колене, Изсвирете нещо ударно, По навик, Откраднат миг, Белите манастири, Къде и да одиш, Назад-назад моме Калино... Тия са с видими милион, два. Преди много години, още ютуб не бе развит, "Присъда" имаше милион. "Феникс" има поне 3 клипа - гледанията са разводнени между тях. "Не заслужаваш", "Приятелко ти моя най-добра" и разни други също сумарно отдавна са минали милиона. Последните й песни пък се дублират - в нейния канал и този на Планета, нормално е да се разпределят гледанията.

Глория каквото и да издаде, ако ще и най-бомбастичната песен, няма да направи мега много гледания. Мнозина хора имат предразсъдъци към нея след 2004-та. Много мои приятели не са искали да дойдат на нейно участие, но пък са били съгласни да посетят неин концерт.

Глория е певица за слушане. Не е такава, на която да онанираш или куфееш като изтърван. Не е с репертоар, за който масата народ ще се сети, като седне да пие, макар че, уверявам ви, "Пътеки" звучи по много заведения. Глория има друг терен и начин на доказване. На мен ми се иска да прави повече концерти, не да си почива, както и да спре да повтаря сама себе си и стила си, да се поразчупи и в клиповете - това определено ще й помогне, но чудеса не очаквайте. Все пак тя си е тя именно защото е такава, каквато е. Аз даже не знам как 2007-ма успя да направи масов хит като "Ако те няма", който да се пее по формати, а и да се слуша от заклети античалгари, обаче тая песен беше хит наравно с "Лъжа е". Всичко е до песента, но и не съвсем. Трябва да си дойде точния момент, трябва и реклама, ротация. Много са факторите. А вкусът на българина стана трагичен. Преди поне различни песни ставаха хитове и за по-дълго, сега само простотии. По-скоро ние като потребители сме се пуснали на автопилот и каквото ни сервират, това консумираме.

Седнал да ми говори за Сашки, Чебурашки и подобни...

Сподели в други сайтове

Въобще не разбирате сравнението ми със Сашка и изобщо няма да си правя труда да се обяснявам повече с него.

Да, не стана. Предвид имаш някакъв измислен алгоритъм за успех. Позоваваш се на кибер числа. Истината е, че числата имат значение, когато говорим главно за тиражи, брой посетители на концерт/участие и прочее материални неща, които могат да се видят, чуят, пипнат и докажат. :)

Човек, какъв измислен алгоритъм, това е Американската формула, по която Билборд изчислява класациите си. Там продажбите се сгромолясва все повече и затова стриймингът беше въведен в системата. Към днешна дата някои песни с повече слушания, отколкото продажби, могат да са на по-предно място от някои с повече продажби, отколкото слушания. Защото от стриймингът се печели. И определено тези, които са спечелили от него не са купували гледания, защото YouTube не биха си позволили да ги ментят така. Но все повече осъзнавам, че в Бг явно още сме със стари възгледи и не схващаме някакви новости докато не ни ги наложат.

И не мисля, че има значение една песен как е станала хит, щом е станала. Да, Луна-президент Е хит, защото цялата държава я знае. И тук дори и милионите не са от значение.

Иначе благодаря, че ме осведомихте за милионите на старите песни на Глория, радвам се че поне към тях има интерес

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...