Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Кондомът бързо да чуе песента на Кали в "Нереализираните" и да я оцени! Подходяща е за дъждовно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 За теб прекрасни, на мен не ми допадат Аз си спомням, че след концерта в НДК ти се подмокри от кеф, как се прие Циганите. Убеден съм, че не се бъркам. Не ти допадат, ама на някои хора им допадат. Дори "Имам нужда от теб" и "Ако счупят всяка нота" са любими на много семейства, а втората си има прилично гледания. На тая песен какво й липсваше, за да е с повече гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Къде забрави Жулиети, Боряни, Петри, Сиани... Прекрасни изпълнителки! Не знам защо си предубедена към тях? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Прекрасни изпълнителки! Не знам защо си предубедена към тях? Забравени от Бога треторазрядници! С кой акъл обсъждаш Глория, а наричаш тези "прекрасни изпълнителки"?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Кондомът бързо да чуе песента на Кали в "Нереализираните" и да я оцени! Подходяща е за дъждовно време. Кви неща правя заради теб, не е истина. :1000 (29): Кали ми е много анти. Коментирай тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Забравени от Бога треторазрядници! С кой акъл обсъждаш Глория, а наричаш тези "прекрасни изпълнителки"?! Те не са виновни, че системата ги е отхвърлила И Глора може да мине за треторазрядка, ако се абстрахираме от кариерата й до 2004 и концертите след това Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Те не са виновни, че системата ги е отхвърлила И Глора може да мине за треторазрядка, ако се абстрахираме от кариерата й до 2004 и концертите след това Жулиета наистина беше супер. И доста красива. пс Коментирай този хит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много готина, една от любимите ми песни от "Губя те бавно" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Кви неща правя заради теб, не е истина. :1000 (29): Кали ми е много анти. Коментирай тази песен: Ами ще гласуваш! Песента на Кали си е нещо много интересно! А това на Гера... Като саунд бива, но как може да се захласвате по песни, в които "любовта" се римува с ... "любовта". Инфантилна ми е тя, както и творчеството, което остави за поколенията. Те не са виновни, че системата ги е отхвърлила И Глора може да мине за треторазрядка, ако се абстрахираме от кариерата й до 2004 и концертите след това Системата ги отхвърли, защото не стават! А за Глория спри да говориш глупости, коя треторазрядка може да напълни зала 1?! Тя Преса не може, та Жулиета ли, Боряна ли, Милица ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 А това на Гера... Като саунд бива, но как може да се захласвате по песни, в които "любовта" се римува с ... "любовта". Инфантилна ми е тя, както и творчеството, което остави за поколенията. На същото мнение съм. Не се захласвам по тая песен, искаше ми се да ти видя мнението просто. Доста посредствена е, на нея като цяло песните й са едни такива... за дечурлига. Малко от тях са ме зарибявали. Дори, когато излезе "Губя тe бавно" и предизвика фурор, на мен ми звучеше елементарно и бързо ми омръзна. Тази нейна песен ме кефи като настроение, звучене и надъханост: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Жулиета наистина беше супер. И доста красива. пс Коментирай този хит: Приемам го като личен поздрав! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Тази песен на Гери е много яка Ама тя патката я заряза без клип :1000 (29): Имаше и една "Измама" - ставаше лудница по турнетата на нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Тази песен на Гери е много яка Ама тя патката я заряза без клип :1000 (29): Имаше и една "Измама" - ставаше лудница по турнетата на нея. Помоли се Преса да кавърдиса La Miami - ще смаже с топ хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Тази песен на Гери е много яка Ама тя патката я заряза без клип :1000 (29): Имаше и една "Измама" - ставаше лудница по турнетата на нея. Да, тия двете са й неклипираните хитове от втория албум. "Без теб не мога" я пя лайв на концерта "Сладката страна на нещата". Щеше да й прави и нова версия, ама... "Измама" пък дълги години звучеше по концертите като мелодия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Помоли се Преса да кавърдиса La Miami - ще смаже с топ хит. Първо ще се помоля да роди по-бързо и да не я обземат майчински чувства Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ами защо да не ги споменаваме заедно като през 90-те и двете бяха кралици в българската музика, независимо по какъв начин? Тръгнали са едновременно и днес едната предизвиква по-голям интерес от другата с много по вървежно парче. Честни казано, на Сашка песента и като качество ми идва по-добра от на Глория, защото е едно такова ведро, сладко и симпатично предложение на певица без претенции, а на Глория дори и феновете й го оплюха като пореден копи-пейст от певица с очевидни претенции. А по другите натрупали се критики към мен и твърденията ми- как се е постигнал интереса към даден проект е съвсем друг въпрос и не знам защо тук се изкарва, че да се правиш на 'шут' не е едно от основните неща, които продават. Мадона само с имидж като на Глория ли е била сензация? В последните години Ники Минаж, Лейди Гага, Кейти Пери и т.н. не са никакви звезди, само защото са се правили на шутове, а? Само Адел явно върви. Изобщо в този форум кариерата на Глория се поставя като някакъв ненадминат еталон и за тези, които си позволяват да са по-колоритни едва ли не се изкарва, че не струват до нея. Даже и феномен, от който се изкарват пари като стрийминга се изкарва едва ли не незначителен, въпреки че е един от най-основните компоненти, движещи световния шоубизнес. И за да отговоря на още един от другите въпроси- да, купувам си музика, от всякакви стилове. От комерсиалните световни легенди почти винаги си купувам дискове на Мадона, от по-пеещите се възхищавам на Барбра Стрейзънд и също купувам, от по-новите имам всички албуми на Кейти Пери, Аврил Лавин, Деми Ловато, някои на Тейлър Суифт и т.н. и т.н. Ако дойдат на концерт бих отишъл, също и на Десислава ако някога направи. Но това не са неща, за които да е задължително да се отчитам в някакъв форум. И все пак мисля, че успях да докажа, че съм ценител на колекциите на носител, но също така отчитам защо те вече не са единственото основно в световния шоубизнес, а за българския да не говорим. Но няма да споря повече, всеки си има свое мнение. За Десислава не ми се спори сега, затова не отговарям на въпросите за нея. Какви кралици са били Сашка и Луна, я стига... Никога не са били на нивото на Глория, дори по времето за което ти говориш. По тази логика и скункса Петра е била кралица. Песните, публиката им бяха различни. Я си пусни прием на Глория от онова време и прием на тези. А какви успехи и награди имат? Аз също казах, че не харесвам новата песен на Глория, нито клипа, нито визиите, нито нищо. След повече слушания ми стана по-поносима, но не ме грабва. Но пак въпреки това, няма как и най-голяма боза на Глория да ме накара да харесам Сашка и другите. Те кога ще направят концерти като Глория. Всичките заедно няма да напълнят НДК, а какво остава по сами. За теб прекрасни, на мен не ми допадат Защото не разбираш от хубаво, заслепен си :1000 (29): Тоя Стоян голяма зарибявка извади, у сръбско има хитачки, а дано и при нас така! :1000 (19): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Първо ще се помоля да роди по-бързо и да не я обземат майчински чувства Молиш се за седмаче? Ах, ти коварна кикимороо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Какви кралици са били Сашка и Луна, я стига... Никога не са били на нивото на Глория, дори по времето за което ти говориш. По тази логика и скункса Петра е била кралица. Песните, публиката им бяха различни. Я си пусни прием на Глория от онова време и прием на тези. А какви успехи и награди имат? Аз също казах, че не харесвам новата песен на Глория, нито клипа, нито визиите, нито нищо. След повече слушания ми стана по-поносима, но не ме грабва. Но пак въпреки това, няма как и най-голяма боза на Глория да ме накара да харесам Сашка и другите. Те кога ще направят концерти като Глория. Всичките заедно няма да напълнят НДК, а какво остава по сами. Защото не разбираш от хубаво, заслепен си :1000 (29): Тоя Стоян голяма зарибявка извади, у сръбско има хитачки, а дано и при нас така! :1000 (19): :1000 (6): Правя сравнение само между Глория и Сашка в зората на жанра... Луна и Петра са по-късни явления. И да, Сашка беше кралица и беше на нивото на Глория. Да уточним, че не говоря за качество на продукцията или за уважение към изпълнителя, а за ниво на популярност и мощ на лидерството. Не знам дали си запозната какви феноменални продажби на оригинал и на пиратско има Сашка за периода 1994-1997, а също и каква сензация беше Пирин Фолк по онова време, когато тя му беше емблемата на този фестивал и дори я канеха да го открива. Независимо коя как се задържала до днес, фактите от онова време са непоклатими- Глория и Сашка мачкаха едновременно, заедно с Румяна, до към 1998-1999, когато Румяна почина, а позициите на Сашка взеха да спадат, а и тя после се отказа заради семейството. Но сега като се замисля, тези неща навярно ги помнят само хората, родени не по-късно от 1990-1991, защото, както казах, Сашка към края на десетилетието вече не беше чак такава мега звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Пълни глупости. Сашка никога не е мачкала, никога не е имала малките дечица за фенове, защото първите ѝ албуми са с тежки кръчмарски и македонски песни. Дори ѝ имах видеокасетата, където е "Море сокол пие". По това време даже може да се каже, че Севдалина и Валентин Спасови бяха доста над Сашка, говорейки за този стил. А "Може ли да се забрави Георги" беше огромен хит в рамките на конкурса "Пирин фолк" и стана масов хит чак в края на 90-те, когато Сашка все още градеше кариера и го налагаше. До това време Глория има маса концерти и публика + 4 албума. Не знам защо се отрича стабилната фенска маса на Глория, дори почитателска. Концертите ѝ са супер успешни, може да са 500 души, ама са 500 с билет и с емоция. И след 1 година пак ще пожелаят да посетят нейн концерт. Както виждате на запад никой не си е променил стила на работа. Концертите и турнетата са неизменна част от бизнеса и говорят много за успехите на даден изпълнител. Даже си го мерят точно чрез тях. Дреме ѝ, че няма 500 хил. като Сашка, която след 2 месеца ще си слуша песента сама със щерката, а Глория ще си я пее в зала и ще генерира приход от нея и покрай нея. Сашка и Луна никога не са ѝ били конкуренция. Нелина, Боева, Румяна, Цветелина - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Сашка и Луна никога не са ѝ били конкуренция. Нелина, Боева, Румяна, Цветелина - да. Нела едва ли може да се нарече сериозна конкуренция на Глория. При нея се наложи мантрата, че е голямо гласище, дето пее като звяр, което е истина, и оттам хората я възприемаха за нещо голямо. Обаче тя има едва 1-2 златни хита, като най-големият й беше обругаван, че е простотия заради лековатия текст. Оттам нататък всичко са сезонни хитове, забравени от Бога. Иначе знаем, че на Стефимир му е слабост. Другите определено й бяха конкуренция - по Цветелина дори имаше нещо като тийн истерия - беше млада, вадеше хит след хит, Пайнер много залагаха на нея, докато тя не реши да пенсионерничи и да се прави на скормна. Деси Слава, естествено, се възползва и й зае нишата. Като цяло обаче не мисля, че Глория изобщо е имала достойна конкуренция поне до 1999-2000, когато леко (подчертавам леко) й отслабнаха позициите поради редица фактори като "омръзване", "дърта е", "ледена кралица е". Тогава Камелия и Деса гръмнаха мощно и станаха любимци на малките. Обаче Глория пък компенсира всички тези фактори със страхотен албум, пълен със здрави парчета и пак не се даде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Да, Десислава и Камелия не ги споменах, защото са ясни. Еми, все пак бяха новички, сладки и с яки тупалки - нормално да ѝ вземат малко от хляба. Мисля че до 2000-та си беше все още сила Глория. После много дръпнаха Д, К и Ивана. Мега: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Нела едва ли може да се нарече сериозна конкуренция на Глория. При нея се наложи мантрата, че е голямо гласище, дето пее като звяр, което е истина, и оттам хората я възприемаха за нещо голямо. Обаче тя има едва 1-2 златни хита, като най-големият й беше обругаван, че е простотия заради лековатия текст. Оттам нататък всичко са сезонни хитове, забравени от Бога. Иначе знаем, че на Стефимир му е слабост. Другите определено й бяха конкуренция - по Цветелина дори имаше нещо като тийн истерия - беше млада, вадеше хит след хит, Пайнер много залагаха на нея, докато тя не реши да пенсионерничи и да се прави на скормна. Деси Слава, естествено, се възползва и й зае нишата. Като цяло обаче не мисля, че Глория изобщо е имала достойна конкуренция поне до 1999-2000, когато леко (подчертавам леко) й отслабнаха позициите поради редица фактори като "омръзване", "дърта е", "ледена кралица е". Тогава Камелия и Деса гръмнаха мощно и станаха любимци на малките. Обаче Глория пък компенсира всички тези фактори със страхотен албум, пълен със здрави парчета и пак не се даде. Коментирай факта, че под претекст "дърта е", Глория беше сменена от Ванча, която хем беше по-дърта, хем с по-голям вид на лелка с дългите рокли и големия задник Много странни събития пази историята на този жанр Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Пълни глупости. Сашка никога не е мачкала, никога не е имала малките дечица за фенове, защото първите ѝ албуми са с тежки кръчмарски и македонски песни. Дори ѝ имах видеокасетата, където е "Море сокол пие". По това време даже може да се каже, че Севдалина и Валентин Спасови бяха доста над Сашка, говорейки за този стил. А "Може ли да се забрави Георги" беше огромен хит в рамките на конкурса "Пирин фолк" и стана масов хит чак в края на 90-те, когато Сашка все още градеше кариера и го налагаше. До това време Глория има маса концерти и публика + 4 албума. Не знам защо се отрича стабилната фенска маса на Глория, дори почитателска. Концертите ѝ са супер успешни, може да са 500 души, ама са 500 с билет и с емоция. И след 1 година пак ще пожелаят да посетят нейн концерт. Както виждате на запад никой не си е променил стила на работа. Концертите и турнетата са неизменна част от бизнеса и говорят много за успехите на даден изпълнител. Даже си го мерят точно чрез тях. Дреме ѝ, че няма 500 хил. като Сашка, която след 2 месеца ще си слуша песента сама със щерката, а Глория ще си я пее в зала и ще генерира приход от нея и покрай нея. Сашка и Луна никога не са ѝ били конкуренция. Нелина, Боева, Румяна, Цветелина - да. Аз й бях детенце-фен, значи е имало и такива. :1000 (29): Кефех се страшно много и на нея, и на Глория в периода 1995-1996, когато и двете бяха на върха и това в никакъв случай не бих го забравил или извъртял. Да не пренаписваме историята. Глория и Сашка изградиха жанра рамо до рамо. Едната беше с по-естрадни и красиви като звучене песни, а другата редуваше прилични и диви песни, комбинирайки ги със разкрепостени и дори пошли визии и поведение. И отделно на тях Румяна, която беше като дошла от друга галактика, дори не изглеждаше като онези ретро диви в Балкански стил, имаше ясно изразено свое излъчване. Те трите бяха първите големи имена на поп-фолка- подчертавам имена, а не популярни изпълнители с някой и друг хит. Захванаха се всяка с каквото може и дооформиха това, което Тони Дачева, Мустафа Чаушев, Хисарския поп и т.н бяха започнали още от 80-те- утвърдиха тази нова музика като жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Да, Десислава и Камелия не ги споменах, защото са ясни. Еми, все пак бяха новички, сладки и с яки тупалки - нормално да ѝ вземат малко от хляба. Мисля че до 2000-та си беше все още сила Глория. После много дръпнаха Д, К и Ивана. Спокойно можем да кажем, че до 2004 си беше сила - оттогава са й последните два мегахитеца. Обаче 10 години да си на върха или около него си е страшно добро постижение в условията на непрестанно никнещи като гъби нови силни имена. В световен план големите певици са издържали на челни позиции горе-долу толкова. След това регрес или дъно. Ако са се докопвали пак до върха то е било след някакви супер дълги паузи, след скандал около името или заради чист късмет. Тук Кака Кели веднага ще каже - "Кой като Преси - 13 години в топ 3?". Затова ненапразно споменах "в условията на постоянна нова конкуренция". Ние ново силно име в жанра нямаме от 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Спокойно можем да кажем, че до 2004 си беше сила - оттогава са й последните два мегахитеца. Обаче 10 години да си на върха или около него си е страшно добро постижение в условията на непрестанно никнещи като гъби нови силни имена. В световен план големите певици са издържали на челни позиции горе-долу толкова. След това регрес или дъно. Ако са се докопвали пак до върха то е било след някакви супер дълги паузи, след скандал около името или заради чист късмет. Тук Кака Кели веднага ще каже - "Кой като Преси - 13 години в топ 3?". Затова ненапразно споменах "в условията на постоянна нова конкуренция". Ние ново силно име в жанра нямаме от 10 години. Преси имаше не малка конкуренция като започнеш от 2005 до към 2014 някъде - Галена, Анелия, Джена, Емануела, а на времето - Ивана, после за кратко Елена, Андреа, Янева .. след това самия жанр замря и според мен в последните 2-3 години нямаме ясно изявен лидер - Анелия и Емануела сякаш имат най-много хитове, но те бълват през месец нова песен, нормално. Естествено, на времето конкуренцията беше много голяма също, но тогава го нямаше това надцакване на всяка цена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари