Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Моля?!

Косматата шунда пред сексапилното лелче от Айтос? Как е възможно, а те харесвах! :gun_bandana:

Някога не беше космата шунда, а една уникална мега звезда, по която едно детенце примираше и си слушаше касетката й Златна рибка. :Vishenka_05:

И все пак, през 2005 като започнах да слушам отново чалга Ванчето си ми стана номер 1, нямаше как иначе... Десислава бързо я измести и оттогава няма промяна при първото място, но за второто се борят няколко имена... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дъжд от листа заваля, покри се земята в бяло,

сякаш букетът запя за сватба, не за раздяла!

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тя Ивана сякаш е кьосе отдолу. :3fdb8960598fa63e:
Ами не се е разкикерила по храсталак и дистанционно никъде все още! :3fdb8960598fa63e:

А ти тихо, че с този подпис и аватар си ми черен пред очите! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Ами не се е разкикерила по храсталак и дистанционно никъде все още! :3fdb8960598fa63e:

С новата визия, мигом трябва да го стори! :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

А ти тихо, че с този подпис и аватар си ми черен пред очите! :feminist_en:

Hahah, защо?

В твоите очи - черен, в нечии други - името ми още личи. :doctor:

Сподели в други сайтове

Hahah, защо?

В твоите очи - черен, в нечии други - името ми още личи. :doctor:

Защото едната е като участничка в гей прайда, а другата - като мумифицирана!

Докато не сложиш госпожата от Айтос, ще си ми все черен! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Бях забравила за тези уникални балади. :Vishenka_05:

Благодаря на Янева,че напомни за тях в темата. :1000 (30):

Моля, радвам се, че много хора си припомнят различни хубави неща от мои теми. Аз харесвам "Никога и никъде" повече!

Райна много ме разочарова. Да спре да дава интервюта или да спазва нещата които казва, че ще реализира.
И двете с Ивана така ни подлъгаха със силни песни през януари... Заслужават един хубав пердах! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Моля, радвам се, че много хора си припомнят различни хубави неща от мои теми. Аз харесвам "Никога и никъде" повече!

И двете с Ивана така ни подлъгаха със силни песни през януари... Заслужават един хубав пердах! :gun_bandana:

Да. Вместо в слаба година да се опитат да си върнат позициите те пак се забиха в кучи гъз. Едната я мързи да работи, другата обикаля през месец света.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Да. Вместо в слаба година да се опитат да си върнат позициите те пак се забиха в кучи гъз. Едната я мързи да работи, другата обикаля през месец света.
А на Райна песента и в дискотеките влезе!

А Ивана, ако продължава така, ще пусна Глория на първото място в класацията си! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

А Ивана, ако продължава така, ще пусна Глория на първото място в класацията си! :gun_bandana:

Да. Като почнат да се оплакват колко скъпи били клиповете. Ми ако имаха идеи може да направят сносен клип за малко пари, но трябва да седнеш и да го мислиш - не всичко да ти се даде готово.

То не е като Глория също да не се изложи с последната си песен, де.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Да. Като почнат да се оплакват колко скъпи били клиповете. Ми ако имаха идеи може да направят сносен клип за малко пари, но трябва да седнеш и да го мислиш - не всичко да ти се даде готово.

То не е като Глория също да не се изложи с последната си песен, де.

О, те защото, милите, са умрели от бедност... Леля е милионерка, простачката! :gun_bandana:

Глория поне дарява хората по градовете с хубави концерти! Нашите какво правят, освен да мислят за гъзовете си?! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А какво мислиш за тази песен?Аз я обожавам! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

О, те защото, милите, са умрели от бедност... Леля е милионерка, простачката! :gun_bandana:

Глория поне дарява хората по градовете с хубави концерти! Нашите какво правят, освен да мислят за гъзовете си?! :mf_surrender:

Честно да ти кажа точно заради това вече се отказах и почти не слушам такава музика. Нито Райна е активна, нито Яница вече ме кефи особено. Само Преслава ми остана, но не е и като тя да не се излага. :1000 (29):

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Много си подхождат двамата, харесват ми като тандем. Цура едно време ми беше в топ 3. :Vishenka_05:

Адашката ти е голяма като теб! :cheers:

Едно време бях луда по :hahaha: "глътнала толкова" :dizzy: И до днес ми е любимата й бърза песен.Обожавам този момент 3:04 ''Искам те толкова...незнам какво да правя.... :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Честно да ти кажа точно заради това вече се отказах и почти не слушам такава музика. Нито Райна е активна, нито Яница вече ме кефи особено. Само Преслава ми остана, но не е и като тя да не се излага. :1000 (29):

Време е да скандализираш и да дойдеш при Десислава. :3fdb8960598fa63e:

BTW, тези дни сметнах, че Райна само от стрийминг има към 6000 продажби на фолклорния албум по SPS критериите на Билборд. Сигурно вече отива към златен статус, а може и да го е стигнал. Очаквам коментар... :D

Сподели в други сайтове

Яни до "Изкушение" беше класа, после какво стана - пропадна! :gun_bandana:

Той и Никола вече не й се кефи толкова. Каза ми, че устата й воняла на кенеф. Едвам издържал да се снимат заедно. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Време е да скандализираш и да дойдеш при Десислава. :3fdb8960598fa63e:

BTW, тези дни сметнах, че Райна само от стрийминг има към 6000 продажби на фолклорния албум по SPS критериите на Билборд. Сигурно вече отива към златен статус, а може и да го е стигнал. Очаквам коментар... :D

Десислава не ме кефи особено. От най-големите ГИКД дори тя ми е най-безразлична. Ивана ми е любимка.

За Райна изобщо не се изненадвам. ''Тежко ми мина младостта'' е най-големия фоклорен хит за последните години. ''Защо пиеш приятеле'' и ''Конче си изведох'' също имат повече от половин милион. ''Гледай ме, гледай'' също върви супер. Това май ще се окаже нейната най-успешна фоклорна ера. За чалгата обаче не мога да кажа същото. Там за съжаление е слаба. Като се замислих само ''Принцеса'' и ''Зле те чувам'' са с добри гледания. ''Нахално хубава'' имаше късмета, че дълго време се появяваше и направи 3,5 милиона, но е далеч от термина хит.

хихихи густоУУУ :1000 (6):

Не се изразих правилно. Все още ме кефи и слушам песните, но ми липсва старата Яница. Искам проект като ''Върнах ти го'' и ''Грешната''. ''Изкушение'' беше топ, но последните два проекта са слаби като за нея.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Десислава не ме кефи особено. От най-големите ГИКД дори тя ми е най-безразлична. Ивана ми е любимка.

За Райна изобщо не се изненадвам. ''Тежко ми мина младостта'' е най-големия фоклорен хит за последните години. ''Защо пиеш приятеле'' и ''Конче си изведох'' също имат повече от половин милион. ''Гледай ме, гледай'' също върви супер. Това май ще се окаже нейната най-успешна фоклорна ера. За чалгата обаче не мога да кажа същото. Там за съжаление е слаба. Като се замислих само ''Принцеса'' и ''Зле те чувам'' са с добри гледания. ''Нахално хубава'' имаше късмета, че дълго време се появяваше и направи 3,5 милиона, но е далеч от термина хит.

Не се изразих правилно. Все още ме кефи и слушам песните, но ми липсва старата Яница. Искам проект като ''Върнах ти го'' и ''Грешната''. ''Изкушение'' беше топ, но последните два проекта са слаби като за нея.

И аз докато й броях гледанията забелязах колко много има и на други фолклорни песни, браво.

А на Яница може би наистина взе да й приключва ерата в А листата, но въпреки това можем да отбележим, че си беше там близо 3 години. Не е one hit wonder, както всички очакваха, евала. Дано все пак да продължи да се старае и току-виж още хитове направила. Искам и нещо по-баладично вече.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...