SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Моля?! Косматата шунда пред сексапилното лелче от Айтос? Как е възможно, а те харесвах! Някога не беше космата шунда, а една уникална мега звезда, по която едно детенце примираше и си слушаше касетката й Златна рибка. И все пак, през 2005 като започнах да слушам отново чалга Ванчето си ми стана номер 1, нямаше как иначе... Десислава бързо я измести и оттогава няма промяна при първото място, но за второто се борят няколко имена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Дъжд от листа заваля, покри се земята в бяло, сякаш букетът запя за сватба, не за раздяла! :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Тя Ивана сякаш е кьосе отдолу. Ами не се е разкикерила по храсталак и дистанционно никъде все още! А ти тихо, че с този подпис и аватар си ми черен пред очите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ами не се е разкикерила по храсталак и дистанционно никъде все още! С новата визия, мигом трябва да го стори! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 С новата визия, мигом трябва да го стори! Да, но гладичка! И за да е различна от Камелот, да замени дистанционното с розов вибратор в ръчичката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 А ти тихо, че с този подпис и аватар си ми черен пред очите! Hahah, защо? В твоите очи - черен, в нечии други - името ми още личи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Hahah, защо? В твоите очи - черен, в нечии други - името ми още личи. Защото едната е като участничка в гей прайда, а другата - като мумифицирана! Докато не сложиш госпожата от Айтос, ще си ми все черен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Бях забравила за тези уникални балади. Благодаря на Янева,че напомни за тях в темата. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Райна много ме разочарова. Да спре да дава интервюта или да спазва нещата които казва, че ще реализира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Бях забравила за тези уникални балади. Благодаря на Янева,че напомни за тях в темата. :1000 (30): Моля, радвам се, че много хора си припомнят различни хубави неща от мои теми. Аз харесвам "Никога и никъде" повече! Райна много ме разочарова. Да спре да дава интервюта или да спазва нещата които казва, че ще реализира. И двете с Ивана така ни подлъгаха със силни песни през януари... Заслужават един хубав пердах! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Моля, радвам се, че много хора си припомнят различни хубави неща от мои теми. Аз харесвам "Никога и никъде" повече! И двете с Ивана така ни подлъгаха със силни песни през януари... Заслужават един хубав пердах! Да. Вместо в слаба година да се опитат да си върнат позициите те пак се забиха в кучи гъз. Едната я мързи да работи, другата обикаля през месец света. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Бях забравила за тези уникални балади. Благодаря на Янева,че напомни за тях в темата. :1000 (30): Аз пък друго ще припомня :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Да. Вместо в слаба година да се опитат да си върнат позициите те пак се забиха в кучи гъз. Едната я мързи да работи, другата обикаля през месец света. А на Райна песента и в дискотеките влезе! А Ивана, ако продължава така, ще пусна Глория на първото място в класацията си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 А на Райна песента и в дискотеките влезе! А Ивана, ако продължава така, ще пусна Глория на първото място в класацията си! Да. Като почнат да се оплакват колко скъпи били клиповете. Ми ако имаха идеи може да направят сносен клип за малко пари, но трябва да седнеш и да го мислиш - не всичко да ти се даде готово. То не е като Глория също да не се изложи с последната си песен, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Да. Като почнат да се оплакват колко скъпи били клиповете. Ми ако имаха идеи може да направят сносен клип за малко пари, но трябва да седнеш и да го мислиш - не всичко да ти се даде готово. То не е като Глория също да не се изложи с последната си песен, де. О, те защото, милите, са умрели от бедност... Леля е милионерка, простачката! Глория поне дарява хората по градовете с хубави концерти! Нашите какво правят, освен да мислят за гъзовете си?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 А на Райна песента и в дискотеките влезе! А Ивана, ако продължава така, ще пусна Глория на първото място в класацията си! А какво мислиш за тази песен?Аз я обожавам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 А какво мислиш за тази песен?Аз я обожавам! Много си подхождат двамата, харесват ми като тандем. Цура едно време ми беше в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 О, те защото, милите, са умрели от бедност... Леля е милионерка, простачката! Глория поне дарява хората по градовете с хубави концерти! Нашите какво правят, освен да мислят за гъзовете си?! Честно да ти кажа точно заради това вече се отказах и почти не слушам такава музика. Нито Райна е активна, нито Яница вече ме кефи особено. Само Преслава ми остана, но не е и като тя да не се излага. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много си подхождат двамата, харесват ми като тандем. Цура едно време ми беше в топ 3. Адашката ти е голяма като теб! Едно време бях луда по "глътнала толкова" И до днес ми е любимата й бърза песен.Обожавам този момент 3:04 ''Искам те толкова...незнам какво да правя.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Честно да ти кажа точно заради това вече се отказах и почти не слушам такава музика. Нито Райна е активна, нито Яница вече ме кефи особено. Само Преслава ми остана, но не е и като тя да не се излага. :1000 (29): Време е да скандализираш и да дойдеш при Десислава. BTW, тези дни сметнах, че Райна само от стрийминг има към 6000 продажби на фолклорния албум по SPS критериите на Билборд. Сигурно вече отива към златен статус, а може и да го е стигнал. Очаквам коментар... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 нито Яница вече ме кефи особено. хихихи густоУУУ :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Яни до "Изкушение" беше класа, после какво стана - пропадна! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Яни до "Изкушение" беше класа, после какво стана - пропадна! Той и Никола вече не й се кефи толкова. Каза ми, че устата й воняла на кенеф. Едвам издържал да се снимат заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Време е да скандализираш и да дойдеш при Десислава. BTW, тези дни сметнах, че Райна само от стрийминг има към 6000 продажби на фолклорния албум по SPS критериите на Билборд. Сигурно вече отива към златен статус, а може и да го е стигнал. Очаквам коментар... Десислава не ме кефи особено. От най-големите ГИКД дори тя ми е най-безразлична. Ивана ми е любимка. За Райна изобщо не се изненадвам. ''Тежко ми мина младостта'' е най-големия фоклорен хит за последните години. ''Защо пиеш приятеле'' и ''Конче си изведох'' също имат повече от половин милион. ''Гледай ме, гледай'' също върви супер. Това май ще се окаже нейната най-успешна фоклорна ера. За чалгата обаче не мога да кажа същото. Там за съжаление е слаба. Като се замислих само ''Принцеса'' и ''Зле те чувам'' са с добри гледания. ''Нахално хубава'' имаше късмета, че дълго време се появяваше и направи 3,5 милиона, но е далеч от термина хит. хихихи густоУУУ :1000 (6): Не се изразих правилно. Все още ме кефи и слушам песните, но ми липсва старата Яница. Искам проект като ''Върнах ти го'' и ''Грешната''. ''Изкушение'' беше топ, но последните два проекта са слаби като за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Десислава не ме кефи особено. От най-големите ГИКД дори тя ми е най-безразлична. Ивана ми е любимка. За Райна изобщо не се изненадвам. ''Тежко ми мина младостта'' е най-големия фоклорен хит за последните години. ''Защо пиеш приятеле'' и ''Конче си изведох'' също имат повече от половин милион. ''Гледай ме, гледай'' също върви супер. Това май ще се окаже нейната най-успешна фоклорна ера. За чалгата обаче не мога да кажа същото. Там за съжаление е слаба. Като се замислих само ''Принцеса'' и ''Зле те чувам'' са с добри гледания. ''Нахално хубава'' имаше късмета, че дълго време се появяваше и направи 3,5 милиона, но е далеч от термина хит. Не се изразих правилно. Все още ме кефи и слушам песните, но ми липсва старата Яница. Искам проект като ''Върнах ти го'' и ''Грешната''. ''Изкушение'' беше топ, но последните два проекта са слаби като за нея. И аз докато й броях гледанията забелязах колко много има и на други фолклорни песни, браво. А на Яница може би наистина взе да й приключва ерата в А листата, но въпреки това можем да отбележим, че си беше там близо 3 години. Не е one hit wonder, както всички очакваха, евала. Дано все пак да продължи да се старае и току-виж още хитове направила. Искам и нещо по-баладично вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари