Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Луда по Сашо ще си остана,

макар да мрази той Ивана!

Луда по Сашо, дори да зная,

с космати пички, че играе...

Луда по Сашо ще си остана,

макар да ненавиждам Кама!

Луда по Сашо, дори когато

не се съблича цяло лято!

:1000 (6): :phpgrin2: :happyppl:

Очарован съм :D

Само, че цяло лято съм съблечен, поправи се !! :*

Сподели в други сайтове

И трите са нищо пред:

Не мисля. Черен сняг е кавър , а и не постигна особен успех. Не издържам си е с марката ДС, но е поп а не фолк балада. Трудно ми е да сравнявам баладите на Деса. Различни са като цяло една от друга и в отделните периоди ми се променят предпочитанията. Пред Не Издържам бих избрал Лъжа. Любимата ми поп балада на Деса. Пред Черен сняг бих слушал Следи от сълзи. Не можеш да кажеш, че едните са нищо пред другите. Дори ти харесваш по слабите и за мен балади. До вкус е :)

image.png

Сподели в други сайтове

Не мисля. Черен сняг е кавър , а и не постигна особен успех. Не издържам си е с марката ДС, но е поп а не фолк балада. Трудно ми е да сравнявам баладите на Деса. Различни са като цяло една от друга и в отделните периоди ми се променят предпочитанията. Пред Не Издържам бих избрал Лъжа. Любимата ми поп балада на Деса. Пред Черен сняг бих слушал Следи от сълзи. Не можеш да кажеш, че едните са нищо пред другите. Дори ти харесваш по слабите и за мен балади. До вкус е :)

За мен тая е топа.

Иначе от към балади наиситна е трудно да се избере при Деса.

Сподели в други сайтове

Очарован съм :D

Само, че цяло лято съм съблечен, поправи се !! :*

Докато не видя и не пипна, не вярвам... :3fdb8960598fa63e:

"Черен сняг" е с по-хубав клип, по-добър текст, по-прочувствено изпълнение. Не ме е еня какъв успех е постигнала - притежава всички необходими компоненти за топ балада!

"Не издържам" стана супер популярна и без клип, там звучи като западна звезда. "Лъжа" е някаква елементарна песен, в която повтаря едно и също. Знаеш мнението ми за "И това ще преживея". Хайде, "В друг живот", макар и със скапан текст, поне е интересна като звучене и има сносен клип.

Янева, кога ще има нова песен в нереализираните?
Чакам още някой да се отчете с вот за песента на Кали.

Сподели в други сайтове

Ще гледаш и ще пипаш като хипнотизирана, ала лелча във "Второто хубаво" при вида на мъжа с плочките :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Хайдеее, давай я, виж че Калито не предизвика много интерес. Дали е заради изпълнителката или самата песен?

Кали няма фенска маса, правят я определени песни, които й станаха хитове според мен. И понеже тези дни говорихме за "старата" генерация на фолка и тя е от този период, но топ не е била никога. Има няколко песни които харесвам, включително и от по-новите, но не ми е любимка.

И като споменах Кали, някога си мислех, че кака ни Кели е с този ник, защото е фен на Кали и Преса... :1000 (10): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Песента на Кали, която предложих е чудна, с интересен текст и мелодия на най-големият бг композитор!

Просто тук се харесват разни "пеещи" телетъбиси, "гъзарки"! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

"Черен сняг" е с по-хубав клип, по-добър текст, по-прочувствено изпълнение. Не ме е еня какъв успех е постигнала - притежава всички необходими компоненти за топ балада!

"Не издържам" стана супер популярна и без клип, там звучи като западна звезда. "Лъжа" е някаква елементарна песен, в която повтаря едно и също. Знаеш мнението ми за "И това ще преживея". Хайде, "В друг живот", макар и със скапан текст, поне е интересна като звучене и има сносен клип.

Ами значи съм елементарен, щом ми допадат най елементарните и балади :р

Да, Черен сняг е много добра песен, но не е емблема. Иначе аз я преоткрих 2 години след излизането и. Не издържам си стана хит и без клип. И по риалити я пяха, и лайфове си пускаха плеймейтки как я пеят. Емблема е за Деса в периода 2008-2014.

Но Следи от сълзи, Лъжа и И това ще преживея са ми лични и на сърце. Това е Десата, която харесвам.

Периодите, в които Деса ми беше в топа!

Обожавам я в периода на Не е илюзия. Направо беше като българската Агилера. Сега с тези килограми пак е бг Агилера.

Другите две са далеч от предпочитанията ми. Сред най малко слушаните песни на Деса от мен. Особено страсти ми е в топ 3 за най безлична и дразнеща песен. Хит ли е била?

Сега пък ми излезе и Истинска нощ. Тя става ама не е връх за Деса. Странна песен е, ама Деса е страшна мацка в клипа

image.png

Сподели в други сайтове

Сред най малко слушаните песни на Деса от мен. Особено страсти ми е в топ 3 за най безлична и дразнеща песен. Хит ли е била?

Сега пък ми излезе и Истинска нощ. Тя става ама не е връх за Деса. Странна песен е, ама Деса е страшна мацка в клипа

Да, беше някакъв досаден хит. То по онова време ако се беше записала как се орига, пак щеше да стане хит.

Тя я издаде с клип малко, след като се върна от Америка, и вече беше родила. Публиката - гладна за нея. И песента се врътна стабилно. И аз мисля, че е един от най-слабите й сингли.

"Истинска нощ" е топ!

Сподели в други сайтове

Между другото се оказа , че Пресли дори не е и втория изпълнител гостувал в Гранд от Пайнер. Екстра Нина е втория. Гостувала е с Бобан Здравкович когато имаха дует.

image.png

Сподели в други сайтове

Да, беше някакъв досаден хит. То по онова време ако се беше записала как се орига, пак щеше да стане хит.

Тя я издаде с клип малко, след като се върна от Америка, и вече беше родила. Публиката - гладна за нея. И песента се врътна стабилно. И аз мисля, че е един от най-слабите й сингли.

"Истинска нощ" е топ!

И Страсти и Горещи страсти са ужасни и блудкави.

От онзи период към днес важи най много Птица скитница. Хората я знаят, един от най силните приеми по участия. Емилия също често я пее. Дори към днешна дата по добре я пее и от Деса :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Какви "Страсти", Слави? Публикувала съм "Синя птица" - обожавам дебюта на Деса, тогава пееше толкова наивно и сладко, толкова хубава музика на Тончо Русев има това парче, толкова безгрижни дни съм имала с тази касетка!

"Истинска нощ" - манията по Деса през 2002 година с албума "Мистерия" и другите любими "Ще те върна", "Като бряг и вълна", "Птица-скитница", толкова романтичен период!

И "Не е илюзия" - Деса като жена, която може да пее много други стилове в една интересна еклектика.

Сподели в други сайтове

И Страсти и Горещи страсти са ужасни и блудкави.

Подкрепям. Но хората през 2000 бяха абсолютни селтаци, все още ненамерили място в новия век, и се кефеха на такива азаНъ-мазАнъ песньовки. А сега заради новия досаден клубен саунд ми липсват и се увличам по "Слончето Раму". "Горещи страсти" беше някакъв много голям хит, късаха я по радиата, на концерта "10 години Пайнер" в Пловдив я пя и хората се побъркаха.

Сподели в други сайтове

Между другото се оказа , че Пресли дори не е и втория изпълнител гостувал в Гранд от Пайнер. Екстра Нина е втория. Гостувала е с Бобан Здравкович когато имаха дует.

Айде да се спрете всичките, че през 2001 година Кама беше в Гранд да си пее дуета с Дуле Ресавац, а после има и корица на "Сабор" с Бобан Здровкович. :gun_bandana:

Деса стартира от 20 ти участията.

Да, да видиш ти и даже откъде ще започне.... :whistling:

9350948v.jpg

Сподели в други сайтове

Стартира в Мегами в София, скъпи! :3fdb8960598fa63e:

Знаеш ли какво скъпа, през оная работа ми е къде стартира валамето. Знами само, че вече е убийствено ясно, че Деса е тотално фалирала, щом се връща толкова бързо, а дрънка доста време, че ще почива цяла година. Нали, аз който я познавам каква е от много години не съм изненадан, но явно други ще са. Само чакам сега да ми кажат, че при нас пеели за по 2500, както сдуханите "десови" лаеха миналата година, когато Кама беше при нас на същото басейнче. Не че нещо, но освен измамата на абитурентите с Райна и преместването и в друг ден, миналата седмица тук беше и мадам Алисия, която нищо особено не предложи. Та да видим Деса какво ще покаже...

Сподели в други сайтове

Знаеш ли какво скъпа, през оная работа ми е къде стартира валамето. Знами само, че вече е убийствено ясно, че Деса е тотално фалирала, щом се връща толкова бързо, а дрънка доста време, че ще почива цяла година. Нали, аз който я познавам каква е от много години не съм изненадан, но явно други ще са. Само чакам сега да ми кажат, че тук при нас пеели за по 2500, както сдуханите "десови" лаеха миналата година, когато Кама беше при нас на същото басейнче. Не че нещо, но освен измамата на абитурентите с Райна и преместването и в друг ден, миналата седмица тук беше и мадам Алисия, която нищо особено не предложи. Та да видим Деса какво ще покаже...
Ами спрете да каните буфосинхринисти като Алисия и си поканете леля ви Ваня на басейна, да се изтипоса с нов бански и нови форми и да ви направи шоуто, както само тя си може! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Любимата ми песен на Сторарчо е в Нереализираните!

Очаквам активност! :3fdb8960598fa63e:

Тази песен направо я бях забравила, а много добра. Текста е страхотен. Защо сега Тони не прави такива песни? :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ами спрете да каните буфосинхринисти като Алисия и си поканете леля ви Ваня на басейна, да се изтипоса с нов бански и нови форми и да ви направи шоуто, както само тя си може! :3fdb8960598fa63e:

Деса и Райна буфосинхронистки ли са като идват? :1000 (29): Значи, като го знам този дребен измамник Митко (на снимката с Алисия), как се молеше миналата година на Сашка "Ангелчето" да му уреди най-големите звезди за по 4000-4500, а Пайнера ги пише на по 6000-7000, а някои идват все си мисля, че пенсионера в Димитровград скоро няма да пусне Ивана на такова място. Виж на панаира може, но баш Ивана, дето се циганчи за превоз, хотели и т.н. трудно ще стъпи при този. Най-смешно ми стана как такива като тоя, с които е пълно из България се молят като някакви сливи за цени надолу, а после като си погледнат приходите мълчат, щото неудобно.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...