Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Фокс, Деса на 20-ти е в Плаза, на 21-ви в Мегами, на 23-ти на това дето ти го рекламираш. Не знам дали е фалирала, но започва ударно- всеки ден участие... :3fdb8960598fa63e:

Плюс това тя почти си я реализира едната година майчинство. Спря участията в края на август и ги започва в края на юни- около 10 месеца, доста повече от други колежки. И от този период половин година си гледа бебето.

А какво стана с твоята теория, че била преметнала Митака и не била на договор? :whistling:

Сподели в други сайтове

Какви "Страсти", Слави? Публикувала съм "Синя птица" - обожавам дебюта на Деса, тогава пееше толкова наивно и сладко, толкова хубава музика на Тончо Русев има това парче, толкова безгрижни дни съм имала с тази касетка!

"Истинска нощ" - манията по Деса през 2002 година с албума "Мистерия" и другите любими "Ще те върна", "Като бряг и вълна", "Птица-скитница", толкова романтичен период!

И "Не е илюзия" - Деса като жена, която може да пее много други стилове в една интересна еклектика.

Аз не слушам албумите Нямам проблеми и Ези тура. Липсват ми балади и модерни парчета. Май само Любов на сън и Върни радостта ми към днешна дата бих си ги пуснал. А и на трака Нямам проблеми се кефя. Чудя се защо не е станал мегахерца през 98. ДЕСА е много палава и неадекватна в клипа .ПРИ мен симпатията дойде първо 2000 с Жадни за любов, Завинаги и Бели нощи. А вече ми се затвърди с Две сърца и наградите на Планета , на които беше ощетена за сметка на дотогавашната ми любимка Камелия. Но кама ми бе любимка не повече от 6 месеца покрай Искаш да се върна. Преди това слушах РНБ рекърдс и снайпер рекърдс.

image.png

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Янева е права, че степента на окосмяване на мъжа е до голяма степен свързана с нивата на тестостерон.

Забелязали ли сте, че преди 15-20 години момчетата и мъжете бяха по-окосмени, а сега не толкова. Познайте на какво се дължи. Творят ни с храната...

Не, забелязвам обратното. Може би преди повече се епилираха като истински педали.

Сподели в други сайтове

Не визирах мъже, които целенасочено се обезкосмяват.

Космите освен от нивата на тестостерон се влияят от наследственост и гени. Има по-окосмени етноси като анадалоските турци примерно.

Ако не си забелязал масовата епидемия от депресии, нервност, напрегнатост и паник атаки в хората в последните 10 години, явно живееш в друга държава. Всичко това се определя от невротрансмитерите и хормоните в човешкото тяло. Нещо в новия начин на живот им ебава майката, особено на по-податливите хора..

Хората, които живеят на село примерно и ядат храна собствено производство изглеждат по-добре и са по-щастливи.

Не казвам, че са само хормоните (в пилешкото месо), антибиотиците (в месото като цяло) и различните химии, които слагат в храните. Може да са намесени и електромагнитните лъчения от безжичния и мобилния Интернет.

Твърдят, че замърсяването в днешни дни е баснословно, а преди 100г., всички возила са отделяли в пъти по-вредни емисии. Това което казвам е, че много от информацията, която достига до нас е силно преувеличена и е с цел да влияе на масите.

Като старите хора и тн живеят по-добре, защо 90% от 40+ оплешивяват. Не са имали безжичен Интернет, нито кой знае какви лъчения, химии и вредно хранене?

Освен това, хората на село живеят мизерно и посредствено. Затова и смъртността е по-висока, както и заболяванията на костната система. Статистиките го казват. Жителите на градовете имат средно с 5-10 години по-дълъг живот. Хората в провинцията се хранят неправилно - мазно, пържено, пикантно... твърде сладко... киселинност дето нищо чудно им бута алкално-киселинния баланс, с което си обяснявам ставните им проблеми. Освен че и бъхтят на нивата.

И Гери-Никол пръсна с нелоша песен... :whistling: Къде са топ имената в чалгата? Нещо ще чуем ли от тях или си пазят нещо за есента?

Сподели в други сайтове

Тази песен направо я бях забравила, а много добра. Текста е страхотен. Защо сега Тони не прави такива песни? :gun_bandana:
Отново припомних нещо ударно!

Тони сега е нагушен с пари и прави песни, колкото да не заспи. Иначе тогава, когато е записвал "Пътища" и другите добри песни за този албум, той страдаше от комплекс, че е недооценен, защото бе пренебрегван заради истерията по Азис няколко години (от 2002 до 2006). Доста напъна той през 2005 с "Грешница" и "За една жена", после "Ти от Рая ли дойде", за да дойде вече голямото признание с "Това сме ние" и "2, 3, 4" и наградите за певец пак да завалят в неговия двор. Сега като че ли кротна, почувства се оценен и се успокои, което е лошо. А може би и държи да налага далеч по-смотаните си синове.

Деса и Райна буфосинхронистки ли са като идват? :1000 (29): Значи, като го знам този дребен измамник Митко (на снимката с Алисия), как се молеше миналата година на Сашка "Ангелчето" да му уреди най-големите звезди за по 4000-4500, а Пайнера ги пише на по 6000-7000, а някои идват все си мисля, че пенсионера в Димитровград скоро няма да пусне Ивана на такова място. Виж на панаира може, но баш Ивана, дето се циганчи за превоз, хотели и т.н. трудно ще стъпи при този. Най-смешно ми стана как такива като тоя, с които е пълно из България се молят като някакви сливи за цени надолу, а после като си погледнат приходите мълчат, щото неудобно.
Не се циганчи, а си иска жената! Разбира се, че ще си има изисквания, това да не е Ася Дойчева, или някоя друга смотанячка и бездарница! Това все пак е мега звезда, ало! :3fdb8960598fa63e:

Ако дойде на панаира, да разкажеш подробно и безпристрастно!

Аз не слушам албумите Нямам проблеми и Ези тура. Липсват ми балади и модерни парчета. Май само Любов на сън и Върни радостта ми към днешна дата бих си ги пуснал. А и на трака Нямам проблеми се кефя. Чудя се защо не е станал мегахерца през 98. ДЕСА е много палава и неадекватна в клипа .ПРИ мен симпатията дойде първо 2000 с Жадни за любов, Завинаги и Бели нощи. А вече ми се затвърди с Две сърца и наградите на Планета , на които беше ощетена за сметка на дотогавашната ми любимка Камелия. Но кама ми бе любимка не повече от 6 месеца покрай Искаш да се върна. Преди това слушах РНБ рекърдс и снайпер рекърдс.
Много пропускаш - "Покорителка", "Една нощ", "Синя птица" - разкошни тракове! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Отново припомних нещо ударно!

Тони сега е нагушен с пари и прави песни, колкото да не заспи. Иначе тогава, когато е записвал "Пътища" и другите добри песни за този албум, той страдаше от комплекс, че е недооценен, защото бе пренебрегван заради истерията по Азис няколко години (от 2002 до 2006). Доста напъна той през 2005 с "Грешница" и "За една жена", после "Ти от Рая ли дойде", за да дойде вече голямото признание с "Това сме ние" и "2, 3, 4" и наградите за певец пак да завалят в неговия двор. Сега като че ли кротна, почувства се оценен и се успокои, което е лошо. А може би и държи да налага далеч по-смотаните си синове.

Мисля че беше казал, че няма да набляга вече толкова много на кариерата си за да даде път на синовете си, че той си бил минал неговия миг на слава, нещо такова. Не се сещам в кое предаване го беше казал, или го четох в сайт. Явно наистина така е решил да прави, което е жалко.

Сподели в други сайтове

Мисля че беше казал, че няма да набляга вече толкова много на кариерата си за да даде път на синовете си, че той си бил минал неговия миг на слава, нещо такова. Не се сещам в кое предаване го беше казал, или го четох в сайт. Явно наистина така е решил да прави, което е жалко.
Чеп за зеле не става от синовете му, цял живот ще си останат бащини синковци!

Тази песен знаеш ли я?

Сподели в други сайтове

Хората в провинцията се хранят неправилно - мазно, пържено, пикантно... твърде сладко... киселинност дето нищо чудно им бута алкално-киселинния баланс, с което си обяснявам ставните им проблеми. Освен че и бъхтят на нивата.

Че пикантното е супе, по.езно! Super polezno!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Сашо, как си могъл да дадеш двойка на тази смислена песен, с това хубаво изпълнение? :gun_bandana:

С теб наистина разбираме и усещаме музиката по коренно различен начин!

И още не съм видяла събличаш ли се лятото...

Изобщо днес черните ти точки станаха твърде много!

Сподели в други сайтове

Че пикантното е супе, по.езно! Super polezno!

Всяко нещо, с което се прекалява не е полезно.

Иначе да - разширява съдовете, добре е при разширени вени, но пък е противопоказно при язви и други стомашно-чревни проблеми.

Сподели в други сайтове

Чеп за зеле не става от синовете му, цял живот ще си останат бащини синковци!

Тази песен знаеш ли я?

Да, знам я. Много е добра, но и тя остана не особено реализирана. От албума "За една жена" е нали?

Аз пък харесвам синовете му. Фики в началото ми харесваше повече, сега "Аз измръзнах" е добра песен, не ти ли харесва? Вече открих и Емрах, даже се надявам да издаде нещо самостоятелно скоро, дуета с Емилия е хит и ми е много любима.

Сподели в други сайтове

Всяко нещо, с което се прекалява не е полезно.

Иначе да - разширява съдовете, добре е при разширени вени, но пък е противопоказно при язви и други стомашно-чревни проблеми.

Ако язвите вече са на.ице Със сигу,ност не ги п,ичинява .ютото! То е супе, по.езно

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Твърдят, че замърсяването в днешни дни е баснословно, а преди 100г., всички возила са отделяли в пъти по-вредни емисии. Това което казвам е, че много от информацията, която достига до нас е силно преувеличена и е с цел да влияе на масите.

Като старите хора и тн живеят по-добре, защо 90% от 40+ оплешивяват. Не са имали безжичен Интернет, нито кой знае какви лъчения, химии и вредно хранене?

Освен това, хората на село живеят мизерно и посредствено. Затова и смъртността е по-висока, както и заболяванията на костната система. Статистиките го казват. Жителите на градовете имат средно с 5-10 години по-дълъг живот. Хората в провинцията се хранят неправилно - мазно, пържено, пикантно... твърде сладко... киселинност дето нищо чудно им бута алкално-киселинния баланс, с което си обяснявам ставните им проблеми. Освен че и бъхтят на нивата.

И Гери-Никол пръсна с нелоша песен... :whistling: Къде са топ имената в чалгата? Нещо ще чуем ли от тях или си пазят нещо за есента?

А да ти е хрумвало, че преди 100 години е имало 5 возила на 1000 човека, а сега са 800 на хиляда?

Какви стари хора, казах, че хората, които живеят на село са по-щастливи и се хранят с натурална храна, необработена с антибиотици, хормони и Е34030...

Ти автоматично прие, че щом говоря за село, визирам стари хора. Ми аз имам приятелка на 29 години, която работи в кол център в Пловдив, но се изнесе на село и се чувства много по-добре. И изглежда по-добре от преди.

Смъртността в селата е по-висока, защото там дялът на 65+ годишни хора е в пъти по-голям от дялът им в градовете. Това изкривява статистиката. Друга основна причина е по-трудния достъп до медицински услуги. Не мога да повярвам, че се налага да обяснявам тези неща точно на теб.

Това кой как се храни вече е въпрос на лични предпочитания, обща култура и интелект.

Сподели в други сайтове

Ако язвите вече са на.ице Със сигу,ност не ги п,ичинява .ютото! То е супе, по.езно

Вчера ядох люти чушки. Днес имам язва на гъзъ. Проклети да са!

Сподели в други сайтове

Вчера ядох люти чушки. Днес имам язва на гъзъ. Проклети да са!

Вчера ядох пилешко. Днес заглеждах гаджето на най-добрата си приятелка. Проклето да е!

Сподели в други сайтове

Вчера ядох пилешко. Днес заглеждах гаджето на най-добрата си приятелка. Проклето да е!

Не знам дали не иронизираш, но процентът на гейове, бисексуални и откровено женствени мъже е в пъти по-голям от преди 20 години, да речем. А отпреди 50 години сигурно още повече. Къде откриваш причината в това? Че по комунизма са се спотайвали?

Сподели в други сайтове

Не знам дали не иронизираш, но процентът на гейове, бисексуални и откровено женствени мъже е в пъти по-голям от преди 20 години, да речем. А отпреди 50 години сигурно още повече. Къде откриваш причината в това? Че по комунизма са се спотайвали?

Естествено. Табуто около хомосексуализма започва бавно, но сигурно да изчезва. Хората осъзнават, че сексуалността не е черно-бяла и експериментират, в което няма нищо лошо. Иначе тези статистики не знач откъде ги вадиш, невъзможно е да се направи точно изчисление колко процента от населението не е хетеро, камо ли в колко пъти е повече отпреди години. Кой точно ще си признае в години, когато да си гей се е водило болест, ХИВ се е водил “ракът на гейовете” и т.н. Обществото прогресира и с него нормалните неща излизат наяве.

Сподели в други сайтове

Естествено. Табуто около хомосексуализма започва бавно, но сигурно да изчезва. Хората осъзнават, че сексуалността не е черно-бяла и експериментират, в което няма нищо лошо. Иначе тези статистики не знач откъде ги вадиш, невъзможно е да се направи точно изчисление колко процента от населението не е хетеро, камо ли в колко пъти е повече отпреди години. Кой точно ще си признае в години, когато да си гей се е водило болест, ХИВ се е водил “ракът на гейовете” и т.н. Обществото прогресира и с него нормалните неща излизат наяве.

Не е така.

Айде тук в нашия форум сме ясни, че сигурно едно 85% сме обратни.

Обаче. Отиди във форума skyscrapercity.com. Това е форум за инвестиции, строителство, инфраструктурно развитие - все мъжки теми. В Рама ясно, че педалите залитаме по някви т.нар. Диви, но там е мъжкарски форум. Отиди на българската секция и се поразрови - има анкета "Каква е сексуалната ви ориентация?"

Ами аз паднах, като видях резултатите. Близо една трета от всички анкетирани бяха посочили, че са или хомо, или бисексуални. Близо една трета, брат, в мъжкарски форум! Анкетата, разбира се, е анонимна - тоест няма го моментът на "Какво ще си помислят хората?"

Какво искаш да ми кажеш, че повремето на комунизма, една трета от българските мъже редовно са коленичели да въртят свирки на човек от същия пол? Няма как да го повярвам.

Освен това, ти си гей, вярвам, знаеш как да усетиш дали някой носи гейското у себе си. Ами огледай се за какви женственяци става въпрос по улиците, за какви походки, за какви маниери и физиономийки. Това няма как да се скрие! Дори и повреме на комунизма. Това си ти идва от вътре. А не беше толкова масово преди 15-20 години.

Има нещо друго освен падането на табутата. Убеден съм.

Сподели в други сайтове

Прекратете микса между предаванията "Здраве" и "Бразди" и да чуете "Пътища" на Тунчер, за да гласувате в моята тема! :3fdb8960598fa63e:

Темата е много по-интересна от онзи с рошавите пръсти. Много обичаш да даваш наклон на хората. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Въй,въй,и аз веднъж да съм съгласен с Дюрекса.В днешно време педалите наистина са изключително много.Според мен това е някакъв план за намаляване на населението на Земята.По малко хетеро мъже= на по-малко деца.

Сподели в други сайтове

Въй,въй,и аз веднъж да съм съгласен с Дюрекса.В днешно време педалите наистина са изключително много.Според мен това е някакъв план за намаляване на населението на Земята.По малко хетеро мъже= на по-малко деца.

Именно. И то вече се случва. Раждаемостта в модерните държави, които се контролират от един определен кръг хора (.......) вече падна драстично. Жените не могат да си намерят свестен мъж в наши дни.

Сподели в други сайтове

Именно. И то вече се случва. Раждаемостта в модерните държави, които се контролират от един определен кръг хора (.......) вече падна драстично. Жените не могат да си намерят свестен мъж в наши дни.

Явно са решили,че тровенето на почвата с химикали става твърде бавно и сега са го обърнали на педерастия. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Темата е много по-интересна от онзи с рошавите пръсти. Много обичаш да даваш наклон на хората. :3fdb8960598fa63e:
Къде е Фаст да внесе яснота по въпроса за кой точно раздел на форума е тази "интересна" тема?! :3fdb8960598fa63e:

Жените не могат да си намерят свестен мъж в наши дни.
Има тук един, който много си става, но е чак във Варна, пък и харесва една тотална бездарница, та не знам как ще се разберем! :whistling:
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...