xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Много ти отива да се правиш на малоумен. Никога не са се изявяли като Сахара в българските си чалга песни, знаеш го много добре. Сахара беше името на дуетната им формация за чужбина. Там пускаха поп парчета. Тук защо не пише "Сахара"? Приятно пътуване към Девня! Да не съм ги качвал аз клипчетата,че да ти кажа? Важното е,че направих на пух и прах глупавия ти аргумент,че използвали името Сахара само за чуждоезични песни като ти показах песен на български с такова име и отново създадох скандал за Принцеса Андреа Откривателката! Работа в Девня нямам,не искам да ти отнема работното място.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Престанете да отричате успехите на Галена. Много е дразнещо. Добре, че излезе "Не се изтриваш" та да видим и ние хит в последните години. И малко да си вдигнем главите. То май някои не са ги навеждали де ... ама тва е друг въпрос. :1000 (29): Защо толкова държите Преслава да е все номер 1? Та тя точно заради такива фенове като вас, си плю на цялата дискография и име. И в световен мащаб няма вечни номер 1. Лидер си няколко години и после идват други. Естествено, като те изместят, не е задължително да изпаднеш в 10-та глуха. Много изпълнители продължават да са актуални, да държат ниво, да оцелват хитачки и да оглавяват класации. Превръщат се в легенди и се нареждат до най-големите. Без да бъдат постоянно натрапвани и определяни като номер 1. Тва са супер тъпотии. Всеки изпълнител има свой пик, който рано или късно отминава. На Преслава мина отдавна. Тя успя да се задържи сред актуалните имена, което означава, че е голям изпълнител, а не някво временно явление. Точно по тва се познава кой наистина е бил любимец номер 1 на народа. Преслава и Деси Слава са достатъчно ярък пример. Дори след най-силните им години, успяват да си го мерят и с "новите" лидерки и да са в топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 :roll1: Размазвай! Преси тази година дали ще се нареди сред топ 3? Емилия, Анелия и Емануела са с по-големи хитове от нея. А предстои завръщане на Деса и дуета на Галя и Цвета Тихо, че май и Лорена ще се окаже с по-голям хит от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Да не съм ги качвал аз клипчетата,че да ти кажа? Важното е,че направих на пух и прах глупавия ти аргумент,че използвали името Сахара само за чуждоезични песни като ти показах песен на български с такова име и отново създадох скандал за Принцеса Андреа Откривателката! Работа в Девня нямам,не искам да ти отнема работното място.. Пич, малоумен си и хората ти се смеят. Нито един в момента не е на твоето мнение тук. Всички знаят, че в България чалга хитовете на Андреа си бяха с нейното име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тихо, че май и Лорена ще се окаже с по-голям хит от нея. Възможно е, вече се случи няколко пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Преслава все още не е пуснала лятната си песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Пич, малоумен си и хората ти се смеят. Нито един в момента не е на твоето мнение тук. Всички знаят, че в България чалга хитовете на Андреа си бяха с нейното име. Пич,за пореден път ти казвам че ми дреме на оная работа кой е съгласен с мен и кой не е,аз да не се казвам господин Дюрекс,живеещ за мнението на хората в Рамания и в самата нея.Прави си изводите кой е малоумния. Не можеш да ми обориш аргумента и това е то.По-добре млъкни и стига се мъчи. Много ясно,че хитовете й в България ще са свързани с нейното име,нали е българска певица,но ти показах,че по времето когато Андреа беше на върха песните им са изписвани и с техните имена,и с името на тандема им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Как няма да му се смеем на тоя идиот. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Аз съм топ,топ,топ прая всички компот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Аз съм топ,топ,топ прая всички компот! По-скоро си само компот. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 По-скоро си само компот. :1000 (30): По-добре компот,отколкото вкисната боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 :1000 (29): Току-виж беше хванало дикиш. Той по това време имаше завиден бюст. Имал е пищни форми и не ги е използвал в защита на мега звездата?! И после изтъква, че бързо слязла от трона кралица Калудова... А е можел спокойно да причака и Пресли в тъмно кьоше до някоя дискотека и да я задуши в бюста си! Тогава за Ванча нямаше да има никакъв проблем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Пич,за пореден път ти казвам че ми дреме на оная работа кой е съгласен с мен и кой не е,аз да не се казвам господин Дюрекс,живеещ за мнението на хората в Рамания и в самата нея.Прави си изводите кой е малоумния. Не можеш да ми обориш аргумента и това е то.По-добре млъкни и стига се мъчи. Много ясно,че хитовете й в България ще са свързани с нейното име,нали е българска певица,но ти показах,че по времето когато Андреа беше на върха песните им са изписвани и с техните имена,и с името на тандема им. Ти си малоумния, естествено. Винаги си се доказвал като изключителен тЪпир и не съм ти го казвал само аз. В комбинация с това, че си грозничък и зъбатичък, нещата съвсем не са на добре. Не се учудвам, че повечето ти коментари излъчват злост. Аргументът ти дори не е аргумент по простата причина, че говорехме за попфолк проектите им България - от Пайнер никога не биха допуснали да се изпише "Сахара" и никога не се е изписвало това име тук. За това ставаше въпрос. Това, че Кости е решил в неговия си канал да сложи възможно най-много тагове и думички, за да привлече по-голяма аудитория е съвсем друга тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 По-скоро си само компот. :1000 (30): Лъжа ли се или Лорена е направила към 60К за четвъртият ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 ХИТЪТ НА ПРОЛЕТТА ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Престанете да отричате успехите на Галена. Много е дразнещо. Добре, че излезе "Не се изтриваш" та да видим и ние хит в последните години. И малко да си вдигнем главите. То май някои не са ги навеждали де ... ама тва е друг въпрос. :1000 (29): Защо толкова държите Преслава да е все номер 1? Та тя точно заради такива фенове като вас, си плю на цялата дискография и име. И в световен мащаб няма вечни номер 1. Лидер си няколко години и после идват други. Естествено, като те изместят, не е задължително да изпаднеш в 10-та глуха. Много изпълнители продължават да са актуални, да държат ниво, да оцелват хитачки и да оглавяват класации. Превръщат се в легенди и се нареждат до най-големите. Без да бъдат постоянно натрапвани и определяни като номер 1. Тва са супер тъпотии. Всеки изпълнител има свой пик, който рано или късно отминава. На Преслава мина отдавна. Тя успя да се задържи сред актуалните имена, което означава, че е голям изпълнител, а не някво временно явление. Точно по тва се познава кой наистина е бил любимец номер 1 на народа. Преслава и Деси Слава са достатъчно ярък пример. Дори след най-силните им години, успяват да си го мерят и с "новите" лидерки и да са в топа. В чалгата от години няма някоя която да е безспорна номер 1 ... виж че от много години топ 5 се оформя от едни и същи имена, които си разменят позициите, в зависимост от това коя направи по-голям хит за момента. Пикът на Галена беше 2013, но след това - нищо общо с онези пикове, които имаха Глория, Ивана, Преслава - поне 3-4 години доминация, да закриват концерти, публиката да е в еуфория и т.н. От 2013 до сега, освен Галена, всяко друго топ име се отчитало поне с по няколко хита - и Преслава, и Анелия, и Джена, и Емануела, и Деса ... и други. Освен това липсата на нови имена направи така да има незаменими хора в топа - Преслава и Анелия ще направят 15 години там. Искам да кажа, че структурата, която беше едно време вече се разми. Отпадането на наградите също има значение - именно там канонизираха и промиваха мозъци. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Лъжа ли се или Лорена е направила към 60К за четвъртият ден? Отивай да риплейваш, че съм пред нервна криза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Отивай да риплейваш, че съм пред нервна криза Все още си чакам мастера и обложката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Преслава все още не е пуснала лятната си песен. И като я пусне кво? Тръпнем да я обявим за новата стара лидерка ли? Преслава и Деси Слава са най-големите в тоя жанр. Все още са актуални. Тва трябва да ни е достатъчно. Видяхме как Глория и Ивана изпаднаха след няколко силни годинки на сцената. Тва е показателно за вечната ни драма кой е по-по-най. И трябва да сме доволни. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ти си малоумния, естествено. Винаги си се доказвал като изключителен тЪпир и не съм ти го казвал само аз. В комбинация с това, че си грозничък и зъбатичък, нещата съвсем не са на добре. Не се учудвам, че повечето ти коментари излъчват злост. Аргументът ти дори не е аргумент по простата причина, че говорехме за попфолк проектите им България - от Пайнер никога не биха допуснали да се изпише "Сахара" и никога не се е изписвало това име тук. За това ставаше въпрос. Това, че Кости е решил в неговия си канал да сложи възможно най-много тагове и думички, за да привлече по-голяма аудитория е съвсем друга тема. Миличък,за пореден път доказа колко ти е капацитета.Слави с право ти каза,че не се вписваш дори в интелекта на средностатическия българин.Пак ти казвам,че тук във форума никъде не съм видял мои снимки,а само жалките опити на Дукесата да ме изкара плондер като нея. Нито имам излишни килограми,нито проблеми със зъбите съжалявам.Пък и човек,който си прави по 100 профила в фб да ме коментира някак не върви.Послесно Даниел или Страшимир /или нещо подобно/ се казваш? Явно пак са Ви свършили аргументите,господин Дюрекс,че нападате на лична основа. Канала на Кости беше много по-развит от този на Пайнер преди,неслучайно милионите на Андреа са в неговия канал.Трудна е съдбата на феновете на Галена,вечната втора.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Миличък,за пореден път доказа колко ти е капацитета.Слави с право ти каза,че не се вписваш дори в интелекта на средностатическия българин.Пак ти казвам,че тук във форума никъде не съм видял мои снимки,а само жалките опити на Дукесата да ме изкара плондер като нея. Нито имам излишни килограми,нито проблеми със зъбите съжалявам.Пък и човек,който си прави по 100 профила в фб да ме коментира някак не върви.Послесно Даниел или Страшимир /или нещо подобно/ се казваш? Явно пак са Ви свършили аргументите,господин Дюрекс,че нападате на лична основа. Канала на Кости беше много по-развит от този на Пайнер преди,неслучайно милионите на Андреа са в неговия канал.Трудна е съдбата на феновете на Галена,вечната втора.. Ти ще спреш ли да ме наричаш "миличък"? Аз не го търпя, той ще ми се лиготи насреща. Пращал си снимка на Марин от форума преди години. Разбрахме как изглеждаш. Разбираемо е защо не искаш да се покажеш пред никой. Нормалните хора тук отдавана са се показали как изглеждат пред другите, защото не ги е срам от визията им. Ти за разлика от тях крадеш чужди самоличности. И, да, вярваме на Марин, защото ако не друго, е честен и е застанал пред нас със своето лице. Последно не е твоя работа как се казвам. Не смятам да ставам близък с теб. Ако трябва да съм честен, долавям някакъв интелктуален и дискусионен потенциал в теб, но ти го съсипваш със заяждания, злобливи коментари и постове с цел да създадеш скандал или някой да ти обърне внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Лъжа ли се или Лорена е направила към 60К за четвъртият ден? Ее, това сега не го очаквах. Песента е ТОП отвсякъде. Дано да дръпне напред за в бъдеще. Ако я беше изпяла някоя по-гласовита, щеше да мачка здраво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Лъжа ли се или Лорена е направила към 60К за четвъртият ден? Знаех си че нищо няма да излезе от нея. Само я лансирахте напразно. Джулия я смаза по всички параграфи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Знаех си че нищо няма да излезе от нея. Само я лансирахте напразно. Джулия я смаза по всички параграфи. Джулия има глас и няма пишка все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ти ще спреш ли да ме наричаш "миличък"? Аз не го търпя, той ще ми се лиготи насреща. Пращал си снимка на Марин от форума преди години. Разбрахме как изглеждаш. Разбираемо е защо не искаш да се покажеш пред никой. Нормалните хора тук отдавана са се показали как изглеждат пред другите, защото не ги е срам от визията им. Ти за разлика от тях крадеш чужди самоличности. И, да, вярваме на Марин, защото ако не друго, е честен и е застанал пред нас със своето лице. Последно не е твоя работа как се казвам. Не смятам да ставам близък с теб. Ако трябва да съм честен, долавям някакъв интелктуален и дискусионен потенциал в теб, но ти го съсипваш със заяждания, злобливи коментари и постове с цел да създадеш скандал или някой да ти обърне внимание. Естествено,че ще ти се лиготя,само ти показвам,че грам не ме засягаш,а ти се ядосваш още повече.Мисията изпълнена.А и откъде знаеш,че съм пращал мои снимки на Марин? Може да съм бил малък когато съм контактувал с него,но не и глупав. Отдавна съм го преценил и него + това точно тези снимки никога не съм му ги пращал,така че си прави изводите. Това е чалга форум и го използвам по предназначение,а не да се показвам обръщайки го на форум за запознанства както повечето от пишещите тук.Слава богу си имам предостатъчно обожатели в реалния живот,което ми е по-важно. А ти защо си мислиш,че АЗ искам да съм близък с теб?Не ми е нужно.Просто те нападам с аргументи близки по твоите,с твоите камъни по твоита глава. Явно привличам предостатъчно внимание щом в 90% от случаите когато си изкажа мнението предизвиквам скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари