Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Естествено,че ще ти се лиготя,само ти показвам,че грам не ме засягаш,а ти се ядосваш още повече.Мисията изпълнена.А и откъде знаеш,че съм пращал мои снимки на Марин? Може да съм бил малък когато съм контактувал с него,но не и глупав. Отдавна съм го преценил и него :3fdb8960598fa63e: + това точно тези снимки никога не съм му ги пращал,така че си прави изводите.

Това е чалга форум и го използвам по предназначение,а не да се показвам обръщайки го на форум за запознанства както повечето от пишещите тук.Слава богу си имам предостатъчно обожатели в реалния живот,което ми е по-важно.

А ти защо си мислиш,че АЗ искам да съм близък с теб?Не ми е нужно.Просто те нападам с аргументи близки по твоите,с твоите камъни по твоита глава.

Явно привличам предостатъчно внимание щом в 90% от случаите когато си изкажа мнението предизвиквам скандал.

Да, добре. Айде, чао сега.

Сподели в други сайтове

*Сийн*

Междудругото интересно е да обясниш защо ти е да пращаш снимки на Марин на грозен човек, представяйки го за себе си. Няма логика някой да иска да се изкара трътльо и зъбат, ако иска да направи добро впечатление на човека отсреща. А ти си искал да му направиш добро впечатление - писал си му, говорил си му секс, за мъже....работата е ясна. И му пращаш снимки на грозен човек.

Зъбльоооо, признай си вече. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Междудругото интересно е да обясниш защо ти е да пращаш снимки на Марин на грозен човек, представяйки го за себе си. Няма логика някой да иска да се изкара трътльо и зъбат, ако иска да направи добро впечатление на човека отсреща. А ти си искал да му направиш добро впечатление - писал си му, говорил си му секс, за мъже....работата е ясна. И му пращаш снимки на грозен човек.

Зълбьоооо, признай си вече. :3fdb8960598fa63e:

Ти не ми ли каза чао?

Нали точно това ти казах,че именно на този трътльо не съм му пращал снимки.Леле,тая трева съвсем ти е изпилила мозъка. :1000 (29): За секс не съм му говорил,говорих му за бъдещето ми настоящо гадже.Той ми помагаше да го забия,но неуспешно,аз сам се оправих. :3fdb8960598fa63e: Ако бях зъбат,нямаше да ми отвори парашута. :whistling:

Сподели в други сайтове

Определено, сигурно той ви е запознал :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Да,даже ми светеше на първата брачна нощ. :Vishenka_05:

Още си спомням как се ебавахте с Крисия и тя ви се беше вързала. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Ти не ми ли каза чао?

Нали точно това ти казах,че именно на този трътльо не съм му пращал снимки.Леле,тая трева съвсем ти е изпилила мозъка. :1000 (29): За секс не съм му говорил,говорих му за бъдещето ми настоящо гадже.Той ми помагаше да го забия,но неуспешно,аз сам се оправих. :3fdb8960598fa63e:

Марин не е трътльо. Ти вече не знаеш какви ги приказваш.

Ще ме амбицираш да намеря името и профилите на човека, с който твърдиш че ходиш - моделът от клипа на Андреа - и ще си поговоря с него. После скрийновете в Зона Рамания.

Сподели в други сайтове

В чалгата от години няма някоя която да е безспорна номер 1 ... виж че от много години топ 5 се оформя от едни и същи имена, които си разменят позициите, в зависимост от това коя направи по-голям хит за момента. Пикът на Галена беше 2013, но след това - нищо общо с онези пикове, които имаха Глория, Ивана, Преслава - поне 3-4 години доминация, да закриват концерти, публиката да е в еуфория и т.н. От 2013 до сега, освен Галена, всяко друго топ име се отчитало поне с по няколко хита - и Преслава, и Анелия, и Джена, и Емануела, и Деса ... и други. Освен това липсата на нови имена направи така да има незаменими хора в топа - Преслава и Анелия ще направят 15 години там.

Искам да кажа, че структурата, която беше едно време вече се разми. Отпадането на наградите също има значение - именно там канонизираха и промиваха мозъци.

Лидерът е Галена. Да, пикът й не може да се сравнява с този на Преслава, но все пак Галена доминираше през последните години. Направи име, предложи качествени проекти и с много труд и средства успя да постави Преслава на колене. Тва си е сериозно постижение. ;)

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Марин не е трътльо. Ти вече не знаеш какви ги приказваш.

Ще ме амбицираш да намеря името и профилите на човека, с който твърдиш че ходиш - моделът от клипа на Андреа - и ще си поговоря с него. После скрийновете в Зона Рамания.

Ох,боже,ужас.Казах,че на този трътльо на който искате да ме изкарате не съм пращал снимки на Марин,а не че Марин е трътльо.

Давай,предупреден е за вас и дори няма да получиш сийн. :3fdb8960598fa63e: Пък и няма да откажа още един скандал около името ми и без това в последно време изгубих форма.

Сподели в други сайтове

Ох,боже,ужас.Казах,че на този трътльо на който искате да ме изкарате не съм пращал снимки на Марин,а не че Марин е трътльо.

Давай,предупреден е за вас и дори няма да получиш сийн. :3fdb8960598fa63e: Пък и няма да откажа още един скандал около името ми и без това в последно време изгубих форма.

Ние не искаме да те изкараме като някой конкретен трътльо - Марин твърди, че си трътльо и зъбат на база снимките, които ти си му пратил.

Аз пък ти казвам, че ако се амбицирам достатъчно не само сийн ще получа, ами и телефонния му номер ще имам. Не ме предизвиквай.

Сподели в други сайтове

Съпоставка на гледанията на песните им от 2017

Джулия

ZmmnC6N.png

Лорена

D5FNTgc.png

А съпоставка с участията?

А съпоставка с гледанията от 2016?

А съпоставка със социалните мрежи?

Или за теб всички параграфи са само гледанията от дадена година, в която ти е по-удобно? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Джулия наистина има хитове, но е масово непопулярна на хората. Наистина Лорена е малко по-известна.

Харесвания във Facebook:

Джулия - 10 155

Лорена - 20 257

Последователи в Instagram:

Джулия - 22 700

Лорена - 29 200

Като вземем фактите, че Джулия стартира една година по-рано от Лорена (и видя първият си хит след 2 години) можем да твърдим, че Лорена е по-успешна от нея в общ план. (дори последните песни на Лорена да не са хитове като първите й две).

Сподели в други сайтове

Калинчето веднага да се появи и да ми даде отчет, защо, след като е разполагал с пищен секси бюст, не го е развял пред офиса на Пайнер през 2007 година?! :gun_bandana:

Защо само е клел Петето, вместо да вземе нещата в свои ръце и да надпише гърдите си с червило - "Преслава за нищо не става" и "Само Ивана ме докарва до нирвана" на дупето?! :3fdb8960598fa63e:

Като нищо, Хариета щеше да се трогне от подобен жест и да върне Ванча поне в номинациите за певица на годината. Чак толкова не е секси Боби Фатахи, че да се състезава с кака Кела за сърцето на Янакиева! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ние не искаме да те изкараме като някой конкретен трътльо - Марин твърди, че си трътльо и зъбат на база снимките, които ти си му пратил.

Аз пък ти казвам, че ако се амбицирам достатъчно не само сийн ще получа, ами и телефонния му номер ще имам. Не ме предизвиквай.

За трети път ти казвам,че не съм му пращал тези снимки.Научи се да четеш,че вече ми писна да ти пиша едно и също по 100 пъти.Като някоя латерната си,брат,знаеш си твоето и го повтаряш по 100 пъти.

Ами ако го направиш ще докажеш твърденията на Слави,моето,Симеонова и други че си асоциален тип,живеещ в Рамания. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Калинчето веднага да се появи и да ми даде отчет, защо, след като е разполагал с пищен секси бюст, не го е развял пред офиса на Пайнер през 2007 година?! :gun_bandana:

Защо само е клел Петето, вместо да вземе нещата в свои ръце и да надпише гърдите си с червило - "Преслава за нищо не става" и "Само Ивана ме докарва до нирвана" на дупето?! :3fdb8960598fa63e:

Като нищо, Хариета щеше да се трогне от подобен жест и да върне Ванча поне в номинациите за певица на годината. Чак толкова не е секси Боби Фатахи, че да се състезава с кака Кела за сърцето на Янакиева! :Vishenka_05:

Защото Кака Кели беше малолетна и Хариета щяха да я опандизят :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

А вие двамата веднага спрете спора си на тема "визия"!

Отивайте в темата за най-добър текст на Теньо Гогов, за да изберете кое на Соня Немска/ Райна да отличите! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

А вие двамата веднага спрете спора си на тема "визия"!

Отивайте в темата за най-добър текст на Теньо Гогов, за да изберете кое на Соня Немска/ Райна да отличите! :gun_bandana:

Какво ще получа в замяна? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Защото Кака Кели беше малолетна и Хариета щяха да я опандизят :gun_bandana:
Сега вече нямаш такива оправдания!

Слагай надписите върху голата си гръд и марш към "Иван Асен", да демонстрираш подкрепата си към своята вечна любимка - възродилата се като феникс от пепелта, мис Калудова! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сега вече нямаш такива оправдания!

Слагай надписите върху голата си гръд и марш към "Иван Асен", да демонстрираш подкрепата си към своята вечна любимка - възродилата се като феникс от пепелта, мис Калудова! :3fdb8960598fa63e:

Аз ще демонстрирам подкрепа към Преси, че сега е в уязвим период с майчинството :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз ще демонстрирам подкрепа към Преси, че сега е в уязвим период с майчинството :gun_bandana:
Не се ли разбрахме вече, че Пресли я отписахме?! :gun_bandana:

Трябваш ми за каузата! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...