Western Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Знаех си че нищо няма да излезе от нея. Само я лансирахте напразно. Джулия я смаза по всички параграфи. С кое я е смазала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Естествено,че ще ти се лиготя,само ти показвам,че грам не ме засягаш,а ти се ядосваш още повече.Мисията изпълнена.А и откъде знаеш,че съм пращал мои снимки на Марин? Може да съм бил малък когато съм контактувал с него,но не и глупав. Отдавна съм го преценил и него + това точно тези снимки никога не съм му ги пращал,така че си прави изводите. Това е чалга форум и го използвам по предназначение,а не да се показвам обръщайки го на форум за запознанства както повечето от пишещите тук.Слава богу си имам предостатъчно обожатели в реалния живот,което ми е по-важно. А ти защо си мислиш,че АЗ искам да съм близък с теб?Не ми е нужно.Просто те нападам с аргументи близки по твоите,с твоите камъни по твоита глава. Явно привличам предостатъчно внимание щом в 90% от случаите когато си изкажа мнението предизвиквам скандал. Да, добре. Айде, чао сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Да, добре. Айде, чао сега. *Сийн* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 *Сийн* Междудругото интересно е да обясниш защо ти е да пращаш снимки на Марин на грозен човек, представяйки го за себе си. Няма логика някой да иска да се изкара трътльо и зъбат, ако иска да направи добро впечатление на човека отсреща. А ти си искал да му направиш добро впечатление - писал си му, говорил си му секс, за мъже....работата е ясна. И му пращаш снимки на грозен човек. Зъбльоооо, признай си вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Междудругото интересно е да обясниш защо ти е да пращаш снимки на Марин на грозен човек, представяйки го за себе си. Няма логика някой да иска да се изкара трътльо и зъбат, ако иска да направи добро впечатление на човека отсреща. А ти си искал да му направиш добро впечатление - писал си му, говорил си му секс, за мъже....работата е ясна. И му пращаш снимки на грозен човек. Зълбьоооо, признай си вече. Ти не ми ли каза чао? Нали точно това ти казах,че именно на този трътльо не съм му пращал снимки.Леле,тая трева съвсем ти е изпилила мозъка. :1000 (29): За секс не съм му говорил,говорих му за бъдещето ми настоящо гадже.Той ми помагаше да го забия,но неуспешно,аз сам се оправих. Ако бях зъбат,нямаше да ми отвори парашута. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Той ми помагаше да го забия,но неуспешно,аз сам се оправих. Определено, сигурно той ви е запознал :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Определено, сигурно той ви е запознал :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Да,даже ми светеше на първата брачна нощ. Още си спомням как се ебавахте с Крисия и тя ви се беше вързала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ти не ми ли каза чао? Нали точно това ти казах,че именно на този трътльо не съм му пращал снимки.Леле,тая трева съвсем ти е изпилила мозъка. :1000 (29): За секс не съм му говорил,говорих му за бъдещето ми настоящо гадже.Той ми помагаше да го забия,но неуспешно,аз сам се оправих. Марин не е трътльо. Ти вече не знаеш какви ги приказваш. Ще ме амбицираш да намеря името и профилите на човека, с който твърдиш че ходиш - моделът от клипа на Андреа - и ще си поговоря с него. После скрийновете в Зона Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 В чалгата от години няма някоя която да е безспорна номер 1 ... виж че от много години топ 5 се оформя от едни и същи имена, които си разменят позициите, в зависимост от това коя направи по-голям хит за момента. Пикът на Галена беше 2013, но след това - нищо общо с онези пикове, които имаха Глория, Ивана, Преслава - поне 3-4 години доминация, да закриват концерти, публиката да е в еуфория и т.н. От 2013 до сега, освен Галена, всяко друго топ име се отчитало поне с по няколко хита - и Преслава, и Анелия, и Джена, и Емануела, и Деса ... и други. Освен това липсата на нови имена направи така да има незаменими хора в топа - Преслава и Анелия ще направят 15 години там. Искам да кажа, че структурата, която беше едно време вече се разми. Отпадането на наградите също има значение - именно там канонизираха и промиваха мозъци. Лидерът е Галена. Да, пикът й не може да се сравнява с този на Преслава, но все пак Галена доминираше през последните години. Направи име, предложи качествени проекти и с много труд и средства успя да постави Преслава на колене. Тва си е сериозно постижение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Още си спомням как се ебавахте с Крисия и тя ви се беше вързала. :roll1: Браво, че знаеш тези подробности Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Марин не е трътльо. Ти вече не знаеш какви ги приказваш. Ще ме амбицираш да намеря името и профилите на човека, с който твърдиш че ходиш - моделът от клипа на Андреа - и ще си поговоря с него. После скрийновете в Зона Рамания. Ох,боже,ужас.Казах,че на този трътльо на който искате да ме изкарате не съм пращал снимки на Марин,а не че Марин е трътльо. Давай,предупреден е за вас и дори няма да получиш сийн. Пък и няма да откажа още един скандал около името ми и без това в последно време изгубих форма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 С кое я е смазала? Съпоставка на гледанията на песните им от 2017 Джулия Лорена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 :roll1: Браво, че знаеш тези подробности Знам,много съм се смял на хронологията като я четох. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 "Нощта гърми" е по-голям хит от всичко на Джулия през 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ох,боже,ужас.Казах,че на този трътльо на който искате да ме изкарате не съм пращал снимки на Марин,а не че Марин е трътльо. Давай,предупреден е за вас и дори няма да получиш сийн. Пък и няма да откажа още един скандал около името ми и без това в последно време изгубих форма. Ние не искаме да те изкараме като някой конкретен трътльо - Марин твърди, че си трътльо и зъбат на база снимките, които ти си му пратил. Аз пък ти казвам, че ако се амбицирам достатъчно не само сийн ще получа, ами и телефонния му номер ще имам. Не ме предизвиквай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Съпоставка на гледанията на песните им от 2017 Джулия Лорена А съпоставка с участията? А съпоставка с гледанията от 2016? А съпоставка със социалните мрежи? Или за теб всички параграфи са само гледанията от дадена година, в която ти е по-удобно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Джулия наистина има хитове, но е масово непопулярна на хората. Наистина Лорена е малко по-известна. Харесвания във Facebook: Джулия - 10 155 Лорена - 20 257 Последователи в Instagram: Джулия - 22 700 Лорена - 29 200 Като вземем фактите, че Джулия стартира една година по-рано от Лорена (и видя първият си хит след 2 години) можем да твърдим, че Лорена е по-успешна от нея в общ план. (дори последните песни на Лорена да не са хитове като първите й две). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Калинчето веднага да се появи и да ми даде отчет, защо, след като е разполагал с пищен секси бюст, не го е развял пред офиса на Пайнер през 2007 година?! Защо само е клел Петето, вместо да вземе нещата в свои ръце и да надпише гърдите си с червило - "Преслава за нищо не става" и "Само Ивана ме докарва до нирвана" на дупето?! Като нищо, Хариета щеше да се трогне от подобен жест и да върне Ванча поне в номинациите за певица на годината. Чак толкова не е секси Боби Фатахи, че да се състезава с кака Кела за сърцето на Янакиева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ние не искаме да те изкараме като някой конкретен трътльо - Марин твърди, че си трътльо и зъбат на база снимките, които ти си му пратил. Аз пък ти казвам, че ако се амбицирам достатъчно не само сийн ще получа, ами и телефонния му номер ще имам. Не ме предизвиквай. За трети път ти казвам,че не съм му пращал тези снимки.Научи се да четеш,че вече ми писна да ти пиша едно и също по 100 пъти.Като някоя латерната си,брат,знаеш си твоето и го повтаряш по 100 пъти. Ами ако го направиш ще докажеш твърденията на Слави,моето,Симеонова и други че си асоциален тип,живеещ в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Калинчето веднага да се появи и да ми даде отчет, защо, след като е разполагал с пищен секси бюст, не го е развял пред офиса на Пайнер през 2007 година?! Защо само е клел Петето, вместо да вземе нещата в свои ръце и да надпише гърдите си с червило - "Преслава за нищо не става" и "Само Ивана ме докарва до нирвана" на дупето?! Като нищо, Хариета щеше да се трогне от подобен жест и да върне Ванча поне в номинациите за певица на годината. Чак толкова не е секси Боби Фатахи, че да се състезава с кака Кела за сърцето на Янакиева! Защото Кака Кели беше малолетна и Хариета щяха да я опандизят Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 А вие двамата веднага спрете спора си на тема "визия"! Отивайте в темата за най-добър текст на Теньо Гогов, за да изберете кое на Соня Немска/ Райна да отличите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 А вие двамата веднага спрете спора си на тема "визия"! Отивайте в темата за най-добър текст на Теньо Гогов, за да изберете кое на Соня Немска/ Райна да отличите! Какво ще получа в замяна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Защото Кака Кели беше малолетна и Хариета щяха да я опандизят Сега вече нямаш такива оправдания! Слагай надписите върху голата си гръд и марш към "Иван Асен", да демонстрираш подкрепата си към своята вечна любимка - възродилата се като феникс от пепелта, мис Калудова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Сега вече нямаш такива оправдания! Слагай надписите върху голата си гръд и марш към "Иван Асен", да демонстрираш подкрепата си към своята вечна любимка - възродилата се като феникс от пепелта, мис Калудова! Аз ще демонстрирам подкрепа към Преси, че сега е в уязвим период с майчинството Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Аз ще демонстрирам подкрепа към Преси, че сега е в уязвим период с майчинството Не се ли разбрахме вече, че Пресли я отписахме?! Трябваш ми за каузата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари