Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не се ли разбрахме вече, че Пресли я отписахме?! Трябваш ми за каузата! Никога! Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там! Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това! Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж завинаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там! Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това! Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж за винаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29): Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Какви са тези симптоми? Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Какви са тези симптоми? Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така. Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената! Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така. Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената! Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак Има много шансове, аз съм оптимистка и съм с невероятно силна интуиция. Досега винаги съм била скептична, като са предричали през годините крах за Преса, знаех, че ше намери пролуки да се завърне, я с някой хит, я с някоя курвенска интрижка. Сега усещам друго, но да не те фрустрирам допълнително... Време е вече за новата песен, искам Ваня по баловете не само с "Добра среща"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа. Тогава бяха изтекли куп снимки, видеа + демото, нормално Ако песента е яка, рекордчето на Пресли ще отиде в кофата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29): Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 То и сега има снимки от дестинацията на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg Това нищо не е! Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Това нищо не е! Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! Но беше най-смелото от нея до момента А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Но беше най-смелото от нея до момента А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние Винаги съм искала дует между Тунчер и богиня Калудка! Би било нещо велико и оргазмично! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Стела е права в случая. Почти всяка песен му става хит, докато Цура ще си остане с Влез и Пей сърце цял живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Споменах я заради Кели, да се радва Само се води слаб период, песните, които спечелиха първите 3 места не са слаби, това са от най-запомнените и хубави песни на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! Преси няма албум в 50% от кариерата си Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари