Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не се ли разбрахме вече, че Пресли я отписахме?! :gun_bandana:

Трябваш ми за каузата! :Vishenka_05:

Никога! :gun_bandana:

Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? :3fdb8960598fa63e:
Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! :3fdb8960598fa63e:

Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там!

Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това!

Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж завинаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! :3fdb8960598fa63e:

Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там!

Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това!

Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж за винаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29):

Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? :3fdb8960598fa63e:
Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни!

Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! :gun_bandana:

Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни!

Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! :gun_bandana:

Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! :3fdb8960598fa63e:

Какви са тези симптоми? :3fdb8960598fa63e:

Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна :gun_bandana:

Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Какви са тези симптоми? :3fdb8960598fa63e:

Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна :gun_bandana:

Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам :Vishenka_05:

Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така.

Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената!

Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така.

Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената!

Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! :feminist_en:

Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа.

Сподели в други сайтове

Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак :gun_bandana:
Има много шансове, аз съм оптимистка и съм с невероятно силна интуиция. Досега винаги съм била скептична, като са предричали през годините крах за Преса, знаех, че ше намери пролуки да се завърне, я с някой хит, я с някоя курвенска интрижка. Сега усещам друго, но да не те фрустрирам допълнително... :3fdb8960598fa63e:

Време е вече за новата песен, искам Ваня по баловете не само с "Добра среща"! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него :3fdb8960598fa63e:

Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа.

Тогава бяха изтекли куп снимки, видеа + демото, нормално :mf_surrender:

Ако песента е яка, рекордчето на Пресли ще отиде в кофата. :whistling:

Сподели в други сайтове

Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него :3fdb8960598fa63e:

Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29):

Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! :mf_surrender:

Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! :mf_surrender:

Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): :3fdb8960598fa63e:

Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: :Vishenka_05:

http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg

Сподели в други сайтове

Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш :3fdb8960598fa63e:
Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея!

Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: :Vishenka_05:

http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg

Това нищо не е!

Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея!

Това нищо не е!

Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! :Vishenka_05:

Но беше най-смелото от нея до момента :3fdb8960598fa63e:

А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Но беше най-смелото от нея до момента :3fdb8960598fa63e:

А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние :feminist_en:

Винаги съм искала дует между Тунчер и богиня Калудка! Би било нещо велико и оргазмично! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф :3fdb8960598fa63e:
Преси къде я сложи до двете вечни прими? :mf_surrender:

Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период?

Сподели в други сайтове

Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период?

Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Стела е права в случая. Почти всяка песен му става хит, докато Цура ще си остане с Влез и Пей сърце цял живот.

Сподели в други сайтове

Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) :Vishenka_05:
И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Споменах я заради Кели, да се радва :Vishenka_05:

Само се води слаб период, песните, които спечелиха първите 3 места не са слаби, това са от най-запомнените и хубави песни на Ивана.

Сподели в други сайтове

И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! :Vishenka_05:

Преси няма албум в 50% от кариерата си :dontknow:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...