Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Умряхте да се хвалите с тоя рекорд..

Преси има само първоначален интерес и нищо повече. Песен с 20 милиона... кога?

А да я сравнявате с рекордите на Азис... е смешно. Него го знае цяла Европа, Преса кой я знае? :3fdb8960598fa63e:

"Не се изтриваш" може и да направи 20 милиона догодина - от началото на 2018 има 4 :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Минала рекорда на Азис? Когато направи 70 милиона, ела ми се обади :1000 (29):

Мина рекорда за начален интерес?

За това го изтъкнах,защото Азис е на светлинни години пред нашите.

Охо,кралице,отдавна не си скандализирала. :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

..ако им спестя това , което мисля :3fdb8960598fa63e:

Кралица Андри скандализира с активност в ИГ :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ама само как се молят дуета на Галена и Цветелина да е провал :1000 (29):

Това са изключително малоумни същества. Аз примерно се кефя когато Преслава изкара яка песен и хит, а вие сън не спите, когато Галена пуска/ще пусне песен :mf_surrender:

Какво да направим, че за три години вашата изкара само един мегахит - останалото популярни песни с един/два месеца живот.

Дано Г&Ц минат рекорда на Преса и да си седнете на гъза :whistling:

Сподели в други сайтове

За начален, да, това е така. Но като цяло няма кой от фолка да мине Азис по успехи към момента.

Сподели в други сайтове

Умряхте да се хвалите с тоя рекорд..

Преси има само първоначален интерес и нищо повече. Песен с 20 милиона... кога?

А да я сравнявате с рекордите на Азис... е смешно. Него го знае цяла Европа, Преса кой я знае? :3fdb8960598fa63e:

Галя като направи някакъв рекорд може да се натяква тука по цели дни и нощи, а Преслава като го направи не може.Как пък не.

Никой не подценява Азис,много ясно.Азис е титан.И вие се хвалите с 20те милиона,а всъщност Анелия е единствената със самостоятелна песен и толкова гледания, а вашата все с дуети-защо ли?

Андреа също мачка с гледания още от периода , когато youtube не беше толкова масово използван,но не виждам феновете й да го натякват толкова колкото вас.

Сподели в други сайтове

..ако им спестя това , което мисля :3fdb8960598fa63e:

Кралица Андри скандализира с активност в ИГ :Vishenka_05:

Клетата! Ще остане без пари от толкова купуване на лайкове.. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Изключително много се радвам, че Теди Александрова почна да пуска провал след провал :Vishenka_05: Крайно време беше хората да спрат да й бутат аванта на курвето и да ходи да си проституира в махалата в Лом :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ясно е че песента няма да бъде провал и ще се завърти през лятото заради Галя, но аз лично нямам големи очаквания. За мен Кости е цялостно изчерпан като композитор, а ми беше любимец. След като едвам изслушах бозата на Мария се поинтересувах какви песни е пуснал преди това и останах потресен. Клиповете на Галена започват да се изтъркват. Едно и също. Липса на сюжет или неизпипан такъв, екзотични дестинации, фукня с маркови дрехи, кич и кълчене.

Сподели в други сайтове

Изключително много се радвам, че Теди Александрова почна да пуска провал след провал :Vishenka_05: Крайно време беше хората да спрат да й бутат аванта на курвето и да ходи да си проституира в махалата в Лом :Vishenka_05:
Държи хита на зимата, какви провали? Последната сега се развива, върви доста добре. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Харесва ли ти песента със Sergio?

Харесва ми,но не ме е зарибила така че да си я пускам всеки ден.Вече сигурно не съм я слушал от седмица. :1000 (29): Песните на Ема и Теда са ми влезли под кожата.А на теб коя ти е любимата песен в момента?

Сподели в други сайтове

Тя сама си каза, че са и свършили лафчетата. Чудя се защо продължава да се напъва сама да си пише текстовете, а не плати на някой. Текстописци бол.

Сподели в други сайтове

Държи хита на зимата, какви провали? Последната сега се развива, върви доста добре. :3fdb8960598fa63e:

800k за 6 дни - не ми се вижда много.

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Провал след провал, по интересен начин ги виждаш нещата. Далеч е още от това положение Тедито, а и като гледам твоята Преси също не пусна нещо хитово, така че искам тишина в залата! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Много ясно, че са провали - най-гледаните й песни са от 2014 и 2015.

После - дупка :Vishenka_05: С предпоследната песен - 3,7 млн.

Сподели в други сайтове

Много ясно, че са провали - най-гледаните й песни са от 2014 и 2015.

После - дупка :Vishenka_05: С предпоследната песен - 3,7 млн.

Голяма дупка са тези хитчета:

Дори "Температура" и "За най-красивата принцеса" не са дупки, а сезонни хитчета.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...