dan!el Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 В черният списък си, гледам че си избрал Галин. Ще се разплача :girl_cry2: Дано само не реши да напуска пак форума поради тази причина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Ще се разплача :girl_cry2: Дано само не реши да напуска пак форума поради тази причина Сигурна съм, че би бил щастлив! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Галена - #Даймилюбов по Планета HD Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Айде Галяяяяяяяяяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ще спре ли с тия хаштагове, още от втория път спря да бъде интересна Освен това излизат от мода. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 По Планета HD ли е премиерата на Галена? Цвети и Деси участват ли? Е то не е сложно да се предвиди кой срещу кого ще играе в следващия кръг, при положение че схемата я има от повече от седмица качена... :1000 (29): Да разбирам ли, че в следващия кръг най-вероятно се очертават битки СПОЙЛЕР! Десислава vs Камелия, Ивана vs. Глория, Галена vs. Преслава, Анелия vs Емилия? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пак малоумна поп песен от Галя,тази не разбра ли,че не й се получава? Освен това въргалянето в плюшени мечета отдавна сме го гледали при Андреа,после феновете й я мислят за новаторка.. :1000 (29): Дано дуета с Цура й се получи,че Емануела вече съвсем ще я размаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 "Лидерката" ви пак ли е пуснала боза за другия жанр? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Пак малоумна поп песен от Галя,тази не разбра ли,че не й се получава? Освен това въргалянето в плюшени мечета отдавна сме го гледали при Андреа,после феновете й я мислят за новаторка.. :1000 (29): Дано дуета с Цура й се получи,че Емануела вече съвсем ще я размаже. Може ли да спреш да се занимаваш с маловажни неща и да насочиш енергия в правилната посока! Тази вечер проблематична е битката на Ванча с мазното селяндурче Гальо! Още никакъв не си се отчел там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Може ли да спреш да се занимаваш с маловажни неща и да насочиш енергия в правилната посока! Тази вечер проблематична е битката на Ванча с мазното селяндурче Гальо! Още никакъв не си се отчел там! Веднага отивам! За Гейлин или лошо или нищо! Името му дори няма право да е до това на Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Галена - #Даймилюбов по Планета HD Шокиран съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Типичен пример как с пари акъл не се налива - вместо Галя да си беше задържала позицията на №1 с типични фолк парчета, тя се бори за място №100 в конкурентния жанр. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Веднага отивам! За Гейлин или лошо или нищо! Името му дори няма право да е до това на Кралицата! Великолепно казано! Ама що за наглост, бе?! Някакъв миндил, който не може да говори, няма и един албум за някаква там келява дискография, ще се сравнява с жена с десет албума и награди за певица и мегазвезда! Някои хора съвсем не знаят къде се намират! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 По Планета HD ли е премиерата на Галена? Цвети и Деси участват ли? Да, има дебел плюшен мечок в клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ДЕСИ СЛАВА КАМЕЛИЯ ИВАНА ГЛОРИЯ ГАЛЕНА ПРЕСЛАВА АНЕЛИЯ ЕМИЛИЯ Най-любимите ми певици от жанра присъстват тук. Само дето не са точно в този ред.Първото място си е екстра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Великолепно казано! Ама що за наглост, бе?! Някакъв миндил, който не може да говори, няма и един албум за някаква там келява дискография, ще се сравнява с жена с десет албума и награди за певица и мегазвезда! Някои хора съвсем не знаят къде се намират! Че Галин певец ли бил? Аз си мислех,че е жиголо объркало професията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 ДЕСИ СЛАВА КАМЕЛИЯ ИВАНА ГЛОРИЯ ГАЛЕНА ПРЕСЛАВА АНЕЛИЯ ЕМИЛИЯ Най-любимите ми певици от жанра присъстват тук. Само дето не са точно в този ред.Първото място си е екстра. Как би ги подредила, ако беше за твоите лични предпочитания? Че Галин певец ли бил? Аз си мислех,че е жиголо объркало професията. И за жиголо не става, с тази крива мутра и ръст на градинския ми гном! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Как би ги подредила, ако беше за твоите лични предпочитания? И за жиголо не става, с тази крива мутра и ръст на градинския ми гном! На вилата ми имам надупени джуджета за соларни лампи,винаги като ги погледна ми приличат на Галин! Отчетох се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Да, има дебел плюшен мечок в клипа. Все повече ми се струва, че Галена наистина ще ходи при Криско. Голяма подготовка става за това да е възприемана като поп звезда, а според мен трябва да си залага на чалга песните, иначе няма да й се получи. Дано Мароканския клип да е поп-фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Галена - #Даймилюбов по Планета HD А канала на Пайнер кога ще а качват? Нямам търпениеееее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Стори ли ми се, или Галя е с наранени и сини колена в клипа? И куплетите с това за направените грим и коси за любимия, ми напомни на "Отново не дойде" на Емилия. Припевът е 1:1 с текста на песен на Стораро, която пуснах наскоро: Магиите на Кайчо и Преси пак са подействали! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Все повече ми се струва, че Галена наистина ще ходи при Криско. Голяма подготовка става за това да е възприемана като поп звезда, а според мен трябва да си залага на чалга песните, иначе няма да й се получи. Дано Мароканския клип да е поп-фолк. Да не е някаква шега на Стенли. :1000 (29): Галя никъде нищо не е писала, в Америка е на турне и още да я няма в канала се съмнявам. :1000 (29): Иначе дуетът с Янева излиза най-рано средата на юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Да не е някаква шега на Стенли. :1000 (29): Галя никъде нищо не е писала, в Америка е на турне и още да я няма в канала се съмнявам. :1000 (29): Иначе дуетът с Янева излиза най-рано средата на юни. Качена е в канала на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Боклука на Галош предполагам ще избухне с повече гледания първите два дни и после ще е конкуренция за Zbog tebe verujem Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Доста слабо като за Галя, чак ме разочарова, а не съм имала очаквания или предварителни нагласи... Но пък съм една идея по-спокойна, повечето дискотечни модерни мадами са поизложиха тази година, ще бъде голям майтап лелка да изпъкне повече от тях с песента на Артур за лятото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари