Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ще видим дали е по-голяма излагация от дуетчето с Кеба. :1000 (29):
Надали, но си е крачка назад за Галя.

Свикнах на ефекта "уау" при нейна премиера, било от клип, фраза, тоалет, идея, концепция... Тук всичко това липсва. Да, ще има хора, които ще си я слушат и харесват, но май мама Аня също има за какво да потрива доволно ръце. Сега ще се наслаждава на успеха на "Зоопарк", а вече снима и лятна песен на слънчева дестинация. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Свикнах на ефекта "уау" при нейна премиера, било от клип, фраза, тоалет, идея, концепция... Тук всичко това липсва. Да, ще има хора, които ще си я слушат и харесват, но май мама Аня също има за какво да потрива доволно ръце. Сега ще се наслаждава на успеха на "Зоопарк", а вече снима и лятна песен на слънчева дестинация. :3fdb8960598fa63e:

Анче дали ще избухне отново с изказване "Най-добре си изиграх картите" ? :1000 (29): Май отново снима в Турция. На някои кадри ми заприлича на едно кътче в Кушадасъ.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

"Зоопарк" харесва ли ти? Аз не я понасям..И Галя няма да се остави без летен хит, измислила е всичко :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

А всъщност и двете песни не са излагации, друг е въпроса дали са провали или не. Тази на Преслава приспада към първото, но причината не е качеството на парчето, а фактът, че очевидно хората са отвикнали да слушат стойностни и не-дискотечни песни от Преслава, при това изпяти на друг език в случая. При Галена имаме повече шанс за успех, но времето ще покаже.

Но да, по всичко личи, че най-големия хит за годината към момента е Зоопарк (като не броим Слави и Криско). Но и тя в началото не беше особено долюбвана, да припомня. Не че сега е най-обичаната песен, просто хората си куфеят на нея, други пък навярно се наслаждават на клипа. :D

Сподели в други сайтове

Анче дали ще избухне отново с изказване "Най-добре си изиграх картите" ? :1000 (29): Май отново снима в Турция. На някои кадри ми заприлича на едно кътче в Кушадасъ.

В Турция са, да.

Галя се отчете подобаващо, сега да видим Камс Продакшън :whistling:

Сподели в други сайтове

В последните няколко години, Анче си изиграва картите по възможно най-добрия начин. Просто трябва да измисли как да си върне вярната аудитория, тъй като тя в дискотеките вече е бетон. Много харесвам нейните летни песньовки - очаквам какво е измислила този път маймунката. :3fdb8960598fa63e:

"Зоопарк" харесва ли ти? Аз не я понасям..И Галя няма да се остави без летен хит, измислила е всичко :Vishenka_05:
Не, "Зоопарк" няма как да ми хареса, аз съм по мелодичния и разпят фолк. Но ми харесват други нейни парчета, както и амбицията, която има.

Сподели в други сайтове

Добре поне, че умственият й капацитет не ти харесва :3fdb8960598fa63e:
Докажи ми твоя, гласувайки в ранг листата най-после!

Файда трябва да имам от теб, Кайче, Кайче... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

В последните няколко години, Анче си изиграва картите по възможно най-добрия начин. Просто трябва да измисли как да си върне вярната аудитория, тъй като тя в дискотеките вече е бетон. Много харесвам нейните летни песньовки - очаквам какво е измислила този път маймунката. :3fdb8960598fa63e:

Не, "Зоопарк" няма как да ми хареса, аз съм по мелодичния и разпят фолк. Но ми харесват други нейни парчета, както и амбицията, която има.

Доста слаби парчета е пускала през последните години, но все успява да направи и тотален хит след тях. Иначе амбицията й е похвална. Не мисля,че ще успее да сформира отново вярна фенска аудитория, защото тя не успя след мегахитовете от 2016 г., та тепърва едва ли.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Доста слаби парчета е пускала през последните години, но все успява да направи и тотален хит след тях. Иначе амбицията й е похвална. Не мисля,че ще успее да сформира отново вярна фенска аудитория, защото тя не успя след мегахитовете от 2016 г., та тепърва едва ли.
Никога не се знае!

Кой да предположи, че Ивана ще стане слаба, наближавайки петдесетака. :3fdb8960598fa63e: Пък успя. Може и Аня да натрупа вярна фенска маса, като докъм 2011-а.

Сподели в други сайтове

Тя дори и да не си върне феновете, би могла да привлече много нови ако отново заприлича поне малко на старата Анелия. А ние виждаме, че тя песните в този стил ги оставя нереализирани в албумите си, за да може да залага на комерси като Зоопарк, Дай ми още и Гот ми е, за онези от миналата година не искам да се сещам.

Сподели в други сайтове

Галя ми отговори : На мен това ми е любимата песен последната година и ми е много лична.

Историята на "Да ти олекне:" се повтаря. Тя също й беше любима. :1000 (29): От една страна се радвам, че слуша сърцето си и пуска песен, която й е любима без да я интересува дали ще е тотален хит, но от друга страна с проектите си в последните години показва, че се бори да е номер 1 в комерсиален жанр, а това не става с безлични проекти.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Добре, че бях аз, да ти припомня, че подобно нещо съществува! :1000 (30):

Но по брой гласове мина темата ти за Калудка, нали? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз съм оригиналът, ти си мое копие! :3fdb8960598fa63e:

Всички го знаят!

Ти си една кукумявка - натрапник в гнездото на Прес! :feminist_en:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

90% от коментарите под клипа на Галена са негативни.

#GalenaIsOver :3fdb8960598fa63e:

Сигурно няма да спите, ще празнувате. Аз например не се радвам на провала на Преслава, напротив, яд ме е на нея, защото я харесвам. Песента на Галя може да не е най-добрата, но със сигурност не е провал.

Сподели в други сайтове

И сега ако не си признаете,че Галя изкара провал сте най-наглите фенове категорично. Това е най-тъпата песен на Даниел Ганев , представям си Преслава ако беше се въргаляла с това мече какво щеше да стане ама нали е “новаторката”. Ясно е вече Галена няма онези силни песни и бавно , но славно тръгва към дъното.

И пак ще кажа на някои недоразбрали песента на Преслава и Кеба не е направена с цел да е дискотечен хит , а е нежна и тежка песен за маса само за разбирачи. Песен с която Галя няма как да се похвали. Честит пореден провал Галенови!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...