Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Сръбския чичак се е преситил че му е дала обещание, записали са я и така.

Докажи! Провал си е, няма какво да говорим.

Но така е като гледам, песента ще мине.гледанията на Обратно в батака и тогава така ще ви гаврим, че място няма да си намерите.

Сподели в други сайтове

Браво, браво.. Галена ви бръкна много здраво с този проект, както виждам и днес продължавате да не си намирате място. Това доказва колко голяма КРАЛИЦА е! Защо всичко, което изкара трябва да се плюе? Толкова ли е трудно да признаете, че е пуснала нещо добро? По тази причина Преслава ще бъде плюта още много. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Песента на Галена е с типично комерс звучене, докато Сръбската е кавър на баладен шлагер от 89 година.

Не мисля, че това може да се използва като оправдание за неуспеха на тази инак хубава песен. Десислава направи хитове от сумати нови балади. Ами Шушана? И тя е шлагер от това време, че дори от 50-те. Да не говорим, че парчето на Преслава е дует със сръбска звезда, а и сръбската музика е много харесвана в България и понякога по купони дори е повече пускана от нашата. Въпреки това пак едвам-едвам се движат към милионче. През 2018.

Съвсем скоро очаквам Емилия и Емрах да се качат поне второто място...

И аз така си мисля, тази песен е най-достойният конкурент на Зоопарк.

Но така е като гледам, песента ще мине.гледанията на Обратно в батака и тогава така ще ви гаврим, че място няма да си намерите.

:roll1:

Сподели в други сайтове

Не знам защо постоянно твърдите, че Анелия няма фенска маса - има си стабилна такава. Това, че феновете й не са истерици, не значи, че ги няма.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Галенови празнуваме ли ? Галена отново НАД Преслава :Vishenka_05:

ФЕНОВЕТЕ НА ЧАШАТА ДА МЛЪКНАТ !!!!!!!!!!!!!!!! ''ГАЛЕНА обича да експериментира, не се страхува да бъде различна и да разчупи клишето.!!!'' :Vishenka_05: :Vishenka_05: РАЗБРАХТЕ ЛИ ?

Сподели в други сайтове

Не мисля, е това може да се използва като оправдание за неуспеха на тази инак хубава песен. Десислава направи хитове от сумати нови балади. Ами Шушана? И тя е шлагер от това време, че дори от 50-те. Да не говорим, че парчето на Преслава е дует със сръбска звезда, а и сръбската музика е много харесвана в България и понякога по купони дори е повече пускана от нашата.

Аранжимента на ментовата Шушана е направен по нашенски с кръчмарски и ретро чалгарски привкус, и за това стана хит. Сръбската музика е далеч по-известна в Македония. Там ги знаят всичките. Средностатистическия Българин знае само легендите им като Цеца, Лепа Брена , Миле Китич, Шабан Шаулич и тн. Новите им имена не могат да се похвалят с много хитове тук. Последния такъв е от 2014.

Иначе Кеба не прави много гледания и на самостоятелните си песни. "Puče puška" отпреди 2 месеца има едва 213k гледания. Там го възприемат повече като мийм, отколкото като певец.

Сподели в други сайтове

Какво да доказвам? Лесно можеш да се досетиш че не Преслава е напирала за дует в случая. Той и прави четки, не тя на него.

Сподели в други сайтове

Какво да доказвам? Лесно можеш да се досетиш че не Преслава е тази напираща за дует. Той и прави четки, не тя на него.

Дали? Целият проект е направен от екеипа на Преслава, сниман е в БГ, продуценти са Пайнер и е качен е само в канала им. Аз още не знам някой да напира за дует и да не си използва екипа си и да си е продуцент на проекта. Дали й е правил четки или не, това няма нищо общо кой е напирал за дует. Галена и Андреа също имат дует със сърби, но там си личи, че те са ги поканили. Всичко им е продуцирано от сръбските екипи.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Дали? Целият проект е направен от екепа на Преслава, сниман е в БГ, продуценти са Пайнер и е качен е само в канала им. Аз още не знам някой да напира за дует и да не си използва екипа си и да си е продуцент на проекта. Дали й е правил четки или не, това няма нищо общо кой е напирал за дует.

За да излезе по евтино на Кеба. Явно е закъсал човека. Между другото

Сподели в други сайтове

Не знам защо постоянно твърдите, че Анелия няма фенска маса - има си стабилна такава. Това, че феновете й не са истерици, не значи, че ги няма.

Сравни днешната ѝ фен маса с онази преди тя да се промени толкова. Никаква база за сравнение. Спомням си, че дори Десовите тогава се чувствахме застрашени да не би нея да започнат повече да я възприемат като поп певицата сред чалгарките, феновете усилено я налагаха като такава. :1000 (29):

Към днешна дата аз лично не се сещам за други фенове на Анелия освен тези 2-3, които отвреме-навреме пишат тук. Не че няма и други, но явно не са толкова много.

Аранжимента на ментовата Шушана е направен по нашенски с кръчмарски и ретро чалгарски привкус, и за това стана хит. Сръбската музика е далеч по-известна в Македония. Там ги знаят всичките. Средностатистическия Българин знае само легендите им като Цеца, Лепа Брена , Миле Китич, Шабан Шаулич и тн. Новите им имена не могат да се похвалят с много хитове тук. Последния такъв е от 2014.

Иначе Кеба не прави много гледания и на самостоятелните си песни. "Puče puška" отпреди 2 месеца има едва 213k гледания. Там го възприемат повече като мийм, отколкото като певец.

Пак не мисля, че трябва това да се приема като оправдание. Говорим за Преслава, която дори и на по-слабите си песни е успявала да направи милион за максимум 5-10 дни. Но този песен, Без теб, In Control и мисля че Чуплива и влюбена се цепят от този колектив. Доста станаха. И това са само най-гръмките неуспехи.

А и сръбските песни на Галена и Андреа разбиват теориите за това какво се слуша.

Сподели в други сайтове

Ох, не могаааааа :roll1: Чак ме кефиш колко си пристрастен. Едно такова по детски.

Помисли защо Индира Радич, Стан и куп други чужденци направиха клипове от Люси примерно. Българските екипи са по евтини.

Сподели в други сайтове

ОБРАТНО В ДЪНОТО .................. :3fdb8960598fa63e:

17.02.2018 18:00

24 ч. - 286 757 показвания

харесвания - 12к

НЕхаресвания - 2,5 к

коментари - 669

Галена вече има над 700 коментара, 10 к харесвания,200к гледания и САМО 671 нехаресвания

Сподели в други сайтове

Има ли някакво значение чий екип е направил проекта и кой изпълнител е попитал другия за дует? Дуетът е факт, беше реализиран в канал с 1.2 милиона абоната, но не предизвика желания от изпълнителите интерес. Време е феновете на Преслава да го преодолеете и да започнете да чакате ежегодната нейна песен с уредени рекордни гледания, която ще заличи провалите във вашите очи и автоматично ще започнете да я водите номер 1. :1000 (29): Лятото или есента ще е, тя на тези сезони залага.

Сподели в други сайтове

Има ли някакво значение чий екип е направил проекта и кой изпълнител е попитал другия за дует? Дуетът е факт, беше реализиран в канал с 1.2 милиона абоната, но не предизвика желания от изпълнителите интерес. Време е феновете на Преслава да го преодолеете и да започнете да чакате ежегодната нейна песен с уредени рекордни гледания, която ще заличи провалите във вашите очи и автоматично ще започнете да я водите номер 1. :1000 (29): Лятото или есента ще е, тя на тези сезони залага.

хихи, нИ мой ба! ни мой предизвиква нервност у хората. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

видя ли статиската на ОБРАТНО В БАТАКА (24ч.) :3fdb8960598fa63e:

Още на следващия ден след премиерата бях озадачен, че предната й песен разби с половин милион гледания за 24 часа, а новото парче направи едва наполовина. Много странно....

Искам Галена да направи 100К в следващите 7 часа.

Сподели в други сайтове

хихи, нИ мой ба! ни мой предизвиква нервност у хората. :3fdb8960598fa63e:

Съжалявам, не се сдържах. :3fdb8960598fa63e: Просто взе да ми става все по-ясна стратегията на Преслава при липсата на награди. Преди стратегията беше риалити+статуетки, но откакто в началото на 2016 се видя, че статуетките вече нямат тежест, тя бързо измисли друго нещо. И преди ѝ беше достатъчен по един голям хит на година, както виждаме и сега е достатъчен и затова тя не си прави труда да си урежда повече от един такъв. Пък другите нека се мъчат да изкарват по няколко истински.

ПП: По никакъв начин не отричам Не се изтриваш, който също е истински, макар и с повече гледания, отколкото има реално.

Сподели в други сайтове

Ако зависеше от Преслава, нямаше да пусне песента точно сега. Неподходяща е за сезона и тя го знае, но е направила компромис. От години е в брашна и знае как стоят нещата. Взехте я за объркана дебютантка. Чакам истинската и лятна тупалка. Дано излезе още другия месец.

Сподели в други сайтове

Ако зависеше от Преслава, нямаше да пусне песента точно сега. Неподходяща е за сезона и тя го знае, но е направила компромис. От години е в брашна и знае как стоят нещата. Взехте я за объркана дебютантка. Чакам истинската и лятна тупалка. Дано излезе още другия месец.

Не мисля, че има неподходящ сезон за някоя песен, когато ѝ е писано да е хит.

Иначе да, и аз мисля, че другия месец ще е уредения хит. Трябва да се бори с титаничния предстоящ проект на Галка, Цвети и евентуално Деси, все пак. Но може и да го запази за след раждането, някъде около завръщането ѝ като за РД на Планета, а и тъкмо преди евентуалните награди.

Сподели в други сайтове

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ! ЩОМ СЛАВИ ХАРЕСВА ПЕСЕНТА 1000% ЩЕ СТАНЕ ГИГАХИТ !

Страхотен проект. Дори и да не стане тотален мегахит всеки изапълни тел има нужда от подобни песни в репертоара си. Да, от една страна е съвсем в актуалното звучене , но от друга звучи доста различно сред повечето предложения . Аранжимента е приятна изненада. Рядко се случва в днешно време да чуеш нещо различно като аранжимент.

Клипа може да не е върха на сладоледа но в сравнение с други клипове в чалгата е шедьовър и не е типичния чалга клип като заснемане, ефекти и филтри. Има и концепция която очевидно малко разбират. Проекта като цяло е за 6. Феновете и трябва да се радвате на такива проекти а не в момента в който видите че няма да кърти с гледания, да търсите поводи да я критикувате. Факт е че на Галена и се изплъзва дори и топ 5 последно време, но също така е факт че нещата в чалгата са много динамични и след още 2 добри парчета като нищо пак да е на върха.

Досега толкова хейт срещу нов проект на Галена не бях виждал. Думите са като бумеранг. Това натрапване на Галена последните 3 години във форума даде крайно лош резултат. Сърдете се на себе си за този хейт

Сподели в други сайтове

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ! ЩОМ СЛАВИ ХАРЕСВА ПЕСЕНТА 1000% ЩЕ СТАНЕ ГИГАХИТ !

Стига си спамил! Много е досадно! Слушай си песента и се радвай, но няма нужда от целия този спам.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Сравни днешната ѝ фен маса с онази преди тя да се промени толкова. Никаква база за сравнение. Спомням си, че дори Десовите тогава се чувствахме застрашени да не би нея да започнат повече да я възприемат като поп певицата сред чалгарките, феновете усилено я налагаха като такава. :1000 (29):

Към днешна дата аз лично не се сещам за други фенове на Анелия освен тези 2-3, които отвреме-навреме пишат тук. Не че няма и други, но явно не са толкова много.

Феновете пораснаха. Певиците не са първа младост. Новите пък изобщо не са луди по чалгата, но се кефят на хитачките на Аня. Единствената, която запази ниво и се харесва на всякакви хора - деца, дърти, цигани и т.н.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...