Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Няма успех Преслава с песни на чужд език. Галена поне успя да нацели хитове с дуетите с MC Stojan и Akcent. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Не съм съгласен, че дуетът не става за слушане. Не знам защо толкова хора не харесват парчето, но мен все още много ме радва. Има една такава топла душевност, като старите песни. А и Преслава с това пеене (както някой беше споменал- в стила на страхотната Йорданка Варджийска) разцепва за първи път от не знам си колко време. Може би защото проектът се очертава като мега провал всички взеха да му се нахвърлят, но ако беше успешен тук щяха да се изливат какви ли не хвалби и Преслава още от сега щеше да е коронясана от феновете си за Певица. Преси реално я разби през 2007, със същата стратегия на Десислава от 2003- мега хит през декември предишната година+награда за Певица през февруари. Успешна стратегия, която Митко трябва да вземе да потрети с някоя друга, например Джулия. Аз много харесвам Кеба като тембър, очаквах от тях двамата нещо доста разбиващо, със силен припев, умерено. По-добре да бяха направили кавър на неговата "Кукавица", или на "Питаш за мен". Не можах да изтърпя докрая дуетчето с Пресливка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Не е вярно, за лятото ще пусне топ хит! Надявам се. Не бих искала да се нагълтваш с хапчета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И питаш.... Такава дълга пауза не е правила не знам откога Кой знае какъв мегахит ще пуска. :1000 (19): П.С Чакаме ли и тва :1000 (29): Господи.... не я познах! Прилича на застарял травестит... иначе чакам песента, но повече си чакам Галче! Наистина, какви са тези паузи? Сега е момента да избухне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не е вярно, за лятото ще пусне топ хит! Ама не можеш да ревнеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Щом късаш не преигравай Дано Цървул и Подлогата са направили продължение на "Влез" и "Пей, сърце" и да ги критикуват, че тъпчат на едно място Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Дано Цървул и Подлогата са направили продължение на "Влез" и "Пей, сърце" и да ги критикуват, че тъпчат на едно място Запали свещ да е провал дуета! Или си изработи по една кукла, която да наподобява Галя и Цица, като всеки ден, оставащ до излизането на дуета, забивай по една кърфица в тях! :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Щом късаш не преигравай Дано Цървул и Подлогата са направили продължение на "Влез" и "Пей, сърце" и да ги критикуват, че тъпчат на едно място Да, ама не... очаквай хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Запали свещ да е провал дуета! Или си изработи по една кукла, която да наподобява Галя и Цица, като всеки ден, оставащ до излизането на дуета, забивай по една кърфица в тях! :1000 (34): Имам такава кукла на Галош от 6 март 2012 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Имам такава кукла на Галош от 6 март 2012 Очевидно нещо не правиш както трябва във вудуту! Тя не е спряла да мачка оттогава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Очевидно нещо не правиш както трябва във вудуту! Тя не е спряла да мачка оттогава... Магията има обратен ефект ако не я правиш както трябва. Сега се сетих, направи кукла на Стояна и действай по твоя въпрос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Новата песен на Антонина е по стихове на Никола Вапцаров... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 НИКОГА! Ще го превъзпитам да започне да слуша истински певици и певци! Неможеееееш... Ванча прилича на дърта сводница, въртяща бардаци!! Хита на лятото, уникални! Те си мислят, че си тииии..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ванча прилича на дърта сводница, въртяща бардаци!! Това заболя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Неможеееееш... Ванча прилича на дърта сводница, въртяща бардаци!! Не ме амбицирай! А и ти ще я слушаш, няма да я гледаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това заболя! Мамааннн Не ме амбицирай! А и ти ще я слушаш, няма да я гледаш! Неможеш душа...не си ли чувала че по-упорити и по-инати от козирозите - нямаааа !!!! :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Мамааннн Ивана, ако е маман, то Петра не знам какво е...? Ама я слушаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Неможеш душа...не си ли чувала че по-упорити и по-инати от козирозите - нямаааа !!!! :* Много добре си изглежда жената! Искам да видя Джако Вакарелски на нейните години как ще е! Или безвратата Баница... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Чакаме ли и тва :1000 (29): Прилича на много кофти версия на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ивана, ако е маман, то Петра не знам какво е...? Ама я слушаш. Дърти миндилиии :1000 (29): И двете приличат на такива. Аз и лелка я слушам от време на време, ама за да ми влезе в топа, още много свирки има да въртии Иначе това не е ли велико: https://youtu.be/V_nfPolRig8 И до ден днешен, текста си важи... За мен е шедьовър тоя текст, а и песента е много яка. Много добре си изглежда жената! Искам да видя Джако Вакарелски на нейните години как ще е! Или безвратата Баница... Е Ася сега е много добре, с интервенции може и да се запази още. Иначе Ивана в лице е красива, спор няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Е Ася сега е много добре, с интервенции може и да се запази още. Иначе Ивана в лице е красива, спор няма. На мен пък Ася в лице ми е като да се разпадне всеки момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 "Нямам право" с над 2 млн. гледания Дано я изпее на някой концерт. Време е да мачка с миксове от стари песни, ала лелча Маман-Калудка. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 На мен пък Ася в лице ми е като да се разпадне всеки момент. Еее има филъри на много места , но те се разграждат. Нослето имаше нужда да го пипне, че беше тотал щета... Супер си е . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 "Нямам право" с над 2 млн. гледания Дано я изпее на някой концерт. Време е да мачка с миксове от стари песни, ала лелча Маман-Калудка. Няма да предизвика фурор.. за жалост, тя няма вселенски хит ала - Луда по теб, Ти си, Шампанско, Две сърца... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари