Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ясен ти е принципа. Който каже чичо Митко той ти е фаворит. Карай го по-спокойно. Защо гласът ми ти е толкова важен? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Анелия купува гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Карай го по-спокойно. Защо гласът ми ти е толкова важен? :1000 (29): Просто те изобличавам. Не ми е важен конкретно твоя глас. А и защо сантимента ти към Камелия не пролича в първоначалния етап на гласуването ами сега на финала. Осъзнаваш ли, че постъпката ти говори за болно фенство или смяташ че всичко ти е в ред... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Анелия купува гледания Галена и Фики са ненадминати в купуването. Анелия просто мачка смядовски амбиции и толбухински мераци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Абсолютно реални са гледанията на Анелия, тази жена просто наистина знае как да прави хитове. Че и в комбинация с новата Певица на годината- как да не предизвиква интерес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да хич не са купени! Как е възможно да има 6 млн. тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да хич не са купени! Как е възможно да има 6 млн. тази песен? Намали си размера на подписа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Фаст, откога харесваш повече Камелия от Десислава... Пресовите пак започвате с преднамерените вотове и сметки. Искаш на финал слаба конкурентка срещу Преслава, но с подобни гласове опорочавате инициативата на Дани... Добре, че сте само 2-3ма такива... По-скандален беше твоят вот за Галин! Още не мога да го преглътна... На мен Ивана ми беше любимка за година две, но я разлюбих. Беше много отдавна. Огромна грешка си направил! С кои песни ти стана любимка и защо я разлюби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Янева, лелка ще отпадне ли от Глория, как мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Янева, лелка ще отпадне ли от Глория, как мислиш? Засега пада, да. Но от Глория ще го преживея, все пак тя успя да запази по-голяма част от аудиторията си, а Ванча изгуби много почитатели, Фаст е само един пример, аз лично познавам хора, които се отказаха от нея, а са я обожавали. Виж, ако беше паднала от бездарника от Добрич, щяха да хвърчат тикви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108510 Гласувайте до утре, има равенства. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108510 Гласувайте до утре, има равенства. Я не ни занимавай с тия идиотии, а марш да подкрепиш леля срещу Глора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Засега пада, да. Но от Глория ще го преживея, все пак тя успя да запази по-голяма част от аудиторията си, а Ванча изгуби много почитатели, Фаст е само един пример, аз лично познавам хора, които се отказаха от нея, а са я обожавали. Виж, ако беше паднала от бездарника от Добрич, щяха да хвърчат тикви! Аз пък съм пример за обратното, не съм я харесвала преди, но от няколко години я оцених. Нещо като ти с Глория. Има и такива, които започват да ме разочароват, като Анелия в последно време. И новата песен на Фики е потрес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Я не ни занимавай с тия идиотии, а марш да подкрепиш леля срещу Глора! По-скоро ще подкрепя Глора - тя поне не се излагаше с цинизми и чекии през годините И си направи четири концерта в НДК жената, лелча ще си остане с партито на панаира в Пловдив. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Аз пък съм пример за обратното, не съм я харесвала преди, но от няколко години я оцених. Нещо като ти с Глория. Има и такива, които започват да ме разочароват, като Анелия в последно време. И новата песен на Фики е потрес! Аз също обожавам Глора, но има още песни да изпее, докато мине Ванча в плейлистата ми! Искам и Аня да бие Башурка! И Деса да смачка Кама, разбира се! Амин, дай Боже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 По-скоро ще подкрепя Глора - тя поне не се излагаше с цинизми и чекии през годините И си направи четири концерта в НДК жената, лелча ще си остане с партито на панаира в Пловдив. Тогава продължи да се занимаваш с темичките си за Пепи... :1000 (29): Я не се хаби да гласуваш там! А Преси колко концерта направи? Щото Ваня има и турнето "Надуйте музиката". :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тогава продължи да се занимаваш с темичките си за Пепи... :1000 (29): Я не се хаби да гласуваш там! А Преси колко концерта направи? Щото Ваня има и турнето "Надуйте музиката". :1000 (30): На което събираше 300 души по площадите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз също обожавам Глора, но има още песни да изпее, докато мине Ванча в плейлистата ми! Искам и Аня да бие Башурка! И Деса да смачка Кама, разбира се! Амин, дай Боже! И аз искам Деса да бие Кама. Ама ще видим какво ще стане, Камейсъните много нападат нещо. Аз гласувах за Емилия, защото се дразня на Анелия много в последно време с тези бози. Харесвам си старата Анелия, не тази! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 На което събираше 300 души по площадите Според Джиги не е било точно така, а той мрази мен и няма полза да каже нещо позитивно за Ванче! А Пепи като събере толкова публика сама, ела пак да си гукаме любовно, сладко Кайче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 На което събираше 300 души по площадите Стига трупа черни точки :1000 (29): Ама за Глория може да гласуваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз само не разбрах кое те провокира да намесваш Преслава? Говорехме си за Глория / Ивана. Пак нападки на ниво 2 клас, защото сама знаеш, че Глория е по-успешна в концертната дейност и с по-изчистена дискография от Калудка. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Огромна грешка си направил! С кои песни ти стана любимка и защо я разлюби? Ако бъда честен спечели ме с "Това е парчето". Скъсвах я от въртене на касетофона. Загуби ме с абсурдния проект "Ти си ми най". Не знам с кой акъл го е правила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Аз само не разбрах кое те провокира да намесваш Преслава? Говорехме си за Глория / Ивана. Пак нападки на ниво 2 клас, защото сама знаеш, че Глория е по-успешна в концертната дейност и с по-изчистена дискография от Калудка. Просто за да ти набия в тиквичката, че фен на Пресли няма право да коментира концертите на хората, докато тя самата не направи, за да я видим. Единственото феновете на Глория могат да си позволят да кажат нещо за изявите на Ванча, тъй като тяхната има повече и по-представителни. А буфосинхронадите и дискотечките на Преси и те свършиха, та камо ли някаква надежда да ти даде повод някога да коментираш нейна самостоятелна и голяма проява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Ако бъда честен спечели ме с "Това е парчето". Скъсвах я от въртене на касетофона. Загуби ме с абсурдния проект "Ти си ми най". Не знам с кой акъл го е правила. Еееее, с "Аз съм с теб" не си ли върна позициите в очите ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Просто за да ти набия в тиквичката, че фен на Пресли няма право да коментира концертите на хората, докато тя самата не направи, за да я видим. Единственото феновете на Глория могат да си позволят да кажат нещо за изявите на Ванча, тъй като тяхната има повече и по-представителни. А буфосинхронадите и дискотечките на Преси и те свършиха, та камо ли някаква надежда да ти даде повод някога да коментираш нейна самостоятелна и голяма проява. Какво означава тази глупост? Аз като фен на целия жанр, мога да изразявам мнение за изявите на всеки изпълнител, без значение дали е Глория или Драганка от Каспичан. Като толкова ти се иска да коментираш Преслава, виждам че ти сама я намесваш за ТРЕТИ път - можеш да изкоментираш как блъсна Ванча от върха за няколко месеца и се задържа в топа четири пъти по-дълго от нея Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари