presi_fen! Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Терминаторката Валча ще има ли нова песен? Даа , скоро ще заснеме клип на нова песен от известен хитов композитор , мисля че е Даниел Ганев или Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз пък желая здраве на бебето и дано толкова се услади майчинството на Пепка, та да се откаже от музиката, по примера на дуетната си партньорка Париш! Преса има по-силен глас и по-яка усмивка. Пълни сцената с харизма. Галя е по-сексапилна, с по-добри песни и клипове. И двете си имат плюсовете, но не са ми някакви фаворитки. Ана ги мачка! Галена изпъква само с клиповете. Винаги е наблягала на комерс звучението в песните си, дори в пълнежите. При Преслава има жанрово разнообразие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Леле,колко е приятно тук без утайките на форума,чак ми се прииска да не излизам от Рамания. ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 14 000 000+ за хита на 2017! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много я мързи, милата! Дано, но си я знам каква е. Ами то и Глория я мързи много нали виждаш.... свикнахме й с годините и на нея, какво да я правя, като я обичам Двете сякаш се наговарят на моменти за тоя мързел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Галена изпъква само с клиповете. Винаги е наблягала на комерс звучението в песните си, дори в пълнежите. При Преслава има жанрово разнообразие. Да ти кажа честно, в последните години, песните на Галя са доста по-слушаеми! Поне за мен, като не съм почитателка ни на едната, ни на другата. Някъде от "Тихо ми пази", Галена ми се открои една идея пред Преслава. Като се замисля, тя също има интересни песни, които са били с различно звучене и послание. Много любими са ми: Обожавам направо! прекрасна симбиоза между всички компоненти на проекта, единствено изпълнението малко ми куца. 5 години не ми писва вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Даа , скоро ще заснеме клип на нова песен от известен хитов композитор , мисля че е Даниел Ганев или Оцко. Защо тази чудесна жена и певица не е малко по-постоянна в продукцията си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 ??? а. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тонкатааааа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Тези на Генчева също са доста добри: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тези на Генчева също са доста добри: Допадат ли ти песни от типа на "Пантера",МамаУраган","Пей,сърце"? Защото съм останала с впечатление,че харесваш изпълнители с хубави песни и добри гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И аз не харесвам Джулия, а тук я гласят за новата лидерка, каква лидерка може да е тя? :1000 (29): Към нея се забелязва интерес, какъвто не сме виждали да получава никое ново име след Цветелина Янева (при жените). Ако започне да прави по-добри клипове и да експериментира повече със звученето отива директно на върха, накъдето усилено я бутат и самите Пайнер. А и дори и за моя изненада, по участията й дори вече се наблюдава истерия по нея, поне на това на което бях наскоро го забелязах. Като излезе на сцената половината клуб се насъбра пред нея и започна едно куфеене на песните й и правене на селфита, чак и аз се изумих колко популярно име е станала. Галена изпъква само с клиповете. Винаги е наблягала на комерс звучението в песните си, дори в пълнежите. При Преслава има жанрово разнообразие. За 2017 и 2018 Галена има 5 напълно различни една от друга песни- Мина ми, Моро му, Босът, Изневериш ли ми и Дай ми любов, като единствено Просто шоу може да мине като опит за преповтаряне на стила на Босът, макар и да си е доста различна. По-скоро при Преслава положението беше доста зациклило с предимно еднотипни комерси, преди да пусне сръбската песен, която пък излезе провал. Личи си й, че работи главно за дискотеките и за евентуалните статуетки ако някога ги върнат, докато Галена с песни като тази новата показва, че се цели в нещо съвсем различно. И Моро му също беше доста свежо и различно парче от всичко, което се пуска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Допадат ли ти песни от типа на "Пантера",МамаУраган","Пей,сърце"? Защото съм останала с впечатление,че харесваш изпълнители с хубави песни и добри гласове. По-горе казах, че Преслава я бие, що се касае до глас. Но Галя е претърпяла операция на гласните струни и нещо там не е както трябва. Преди е пеела желязно. Има едно изпълнение на "Как не те е срам", където е потрес като визия, но изпълнява парчето супер. Изброените от теб песни не ми харесват, не са успели да ме грабнат с нещо. Аз харесвам и комерсиални песни, не ми пречи и да имат сексуално послание, но специално "Пантера" ме дразни, дуетът с Цветелина не го слушам, макар да не е чак толкова за изхвърляне, а "Мама ураган" е ужасна. Но пък има други нейни, които обожавам. Някои вече качих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Чудя се утре кой ще пусне поредната неслушаема песен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Кой и е виновен че не си е пазила гласа? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Чудя се утре кой ще пусне поредната неслушаема песен.. Я се радвай! Тъкмо Ванча получава по-голям шанс да блесне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Стига се кара на хората, че не цъкат на Деса бре! Ти гласувай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Кой и е виновен че не си е пазила гласа? :1000 (29): Никой, но отбелязвам, че не се е родила бездарна! А и Преслава също не спазва някаква особена хигиена на гласа, всички сме забелязали огромна разлика между нейното пеене през 2005 и през 2018! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Я се радвай! Тъкмо Ванча получава по-голям шанс да блесне! Че тя дали ще пусне песен скоро? Май се приготвя за участието в Испания където ще си пече карибското тяло.Дано само не я пусне когато излязат песните на Галя и Цура,Тита или Георги-Никол,че ще я затапят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Чудя се утре кой ще пусне поредната неслушаема песен.. През уикендите рядко пускат песни, а и за тази седмица станаха множко... :1000 (29): 4 нови Пайнерски песни- и 4-те Рамания ги оплю. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 През уикендите рядко пускат песни, а и за тази седмица станаха множко... :1000 (29): 4 нови Пайнерски песни- и 4-те Рамания ги оплю. :1000 (29): Ох,то вярно,че утре е събота.Обърках се малко,помислих си,че утре е петък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И аз искам Деса да бие Кама. Ама ще видим какво ще стане, Камейсъните много нападат нещо. Аз гласувах за Емилия, защото се дразня на Анелия много в последно време с тези бози. Харесвам си старата Анелия, не тази! Аха много сме нападали. То се вижда, кой,кого . Ай без да квалифицираш. Малко, като цветарка си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ох,то вярно,че утре е събота.Обърках се малко,помислих си,че утре е петък. Нищо не се знае, все пак. Някои от най-големите модерни класики са излизали в този ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Това е моята песен на Галена(дует с Дамян),която и до ден днешен никоя друта нейна не я замени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Че тя дали ще пусне песен скоро? Май се приготвя за участието в Испания където ще си пече карибското тяло.Дано само не я пусне когато излязат песните на Галя и Цура,Тита или Георги-Никол,че ще я затапят. Даже няколко песни се кани да пуска лятоска... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари