Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Не знам някой да е скандирал името на Ивана в присъствието на Глория и Преслава на сцената, или да е викано за Глория при Ивана и Преслава до нея, но виж за третата възможност съм чувал ... Че даже и един друг случай Глория/Преслава се сещам още от далечната 2006 И аз не знам Преслава да е направила фолклорни албуми, концерти, че даже и свой попфолк албум от сто години насам! И кога Ивана е взимала награда или е била на сцената и някой е скандирал името на толбухинското селяче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И аз не знам Преслава да е направила фолклорни албуми, концерти, че даже и свой попфолк албум от сто години насам! И кога Ивана е взимала награда или е била на сцената и някой е скандирал името на толбухинското селяче? Не иска да прави фолклорни албуми, заради сестра си, а и не е необходимо, няма претенции за фолклорен изпълнител. П.с. По време на зарята на 2 години Планета HD Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Не иска да прави фолклорни албуми, заради сестра си, а и не е необходимо, няма претенции за фолклорен изпълнител. П.с. По време на зарята на 2 години Планета HD Не ми давай пример с някаква заря, защото там бяха всички, накрая. Говоря ти, главчо, че когато Ивана излиза да пее сама или взима статуетка, никой не се сеща да скандира името "Преслава"! Всички гледат и слушат генерал Калудова, която винаги се радва на чуден прием и аплаузи, че и бисове, макар да е, както ти казваш, в "регрес". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не ми давай пример с някаква заря, защото там бяха всички, накрая. Говоря ти, главчо, че когато Ивана излиза да пее сама или взима статуетка, никой не се сеща да скандира името "Преслава"! Всички гледат и слушат генерал Калудова, която винаги се радва на чуден прием и аплаузи, че и бисове, макар да е, както ти казваш, в "регрес". Че тя какво е взимала Ванча след 2006, за да викат Преслава? - Или нищо, или някакви незначителни награди, от рода на Рингтон и Доброволчество. В Певица на 2000-2009, Преслава не е номинирана, иначе щеше да е мътна и кървава, като случая с Галош Помним ли как като освиркаха Галена, Преслава е ръкомахала към публиката да им дава тон да скандират - КРАЛИЦА! :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Че тя какво е взимала Ванча след 2006, за да викат Преслава? - Или нищо, или някакви незначителни награди, от рода на Рингтон и Доброволчество. В Певица на 2000-2009, Преслава не е номинирана, иначе щеше да е мътна и кървава, като случая с Галош Помним ли как като освиркаха Галена, Преслава е ръкомахала към публиката да им дава тон да скандират - КРАЛИЦА! :roll1: Как да не беше номинирана в певица на десетилетието Преслава? Нали уж още със старта била голяма работа! Печелила е награди от Нов фолк за цялостно творчество и принос към музиката. Ивана не ти е Галена, че да си позволи някой да я освирка, когато взе "незначителната" награда за певица на десетилетието на Планета! Цялата зала пя с нея и всички аплодираха! И ти не се гордей много с просташките изблици на Пресините идиотчета, които си позволявят, провокирани от тая лицемерка, да дюдюкат и да принизяват успехите на колежките. А ти помниш ли, че Преси е пяла на празна зала, закривайки с микс от уж големите си хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Как да не беше номинирана в певица на десетилетието Преслава? Нали уж още със старта била голяма работа! Печелила е награди от Нов фолк за цялостно творчество и принос към музиката. Ивана не ти е Галена, че да си позволи някой да я освирка, когато взе "незначителната" награда за певица на десетилетието на Планета! Цялата зала пя с нея и всички аплодираха! И ти не се гордей много с просташките изблици на Пресините идиотчета, които си позволявят, провокирани от тая лицемерка, да дюдюкат и да принизяват успехите на колежките. А ти помниш ли, че Преси е пяла на празна зала, закривайки с микс от уж големите си хитове? Защото казаха, че в 50% от периода не е била Певица Да, това стана в 12 в полунощ, но след 3 месеца смаза по къси панталонки на площада Много ме надъхва като направи мизерия на колежка и после грее с нагла усмивка и раздава въздушни целувки - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА ЗА НАС Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Според Джиги не е било точно така, а той мрази мен и няма полза да каже нещо позитивно за Ванче! А Пепи като събере толкова публика сама, ела пак да си гукаме любовно, сладко Кайче! Дишай спокойно, аз никой не мразя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Много ме надъхва като направи мизерия на колежка и после грее с нагла усмивка и раздава въздушни целувки - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА ЗА НАС А защо такава уж голяма певица с уж вечни хитове, трябва да прави мизерии на колежки, за да се задържа в този уж топ 3? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Дишай спокойно, аз никой не мразя Знам, Джигитче! Ти си кълнеш за "добър ден" и "лека нощ"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 А защо такава уж голяма певица с уж вечни хитове, трябва да прави мизерии на колежки, за да се задържа в този уж топ 3? За да се противопостави на фирмената политика, която искаше да я прати в девета глуха още през 2009, по примера на лелча. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 В тон с нестихващите налагания на лъжата, че Преслава е 14 години в ТОП 3, реших и аз вече да налагам, че Десислава е 22 години в същия ТОП. Между другото, тези дни наистина стават точно 22 години откакто Ангелският глас дебютира и веднага скочи директно на върха. Да й честитим професионалната годишнина и да й пожелаем още дълги години да ни радва с песните си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Деса в какъв топ 3 е, извинявай? Само 2016 се вмъкна там, след сигурно 13-годишно прекъсване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Че тя какво е взимала Ванча след 2006, за да викат Преслава? - Или нищо, или някакви незначителни награди, от рода на Рингтон и Доброволчество. В Певица на 2000-2009, Преслава не е номинирана, иначе щеше да е мътна и кървава, като случая с Галош Помним ли как като освиркаха Галена, Преслава е ръкомахала към публиката да им дава тон да скандират - КРАЛИЦА! :roll1: Мисля че Ивана взе албум на 2007-ма. Тогава и Преслава беше номинирана и публиката скандираше нейното име. :1000 (29): Всички знаем, че ако Преса беше в номинациите за Певица на десетилетието, публиката щеше да скандира нейното име. Все пак церемонията беше през 2009-та, когато Ивана беше супер втръснала, а Преслава мачкаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Мисля че Ивана взе албум на 2007-ма. Тогава и Преслава беше номинирана и публиката скандираше нейното име. :1000 (29): Всички знаем, че ако Преса беше в номинациите за Певица на десетилетието, публиката щеше да скандира нейното име. Все пак церемонията беше през 2009-та, когато Ивана беше супер втръснала, а Преслава мачкаше. Дай да чуем запис, къде викат "Преслава", докато Ваня си взима наградата! Колкото до Деса - не скочи веднага на върха. С "Мъжете всичко искат" през 2000 година се случи, като го затвърди сериозно с "Бели нощи". Някои сме старички вече и не ни минават налагания на разни теории! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 В тон с нестихващите налагания на лъжата, че Преслава е 14 години в ТОП 3, реших и аз вече да налагам, че Десислава е 22 години в същия ТОП. Между другото, тези дни наистина стават точно 22 години откакто Ангелският глас дебютира и веднага скочи директно на върха. Да й честитим професионалната годишнина и да й пожелаем още дълги години да ни радва с песните си! Аха. А концерта за коя 20 годишнина остава? На Борис евентуално? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Деса в какъв топ 3 е, извинявай? Само 2016 се вмъкна там, след сигурно 13-годишно прекъсване. В същия ТОП, в който е била и Преслава през 2004 и 2016. Дай да чуем запис, къде викат "Преслава", докато Ваня си взима наградата! Колкото до Деса - не скочи веднага на върха. С "Мъжете всичко искат" през 2000 година се случи, като го затвърди сериозно с "Бели нощи". Някои сме старички вече и не ни минават налагания на разни теории! Тези неща не ги налагам на теб или на другите, които знаят как са били нещата, а на онези, които биха се вързали на лъжите, че Преслава е 14 години ТОП 3. С други думи- не ги налагам сериозно, в случай, че някой си го помисли, а като закачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 НЕВЕРОЯТНО НАГРАЖДАВАНЕ! Толкова четки и канонизация в рамките на две минути, а тя после ги игнорира и не им отиде на концерта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 В тон с нестихващите налагания на лъжата, че Преслава е 14 години в ТОП 3, реших и аз вече да налагам, че Десислава е 22 години в същия ТОП. Между другото, тези дни наистина стават точно 22 години откакто Ангелският глас дебютира и веднага скочи директно на върха. Да й честитим професионалната годишнина и да й пожелаем още дълги години да ни радва с песните си! :1000 (10): :1000 (10): Деса има повече стаж и от Глория и Тони Дачева. Направо откакто се е родила е в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 А помним ли как през 2010 си възстанови разклатените позиции от 2009, когато имаше само един хит и едвам върза ТОП 3? "Искам те пак" беше магична песен, нищо чудно че затвърди 15-тата ѝ година на върха. В комплект с любимата на Янева Острието, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Дай да чуем запис, къде викат "Преслава", докато Ваня си взима наградата! : Ти пожела... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Повече от ясно е, че тази награда на Ивана беше подарена, защото иначе оставаше без нищо. Първо: "Празник всеки ден" е доста слаб албум, в сравнение с предишните; хитовете от него излязоха през 2006, а не в 2007 г., освен това и той самия излезе есента на 2006 г. - през 2007 реализира "Резерве" и "100 живота", които макар и приятни не се доближават и на 1% до "Лъжа е", "Уморих се", "Не и утре", "Нищо друго", "Заклевам те" и останалите от албума "Интрига". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Ти пожела... :1000 (29): Наистина ли сравняваш това със случката с Галя? Да, при обявяването на номинациите най-силните викове са Преслава, но и за Райна и Ивана си ги има. При Глория и Гергана е най-тихо. Докато говорят водещите, в рамките на няколко секунди има скандирания за Преса, но при обявяването на победителката, хората си я аплодират, докато се качва по стълбите има викове "Ивана, Ивана", никой не я освирква, докато благодари! Нищо кой знае какво, не стана този път, пробвай пак Преслино лумпенче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Повече от ясно е, че тази награда на Ивана беше подарена, защото иначе оставаше без нищо. Първо: "Празник всеки ден" е доста слаб албум, в сравнение с предишните; хитовете от него излязоха през 2006, а не в 2007 г., освен това и той самия излезе есента на 2006 г. - през 2007 реализира "Резерве" и "100 живота", които макар и приятни не се доближават и на 1% до "Лъжа е", "Уморих се", "Не и утре", "Нищо друго", "Заклевам те" и останалите от албума "Интрига". Най-големи продажби през 2007 година и съответно най-много приходи за Пайнер, е отчел "Празник всеки ден". Казва го лично Митко Димитров, в интервю за Нов фолк, където изтъква Ивана като комплексно най-успешната си певица. Забележи, не Преслава - а Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Повече от ясно е, че тази награда на Ивана беше подарена, защото иначе оставаше без нищо. Първо: "Празник всеки ден" е доста слаб албум, в сравнение с предишните; хитовете от него излязоха през 2006, а не в 2007 г., освен това и той самия излезе есента на 2006 г. - през 2007 реализира "Резерве" и "100 живота", които макар и приятни не се доближават и на 1% до "Лъжа е", "Уморих се", "Не и утре", "Нищо друго", "Заклевам те" и останалите от албума "Интрига". Само "Лъжа е" остана от тези песни. Другите са уж добри и стойностни, но къде са сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Най-големи продажби през 2007 година и съответно най-много приходи за Пайнер, е отчел "Празник всеки ден". Казва го лично Митко Димитров, в интервю за Нов фолк, където изтъква Ивана като комплексно най-успешната си певица. Забележи, не Преслава - а Ивана! Към онзи момент е била, защото Преслава тъкмо се качваше на върха, още нямаше и златен албум, но към 2017 със сигурност не мисли така. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари