Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не знам някой да е скандирал името на Ивана в присъствието на Глория и Преслава на сцената, или да е викано за Глория при Ивана и Преслава до нея, но виж за третата възможност съм чувал ... :3fdb8960598fa63e: Че даже и един друг случай Глория/Преслава се сещам още от далечната 2006 :Vishenka_05:
И аз не знам Преслава да е направила фолклорни албуми, концерти, че даже и свой попфолк албум от сто години насам!

И кога Ивана е взимала награда или е била на сцената и някой е скандирал името на толбухинското селяче? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И аз не знам Преслава да е направила фолклорни албуми, концерти, че даже и свой попфолк албум от сто години насам!

И кога Ивана е взимала награда или е била на сцената и някой е скандирал името на толбухинското селяче? :mf_surrender:

Не иска да прави фолклорни албуми, заради сестра си, а и не е необходимо, няма претенции за фолклорен изпълнител.

П.с. По време на зарята на 2 години Планета HD :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не иска да прави фолклорни албуми, заради сестра си, а и не е необходимо, няма претенции за фолклорен изпълнител.

П.с. По време на зарята на 2 години Планета HD :Vishenka_05:

Не ми давай пример с някаква заря, защото там бяха всички, накрая. Говоря ти, главчо, че когато Ивана излиза да пее сама или взима статуетка, никой не се сеща да скандира името "Преслава"! :gun_bandana: Всички гледат и слушат генерал Калудова, която винаги се радва на чуден прием и аплаузи, че и бисове, макар да е, както ти казваш, в "регрес".

Сподели в други сайтове

Не ми давай пример с някаква заря, защото там бяха всички, накрая. Говоря ти, главчо, че когато Ивана излиза да пее сама или взима статуетка, никой не се сеща да скандира името "Преслава"! :gun_bandana: Всички гледат и слушат генерал Калудова, която винаги се радва на чуден прием и аплаузи, че и бисове, макар да е, както ти казваш, в "регрес".

Че тя какво е взимала Ванча след 2006, за да викат Преслава? - Или нищо, или някакви незначителни награди, от рода на Рингтон и Доброволчество.

В Певица на 2000-2009, Преслава не е номинирана, иначе щеше да е мътна и кървава, като случая с Галош :Vishenka_05:

Помним ли как като освиркаха Галена, Преслава е ръкомахала към публиката да им дава тон да скандират - КРАЛИЦА! :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Че тя какво е взимала Ванча след 2006, за да викат Преслава? - Или нищо, или някакви незначителни награди, от рода на Рингтон и Доброволчество.

В Певица на 2000-2009, Преслава не е номинирана, иначе щеше да е мътна и кървава, като случая с Галош :Vishenka_05:

Помним ли как като освиркаха Галена, Преслава е ръкомахала към публиката да им дава тон да скандират - КРАЛИЦА! :roll1: :roll1: :roll1:

Как да не беше номинирана в певица на десетилетието Преслава? Нали уж още със старта била голяма работа! :3fdb8960598fa63e:

Печелила е награди от Нов фолк за цялостно творчество и принос към музиката. Ивана не ти е Галена, че да си позволи някой да я освирка, когато взе "незначителната" награда за певица на десетилетието на Планета! Цялата зала пя с нея и всички аплодираха!

И ти не се гордей много с просташките изблици на Пресините идиотчета, които си позволявят, провокирани от тая лицемерка, да дюдюкат и да принизяват успехите на колежките. А ти помниш ли, че Преси е пяла на празна зала, закривайки с микс от уж големите си хитове? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Как да не беше номинирана в певица на десетилетието Преслава? Нали уж още със старта била голяма работа! :3fdb8960598fa63e:

Печелила е награди от Нов фолк за цялостно творчество и принос към музиката. Ивана не ти е Галена, че да си позволи някой да я освирка, когато взе "незначителната" награда за певица на десетилетието на Планета! Цялата зала пя с нея и всички аплодираха!

И ти не се гордей много с просташките изблици на Пресините идиотчета, които си позволявят, провокирани от тая лицемерка, да дюдюкат и да принизяват успехите на колежките. А ти помниш ли, че Преси е пяла на празна зала, закривайки с микс от уж големите си хитове? :3fdb8960598fa63e:

Защото казаха, че в 50% от периода не е била Певица :gun_bandana:

Да, това стана в 12 в полунощ, но след 3 месеца смаза по къси панталонки на площада :Vishenka_05:

Много ме надъхва като направи мизерия на колежка и после грее с нагла усмивка и раздава въздушни целувки - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА ЗА НАС :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Според Джиги не е било точно така, а той мрази мен и няма полза да каже нещо позитивно за Ванче! :Vishenka_05:

А Пепи като събере толкова публика сама, ела пак да си гукаме любовно, сладко Кайче! :3fdb8960598fa63e:

uspeshen-start-za-turneto-na-ivana-2.jpg

uspeshen-start-za-turneto-na-ivana-6.jpg

uspeshen-start-za-turneto-na-ivana-4.jpg

Дишай спокойно, аз никой не мразя

Сподели в други сайтове

Много ме надъхва като направи мизерия на колежка и после грее с нагла усмивка и раздава въздушни целувки - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА ЗА НАС :Vishenka_05:
А защо такава уж голяма певица с уж вечни хитове, трябва да прави мизерии на колежки, за да се задържа в този уж топ 3? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А защо такава уж голяма певица с уж вечни хитове, трябва да прави мизерии на колежки, за да се задържа в този уж топ 3? :3fdb8960598fa63e:

За да се противопостави на фирмената политика, която искаше да я прати в девета глуха още през 2009, по примера на лелча.

Сподели в други сайтове

В тон с нестихващите налагания на лъжата, че Преслава е 14 години в ТОП 3, реших и аз вече да налагам, че Десислава е 22 години в същия ТОП.

Между другото, тези дни наистина стават точно 22 години откакто Ангелският глас дебютира и веднага скочи директно на върха. :Vishenka_05: Да й честитим професионалната годишнина и да й пожелаем още дълги години да ни радва с песните си!

Сподели в други сайтове

Деса в какъв топ 3 е, извинявай? Само 2016 се вмъкна там, след сигурно 13-годишно прекъсване.

Сподели в други сайтове

Мисля че Ивана взе албум на 2007-ма. Тогава и Преслава беше номинирана и публиката скандираше нейното име. :1000 (29):

Всички знаем, че ако Преса беше в номинациите за Певица на десетилетието, публиката щеше да скандира нейното име. Все пак церемонията беше през 2009-та, когато Ивана беше супер втръснала, а Преслава мачкаше.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Мисля че Ивана взе албум на 2007-ма. Тогава и Преслава беше номинирана и публиката скандираше нейното име. :1000 (29):

Всички знаем, че ако Преса беше в номинациите за Певица на десетилетието, публиката щеше да скандира нейното име. Все пак церемонията беше през 2009-та, когато Ивана беше супер втръснала, а Преслава мачкаше.

Дай да чуем запис, къде викат "Преслава", докато Ваня си взима наградата!

Колкото до Деса - не скочи веднага на върха. С "Мъжете всичко искат" през 2000 година се случи, като го затвърди сериозно с "Бели нощи". Някои сме старички вече и не ни минават налагания на разни теории! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

В тон с нестихващите налагания на лъжата, че Преслава е 14 години в ТОП 3, реших и аз вече да налагам, че Десислава е 22 години в същия ТОП.

Между другото, тези дни наистина стават точно 22 години откакто Ангелският глас дебютира и веднага скочи директно на върха. :Vishenka_05: Да й честитим професионалната годишнина и да й пожелаем още дълги години да ни радва с песните си!

Аха. А концерта за коя 20 годишнина остава? На Борис евентуално?

Сподели в други сайтове

Деса в какъв топ 3 е, извинявай? Само 2016 се вмъкна там, след сигурно 13-годишно прекъсване.

В същия ТОП, в който е била и Преслава през 2004 и 2016. :Vishenka_05:

Дай да чуем запис, къде викат "Преслава", докато Ваня си взима наградата!

Колкото до Деса - не скочи веднага на върха. С "Мъжете всичко искат" през 2000 година се случи, като го затвърди сериозно с "Бели нощи". Някои сме старички вече и не ни минават налагания на разни теории! :3fdb8960598fa63e:

Тези неща не ги налагам на теб или на другите, които знаят как са били нещата, а на онези, които биха се вързали на лъжите, че Преслава е 14 години ТОП 3. :3fdb8960598fa63e: С други думи- не ги налагам сериозно, в случай, че някой си го помисли, а като закачка.

Сподели в други сайтове

НЕВЕРОЯТНО НАГРАЖДАВАНЕ! Толкова четки и канонизация в рамките на две минути, а тя после ги игнорира и не им отиде на концерта :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:1000 (10): :1000 (10): Деса има повече стаж и от Глория и Тони Дачева. Направо откакто се е родила е в топ 3.

Сподели в други сайтове

А помним ли как през 2010 си възстанови разклатените позиции от 2009, когато имаше само един хит и едвам върза ТОП 3? "Искам те пак" беше магична песен, нищо чудно че затвърди 15-тата ѝ година на върха. :Vishenka_05: В комплект с любимата на Янева Острието, разбира се.

Сподели в други сайтове

Повече от ясно е, че тази награда на Ивана беше подарена, защото иначе оставаше без нищо.

Първо: "Празник всеки ден" е доста слаб албум, в сравнение с предишните; хитовете от него излязоха през 2006, а не в 2007 г., освен това и той самия излезе есента на 2006 г. - през 2007 реализира "Резерве" и "100 живота", които макар и приятни не се доближават и на 1% до "Лъжа е", "Уморих се", "Не и утре", "Нищо друго", "Заклевам те" и останалите от албума "Интрига".

Сподели в други сайтове

Ти пожела... :1000 (29):

Наистина ли сравняваш това със случката с Галя?

Да, при обявяването на номинациите най-силните викове са Преслава, но и за Райна и Ивана си ги има. При Глория и Гергана е най-тихо. Докато говорят водещите, в рамките на няколко секунди има скандирания за Преса, но при обявяването на победителката, хората си я аплодират, докато се качва по стълбите има викове "Ивана, Ивана", никой не я освирква, докато благодари!

Нищо кой знае какво, не стана този път, пробвай пак Преслино лумпенче! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Повече от ясно е, че тази награда на Ивана беше подарена, защото иначе оставаше без нищо.

Първо: "Празник всеки ден" е доста слаб албум, в сравнение с предишните; хитовете от него излязоха през 2006, а не в 2007 г., освен това и той самия излезе есента на 2006 г. - през 2007 реализира "Резерве" и "100 живота", които макар и приятни не се доближават и на 1% до "Лъжа е", "Уморих се", "Не и утре", "Нищо друго", "Заклевам те" и останалите от албума "Интрига".

Най-големи продажби през 2007 година и съответно най-много приходи за Пайнер, е отчел "Празник всеки ден". Казва го лично Митко Димитров, в интервю за Нов фолк, където изтъква Ивана като комплексно най-успешната си певица. Забележи, не Преслава - а Ивана! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Само "Лъжа е" остана от тези песни. Другите са уж добри и стойностни, но къде са сега? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Най-големи продажби през 2007 година и съответно най-много приходи за Пайнер, е отчел "Празник всеки ден". Казва го лично Митко Димитров, в интервю за Нов фолк, където изтъква Ивана като комплексно най-успешната си певица. Забележи, не Преслава - а Ивана! :3fdb8960598fa63e:

Към онзи момент е била, защото Преслава тъкмо се качваше на върха, още нямаше и златен албум, но към 2017 със сигурност не мисли така.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...