Guest Kondomcho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Иначе това не е ли велико: https://youtu.be/V_nfPolRig8 Мии на мен ми идва малко махленско.. Но, да, истина си е текста и за тогава си беше много вървежен. Мяууу :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Няма да предизвика фурор.. за жалост, тя няма вселенски хит ала - Луда по теб, Ти си, Шампанско, Две сърца... Вече е предизвиквала фурор с "Нямаш сърце" и "Лъжа е". Трябва да пробва и "Новата ти". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Еее има филъри на много места , но те се разграждат. Нослето имаше нужда да го пипне, че беше тотал щета... Супер си е . Не мисля, ужасна е, като някакво желирано копие на Николета. Няма да предизвика фурор.. за жалост, тя няма вселенски хит ала - Луда по теб, Ти си, Шампанско, Две сърца... Недей, че му идва много напоследък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Мии на мен ми идва малко махленско.. Но, да, истина си е текста и за тогава си беше много вървежен. Мяууу :1000 (29): Ще има нещо печенооо, пооод тази парламен... Много якаа Вече е предизвиквала фурор с "Нямаш сърце" и "Лъжа е". Трябва да пробва и "Новата ти". Не съм видял такъв прием на нейните песни, стига я бута. Не мисля, ужасна е, като някакво желирано копие на Николета. Недей, че му идва много напоследък! Е да, Николета е по-яка, но и тя е доста пипана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Уникално парче, какъв хит щеше да е с един по-силен текст! Звученето, саундът... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Неможеееееш... Ванча прилича на дърта сводница, въртяща бардаци!! :roll1: Янева, само на него позволяваш така да нарежда леля ти Ваня.. Ама това си беше грубо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аутфита на Андреа и Джена :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Страхотна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Уникалнаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Как ще коментирате факта, че "Шушана" на Преслава прави повече дневни гледания от "Не се изтриваш" и мина "Пада звезда", а сега е на път да мине "Тук жена му пази" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Как ще коментирате факта, че "Шушана" на Преслава прави повече дневни гледания от "Не се изтриваш" и мина "Пада звезда", а сега е на път да мине "Тук жена му пази" "Шушана" е по-голяма хит от "Не се изтриваш", "Тук жена му пази" и "Пада звезда", а изпълнението па Преси е най-доброто от всички. Доволен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Доволен? Разбира се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Как ще коментирате факта, че "Шушана" на Преслава прави повече дневни гледания от "Не се изтриваш" и мина "Пада звезда", а сега е на път да мине "Тук жена му пази" Аз си знаех, че така ще стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз си знаех, че така ще стане Знаел той, добре че видях клипа на Преслава преди теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 :roll1: Янева, само на него позволяваш така да нарежда леля ти Ваня.. Ама това си беше грубо Бавно и методично ще го направя фен на лелята на годината. Той просто не знае с кого си има работа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Как ще коментирате факта, че "Шушана" на Преслава прави повече дневни гледания от "Не се изтриваш" и мина "Пада звезда", а сега е на път да мине "Тук жена му пази" Обаче минава и ''Просто шоу'', ''Дъ босс'' и ако продължи така след някой месец и ''Моро му''. :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Обаче минава и ''Просто шоу'', ''Дъ босс'' и ако продължи така след някой месец и ''Моро му''. :3fdb8960598fa63e: Той не ,че не ги е забелязал тези неща , просто така му удобно да ги подминава. Двойни стандарти .... ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Малко статистика от златните години на фолка. Някои тук помним най-големият сайт за сваляне на музика от преди 10-15 години. Вижте как се движат цифрите от началото на 2002 до към края 2003 година и за какво главоломно увеличение на потреблението на Интернет говорим. 30 март 2002: Тук ясно си личи как предната 2001 е била кризисна за жанра. Нита една чалга в ТОП 5 на сайта към този момент: 20 октомври 2003: Забележете за какви цифри и каква доминация говорим само година и половина по-късно, когато се водеше, че нетът не е толкова разпространен: Песните на Анелия теглени почти милион пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Малко статистика от златните години на фолка. Някои тук помним най-големият сайт за сваляне на музика от преди 10-15 години. Вижте как се движат цифрите от началото на 2002 до към края 2003 година и за какво главоломно увеличение на потреблението на Интернет говорим. 30 март 2002: Тук ясно си личи как предната 2001 е била кризисна за жанра. Нита една чалга в ТОП 5 на сайта към този момент: 20 октомври 2003: Забележете за какви цифри и каква доминация говорим само година и половина по-късно, когато се водеше, че нетът не е толкова разпространен: Песните на Анелия теглени почти милион пъти. Разкош - уж лелче била никоя до 2003, а виждаме, че е била най-теглената чалгарка през 2002 година, единствената всъщност, заедно със Слави. Виждаме какво става и с неклипираната "Убиец на любов" през 2003, когато уж, ако не била напуснала Десислава, нямала да види успехи Ванча... Имаш ли от други периоди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Също така се вижда как очевидно и преди чалгата е имала години като 2017, но въпреки това се е съвзела и си е върнала статута на музиката на народа, не че някога е преставала да бъде. Ивана единствената толкова теглена чалгарка за 2001- я виж ти... Ако тогава имаше YouTube това щеше да се равнява на милиони гледания. Изненадан съм, че през 2003 Анелия е била толкова над останалите, но не е като да е нямало огромна истерия по нея още от началото на кариерата й. Основната конкурентка на Десислава за въпросната година, браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Също така се вижда как очевидно и преди чалгата е имала години като 2017, но въпреки това се е съвзела и си е върнала статута на музиката на народа, не че някога е преставала да бъде. Ивана единствената толкова теглена чалгарка през 2001- я виж ти... Ако тогава имаше YouTube това щеше да се равнява на милиони гледания. Изненадан съм, че през 2003 Анелия е била толкова над останалите, но не е като да е нямало огромна истерия по нея още от началото на кариерата й. Основната конкурентка на Десислава за въпросната година, браво. В мп3-бг.ком години наред никой не можа да надмине първите хитове на Ханелия! Харесваха я и нечалгари, което е голямо постижение. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 В мп3-бг.ком години наред никой не можа да надмине първите хитове на Ханелия! Харесваха я и нечалгари, което е голямо постижение. Тя просто си беше почти не-чалгарска певица. Единствено извиванията в гласа й могат да подскажат, че говорим за чалга, иначе мелодиите на повечето й парчета си бяха поп и рок. Каква деградация към днешна дата, това дори не е за коментар... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тя просто си беше почти не-чалгарска певица. Единствено извиванията в гласа й могат да подскажат, че говорим за чалга, иначе мелодиите на повечето й парчета си бяха поп и рок. Каква деградация към днешна дата, това дори не е за коментар... На мен винаги ми е звучала като чалга, каквато си е. Погледни ме в очите и Само мене нямаш са си с доста балканско звучене, аранжиментите хич не са поп. Тогава прослушвах чалга пак и се чудех какво й харесват на виенето, отделно ми приличаше на циганка. Иначе ми допада, че Аня е винаги в крак с времето. Няма как да се тъпче на едно място, иначе отпадаш. Сега ми харесва повече. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 На мен винаги ми е звучала като чалга, каквато си е. Погледни ме в очите и Само мене нямаш са си с доста балканско звучене, аранжиментите хич не са поп. Тогава прослушвах чалга пак и се чудех какво й харесват на виенето, отделно ми приличаше на циганка. Иначе ми допада, че Аня е винаги в крак с времето. Няма как да се тъпче на едно място, иначе отпадаш. Сега ми харесва повече. Абсолютно - винят я, че не си останала вярна на стила, ама ако го беше направила, щяха да говорят, както за Ванча и Глория, че не може да се адаптира спрямо тенденциите. Те двете си останаха верни на звученето, но ги отписват. Няма угодия! И аз харесвам Ана повече сега. Тогава ми беше бутафорна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари