Сашо Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ако държите да я изкарвате по-голяма от Глория и Ивана - да, длъжна е! Ми не е длъжна. Камелия има други качества, които я правят достатъчно успешна. Кога Ивана с платинен албум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Да, но спора е за албум. А албума на Преса е по-хитов, дори и по-стойностен. Това е парчето, честно казано беше сезонен хит, Празник всеки ден е още по-зле. Години след излизането му, този "сезонен хит", че даже и такъв не бил, според теб, е с интересен прием... По отношение на Ивана, обективността рядко ти се получава! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Защото така й изнася. "И когато съмне" и "Лъжа е" отвяват песните на Ванча от 2006, а "Заклевам те", "Уморих се", "Не и утре" са хиляди пъти по-качествени от "Резерве" и "Най-добрата" например. Безразлична, Обещание... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Години след излизането му, този "сезонен хит", че даже и такъв не бил, според теб, е с интересен прием... По отношение на Ивана, обективността рядко ти се получава! :1000 (29): Сезонни хитове са, моля ти се. И ти не си обективна, като стане дума за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Безразлична, Обещание... Те са в албума "Дяволско желание". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Сезонни хитове са, моля ти се. И ти не си обективна, като стане дума за нея. Няма какво да ми се молиш, спри да се излагаш просто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ако много държиш направи една анкета да разрешим спора Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 "Сезонните хитове" също с интересен прием! А човек, който твърди, че "Празник всеки ден" е по-зле и от сезонен хит, значи или не познава грам попфолка, или е яко заслепен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Ако много държиш направи една анкета да разрешим спора Не е рентабилно, тъй като Симона пак ще иде да спи у Ванчо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Имам един въпрос - защо на първата снимка, бендът е с гръб към хората. Това е от репетицията, преди да започне изявата. Манипулациите на Фокси са всеизвестни. Концертите си минаха много добре, като за "залязла" изпълнителка. Той тогава твърдеше даже, че Бойко Борисов ги плаща тези концерти. Камелия, като е в апогея си, защо няма концерти, де? Така и не дадохте свестен отговор вече толкова години? Защото не и трябват специални солови концерти, за да бъде забелязана. Такива е правила по 100 на година в периода 1998-2000 години.... И да партията на Бойко Борисов (ГЕРБ) реално плати тези концерти. Всичките бяха на панаирите на градовете без Видин, където зам.шефа на ГЕРБ плати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Защото не и трябват специални солови концерти, за да бъде забелязана. Такива е правила по 100 на година в периода 1998-2000 години.... Записи, нещо? Не за друго, ами да чуем как е "пяла" и каква публика е събрала? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Защото не и трябват специални солови концерти, за да бъде забелязана. Такива е правила по 100 на година в периода 1998-2000 години.... И да партията на Бойко Борисов (ГЕРБ) реално плати тези концерти. Всичките бяха на панаирите на градовете без Видин, където зам.шефа на ГЕРБ плати. Значи какви 100 концерта на година, за концертите на Пайнер ли говориш? Не мисля че трябва да ги смяташ там. Колкото и да е голяма Камелия, няма как да я слагаме до Глория и Ивана по глас например. А те все пак са певици. Камелия за разлика от тях е ненадмината в шоуто, но това е различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И аз те обичам http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108840 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 И аз те обичам http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108840 Само един въпрос към теб - и ти ли твърдиш, че "Празник всеки ден" е по-зле и от сезонен хит? И защо не виждам в "анкетата" "Дъжд от рози"? Нали твърдеше, че "Не и утре" и "Заклевам те" и те са по-големи хитове? И тях не виждам? Приемите на турнето и тях ги няма... Абе, хубава работа, ама Кайова! И не, няма да гласувам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И аз те обичам http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108840 Ама вие за всеки спор ли ще правите анкети и теми?Поне я направи като хората, доста пропуски има.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ама вие за всеки спор ли ще правите анкети и теми? Този случай беше от решаващо значение за жанра! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Този случай беше от решаващо значение за жанра! Да, малко след този "случай" започна да сипеш клетви по Преси! Шизо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Този случай беше от решаващо значение за жанра! Решаващо за вас, нещата според мен са ясни, всеки ще подкрепи любимката си и за него тя ще е най-хитовата и успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ама вие за всеки спор ли ще правите анкети и теми?Поне я направи като хората, доста пропуски има.. Напрао едни награди да се организират, все пак вече 2 месеца май не е имало нещо от сорта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Напрао едни награди да се организират, все пак вече 2 месеца май не е имало нещо от сорта? Оооо, то и тебе те нямаше... Как беше почивката? Радвам се че си тук За какво да се направят награди този път? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Значи какви 100 концерта на година, за концертите на Пайнер ли говориш? Не мисля че трябва да ги смяташ там. Колкото и да е голяма Камелия, няма как да я слагаме до Глория и Ивана по глас например. А те все пак са певици. Камелия за разлика от тях е ненадмината в шоуто, но това е различно. Не, не говоря за концерти на Пайнер, а за концерти на Камелия (в много случаи с Деса), организирани от плевенски импресарио в периода 1998-2000 години. Нещо като тези които в момента Глория прави в Бургас и Варна. Кина, театри, читалища, концертни зали, това е бил бизнеса до 2000 година, когато клубовете започнаха да стават основата на изявите им. И Кама е хванала онзи период. Не случайно е толкова "дърта". Имам и снимки даже... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Оооо, то и тебе те нямаше... Как беше почивката? Радвам се че си тук За какво да се направят награди този път? Благодаря, добре. Че предните по някъф повод ли бяха? Да си измислят пак нещо там, Калин да титилува Преса, госпожата да награди Ванча, и евентуално да мирясят малко (ама едва ли. Поне ша се занимават там с нещо). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Благодаря, добре. Че предните по някъф повод ли бяха? Да си измислят пак нещо там, Калин да титилува Преса, госпожата да награди Ванча, и евентуално да мирясят малко (ама едва ли. Поне ша се занимават там с нещо). А ние ще дадем короната на новата кралица - Яни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Янева, ще коментираш ли резултатите в анкетата или са достатъчно красноречиви? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Янева, ще коментираш ли резултатите в анкетата или са достатъчно красноречиви? Красноречиво е колко добре е пренаписана и тази част от историята на поп-фолка във форума. Не е за вярване, че тук се приема за факт, че Преслава е била над Ивана през 2006. Колкото и фенове да е имала, каквито и викове да са се чували за нея по концерти, масовата любимка на българите още си беше Ивана. Всички я знаеха коя е и я свързваха с най-големите хитове, а тя оправдаваше очакванията като пускаше такива. За Преслава някои тепърва научаваха, че ще става номер 1 звезда- дори и само това е достатъчно, за да не е над певицата на народа. Нейната ера започна от Лъжа е, а изпадането на Ивана зад борда- чак през 2007. Факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари