Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Красноречиво е колко добре е пренаписана и тази част от историята на поп-фолка във форума.

Не е за вярване, че тук се приема за факт, че Преслава е била над Ивана през 2006. Колкото и фенове да е имала, каквито и викове да са се чували за нея по концерти, масовата любимка на българите още си беше Ивана. Всички я знаеха коя е и я свързваха с най-големите хитове, а тя оправдаваше очакванията като пускаше такива. За Преслава някои тепърва научаваха, че ще става номер 1 звезда- дори и само това е достатъчно, за да не е над певицата на народа. Нейната ера започна от Лъжа е, а изпадането на Ивана зад борда- чак през 2007. Факт.

Нормално, Ванча имаше 3-4 години засилка от предишните силни години, а Преслава те първа се изграждаше. Нещо като случая с Галена през 2010.

И все пак не можеш да отречеш, че 40 000 души стадион в София чакаше Преслава да се появи след Ивана и скандираше мощно.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Нормално, Ванча имаше 3-4 години засилка от предишните силни години, а Преслава те първа се изграждаше. Нещо като случая с Галена през 2010.

И все пак не можеш да отречеш, че 40 000 души стадион в София чакаше Преслава да се появи след Ивана и скандираше мощно.

Ами да- точно като случая с Галена. В конкретната година старата и новата лидерка са почти равни и единствено наградата за Певица на годината липсва, за да се разменят.

И не отричам онези 40 000 души на стадиона, но и ти се замисли какво са 40 000 човека пред всички хора от цяла България, които знаеха колко е голяма Ивана и й се радваха като на певицата на народа, а за Преслава тепърва научаваха, че е фактор.

Сподели в други сайтове

Ами да- точно като случая с Галена. В конкретната година старата и новата лидерка са почти равни и единствено наградата за Певица на годината липсва, за да се разменят.

И не отричам онези 40 000 души на стадиона, но и ти се замисли какво са 40 000 човека пред всички хора от цяла България, които знаеха колко е голяма Ивана и й се радваха като на певицата на народа, а за Преслава тепърва научаваха, че е фактор.

Факт е, че през 2006 Ванча вървеше по инерция, а Преслава се бореше да изпъкне с най-уникалните песни в дискографията си :Vishenka_05: И това че тепърва българите научавали, го разправяй на някой друг. Още на турнето през 2005 беше в топ 3 по прием след Ивана и Камелия. С "Дяволско желание" всеки научи за нея.

Сподели в други сайтове

Янева, ще коментираш ли резултатите в анкетата или са достатъчно красноречиви? :3fdb8960598fa63e:

Сега ще дойде да ти обясни, че вотът не е реален, защото има фейк профили. И ще ти изброи за стотен път хитовете и успехите на Ивана. :1000 (29):

Една част от мен иска да натрие, за пореден път, нослето на замръкналата Яна, като кажа на Мони да влезе във форума.

Но друга ме спира, защото Монката ще ходи на концерт на Бионсе и в момента има съвсем различни вълнения от тези на обсебената по форума, скарата и Ивана - г-жа Янева.

А и честно казано, искам да си спестя бъзиците й, че се занимавам въобще с това. :1000 (29):

Отивам да се отчета и аз в анкетата.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Факт е, че през 2006 Ванча вървеше по инерция, а Преслава се бореше да изпъкне с най-уникалните песни в дискографията си :Vishenka_05: И това че тепърва българите научавали, го разправяй на някой друг. Още на турнето през 2005 беше в топ 3 по прием след Ивана и Камелия. С "Дяволско желание" всеки научи за нея.

Преслава е с потенциала да измести Ивана още от 2005- факт. Но 2006 още не я беше изместила именно заради инерцията на Мегазвездата, заради фактът, че името й се свързваше повече с върха, отколкото това на Преслава, а и заради тоталните й хитове, все пак. Не е като леля Ванче да е разчитала само на името си, както правеше Преслава в сумати последвали години, в които Галена, Джена, Анелия и други я мачкаха с успехи.

Сподели в други сайтове

Преслава е с потенциала да измести Ивана още от 2005- факт. Но 2006 още не я беше изместила именно заради инерцията на Мегазвездата, заради фактът, че името й се свързваше повече с върха, отколкото това на Преслава, а и заради тоталните й хитове, все пак. Не е като леля Ванче да е разчитала само на името си, както правеше Преслава в сумати последвали години, в които Галена, Джена, Анелия и други я мачкаха с успехи.

Е, 2005 Ванча си беше категорично на върха, нямаше как да стане. Но вече 2006 започна да се разклаща, макар че и трите лятни песни бяха големи хитове, но сякаш хората искаха нещо ново, видя се че в края на годината промяната беше налице.

Сподели в други сайтове

Е, 2005 Ванча си беше категорично на върха, нямаше как да стане. Но вече 2006 започна да се разклаща, макар че и трите лятни песни бяха големи хитове, но сякаш хората искаха нещо ново, видя се че в края на годината промяната беше налице.

За 2005 на Преслава й беше само потенциала да е бъдеща лидерка, но наистина нямаше как. А 2006 наистина вече се търсеше нещо ново, но това ново седна на трона чак в края на годината. Няма как за супер кратък период на Преслава на върха да й преписваме цялата година като нейна, при положение че друга си е била номер 1 през по-голямата част. Да не говорим, че категоричното коронясване на Преслава беше чак на наградите 2007, на които дори самата тя уж не е знаела дали няма да наградят Анелия.

Сподели в други сайтове

За 2005 на Преслава й беше само потенциала да е бъдеща лидерка, но наистина нямаше как. А 2006 наистина вече се търсеше нещо ново, но това ново седна на трона чак в края на годината. Няма как за супер кратък период на Преслава на върха да й преписваме цялата година като нейна, при положение че друга си е била номер 1 през по-голямата част. Да не говорим, че категоричното коронясване на Преслава беше чак на наградите 2007, на които дори самата тя уж не е знаела дали няма да наградят Анелия.

Това си е фирмена политика, всички знаем че Певица на годината се гради в последните 2-3 месеца, когато обикновено се пускаха албумите и най-силните песни. Ванча беше по същия начин преди това с "Нещо неТипично" и "Няма спиране".

И Галош с "Аз", но там нещо се прекърши схемата :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това си е фирмена политика, всички знаем че Певица на годината се гради в последните 2-3 месеца, когато обикновено се пускаха албумите и най-силните песни. Ванча беше по същия начин преди това с "Нещо неТипично" и "Няма спиране".

И Галош с "Аз", но там нещо се прекърши схемата :3fdb8960598fa63e:

Ванча всъщност още в края на 2003 стана тотална лидерка. :3fdb8960598fa63e: Но при нея беше по-приемливо веднага да тръгнат да й дават награди и да я водят номер 1 дори и без да е била на върха през цялата предишна година, защото истинската номер 1 сензация преди нея вече не беше в компанията. Докато 2007 беше много тъпо да й дадат Мегазвезда само за да я разкарат, при положение, че тя си заслужаваше Певица.

На Галена й се получи с Аз, но за въпросната година Преслава обеща да й я вземе статуетката. :3fdb8960598fa63e:

Толкова се кара и би за награди тази жена, а накрая... какво? :roll1:

Сподели в други сайтове

И накрая стана така, че Преслава беше последната лидерка, след това въпреки наградите, а после и липсата на такива, позициите постоянно се сменяха, към днешна дата пък ако ме питат не бих могъл да кажа коя е най-голямата. Галена съвсем за малко тръгна да става първа в истинския смисъл на думата, но сякаш и Анелия по същото време реши, че вече ще се включи... Преслава не се отказа, Джена беше много силна. Сега инерция няма, слаба песен не се прощава и една грешна стъпка е достатъчна да отиде всичко по дяволите...

Сподели в други сайтове

Красноречиво е колко добре е пренаписана и тази част от историята на поп-фолка във форума.

Не е за вярване, че тук се приема за факт, че Преслава е била над Ивана през 2006. Колкото и фенове да е имала, каквито и викове да са се чували за нея по концерти, масовата любимка на българите още си беше Ивана. Всички я знаеха коя е и я свързваха с най-големите хитове, а тя оправдаваше очакванията като пускаше такива. За Преслава някои тепърва научаваха, че ще става номер 1 звезда- дори и само това е достатъчно, за да не е над певицата на народа. Нейната ера започна от Лъжа е, а изпадането на Ивана зад борда- чак през 2007. Факт.

Остави Кайчо да бъде щастлив и да се радва на анкетката си! Нека пренаписват каквото си пожелаят и както си пожелаят. Как може да се води нормален разговор с хора, които "искат да натриват" нечий нос, обявявайки песен като "Празник всеки ден" за по-зле и от сезонен хит!

Да приемат, че в дискографията си Ивана няма нито един вечен хит, а само сезонни, няма концерти, на които да е събирала публика, няма продавани албуми и т.н. Ако така ще се почувстват по-щастливи и натрили нечий нос, нека! Преслава е кралица, богиня и тотална лидерка вече 25 години, тя е създател на модерния фолк, певицата с концерти по целия свят, секс символа на всички десетилетия и жената с най-много железа и статуетки, пред която никоя не върви! :mf_surrender:

А аз съм смазана, разстроена, разплакана и с натрит нос!

Боже, дори обмяната на любовен опит и съвети към уплашената от варящи се яйца, Китка, е по-пълноценна! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ми не е вярно, защото Петя от Дяволско желание, почна да вилнее и беше най-пускана по дискотеки и Планета още тогава, така, че не е вярно че пика й бил от 2006.

Плюс това и двете почнаха с турнето през 2005.

Сподели в други сайтове

Ми не е вярно, защото Петя от Дяволско желание, почна да вилнее и беше най-пускана по дискотеки и Планета още тогава, така, че не е вярно че пика й бил от 2006.

Плюс това и двете почнаха с турнето през 2005.

Ама какво говориш?! Пикът на Петя стартира още през 2002 с фолклорните хитове "Лапнах на Милко кавала" и "Толбухин - роден край"! Беше най-пускана по "Планета фолк" и всички мегдани из страната!

Да ти припомням ли, че само преди няколко дни каза на Калин, че Преслава няма в кариерата си вечен хит като "Шампанско и сълзи" и "Луда по тебе"?

После Стела била като цветарка...

Сподели в други сайтове

Ама какво говориш?! Пикът на Петя стартира още през 2002 с фолклорните хитове "Лапнах на Милко кавала" и "Толбухин - роден край"! Беше най-пускана по "Планета фолк" и всички мегдани из страната!

Знаеш, че не понасям Толбухин.

Но немога да отрека истерията по нея още през 2005. Дяволско желание беше песен на годината, извинявай!!

Сподели в други сайтове

В последно време битката е между Ивана и Преслава, променят се споровете, раздвижват се скандалите..

Много харесвам Преслава, но трябва да поработи за вечен хит.

Сподели в други сайтове

В последно време битката е между Ивана и Преслава, променят се споровете, раздвижват се скандалите..

Че тя си има! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Едно е дадено парче да е въртяно по дискотеките, друго е да е тотален хит из цялата държава и всяка баба по седянките на село да го знае. Хитовете на Преслава за цялата ѝ кариера въобще не са такива, с няколко изключения. А Ивана дори и през уж годината си на разклащане 2006 още държеше народа с масови хитове, които всички знаеха. Сега като се замисля на Преслава дори разни успехи от пика ѝ като Мъж на хоризонта, Моят нов любовник и т.н. са по-скоро клубни тупалки, които дори и по времето си не са били и наполовина такива хитове като Шампанското и Кръчмата. Неслучайно точно покрай властването на Преслава чалгата бавно, но сигурно взе да влиза в клубовете- виждаме докъде се стигна заради това и какво е положението днес. Жанрът със сетни сили се мъчи да излезе от там.

Сподели в други сайтове

Сравни топ 3 от моите анкети с топа от копието на Калудко от Пазарджик!

Първа при наркоманката е "Режим неприлична", за сметка на първите в моите анкети "Грешна нощ", "Шампанско и сълзи" и "Аз съм с теб"! Сега можеш ли да отговориш коя има по-желязна дискография, ама честно и с ръка на сърцето!

Да публикувам и трите топа на Ваня, за да ги сравняваме цялостно с на Преса бозите и лайната?

Сподели в други сайтове

А темата на почиващия си Ванчо - Симончо за уж пика и истерията по мис Толбухин, има ЦЕЛИ 8 коментара, като единият е въпрос защо я няма включена "Нежен рекет"... :3fdb8960598fa63e:

Истинска кралица с рекорден интерес!

Нали Камелия беше предложила орден Стара планина за тази богиня?! Хайде да го връчваме вече! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

А темата на почиващия си Ванчо - Симончо за уж пика и истерията по мис Толбухин, има ЦЕЛИ 8 коментара, като единият е въпрос защо я няма включена "Нежен рекет"... :3fdb8960598fa63e:

Истинска кралица с рекорден интерес!

Нали Камелия беше предложила орден Стара планина за тази богиня?! Хайде да го връчваме вече! :Vishenka_05:

Още не, първо нека направи 20 години в топ 3 :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Искам да те попитам нещо напълно сериозно! Извън нашите вражди и заяждания. Дано ми отговориш.

- Да си представим хипотетично, че Преслава не успее да се върне на първата позиция и след майчинството преживее няколко провала, след които, да се откаже от битката за дискотеките и да стане семейна жена за пример (не ти го пожелавам, само си го представяме). Пуска там някакви песни като дуета с Кеба - за нейн си кеф. Ще се откажеш ли от нея в такъв случай и ще хукнеш ли да ставаш фен на новата лидерка?

- Наистина ли смяташ, че "Празник всеки ден" е само сезонен хит?

Сподели в други сайтове

Явно ги дават след 30 или 40 години, защото Деси още не е получила, а е на върха 22 години. :Vishenka_05:

И да, сравнението Преслава-Ивана е смешно, защото втората дори и само за 2-3 години е имала по-голям връх от другата за цялата ѝ кариера като уж ТОП 3 звезда.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...