Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да! А тук Слави наскоро изтърси, че това с пицарията било само слух, че съм вярвал на клюки, цитирайки ги за факти, а аз много добре помня, че имаше снимки от заведението, където ги е черпила ненастината толбухинлийка. И жестовете й към публиката помня.

Башур вкара един от най-паметните погледи в историята на попфолка тогава. А Кирил Чалъков прошепна в ухото на Андреа "глупачка" за Преслава. Един от най-паметните моменти в новата история на чалгата.

Това "глупачка" може и за Галош да се е отнасяло :3fdb8960598fa63e:

Ето я снимката - https://lifestyle.bg/bulgarian/preslava-poc...-na-galena.html

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

И с какво Галена се показа като глупачка, когато излезе на сцената?

Сподели в други сайтове

Да! А тук Слави наскоро изтърси, че това с пицарията било само слух, че съм вярвал на клюки, цитирайки ги за факти, а аз много добре помня, че имаше снимки от заведението, където ги е черпила ненастината толбухинлийка. И жестовете й към публиката помня.

Башур вкара един от най-паметните погледи в историята на попфолка тогава. А Кирил Чалъков прошепна в ухото на Андреа "глупачка" за Преслава. Един от най-паметните моменти в новата история на чалгата.

Ако бях една идея по-злобна и конспиративна, към днешна дата можеше да има клип от 2007 година, със заглавие "Ужас!!! Срам и позор! Освиркаха Преслава на наградите на Планета!" :3fdb8960598fa63e:

Но не, ние - шматките се радвахме на наградата за Мегазвезда и така си чакахме Ивана, че даже нямам спомени от коронясванвето на Преса тогава, само знам, че Ванча, ухилена до ушите, пееше и пляскаше на праса в оркестрината, даже хвърли едно цвете към нея. Да беше това цвете един "тежък камък, като тежък залък", та да се свърши още тогава... :whistling:

Сподели в други сайтове

Напълно еднакви бяха случаите с Ивана-Преслава и Преслава-Галена. С тази разлика, че феновете на Преслава не можаха да се примирят, че тяхната ще е детронирана и заради това освиркаха Галена в година, която си беше нейната (и на Андреа, но нея никой така и не я отрази като за такива награди). Даже бих казал, че през 2010 Галена беше в пъти по-силна от Преслава, докато през 2006 Преслава дори беше малко под Ивана.

И все пак, не мисля, че самата Преслава е накарала сектата да освирква колежката. Нейната наглост беше по-скоро там, че се качи на сцената и отмъкна звездния миг на Галена, а след това отиде да благодари на феновете чрез пиците. И имаше защо да им благодари- от онзи момент започна най-фанатизираната част от тяхното фенство, заради тази агитка в последвалите години никой, който не беше на върха не можеше да се чувства спокоен там, защото Преслава беше налагана изкуствено като най-върховната. Добре, че дойде 2016, за да се попроменят малко нещата, след тази година вече се забелязват само някакви опити да е изкаравана Най, но почти всички вече знаем, че не е. И по-добре, защото е време въпросната певица да гради и кариера с естествен интерес.

Сподели в други сайтове

Изроди нйедни! :gun_bandana:

И с какво Галена се показа като глупачка, когато излезе на сцената?
И тя не постъпи добре, притеснена от реакциите! Нито трябваше да се обяснява каква голяма фенка на Преса е, нито да млъква и оставя паузи, в които да се чуват тези просташки викове. Трябваше да благодари на семейството си веднага, за да не дава поле на мръсницата да излиза при нея, да благодари там на Милко, на Галин, на родители, да запее акапелно "Тихо ми пази", или поне да поздрави Преси с фраза от "Утешителна награда"... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

"Ако ще да боли" също, текста ми е много на сърце :3fdb8960598fa63e:

Всички песни бяха много добри, но на мен най-любимата и до днес ми е "Как ти стои" в този албум специално. Като цяло всяка песен с клип е много силна от него.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ако бях една идея по-злобна и конспиративна, към днешна дата можеше да има клип от 2007 година, със заглавие "Ужас!!! Срам и позор! Освиркаха Преслава на наградите на Планета!" :3fdb8960598fa63e:

Но не, ние - шматките се радвахме на наградата за Мегазвезда и така си чакахме Ивана, че даже нямам спомени от коронясванвето на Преса тогава, само знам, че Ванча, ухилена до ушите, пееше и пляскаше на праса в оркестрината, даже хвърли едно цвете към нея. Да беше това цвете един "тежък камък, като тежък залък", та да се свърши още тогава... :whistling:

Споко, то донякъде й се върна. На наградите за 2011 срещу Преслава имаше освиркване (макар и нетолкова силно, колкото Галениното). По-късно обаче Преса си пя микса на празна зала. Помниш ли, че тук OstapBender беше със снимка от залата за подпис, на която пишеше "На кого пее Преслава??"

Сподели в други сайтове

заради тази агитка в последвалите години никой, който не беше на върха не можеше да се чувства спокоен там, защото Преслава беше налагана изкуствено като най-върховната. Добре, че дойде 2016, за да се попроменят малко нещата, след тази година вече се забелязват само някакви опити да е изкаравана Най, но почти всички вече знаем, че не е. И по-добре, защото е време въпросната певица да гради и кариера с естествен интерес.
Не съм съгласна - Анелия излезе като тотален непукист, с капелата, махаше напред към хората, каза си приказките и се разпя! Беше си горда и щастлива от наградата, поне така изглеждаше, не знам какво е чувствала.

Докато при Галя винаги имаше след този случай една плахост наистина.

Сподели в други сайтове

Да не забравите да коментирате, че заради Преса въведоха измислената категория Музикален идол и прецакаха Борис Дали за Певец ... Кама протестира по чехли и халат :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Споко, то донякъде й се върна. На наградите за 2011 срещу Преслава имаше освиркване (макар и нетолкова силно, колкото Галениното). По-късно обаче Преса си пя микса на празна зала. Помниш ли, че тук OstapBender беше със снимка от залата за подпис, на която пишеше "На кого пее Преслава??"
Помня, разбира се. Но щеше да е съвсем друго, Иванината агитка да беше се развикала през 2007 мощно. Помня, че имаше към 50-60 човека, сериозни фенове на Ваня в залата, с големи транспаранти. Можеше да стане интересно... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не съм съгласна - Анелия излезе като тотален непукист, с капелата, махаше напред към хората, каза си приказките и се разпя! Беше си горда и щастлива от наградата, поне така изглеждаше, не знам какво е чувствала.

Анелия рядко може да осъзнае, че има и някоя друга освен нея. Да не забравяме колко уверена беше, че 2014 е била нейната година и в последствие дори беше огорчена, че не е спечелила Певица, въпреки че не влизаше и в ТОП 3 тогава. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ами то това е способно да нанесе психическа травма за много дълго време. Миг, който си чакал половин живот, да бъде грозно смазан и поруган от някакви малоумни изродчета. А и друг път съм го казвал, че Галена по интервюта и на големи концерти по принцип ми изглежда притеснителна, все едно я има сценичната треска при нея, оттам и неадекватното поведение на моменти и лапсуси.

Сподели в други сайтове

Да не забравите да коментирате, че заради Преса въведоха измислената категория Музикален идол и прецакаха Борис Дали за Певец ... Кама протестира по чехли и халат :3fdb8960598fa63e:
Още една причина да мразя Праса - заради нейното нахалство, Борьо още няма в актива си най-голямата награда! И надали ще я има вече, де! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Тук пише, че после им е раздала по 10 лв. и за вход в дискотеката хахахахахахах

Някой от форума има ли на тази снимка, май само Сиса?

Всички песни бяха много добри, но на мен най-любимата и до днес ми е "Как ти стои" в този албум специално. Като цяло всяка песен с клип е много силна от него.

"Как ти стои" ми е много противна, така и не ми хареса.

Сподели в други сайтове

Анелия рядко може да осъзнае, че има и някоя друга освен нея. Да не забравяме колко уверена беше, че 2014 е била нейната година и в последствие дори беше огорчена, че не е спечелила Певица, въпреки че не влизаше и в ТОП 3 тогава. :1000 (29):
Специално наградата за 2012 си я заслужи жената и ме изкефи колко е надъхана и уверена на сцената. Защото предполагах, че заради случая на Галя и Преса, ще е разтреперана и разтревожена да не получи освиркване. Беше много яка с костюма и капелата.

А за 2014, също бях за нея!

Ами то това е способно да нанесе психическа травма за много дълго време. Миг, който си чакал половин живот, да бъде грозно смазан и поруган от някакви малоумни изродчета. А и друг път съм го казвал, че Галена по интервюта и на големи концерти по принцип ми изглежда притеснителна, все едно я има сценичната треска при нея, оттам и неадекватното поведение на моменти и лапсуси.
По участия е много освободена, но за голямата сцена си прав. Гадно ми беше тогава за Галя, а жената си имаше най-популярната песен за съответната година.

Сподели в други сайтове

"Как ти стои" беше спасителния пояс за който се хванахме и я натрисахме цялата 2011 г. :3fdb8960598fa63e:

Това не означава, че всички са длъжни да я харесват и издигат, като вас .... Какво намерихте в тази песен?

Сподели в други сайтове

Това не означава, че всички са длъжни да я харесват и издигат, като вас .... Какво намерихте в тази песен?

Не знам, може би защото беше обявена като завръщането на Преслава и се появи след половин година пауза точно на Нова година .. аз към днешната дата повече харесвам "Като за финал" и сякаш тя остана във времето :dontknow:

Сподели в други сайтове

"Как ти стои" беше спасителния пояс за който се хванахме и я натрисахме цялата 2011 г. :3fdb8960598fa63e:

Вие всяка година си имате по един такъв спасителен пояс, което пък е една от причините да се дразня и на Преслава. :3fdb8960598fa63e: Възползва се хитрушата от една единствена много хитова песен за конкретна година, а другите че са се бъхтили и са правили по 2, 3 и повече хита не е важно. Добре, че спряха наградите и в момента можем да си преценим реално как стоят нещата, а за момента за годината Преслава отново е извън ТОП 3. Покрай уредения й предстоящ хит сигурно ще я бутнете пак там, но този път Митака няма да ви го потвърди, защото се задават други големи имена на хоризонта и на наградите биха обрали всичко. :whistling:

Специално наградата за 2012 си я заслужи жената и ме изкефи колко е надъхана и уверена на сцената. Защото предполагах, че заради случая на Галя и Преса, ще е разтреперана и разтревожена да не получи освиркване. Беше много яка с костюма и капелата.

А за 2014, също бях за нея!

По участия е много освободена, но за голямата сцена си прав. Гадно ми беше тогава за Галя, а жената си имаше най-популярната песен за съответната година.

Е да, заслужи си я за 2012. Най-малкото доста години я прецакваха и беше добре поне на десетата от кариерата си да получи жадуваната и заслужена статуетка. Но и тогава извъртяха нещата в полза на Преслава и Анелия на практика не взе Певица на годината, а Изпълнител на годината. :1000 (29): Пак същото де, но беше тъпо точно като за нейното награждаване да сменят така правилата.

2014 обаче съвсем не беше сред най-заслужилите. Галена, Преслава и Джена разбиха тогава, неслучайно две от тях взеха главните призове.

Сподели в други сайтове

Не знам, може би защото беше обявена като завръщането на Преслава и се появи след половин година пауза точно на Нова година .. аз към днешната дата повече харесвам "Като за финал" и сякаш тя остана във времето :dontknow:
Не успя да се пребори със "За да те забравя" за песен на десетилетието тук! :3fdb8960598fa63e:

Преси взе едва една награда, Галя беше с пет! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Нали? И аз съм на това мнение и като го изразих в някакъв спор преди време, Кайче-Омайче тръгна да ми обяснява как "Жените след мен" и "Пия за тебе" едва ли не били по-успешни, защото имали сходни или повече гледания към днешна дата. А тогава "Тихо ми пази" срина дискотеките. Излезе пролетта, а до зимата я чувах по два пъти на вечер със страшно изригване.

Сподели в други сайтове

Сензациите на 2010 бяха "Влез", "Йо-Йо", "Палатка" и "Милионерче", Галош изобщо не е в това число.

Сподели в други сайтове

Както сега се хванахте за "Не се изтриваш"

Тази година ще има ли за какво да се хванете, или...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...