Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Нали? И аз съм на това мнение и като го изразих в някакъв спор преди време Кайче-Омайче тръгна да ми обяснява как "Жените след мен" и "Пия за тебе" едва ли не били по-успешни, защото имали сходни или повече гледания към днешна дата. А тогава "Тихо ми пази" срина дискотеките. Излезе пролетта, а до зимата я чувах по два пъти на вечер със страшно изригване.
Много излизах тогава, студентски живот, сладък живот. Освен "Тихо ми пази", на Галя се въртяха още поне 3-4 песни, при това здраво. А зимата вече "Запали" откриваше дискотеките, като по-модерна, а "За пари" вдигаше хората в микса с кючеци към 2-3 часа. Странно ми беше после, че дуетът на тия двете, уж номер едно, нещо не се наложи. Клип в Дубай, композиторът на "Тихо ми пази", голяма реклама, а накрая...

Сподели в други сайтове

Както сега се хванахте за "Не се изтриваш"

Тази година ще има ли за какво да се хванете, или...

Надяваме се, нали е снимала няколко нови трака.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Сензациите на 2010 бяха "Влез", "Йо-Йо", "Палатка" и "Милионерче", Галош изобщо не е в това число.

Сус да мълчиш! "Тихо ми пази", "Неблагодарен" и "Най-добрия" също бяха сензации.

Сподели в други сайтове

Сус да мълчиш! "Тихо ми пази", "Неблагодарен" и "Най-добрия" също бяха сензации.

Пия за тебе също :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Сензациите на 2010 бяха "Влез", "Йо-Йо", "Палатка" и "Милионерче", Галош изобщо не е в това число.

Няма ги вече тия песни към днешна дата, а на Галя се пее яко!

Сподели в други сайтове

Да, да речем, че и тя беше някаква сензация, ама не изтрая дълго във времето.

Към днешната дата има двойно повече гледания от "Тихо ми пази".

Сподели в други сайтове

Към днешната дата има двойно повече гледания от "Тихо ми пази".

Не ме интересува. Казват ти тук двама души, които са ходили на дискотеки редовно, че на Галена песента беше по-голям и дълготраен хит. Какво искаш повече? Знаеш, че съм обективен.

Сподели в други сайтове

Не ме интересува. Казват ти тук двама души, които са ходили на дискотеки редовно, че на Галена песента беше по-голям и дълготраен хит. Какво искаш повече? Знаеш, че съм обективен.

Е, аз бях на турнето и "Пия за тебе" се прие по-добре.

п.с. Сега се сещам как Преса излизаше да кляка на "Палатка" накрая :roll1: това как си го представяте някоя от ГИК да го направи? :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

2010 имаше хитове. Покрай баловете тръгна ”Йо-йо” + ”Най-добрият” на Марче, после ”Неблагодарен”. ”Палатка” също излезе тогава. Цура имаше ”За контакти”, която наподобяваше румънската вълна, която заля радио и тв. Имам предвид Инна, Андреа Баника, Дийп сентръл и подобни. В края на годината Цура разби и с ”Влез”, по дискотеките танцувахме танца от клипа. Отделно ”За пари”, ”Тихо ми пази”, ”Милионерче”, ”Буболечка”, ”Пия за тебе”. Естествено, сезонни си бяха повечето, но фолкът все още имаше някакво влияние.

Сподели в други сайтове

Е, аз бях на турнето и "Пия за тебе" се прие по-добре.

п.с. Сега се сещам как Преса излизаше да кляка на "Палатка" накрая :roll1: това как си го представяте някоя от ГИК да го направи? :roll1: :roll1:

На турнето не съм бил, но не се учудвам, тя Преслава тогава винаги се приемаше по-добре от Галена, а и Галена, като започне да се дере...

Хахахха. Еми, селтачка, кво искаш.

Сподели в други сайтове

За "Тихо ми пази" и аз мога да потвърдя, че беше тотален, разбиващ хит в дискотеките. Когато излезе още работех във Варна, почти всяка вечер ходех при мой приятел, който беше DJ в една дискотека, постоянно стоях при него и знам по колко пъти пускаше Галена и как хората идваха да си я поръчват. Виждала съм каква истерия ставаше и как хората се размазваха от кеф. Не ми сравнявайте гледанията към днешна дата, защото това няма нищо общо, ако песента беше излязла и качена сега, щеше да смаже всичките ви любимки с гледания. Не спорете за това, защото прекалено много станахме хората, които са свидетели на успеха на песента.

:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Обаче наистина е скандално като се направи сравнението между Преслава и певиците от 2010 натам. :roll1: Реших да си позагубя малко време и да поразгледам хитовете на жените през въпросните години и положението с Преслава наистина е комично.

Тотални хитове:

2010

Галена - Тихо ми пази, Запали-За пари, няколко дуета

Андреа - С теб да бъдем пак, Неблагодарен, I Wanna, няколко чалга дуета

Анелия - Четири секунди, Раздялата

Цветелина Янева - Влез, Давай разплачи ме

Преслава - дует Пия за тебе

2011

Джена - Да те прежаля, Да те бях ранила

Галена - С кое право, Да ти го дам ли, Ди джея ме издаде, Неудобни въпроси, албума Аз

Цветелина Янева - Брой ме

Андреа - На екс, Докрай, Едно

Емилия - Смелите си имат всичко

Преслава - Как ти стои, Като за финал

2012

Галена - Спри ме, Пак ли

Андреа - Пробвай се

Джена - Да видя какво е

Цветелина Янева - Мога пак

Анелия - Яко ми действаш, Не исках да те нараня, Да ти викна ли такси

Преслава - Лудата дойде

2013

Галена - Бутилка, Дай ми, Кой

Анелия - Аз и ти, Искам те, полудявам, Няма да съм друга

Джена и Андреа - Пий едно от мене

Емилия - Ти си ми

Преслава - трио Бутилка, дует Няма да съм друга

2014

Галена - Точно никога, Хавана тропикана, Боже прости

Джена - Моли се да не почна, Да ти се доказвам

Андреа - Най-добрият

Анелия - Феноменална

Емилия - Кой ще му каже, Да бях от гадните

Яница - Всичко чуждо пожелаваш

Преслава - Моето слабо място

2015

Галена - Пантера, В твоите очи, Стара каравана, Една жена

Джена - Спри да ми досаждаш

Анелия - Генерал

Емилия - Ето ме, Обичай ме

Яница - Вземай задължително, Грешната, Върнах ти го

Преслава - На тебе не отказвам

2016

Емануела - Като теб, Не ме заслужаваш, Почти перфектен

Галена - Пей сърце, МамаУраган

Анелия - Гот ми е, Дай ми още

Емилия - Калифорния

Деси Слава - Нека да е тайно, В друг живот, И на всички като тебе

Цветелина Янева - Пей сърце, Да те бях зарязала

Преслава - Няма да ти пиша (дали?)

2017

Емануела - 5,6,7,8, Виновна, Още те обичам

Галена - Моро му, TheBoss

Джена - Коя, Тук жена му пази

Емилия- Как да изтрезнея

Деси Слава - Ангелите плачат

Преслава - Тук жена му пази, Не се изтриваш

Във всички години има някой с по 2, 3 или повече хитове, а Преслава винаги е максимум с по един голям плюс евентуално един дуетен. :roll1:

Сподели в други сайтове

Обаче наистина е скандално като се направи сравнението между Преслава и певиците от 2010 натам. :roll1: Реших да си позагубя малко време и да поразгледам хитовете на жените през въпросните години и положението с Преслава наистина е комично.

Тотални хитове:

2010

Галена - Тихо ми пази, Запали-За пари, няколко дуета

Андреа - С теб да бъдем пак, Неблагодарен, I Wanna, няколко чалга дуета

Анелия - Четири секунди, Раздялата

Цветелина Янева - Влез, Давай разплачи ме

Преслава - дует Пия за тебе

2011

Джена - Да те прежаля, Да те бях ранила

Галена - С кое право, Да ти го дам ли, Ди джея ме издаде, Неудобни въпроси, албума Аз

Цветелина Янева - Брой ме

Андреа - На екс, Докрай, Едно

Емилия - Смелите си имат всичко

Преслава - Как ти стои, Като за финал

2012

Галена - Спри ме, Пак ли

Андреа - Пробвай се

Джена - Да видя какво е

Цветелина Янева - Мога пак

Анелия - Яко ми действаш, Не исках да те нараня, Да ти викна ли такси

Преслава - Лудата дойде

2013

Галена - Бутилка, Дай ми, Кой

Анелия - Аз и ти, Искам те, полудявам, Няма да съм друга

Джена и Андреа - Пий едно от мене

Емилия - Ти си ми

Преслава - трио Бутилка, дует Няма да съм друга

2014

Галена - Точно никога, Хавана тропикана, Боже прости

Джена - Моли се да не почна, Да ти се доказвам

Андреа - Най-добрият

Анелия - Феноменална

Емилия - Кой ще му каже, Да бях от гадните

Яница - Всичко чуждо пожелаваш

Преслава - Моето слабо място

2015

Галена - Пантера, В твоите очи, Стара каравана, Една жена

Джена - Спри да ми досаждаш

Анелия - Генерал

Емилия - Ето ме, Обичай ме

Яница - Вземай задължително, Грешната, Върнах ти го

Преслава - На тебе не отказвам

2016

Емануела - Като теб, Не ме заслужаваш, Почти перфектен

Галена - Пей сърце, МамаУраган

Анелия - Гот ми е, Дай ми още

Емилия - Калифорния

Деси Слава - Нека да е тайно, В друг живот, И на всички като тебе

Цветелина Янева - Пей сърце, Да те бях зарязала

Преслава - Няма да ти пиша (дали?)

2017

Емануела - 5,6,7,8, Виновна, Още те обичам

Галена - Моро му, TheBoss

Джена - Коя, Тук жена му пази

Емилия- Как да изтрезнея

Деси Слава - Ангелите плачат

Преслава - Тук жена му пази, Не се изтриваш

Във всички години има някой с по 2, 3 или повече хитове, а Преслава винаги е максимум с по един голям плюс евентуално един дуетен. :roll1:

2010:

Щом броиш тези тракове на Анелия като мегахитове - брой и ''Жените след мен'' която разбиваше рекорди във вбокс7. Помня, че тогава беше първата чалгарка която толкова бързо смазваше с хитове.

2011:

Щом броиш ''С кое право'', ''Дж ме издаде'', ''Едно'' и тн... не пропускай ''Мръсно и полека'' която на наградите разби с прием. Да не говорим, че Преслава тогава все още беше терминаторка и песни като ''Помощ'' и ''От мен питието'' станаха истински хитове без да се нуждаят от клип. ''Добрини'' и ''Ако ще да боли'' също се оцениха. Може би 2011 е последната година като лидерка на Преслава. Пак мачкаше с гледания тогава. Няма да забравя как в ютюб имаше клипче на ''Ако ще да боли'' с над 700 хиляди гледания и тук фрийгъл (бивш потребител) я беше постнал и казваше, че Преслава пак НЕ ЗНАЕ какво да клипира.

2011 пропускаш ''Спрях ли ти тока'' която наистина беше голям хит. Кали тогава пусна 2 топ хита.

2012 ''Лудата дойде'' по нищо не отсъпва на песните които си постнал. Има велик прием и година по-късно получи пак много добър на наградите.

2013 я спасява края на годината и ''Режим неприлична'' която си се разви 2014, но да не я включваш е комично. На наградите имаше втория най-добър прием след ''Кой''.

2014 - Преслава доказа, че към днешна дата ''Моето слабо място'' е хита на тази година. Само ''Хавана-та'' и прави конкуренция за самата година, но Преслава си я наложи на няколко концерта и се видя, че не е забравена, докато тази на Галена на наградите получи доста слаб.

За 2015 съм съгласен, но не отстъпва на една ''Генерал'' примерно.

2016 е супер слаба за Преслава.

Напоследък доста се опитвате да подцените Преслава в този форум и дори да я подигравате, но фактите са, че само тя успя толкова години всяка година да има по един топ хит, да не губи интереса към себе си и да има силна и вярна фенска маса. Явно нещата и се получават. ;)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Която обаче не стана голям хит ... тогава Емилия повече се слушаше с "Искаш ли" и "Аларма".

Аз много харесвам албума ”Така ми харесва” и по мои наблюдения вървеше добре тогава. Само дето трябваше да заснеме ”Ще се влюбиш”.

Сподели в други сайтове

Напоследък доста се опитвате да подцените Преслава в този форум и дори да я подигравате, но фактите са, че само тя успя толкова години всяка година да има по един топ хит, да не губи интереса към себе си и да има силна и вярна фенска маса. Явно нещата и се получават. ;)

Не е само напоследък и не е подценяване, а опит да отворим очите на хората. След 2010 Преслава е напомпан продукт, който рядко може да се мери с номер 1 звездата на съответната година. И положението ще е същото дори и да добавя предложените от теб песни (от които съм съгласен само за тези от 2011 и за Режим неприлична, а и на Кали).

И да, има певица, която от 1998 насам има поне по един голям хит на година и която с или без компания и дори без телевизия се справя над две десетилетия. За фенската маса и одобрението на българите да не говорим.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...