Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Страхотни куплети. По-добра е даже от "В сряда се приготви". Много я харесвам! Също смятам, че е по-добра от срядата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Да, Немска има хубави песни. Жалко, че са изпети от такава слаба певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не бих казал слаба. Има много специфичен глас. Не е мощен и силен, обаче за балади и умерени е страхотен. "Сряда..."-та си я беше изпяла перфектно в Арена Армеец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много я харесвам! Също смятам, че е по-добра от срядата! Добре, че я припомни, бях я забравил. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Вече можете да гласувате за най-добър текст на Теньо за Ивена, Джина и други изпълнители! След този вот, стартира етап 2 - Мариета Ангелова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Добре, че я припомни, бях я забравил. :1000 (30): Оооо, много се радвам! Знаеш ли, че Соня изобщо не я е искала, нито пък текста, та се е налагало Теньо да я убеждава да ги направи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не бих казал слаба. Има много специфичен глас. Не е мощен и силен, обаче за балади и умерени е страхотен. "Сряда..."-та си я беше изпяла перфектно в Арена Армеец. Фалшива е. В поп-фолка това минава за някаква орнаментика, но в действителност просто не може да уцели верния тон :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Оооо, много се радвам! Знаеш ли, че Соня изобщо не я е искала, нито пък текста, та се е налагало Теньо да я убеждава да ги направи? Не го знаех. Даже си мислех, че Теньо има само 4-5 текста в попфолка и то само за Стоева. Нали за този Теньо говорим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Колко здрави песни, а са минали и заминали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Истинско чудо е, че Соня набара хита Правена съм за ръцете ти, след резила и проявата на селския си манталитет покрай историите с Денислав, Иванина и Славена. Като певица е посредтсвена, но пък интонира вярно и има характерен тембър. Като човек е пълен боклук. Като жена - една от най безличните в жанра, който се изявява. Чудя се как не се е отказала, ами издава по 2-3 песни годишно. Трите с Магда и Тотя са за номинация за най силна воля и надежда. Зверско търпение 20 години да си хабят парите и да си губят времето. За Магда ми е тъпо , че така си обърка нещата. Тъкмо се беше наредила до топ имената с поредица от хитове и си обърка кариерата покрай онзи Краси Черния - бившия и плевенски гуру... Дай ми още на Анелия вече има 2 кавъра на Балканите. Дава добри заявки за развитие на Балканите. Тъпа, тъпа, ама знае какво прави, не спи. Просто не може да го обясни :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Не го знаех. Даже си мислех, че Теньо има само 4-5 текста в попфолка и то само за Стоева. Нали за този Теньо говорим? Същият! Направил е доста неща за Соня, Райна, Ивана, Камелия и Теодора. Вече минаха анкетите с техни песни от него и отличихме най-добрите. Сега са Ивена, Джина и разни други с по един текст от него. Много е добър, има нещо страшно иронично и оригинално, или пък тъжно в текстовете му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Между другото, само да кажа, че "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ" е само игра и е създаден с цел забавление. Малко по-лежерно ги приемайте нещата ... едни ми пишат ЛС кои гласове ще се зачитат, други организации правят за гласуване, трети пък броят и се надъхват в техните си теми ... Спокойно, хора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Между другото, само да кажа, че "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ" е само игра и е създаден с цел забавление. Малко по-лежерно ги приемайте нещата ... едни ми пишат ЛС кои гласове ще се зачитат, други организации правят за гласуване, трети пък броят и се надъхват в техните си теми ... Спокойно, хора! Я се радвай, че има интерес към темата ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не е само напоследък и не е подценяване, а опит да отворим очите на хората. След 2010 Преслава е напомпан продукт, който рядко може да се мери с номер 1 звездата на съответната година. И положението ще е същото дори и да добавя предложените от теб песни (от които съм съгласен само за тези от 2011 и за Режим неприлична, а и на Кали). И да, има певица, която от 1998 насам има поне по един голям хит на година и която с или без компания и дори без телевизия се справя над две десетилетия. За фенската маса и одобрението на българите да не говорим. Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Колко здрави песни, а са минали и заминали... За първата песен съм съгласна,но втората ми е супер дразнеща. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия! Съжалявам, че в този форум понякога не можете да разграничавате злоба от обективност. Преслава не ми е сред най-симпатичните, да, но за това си има причини, които феновете й отбягвате от доста време. Една от основните причини е точно насилственото й бутане във форума дори и във времена, в които не е била номер 1 и дори не е била ТОП 3. За нея винаги виждате това, което за другите бихте пропуснали. Личи си дори и в този твой пост- твърдиш, че на Преслава съм й изпуснал разни хитове, но не забелязваш, че това важи и за другите. Гледал съм да не слагам песни, които са имали някакъв си там лек успех или просто са били пробутвани като хитови, а песни, които наистина са били големи за конкретната година. Също така съжалявам, че доста хора в този форум подценяват Десислава, но за нея съм казвал, че е певица, която чак след много години ще е призната като това, което е. Дотогава феновете й може да се постараем поне да не забравяте някои от многото факти за нея тук. Най-актуалният факт е това, което ти наричаш бутане, но то всъщност е самата истина- Деси Слава има поне по един хит от 1998 насам. Ще взема дори да се захвана да направя един списък, който обаче ще постна в темата й, за да не излезе, че пак я натрапвам тук насред разговорите за другите. А и да го имаме нагледно на някоя конкретна страница, на която винаги да можем да препращаме невярващите във фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Съжалявам, че в този форум понякога не можете да разграничавате злоба от обективност. Преслава не ми е сред най-симпатичните, да, но за това си има причини, които феновете й отбягвате от доста време. Една от основните причини е точно насилственото й бутане във форума дори и във времена, в които не е била номер 1 и дори не е била ТОП 3. За нея винаги виждате това, което за другите бихте пропуснали. Личи си дори и в този твой пост- твърдиш, че на Преслава съм й изпуснал разни хитове, но не забелязваш, че това важи и за другите. Гледал съм да не слагам песни, които са имали някакъв си там лек успех или просто са били пробутвани като хитови, а песни, които наистина са били големи за конкретната година. Също така съжалявам, че доста хора в този форум подценяват Десислава, но за нея съм казвал, че е певица, която чак след много години ще е призната като това, което е. Дотогава феновете й може да се постараем поне да не забравяте някои от многото факти за нея тук. Най-актуалният факт е това, което ти наричаш бутане, но то всъщност е самата истина- Деси Слава има поне по един хит от 1998 насам. Ще взема дори да се захвана да направя един списък, който обаче ще постна в темата й, за да не излезе, че пак я натрапвам тук насред разговорите за другите. А и да го имаме нагледно на някоя конкретна страница, на която винаги да можем да препращаме невярващите във фактите. Кажи ми кога не е била в топ 3, с изключение на 2004 и 2016 ? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кажи ми кога не е била в топ 3, с изключение на 2004 и 2016 ? Ами ти сам ги посочи- 2004 и 2016. За други не съм го твърдял. За сметка на това няколко човека тук не спирате да я пробутвате като име с 14 години в ТОП 3, което показва, че явно й включвате тези години. Как да не тръгне да спори човек с вас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Съжалявам, че в този форум понякога не можете да разграничавате злоба от обективност. Преслава не ми е сред най-симпатичните, да, но за това си има причини, които феновете й отбягвате от доста време. Една от основните причини е точно насилственото й бутане във форума дори и във времена, в които не е била номер 1 и дори не е била ТОП 3. За нея винаги виждате това, което за другите бихте пропуснали. Личи си дори и в този твой пост- твърдиш, че на Преслава съм й изпуснал разни хитове, но не забелязваш, че това важи и за другите. Гледал съм да не слагам песни, които са имали някакъв си там лек успех или просто са били пробутвани като хитови, а песни, които наистина са били големи за конкретната година. Също така съжалявам, че доста хора в този форум подценяват Десислава, но за нея съм казвал, че е певица, която чак след много години ще е призната като това, което е. Дотогава феновете й може да се постараем поне да не забравяте някои от многото факти за нея тук. Най-актуалният факт е това, което ти наричаш бутане, но то всъщност е самата истина- Деси Слава има поне по един хит от 1998 насам. Ще взема дори да се захвана да направя един списък, който обаче ще постна в темата й, за да не излезе, че пак я натрапвам тук насред разговорите за другите. А и да го имаме нагледно на някоя конкретна страница, на която винаги да можем да препращаме невярващите във фактите. Я стига с глупостите ти точно тази база я направи за Преслава не говорим за някоя друга. Аз не си спомням певица ,която е актуална толкова години освен Анелия , ок да приемем ,че и Деси Слава в момента е от актуалните и е в топ 10 , но тя е имала големи пропуски през годините ,но това не го признаваш но можеш да надтякваш ,че всяка година от 1998 имала “тотални” хитове. По-добре спри с тия двойни стандарти и нападки към Преслава следя те от много време и ставаш банална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ами ти сам ги посочи- 2004 и 2016. За други не съм го твърдял. За сметка на това няколко човека тук не спирате да я пробутвате като име с 14 години в ТОП 3, което показва, че явно й включвате тези години. Как да не тръгне да спори човек с вас? Добре, 2004 по обективни причини не е била, но имаше три големи хита, а 2016 беше на четвърто място. Като сложиш другите - колко стават - 12-13 .. все там, догодина ще са 14 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тука ГИК май не са се понасяли много. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тука ГИК май не са се понасяли много. :1000 (29): Тотя как се раздава с микрофона, сигурно е освободила напрежението зад сцената, преди концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тотя как се раздава с микрофона, сигурно е освободила напрежението зад сцената, преди концерта. Номер 1 е в бутафорията. Стоп кадърът е като на сцена от улица Сезам. Ками с култова визия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Номер 1 е в бутафорията. Стоп кадърът е като на сцена от улица Сезам. Ками с култова визия. Ужасна е тук, как можа да се появи така... като голямото пиле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Я стига с глупостите ти точно тази база я направи за Преслава не говорим за някоя друга. Аз не си спомням певица ,която е актуална толкова години освен Анелия , ок да приемем ,че и Деси Слава в момента е от актуалните и е в топ 10 , но тя е имала големи пропуски през годините ,но това не го признаваш но можеш да надтякваш ,че всяка година от 1998 имала ”тотални” хитове. По-добре спри с тия двойни стандарти и нападки към Преслава следя те от много време и ставаш банална! Явно не си ме следил достатъчно, след като не знаеш, че не съм жена. :1000 (29): Хубаво- ти сам посочи Анелия, а тя е актуална от преди Преслава. Аз веднага добавям и Емилия, която форумът също признава за дългогодишна актуална. Това променя ли факта, че редовно изтъквате Преслава като някакъв феномен, който е недостижим откъм брой години в ТОП-а, въпреки че както виждаме тя е минимум на 3 място откъм дълготрайност? А Десислава е имала някои дупки, но дори и тогава е съумявала да се задържи и й е липсвало само налагането на компанията. Тя въобще не е сравнима с Преслава или някоя от другите актуални, защото за разлика от тях се е опитвала да постигне нещо сама и 11 години не е била в машината на Пайнер, не е ходила на турнета, не са я въртяли по телевизията няколко години, не е получавала награди, които да внушават, че е на върха. Въпреки това е имала поне по един успех на година дори и в най-слабите си времена- коя друга като нея? Интересно ми е Преслава колко ли щеше да изкрета без всичко изредено, което реално поддържа статута й на звезда вече толкова години. Добре, 2004 по обективни причини не е била, но имаше три големи хита, а 2016 беше на четвърто място. Като сложиш другите - колко стават - 12-13 .. все там, догодина ще са 14 Ами по тази логика и аз мога да пропусна дупките на Деси и да я водим 22 години в ТОП 3. :1000 (29): Не става, излязла ли е веднъж дадена певица от ТОП-а няма как да й броим и тези години. Но честно казано не мисля, че е възможно някой да има повече от 10-15 години без да има и слаб период. Дори и Мадона е имала в световен мащаб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари