Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не бих казал слаба. Има много специфичен глас. Не е мощен и силен, обаче за балади и умерени е страхотен.

"Сряда..."-та си я беше изпяла перфектно в Арена Армеец.

Сподели в други сайтове

Добре, че я припомни, бях я забравил. :1000 (30):
Оооо, много се радвам!

Знаеш ли, че Соня изобщо не я е искала, нито пък текста, та се е налагало Теньо да я убеждава да ги направи? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не бих казал слаба. Има много специфичен глас. Не е мощен и силен, обаче за балади и умерени е страхотен.

"Сряда..."-та си я беше изпяла перфектно в Арена Армеец.

Фалшива е. В поп-фолка това минава за някаква орнаментика, но в действителност просто не може да уцели верния тон :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Оооо, много се радвам!

Знаеш ли, че Соня изобщо не я е искала, нито пък текста, та се е налагало Теньо да я убеждава да ги направи? :3fdb8960598fa63e:

Не го знаех. Даже си мислех, че Теньо има само 4-5 текста в попфолка и то само за Стоева.

Нали за този Теньо говорим?

Сподели в други сайтове

Истинско чудо е, че Соня набара хита Правена съм за ръцете ти, след резила и проявата на селския си манталитет покрай историите с Денислав, Иванина и Славена.

Като певица е посредтсвена, но пък интонира вярно и има характерен тембър. Като човек е пълен боклук. Като жена - една от най безличните в жанра, който се изявява. Чудя се как не се е отказала, ами издава по 2-3 песни годишно. Трите с Магда и Тотя са за номинация за най силна воля и надежда. Зверско търпение 20 години да си хабят парите и да си губят времето.

За Магда ми е тъпо , че така си обърка нещата. Тъкмо се беше наредила до топ имената с поредица от хитове и си обърка кариерата покрай онзи Краси Черния - бившия и плевенски гуру...

Дай ми още на Анелия вече има 2 кавъра на Балканите. Дава добри заявки за развитие на Балканите. Тъпа, тъпа, ама знае какво прави, не спи. Просто не може да го обясни :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Не го знаех. Даже си мислех, че Теньо има само 4-5 текста в попфолка и то само за Стоева.

Нали за този Теньо говорим?

Същият!

Направил е доста неща за Соня, Райна, Ивана, Камелия и Теодора. Вече минаха анкетите с техни песни от него и отличихме най-добрите. Сега са Ивена, Джина и разни други с по един текст от него. Много е добър, има нещо страшно иронично и оригинално, или пък тъжно в текстовете му!

Сподели в други сайтове

Между другото, само да кажа, че "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ" е само игра и е създаден с цел забавление.

Малко по-лежерно ги приемайте нещата ... едни ми пишат ЛС кои гласове ще се зачитат, други организации правят за гласуване, трети пък броят и се надъхват в техните си теми ...

Спокойно, хора! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Между другото, само да кажа, че "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ" е само игра и е създаден с цел забавление.

Малко по-лежерно ги приемайте нещата ... едни ми пишат ЛС кои гласове ще се зачитат, други организации правят за гласуване, трети пък броят и се надъхват в техните си теми ...

Спокойно, хора! :Vishenka_05:

Я се радвай, че има интерес към темата ти! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не е само напоследък и не е подценяване, а опит да отворим очите на хората. След 2010 Преслава е напомпан продукт, който рядко може да се мери с номер 1 звездата на съответната година. И положението ще е същото дори и да добавя предложените от теб песни (от които съм съгласен само за тези от 2011 и за Режим неприлична, а и на Кали).

И да, има певица, която от 1998 насам има поне по един голям хит на година и която с или без компания и дори без телевизия се справя над две десетилетия. За фенската маса и одобрението на българите да не говорим.

Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия!

Сподели в други сайтове

Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия!

Съжалявам, че в този форум понякога не можете да разграничавате злоба от обективност. Преслава не ми е сред най-симпатичните, да, но за това си има причини, които феновете й отбягвате от доста време. Една от основните причини е точно насилственото й бутане във форума дори и във времена, в които не е била номер 1 и дори не е била ТОП 3. За нея винаги виждате това, което за другите бихте пропуснали. Личи си дори и в този твой пост- твърдиш, че на Преслава съм й изпуснал разни хитове, но не забелязваш, че това важи и за другите. Гледал съм да не слагам песни, които са имали някакъв си там лек успех или просто са били пробутвани като хитови, а песни, които наистина са били големи за конкретната година.

Също така съжалявам, че доста хора в този форум подценяват Десислава, но за нея съм казвал, че е певица, която чак след много години ще е призната като това, което е. Дотогава феновете й може да се постараем поне да не забравяте някои от многото факти за нея тук. Най-актуалният факт е това, което ти наричаш бутане, но то всъщност е самата истина- Деси Слава има поне по един хит от 1998 насам. Ще взема дори да се захвана да направя един списък, който обаче ще постна в темата й, за да не излезе, че пак я натрапвам тук насред разговорите за другите. А и да го имаме нагледно на някоя конкретна страница, на която винаги да можем да препращаме невярващите във фактите.

Сподели в други сайтове

Съжалявам, че в този форум понякога не можете да разграничавате злоба от обективност. Преслава не ми е сред най-симпатичните, да, но за това си има причини, които феновете й отбягвате от доста време. Една от основните причини е точно насилственото й бутане във форума дори и във времена, в които не е била номер 1 и дори не е била ТОП 3. За нея винаги виждате това, което за другите бихте пропуснали. Личи си дори и в този твой пост- твърдиш, че на Преслава съм й изпуснал разни хитове, но не забелязваш, че това важи и за другите. Гледал съм да не слагам песни, които са имали някакъв си там лек успех или просто са били пробутвани като хитови, а песни, които наистина са били големи за конкретната година.

Също така съжалявам, че доста хора в този форум подценяват Десислава, но за нея съм казвал, че е певица, която чак след много години ще е призната като това, което е. Дотогава феновете й може да се постараем поне да не забравяте някои от многото факти за нея тук. Най-актуалният факт е това, което ти наричаш бутане, но то всъщност е самата истина- Деси Слава има поне по един хит от 1998 насам. Ще взема дори да се захвана да направя един списък, който обаче ще постна в темата й, за да не излезе, че пак я натрапвам тук насред разговорите за другите. А и да го имаме нагледно на някоя конкретна страница, на която винаги да можем да препращаме невярващите във фактите.

Кажи ми кога не е била в топ 3, с изключение на 2004 и 2016 ?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Кажи ми кога не е била в топ 3, с изключение на 2004 и 2016 ?

Ами ти сам ги посочи- 2004 и 2016. За други не съм го твърдял. За сметка на това няколко човека тук не спирате да я пробутвате като име с 14 години в ТОП 3, което показва, че явно й включвате тези години. Как да не тръгне да спори човек с вас? :D

Сподели в други сайтове

Я стига с глупостите ти точно тази база я направи за Преслава не говорим за някоя друга. Аз не си спомням певица ,която е актуална толкова години освен Анелия , ок да приемем ,че и Деси Слава в момента е от актуалните и е в топ 10 , но тя е имала големи пропуски през годините ,но това не го признаваш но можеш да надтякваш ,че всяка година от 1998 имала “тотални” хитове. По-добре спри с тия двойни стандарти и нападки към Преслава следя те от много време и ставаш банална!

Сподели в други сайтове

Ами ти сам ги посочи- 2004 и 2016. За други не съм го твърдял. За сметка на това няколко човека тук не спирате да я пробутвате като име с 14 години в ТОП 3, което показва, че явно й включвате тези години. Как да не тръгне да спори човек с вас? :D

Добре, 2004 по обективни причини не е била, но имаше три големи хита, а 2016 беше на четвърто място.

Като сложиш другите - колко стават - 12-13 .. все там, догодина ще са 14 ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тотя как се раздава с микрофона, сигурно е освободила напрежението зад сцената, преди концерта. :roll1:

Номер 1 е в бутафорията.

Стоп кадърът е като на сцена от улица Сезам. Ками с култова визия.

Сподели в други сайтове

Я стига с глупостите ти точно тази база я направи за Преслава не говорим за някоя друга. Аз не си спомням певица ,която е актуална толкова години освен Анелия , ок да приемем ,че и Деси Слава в момента е от актуалните и е в топ 10 , но тя е имала големи пропуски през годините ,но това не го признаваш но можеш да надтякваш ,че всяка година от 1998 имала ”тотални” хитове. По-добре спри с тия двойни стандарти и нападки към Преслава следя те от много време и ставаш банална!

Явно не си ме следил достатъчно, след като не знаеш, че не съм жена. :1000 (29):

Хубаво- ти сам посочи Анелия, а тя е актуална от преди Преслава. Аз веднага добавям и Емилия, която форумът също признава за дългогодишна актуална. Това променя ли факта, че редовно изтъквате Преслава като някакъв феномен, който е недостижим откъм брой години в ТОП-а, въпреки че както виждаме тя е минимум на 3 място откъм дълготрайност?

А Десислава е имала някои дупки, но дори и тогава е съумявала да се задържи и й е липсвало само налагането на компанията. Тя въобще не е сравнима с Преслава или някоя от другите актуални, защото за разлика от тях се е опитвала да постигне нещо сама и 11 години не е била в машината на Пайнер, не е ходила на турнета, не са я въртяли по телевизията няколко години, не е получавала награди, които да внушават, че е на върха. Въпреки това е имала поне по един успех на година дори и в най-слабите си времена- коя друга като нея? Интересно ми е Преслава колко ли щеше да изкрета без всичко изредено, което реално поддържа статута й на звезда вече толкова години.

Добре, 2004 по обективни причини не е била, но имаше три големи хита, а 2016 беше на четвърто място.

Като сложиш другите - колко стават - 12-13 .. все там, догодина ще са 14 ;)

Ами по тази логика и аз мога да пропусна дупките на Деси и да я водим 22 години в ТОП 3. :1000 (29): Не става, излязла ли е веднъж дадена певица от ТОП-а няма как да й броим и тези години. Но честно казано не мисля, че е възможно някой да има повече от 10-15 години без да има и слаб период. Дори и Мадона е имала в световен мащаб.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...